Honey im hooome

Den 2012-09-30, kl 14:22:31
Filed in | Kommentarer: 0

Hämtade ut ett paket på vägen hem, nya träningsbyxorna från better bodies hade kommit. Har på mig dom nu, sitter jätte bra och är as fina och sköna att ha på sig :) ska fixa lite hemma och packa träningsväskan därefter. Träning har liksom blivit höjdpunkterna på dagarna, känns skönt att ha fått in träningen som rutin. Jag mår så mycket bättre när jag tränar!


20120930

Den 2012-09-30, kl 08:48:26
Filed in about everything | Kommentarer: 0
304769_456061547748686_1782899076_n_large
 
 
Godmorgon. Har försökt att skriva ett inlägg riktigt länge nu, haha men folk ringer och stör mig! psykbryt. Började 06.30 och slutar 13.30 idag. HUUUUR SKÖNT SOM HELST ATT BARA JOBBA 7 TIMMAR. nöjdaste tjejen i världen typ? Just käkat lite frukost och om 2 timmar är de lunch, har med mig en bit pizza från igår. mums! idag är det träning igen, skulle tränat igår men jag kände mig så fruktansvärt trött och efterbliven när jag vaknade så jag stannade hemma. Då ville Patrik med stanna hemma hihi. men det är inte så farligt att vi hoppade över en dag då vi ändå tränar varannan idag. Ska ju som sagt träna sen och på tisdag och torsdag. kanske fredag? vi får se. Hörs senare!

LOVE MAKEUP

Den 2012-09-29, kl 16:36:20
Filed in about everything | Kommentarer: 0

20120929

Den 2012-09-29, kl 15:14:52
Filed in | Kommentarer: 0

Godmorgon, eller godmiddag kanske passar bättre. Sitter i soffan med Patrik och väntar på att några vänner ska droppa in och kolla hockey. Har inte gjort så mycket än så länge, ätit frukost och städat.

Träningen igår gick super bra, kändes inte jobbigt alls att höja på benen. Jag höjde på bröst och biceps också hihi, grymt ju. Lite träningsvärk i rumpan och bröstet men de är bara skönt! Hörs senare!


träning

Den 2012-09-28, kl 13:29:20
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Tumblr_mb22l4xctk1rsj4kio1_500_large
Nu har jag rast, tjoho. Mycket att göra som vanligt, jag avlider snart! men slutar om en och en halv timme så det känns skönt iaf. Direkt efter jag slutat hämtar Patrik mig och så åker vi till gymmet! Så taggad. kommer bli grymt, ska höja mig med 3 kilo på ben så jag tror inte jag kommer kunna gå imorgon men det är de värt hihi.

GOMORRON

Den 2012-09-28, kl 07:49:22
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Gomorron, gomorron! När jag kom hem igår var det ju bara att packa väskan för idag och lägga sig i sängen för att sova. Kul att jag inte kunde somna. mådde illa och hade ont i magen. somna vid 12 typ? och gick upp vid 5 för att åka till jobbet igen. ÖVERTRÖTT. Sitter och sveper en celsius bara för att piggna till. kaffet på jobbet är inte speciellt gott. jag är så petig med kaffe hihi. Ska äta frukost om en timme och min mage går loss för att jag är så hungrig, tror alla i rummet kan höra min mage. Fick sms från Patrik nyss, han har gått vilse på jobbet. Haha han är nästan lika duktig som jag som går fel även om jag har en gps i handen .. pinsamt!
 
578807_326913547398336_1100855735_n_large

Hemgång

Den 2012-09-27, kl 21:31:53
Filed in | Kommentarer: 1

Hej igen, hihi. Sitter på jobbet fortfarande men jag slutar om en kvart. SKÖNT jag fick så himla ont i magen för en stund sen, vet inte varför. Fick det efter jag åt keso som inte va laktosfri. Har jag blivit likt känslig mot laktos kanske? Allt vi har hemma är laktosfritt nämligen. Jag kanske bara är konstig. Agneta satt med mig en stund och lyssnade medan jag tog några samtal. Lite läskigt att liksom bli utvärderad men jag tror det gick bra. Ska börja packa ihop nu och så blir de sängen direkt när jag kommer hem!

Avslutar dagen med en av mina favorit bilder , mina fina hjärtegull hihi <3


Swag

Den 2012-09-27, kl 14:09:26
Filed in | Kommentarer: 0

Heej, sitter på jobbet igen hihi. Jobbar till kl 22 och imon är det 06.30-15.30 och på lördag är jag äntligen ledig! Så himla skönt, har varit så mycket att göra på jobbet varje dag så det ska bli skönt att få en paus. Sitter även själv idag vilket jag känner att jag behöver, ibland blir det bara jobbigt att ha folk runt sig hela tiden.

Iaf nästa vecka jobbar jag bara 3 dagar så jag har bestämt att jag behöver en "uppfräschning". Nästa onsdag ska jag göra naglar och fixa håret ! Längtar så mycket till onsdag! Jag behöver få lite egen tid och bara ta hand om mig själv. Känner mig så himla sunkig hehe. Ska iofs träffa Cissi på kvällen för en fika men de kommer bli så mysigt :) hm .. undra hur jag ska fixa naglarna, är sugen på silverglitter men vi får se på onsdag hur det blir! Vi hörs senare!


what it takes to come alive

Den 2012-09-26, kl 19:09:55
Filed in about everything | Kommentarer: 0

 

Yellow diamonds in the light

Den 2012-09-26, kl 16:26:03
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
Idag är det en bra dag. Det känns sådär bra i magen. Ni vet vad jag menar? Iaf jobbat idag, 6.30-15.30. Tiden gick hur långsamt som helst idag och inga program på datan ville funka haha. men jag satt med en kopp te och hade det mysig ändå. Patrik håller på att fixa belysning i garderoben och då håller jag mig undan. Fattar ingenting ändå och skulle bara vara i vägen eller förstöra nåt om jag försöker hihi. Beställde just ett par nya "gymbyxor" från märket better bodies. världens finaste byxor! hoppas de passar bara. men de tror jag. hoppas jag. Tror jag och Patrik ska åka och handla om en stund. Behöver fylla på kylen och skafferiet lite. Celsius <3 
 
Rihanna – We Found Love

Rubrik

Den 2012-09-25, kl 18:46:41
Filed in about everything | Kommentarer: 1
Tusan va svårt de ska vara att komma på en rubrik till varje inlägg. Aja kom hem från jobbet vid halv 6 och sen dess har jag hjälpt Patrik lite med garderoben, läs suttit och tittat på och bara tjötat, sen betalade jag alla räkningar och nu är jag fattig igen. haha vart kommer alla räkningar ifrån? helt sjukt. Är lite hungrig så ska nog börja laga mat för snart vill jag sova, är hur seg och trött som helst idag. 
 
Oh måste bara säga att jag är hur stolt som helst över mitt hjärtegull Emma som hade sin första körlektion idag! Du är så himla duktig som kämpar på även om du är sjuk, looveyou<3
 
 

ROCK IT

Den 2012-09-24, kl 21:35:05
Filed in | Kommentarer: 0

Hallå, kom just ut ur duschen. Patrik och jag har tränat, som vanligt hihi. Känner mig hur trött som helst så ska snart lägga mig i sängen. Oh vad kul det är att träna! Patrik och jag har bestämt att vi ska höja oss med 3 kilo på ben nästa pass som är på fredag. Jag längtar så mycket! Vi har även bestämt att vi ska träna på gymmet på lördag och pass på söndag. Kommer bli grymt! Nä nu orkar jag inte hålla ögonen öppna mer, ska jobba imon 8.30-17.30. Så natti natti, hörs imon!


Jag hör inte vad jag tänker

Den 2012-09-24, kl 13:22:11
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Alltid härligt att bli väckt av att gubbarna utanför tar bort balkongerna. Låter högt som fan! De började 8 imorse så det blev inte många timmars sömn för mig som somnade vid 2-tiden i natt. men men vad ska man göra, vi kommer få fina balkonger sen iaf. Gustav tycker verkligen inte om att va hemma nu, stackars liten. Han kommer väl vara döv när de är klara. 
 
Snart ska jag åka in till stan och träffa Emma vilket kommer bli så kul, har inte träffat henne på en evighet känns det som. Therese kanske skulle med också och henne har jag inte träffat sen midsommar tror ja. Tiden går för fort! Ska försöka fixa i ordning mig lite till innan jag går, kan vara bra att ha kläder på sig när man ska ut. Hörs sen!
 

edward scissorhands

Den 2012-09-23, kl 16:12:03
Filed in | Kommentarer: 0

Ligger i soffan just nu, kollar på edward scissorhands och väntar på att klockan ska bli kvart över 5 då jag ska åka till jobbet. Hihi ska köra till jobbet. Helt själv! Ska bli skönt att slippa ta spårvagnen hem i natt, tycker att det är lite obehagligt faktiskt. Har inte gjort så mycket idag, städat, tvättat och diskat. Ska fixa lite mer här hemma innan jag åker till jobbet, vi hörs kanske senare eller imorgon.


Gränslandet

Den 2012-09-22, kl 23:43:12
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Är tillbaka på jobbet efter några dagars sjukdom. Mår riktigt bra idag, tror de kan ha att göra med att jag och Patrik gick och tränade i morse. Jag mår så bra av att träna alltså och kul är det. Tränade ju som sagt mest ben förut och jag känner redan av det haha. Kommer ha sån go träningsvärk imorgon! men på jobbet händer det inte mycket alls. Bara tagit 17 samtal än så länge och det är ca 2 timmar kvar. Det har varit riktigt tunga saker idag så skall bli skönt att komma hem och krypa ner i sängen. Jobbar 18-01 imorgon och på måndag är jag ledig vilket känns så skönt! älskar att vara ledig på måndagar för då är det så himla mycket att göra. Men ah ska fortsätta att kolla på Avatar och försöka hålla mig vaken resten av passet. är så fruktansvärt trött.

Hurtbulle!

Den 2012-09-22, kl 14:07:33
Filed in | Kommentarer: 0

Hejhej! Sitter just nu i en solstol i Patriks pappas garage. Patrik ska sätta på en dragkrok på bilen, äntligen! Det är nåt vi saknat så det ska bli skönt. Patrik och jag gick upp tidigt imorse och åkte till gymmet. Jag tränade mest ben och rumpa, känner redan att jag kommer ha sinnessjuk träningsvärk i morgon men då har jag gjort nåt rätt iaf :)

Jo körde Patriks bil igår till mataffären. För det första är jag så obekväm med den kopplingen! Haha fick kärringstopp en gång fast då la jag iofs i fel växel ... Inte van vid den bilden alltså! Och för det andra var det bilkö precis hela vägen, men man får se det från den ljusa sidan. Jag fick öva på dragläget ;)


KÖRKORT

Den 2012-09-21, kl 11:47:24
Filed in about everything | Kommentarer: 0
ÄR DETTA SANT!? jag har körkort ! är helt uppe i varv och vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag var iaf hur nervös som helst innan och under. Satt stel som en pinne och försökte komma ihåg allt jag lärt mig. Han som jag körde upp med var faktiskt jätte bra, han satt och skojade med mig och min körskolelärare Jannike, som satt i baksätet, under tiden och då kändes allt inte lika jobbigt. Och direkt när vi kommit tillbaka till trafikverket och jag parkerat sa han - klart du ska ha körkort, grattis. WOOOOOHOOOOOO ! oh jag är så lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. självklart åkte jag direkt till systemet efteråt och köpte en flaska champange, haha vad annars!? Ska fortsätta äta min godinglunch nu och dricka en cola zero, det har jag förtjänat !
 

HAHA JAG ORKAR INTE

Den 2012-09-20, kl 16:35:27
Filed in | Kommentarer: 2

Älskling hur sitter du ? Hihihi


JAG KLARADE DET !

Den 2012-09-20, kl 12:33:55
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag klarade körkortsteorin! Hur gick det till? haha, frågorna kändes hur svåra som helst. troligtvis bara för att jag va så sinnessjukt nervös och inte kunde tänka men jag klarade det ändå! asså jag kan inte sluta le, haha ringde Patrik direkt och bara - PAAAATRIK JAG KLARADE DEEEEEET WOOOOHOOOOO! Därefter åkte jag till stan där Patrik och hans arbetskamrat jobbar och så gick vi och åt lunch. baby bjöd mig på maten, så fin <3
 
Senare idag vid halv 7 ska jag och Patrik på bodypump. HELT PERFEKT DAG ! känner mig så otroligt glad, fast fortfarande nervös. uppkörning imon. HERREGUUUUUUD. Asså jag försöker tänka att "det blir som det blir". klarar jag det inte så är det bara att försöka igen. världen går liksom inte under om jag inte klarar det. fast de hade ju vart skönt och bli klar med allt. 

Trassel

Den 2012-09-19, kl 13:49:08
Filed in | Kommentarer: 1

Vad är det för fel på mig? Tittar på trassel igen haha tredje gången på två dagar.. Men men så kan de va. Vaknade vid 10 ungefär, tror min kropp behöver sömn. Mår inte lika dåligt längre men känner mig fortfarande inte riktigt bra. Men jag åkte in en sväng till stan, kände att jag behövde komma ut en stund och få lite luft. Behövde även köpa lunch, hittade ingenting hemma som jag ville ha. Gick förbi en parfym butik och jag kunde bara inte låta bli att gå in! Typiskt mig, men jag hittade lady gagas parfym som jag så länge velat ha! Den doftar hur gott som helst, det är en riktig Sara doft. Flaskan är så fin och parfymen är svart men när man sprayar den på huden blir den genomskinlig! Hihi så nöjd, ska sitta och titta på fina flaskan en stund sen ska jag plugga! Provet är imon och ärligt talat känner jag mig lugn. Känns som att jag kan de mesta iaf. Patrik ska förhöra mig ikväll så vi får se hur säker jag känner mig efter det haha


we are the kids with the broken hearts

Den 2012-09-18, kl 13:13:37
Filed in about everything | Kommentarer: 1
Skulle jobbat idag men jag stannade hemma. Migrän och ont i magen så det är bättre att vara hemma då än att bara sitta på jobbet och inte orka göra någonting. Klev upp ur sängen nyss, tog några värktabletter och la mig i soffan. Upptäckte ganska fort att jag va hungrig så jag gick till köket och gjorde en proteinpannkaka med en röra på kesella och frusna jordgubbar som jag mixade ihop. Nu ligger allt i magen och jag sitter och pluggar medan jag kollar på Trassel. Jag är 21 år och tycker att Trassel är en av de bästa filmerna någonsin haha !

 
 
 
 

I left because you never asked me to stay

Den 2012-09-17, kl 20:08:00
Filed in about everything | Kommentarer: 1
Vet inte hur jag ska börja. för mycket att säga men ingenting kommer riktigt ut. Detta är en riktigt dålig dag. Jag har alltid miljoner känslor inom mig men jag har så svårt att sätta ord på allt.. På sista tiden har jag haft konstant ont i magen, jag kan riktigt känna hur stressen äter upp mig. jag kan aldrig slappna av, inte ens när jag sover. har så sjuka, hemska, jobbiga drömmar. jag känner hur jag bara bryter ihop lite mer för varje dag. känner att jag behöver hjälp men jag kan inte be om hjälp. jag vet inte ens hur jag kan beskriva känslan jag har. jag vill skrika, gråta, stampa i golvet. hur ber jag om hjälp när jag inte ens vet vad jag vill ha hjälp med? 
 
Måste försöka fokusera på någonting annat än den brännande känslan i magen. borde plugga lite teori även om jag känner att jag inte får in mer i huvudet längre. 
 
 
Kina Grannis – With Or Without You (feat. Kina Grannis)

06.30

Den 2012-09-16, kl 07:15:03
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hej. Sitter på jobbet nu. nu igen. var ledig igår vilket va hur skönt som helst förutom att jag och Patrik blev väckta av två gubbar som tyckte att de va en bra ide att bygga på ställningen precis utanför vårat fönster kl 9 på morgonen. Ända dagen jag kunde få sova ut på typ två veckor, så det kändes ju bra.. Men det va bara att kliva ur sängen och så satte vi oss i soffan och kallade film och Patrik bakade going bröd! Sen drog han hem till sina föräldar för att fixa med bilen och jag åkte in till stan och träffade Cissi. Sen åkte jag också hem till patriks föräldrar och åt middag och därefter åkte jag och Patrik hem till Johan och Jenny och kollade film. Mysigt!
 
Men nu sitter jag på jobbet som sagt och jag är inte överlycklig direkt. Är så fruktansvärt trött. Pokemon är på tv och det ringer knappt någonting så jag får väl vara glad för det. Slutar 13.30 och då ska jag hem för att hjälpa Patrik med tvätten. Sen vid 4 tiden skall vi träna! kommer bli så kul, men efter träningen kommer jag att duscha och sen sova direkt. börjar halv 7 imon med och jag känner att jag behöver sova för att orka med. Ska fortsätta dricka min Celsius nu och vänta på att klockan ska bli 8 så jag kan äta frukost. HEJHEJ.

Sep. 14, 2012

Den 2012-09-14, kl 21:05:47
Filed in | Kommentarer: 0


Om och om igen

Den 2012-09-14, kl 12:17:00
Filed in | Kommentarer: 0

Sitter på jobbet och har lunch. Hittade ingen mat hemma så köpte en sallad här. Smakar apa så sitter och äter brödet man får till, kul lunch känner jag. Jag som va så hungrig ! Aja slutar jobbet kvart över 4 idag och då tänker jag åka direkt hem och ta mig ett bad! Har tänkt på de sen jag vaknade. Vaknade upp till storm nämligen hihi regnar och blåser fortfarande och då passar ett bad perfekt. Ringer rövmycket som vanligt så det kommer bli skönt att va ledig imon :) men vi får höras sen, rasten är strax slut !


JOBBA

Den 2012-09-13, kl 16:12:36
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Befinner mig just nu på jobbet. Denna dagen har gått super fort! Jag kom hit 9.30 och nu är det bara 2 timmar kvar tills jag slutar. Det ringer som vanligt hur mycket som helst men det var varit "lätta" samtal, som gått fort. Inte sånna som tar timmar att ta hand om. Är redan uppe i 24 samtal vilket är mycket om man jämnför med förra veckan som var hemsk. Men de är väl bra att man har sånna veckor också så man uppskattar när saker går bra och lätt! Direkt efter jobbet kommer Patrik och hämtar mig och så skall vi hem till min morbror och kusin som fyller år. Min kusin har ju fått en bebis också. Asså hon fick bebisen, som heter Tilda, i juli och jag har inte träffat henne än! hur är det möjligt!? haha men nu ska jag och Patrik äntligen få träffa henne iaf.
 
Jag måste bara berätta om vad som hände igår. haha typiskt mig och Patrik att vi aldrig kan vänta utan måste göra allt direkt när vi kommer på det. Vi kom under veckan på att vi behöver mer förvaring. Det är verkligen knökat i alla skåp så vi bestämde att vi skulle sätta in en garderob i sovrummet. Självklart så bestämde vi oss för att åka igår vid 7, Ikea stänger 8. Vi handlade massor och när vi var klara och kom ut till bilen upptäcker vi att sakerna inte får plats. Kartongerna är typ 5 cm för långa så vi får inte igen bagaget. Så vi blir tvugna att ringa Patriks pappa som kom till Ikea med takräcken som va as svåra att få fast. Och de va svinkallt ute också så jag höll på att frysa ihjäl när vi väntade på honom. Jag blev även grinig, som jag alltid blir när jag är as hungrig så vi svängde förbi donken och köpte mat. jag slängde i mig en hamburgare när vi satt i bilen på väg hem och donken är inte alls bra för min mage när jag är hungrig. Fick jätte ont i magen och mådde illa efteråt. FY
 
Sen när vi kom hem så skulle vi ju bära upp alla delar till garderobet som vägde typ 1000000 ton. Jag höll på att dö men som tur är så har vi tydligen en snäll granne som hjälpte oss bära upp garderoben till lägenheten kl 21.30 på en vardagskväll. Hur snällt som helst! Så nu ligger väl Patrik hemma på golvet och skruvar ihop allt,
hoppas han hinner klart tills jag kommer hem. Jag har inget tålamod när de gäller att skruva ihop Ikea möbler hihih. Men nu är rasten slut så vi hörs väl imon!
 
 
 

ännu en ledig dag

Den 2012-09-12, kl 14:45:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hejsan svejsan, sitter i soffan med Gustav och lyssnar på regnet och byggarbetarna utanför. Älskar ösregn när man är inne men de gör tydligen inte Gustav. fegisen <3 ah men jag hann ut en sväng förut iaf, köpte nya träningsbyxor och lunch. Sallad från slimfood är ju hur gott som helst! Har behövt nya träningsbyxor hur länge som helst men hittar sällan några jag tycker är snygga. Efter jag ätit, hamnade jag på MM SPORTS hemsida och "råkade" klicka hem två tröjor, hihi. jag behöver och vill ha nya tröjor att träna i. Har typ två träningströjor så känns kul att kunna variera mig lite mer. 
 
Skulle tränat med Emma idag, men hon har skadat sin axel. Stackars lilla hjärtat, hoppas du mår bättre snart!<3
Får se om jag drar till gymmet och tränar själv. Känner mig inte så sugen på att träna själv egentligen. men som sagt får vi se, jag kan få mina ryck ibland hihi. Annars behöver jag och Patrik handla, finns ingen mat hemma alls känns de som. Jaja det löser sig, ska ta mig en kopp te och kolla på Californication. 
 


 

Effektiv

Den 2012-09-11, kl 19:10:34
Filed in | Kommentarer: 0

Idag har jag gjort mycket känns de som. Haft körlektion, träffat Emma och var med när hon skrev in sig på körskolan, när jag kom hem pluggade jag teori och nu är jag hemma från gymmet och dricker shake som vanligt. Känner mig dötrött typ. Höjde mig på ben och rygg vilket känns bra. Jag vill typ höja mig varje pass men det är nog bra att hålla samma vikter 2-3 pass så man håller tekniken iaf. Ah men ska duscha när Patrik är klar sen tänker jag lägga mig i soffan tills jag orkar lägga mig i sängen hihi, känns som en bra plan just nu. Hejhej!


Hooome

Den 2012-09-10, kl 22:34:32
Filed in | Kommentarer: 0

Vet att jag skrev nyss men jag måste bara skriva igen hihi. Kom nyss hem och upptäckte att Patrik städat och diskat! Han har även plockat i ordning och .. har han dammsugit? Hm känns som att det är renare iaf. Men va!? Haha hjärtat har lagat mat och gjort matlådor till mig .. Börjar ju typ gråta. Jag uppskattar sånt här så himla mycket! Min man är så otroligt fin ibland!<3 sitter i soffan nu med kvällsmat, lyssnar på musik och bara myser. Till och med Gustav är lugn och gosig. PERFEKT avslutning på världens stressigaste måndag. Tack för att du är så himla fin mot mig älskling <3


ATT JOBBA PÅ EN MÅNDAG

Den 2012-09-10, kl 19:08:00
Filed in | Kommentarer: 0

Asså måndagar på jobbet är ALLTID kaos, spelar ingen roll hur många som jobbar. Det är KAOS. Det lyser rött överallt och det känns som att man kommer att sprängas av stress. typ. Man kan ju inte göra mer än att ta ett samtal i taget och kämpa på men känner mig ändå stressad. Snart är de rast iaf, ska gå ut en stund och ta lite luft med Emma, Åsa och Ohlin. Så himla bra att jag har dem här med mig denna stressiga dag.

JAG ÄR LEDIG IMON! Hihi så glad, känns som att jag jobbar varje dag? Sjukt jobbigt men vecka 40 är en dröm vecka! Jobb på måndag, utbildning på tisdag, ledig på onsdag, enhetsdag på torsdag och ledig fredag - måndag. Tjoho tror ingen längtar mer än jag!

430202_376634919069728_553641149_n_large

 


SÄNGEN

Den 2012-09-10, kl 11:53:03
Filed in | Kommentarer: 0

Hejhej! Ligger i sängen och kollar på how i met your mother som alltid hihi. Känner mig sinnessjukt trött! Somnade vid 2 igår natt och vaknade vid 9 av Gustav. Men jag har legat i sängen fram tills nu typ. Gjorde frukost som jag åt i sängen och så städade jag balkongen. Eller jag flyttade in alla saker rättare sagt, de ska ju riva balkongen och bygga en ny. ÄNTLIGEN!

Men ska kika på serien en stund till innan jag måste ta spårvagnen till jobbet. Hörs sen!


2012-09-09

Den 2012-09-09, kl 20:36:27
Filed in about everything | Kommentarer: 1
HALLLLÅÅÅ. Jag sitter på jobbet nu igen. kom hit för två timmar sen. Va hur mycket folk i kö som helst när ja kom hit, peppar peppar, men nu börjar de lugna ner sig. brukar vara så på söndagar. Sitter bredvid min älsklingsEmma <3 Hon är så himla mysig att sitta bredvid =). Har väl inte gjort speciellt mycket idag, bara kollat film,tvättat och städat hemma. Dammsugaren gick sönder när jag skulle använda den .. eller inte själva dammsugaren men dammsugarmunstycket gick i tusen delar. HAHA jag sa till Patrik att han borde dammsuga eftersom att han är så bra på det men nejdå och se hur det gick. hihi aja vi får väl bara köpa ett nytt i veckan så jag kan dammsuga klart. men ändå så himla typiskt att allt sånt händer mig. haha jaja. slutar kl 01 idag, hoppas tiden går fort för jag längtar redan till min lille goe säng !
 
 

Godmorgon godmorgon

Den 2012-09-08, kl 07:14:28
Filed in | Kommentarer: 0

Godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga glatt godmorgon så fåglar i köööör. Haha texten är helt fel va? Hihi fick för mig att den gick så och nu sitter de fast i huvudet. Aja sitter på jobbet iaf och dricker shaken till frukost. Gottigottgott! Så jäkla jobbigt att gå upp imorse men nu när jag väl är vaken är de helt okej att jobba nu. Speciellt när jag bara jobbar 7 timmar!

Patrik hämtar mig efter jobbet och så ska vi till Ikea och kolla på en garderob. Känner att vi behöver de eftersom att de är så trångt hemma hos oss. Vi har för mycket saker! Ska försöka rensa lite imon. Men efter Ikea ska vi hem till Patriks morfar och Diana :) dom har flyttat så de ska bli himla kul att se hur de bor nu. Tänkte skriva att jag ska fortsätta jobba men det är ingen som ringer hihi as skönt. Men vi hörs sen, måste va lite social mot mina kollegor.


love you ..

Den 2012-09-07, kl 11:50:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Tumblr_m9xo1j21081qg9kfqo1_500_large

I MAY NOT BE THERE YET, BUT IM CLOSER THAN I WAS YESTERDAY

Den 2012-09-07, kl 10:50:12
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Det känns som att det kommer bli en bra dag idag. Känner knappt någon träningvärk idag efter träningen igår, tack gode gud för det! träningsvärken jag hade i början av veckan var inte att leka med. Upptäckte nyss att jag har fys idag på jobbet. TYPISKT, jag har varken tagit med mig gymkort eller kläder. jahopp får ta en promenad ute istället då.
 
Denna helgen jobbar jag, 7-timmars pass både lördag och söndag vilket är så skönt. 06.30-13.30 imorgon och på söndag 18-01. Då hinner man göra massor av saker båda dagarna, inte bara jobba. Lite sämst att Emma också jobbar hela helgen fast andra tider. men lite tid ihop får vi iaf, känns bra. tiden går så mycket fortare när man har någon kul att tjöta med.
 
Tumblr_ljx2cyg4u61qbsfqto1_500_large

SHAKE

Den 2012-09-06, kl 19:58:40
Filed in | Kommentarer: 0

Det bästa med att träna är ju shaken efter haha nä men har köpt en ny smak, skogsbär/vanilj. As go! Bodypump idag gick hur bra som helst, ökade med två kilo på rygg vilket kändes jätte bra :) och detta pass var det mer mage vilket jag älskar! Men måste duscha nu, Patrik tjatar på mig. jag sa att jag ville duscha först och nu börjar han bli otålig hihi


LOVE SHOPPING

Den 2012-09-06, kl 15:39:00
Filed in | Kommentarer: 0

Kom hem för några timmar sen, åkte ju som sagt in till stan och kikade in på Gina tricot. Kom ut med en stickad tröja, en blus och två linnen. Tröjan och blusen är sååå fina! Köpte även ansiktsrengöring och sånt stöd till knät på Apoteket. Båda mina knän krånglar till och från och nu är de höger knä som jävlas men ska prova att träna med sån stödgrej så kanske de känns bättre. Jag vill gå till gymmet nu! Tiden får gå fortare hihi. Träningen börjar halv 8 så det är ett tag kvar. Får bråka med Gustav en stund tror jag, han är så himla gnällig och uttråkad idag. Hörs senare eller imon :)

Ledsen för halv dålig bild på nya tröjan, inte lätt att ta bra bilder i sovrummet ;)


Köra brumbrum bilen

Den 2012-09-06, kl 12:35:22
Filed in | Kommentarer: 0

BLÄÄÄÄ! Kändes inte alls bra att köra bil idag med Petter. Blev helt nervös bara för att jag inte körde med Jannike. Men ah det gick väl inte sämst men de gick inte som igår. Han sa att de va några saker jag skulle tänka på typ bättre överblick och kolla mer i speglar. Men de vet jag ju själv egentligen men på nåt sätt funkar de inte när jag väl är där. Aja har två lektioner kvar med Jannike iaf och då kommer jag va grym. Det har jag bestämt haha!

Är på väg in till stan nu, tänkte kika lite i butiker och även köpa lunch. Är sugen på thai idag. Behöver pigga upp mig lite efter lektionen känner jag. Och vad har hänt med vädret? Igår va de typ 15 grader och idag 23 i solen? Hehe svettas ihjäl i jeans, tshirt och skinnjacka, inte okej. Det som däremot är okej, är att min träningsvärk är borta :) nästan iaf. Så då blir det bodypump med Patrik sen i eftermiddag, så kul! Ah men ska gå av spårvagnen nu så vi får höras senare!


Sagoland

Den 2012-09-05, kl 21:57:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hejhej. Har varit ledig idag, äntligen! Har varit på körskolan och det gick grymt bra idag. trots att jag missade en skylt så löste jag det. lite stolt över mig själv. skall tillbaka och köra imon med, hoppas de går lika bra. ska inte köra med Jannike som jag brukar utan ska köra med Petter, de är han som äger körskolan. Han vill alltid köra med alla och se hur man kör innan man ska ha uppkörning. håll tummarna för att de kommer gå bra hihi. 
 
Kom hem för en stund sen, har varit hemma hos mamma och pappa o fikat. så gottit. gick pengar för min gamla mobil som min bror fick när ja köpte ny. grymt, då blir de shopping imon hihi. asså sitter och kollar på nån skum film på 6an. Patrik sa vad den hette men de minns ja inte. Jim Carrey är med iaf, lite sjuk i huvet som vanligt haha. ska nog lägga mig snart, känner mig rätt trött. Natti natti . 
 

GOMORRON

Den 2012-09-05, kl 09:58:11
Filed in | Kommentarer: 0

Har varit vaken en stund, just ätit upp frukosten. Gottigott! Fortfarande träningsvärk men benen är bättre vilket känns skönt då jag har körlektion om en stund. Har inte råd att missa någon lektion nu så får köra även om jag har lite ont.

Sen när jag kommer hem igen har jag tänkt att plugga teori. Känns som att jag kan de mesta men vissa saker är fortfarande svåra. Aja det löser sig, ska börja göra i ordning mig nu. Hörs senare!


VAD ÄR DET SOM HÄNDER MED VÅR VÄRLD!?

Den 2012-09-04, kl 19:04:40
Filed in | Kommentarer: 0

Vad är detta för jäkla dag!? Jobbigt på jobbet, träningsvärk, huvudvärk, mensvärk och min navelpiercing har blivit infekterad. KAN DET BLI VÄRRE! Jag vill bara gråta idag :( Patrik kom hem från träningen nu iaf, hoppas han vill göra lite mat till mig. Jag är jätte hungrig men kommer inte upp från soffan :( buhu


Stackars lilla mig

Den 2012-09-04, kl 14:24:18
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Denna träningsvärk är inte okej. Fortfarande as ont i benen men nu har båda armarna börjat göra ont också. Har bett Patrik att massera mig lite sen hihi hoppas de blir bättre då. Sitter på jobbet nu igen, folk tror att jag är helt efterbliven när jag går som en 100-årig gubbe. Stackars stackars mig. Är ledig imon, hade tänkt att träna men beror ju på hur hela jag mår haha. annars blir de träning på torsdag. bodypump igen. taggad! Nä nu är rasten slut och de är dags för mer jobb. Både igår och idag har varit sånna jobbiga dagar. Det ringer as mycket och alla saker är jobbiga eller skumma. KAN INGENTING VA LÄTT!?
 
644188_153200994812081_1792356422_n_large

Tigerbalsam

Den 2012-09-03, kl 16:12:29
Filed in | Kommentarer: 0

Tigerbalsam måste ju vara en av de bästa sakerna någonsin. Kom hem för en stund sen och de första jag gjorde va att slänga av mig byxorna och smörja in benen med tigerbalsam. Hur skönt som helst nu. Gustav tycker jag luktar äckligt och håller dig på avstånd hela tiden haha när jag går mot honom så springer han iväg så fort han bara kan hihi men de förstår jag. Doftar ju rätt starkt. Nä ska hämta en cola zero och sen blir de några avsnitt av how i met your mother.


T SOM I TRÄNINGSVÄRK

Den 2012-09-03, kl 06:04:20
Filed in | Kommentarer: 0

INTE OKEJ. Jag har sån sjuk träningsvärk, precis överallt. Haha kan inte gå normalt. Känns ju skönt att veta att jag ansträngde mig och kämpade för att ta mig igen passet igår men jag har så ont :( blir absolut ingen bodypump för mig ikväll hihi kanske hänger med och kör mage. Patrik tycker jag ska stanna hemma eftersom att jag är lite snuvig men vi får se.

Är iaf på väg till jobbet, 6.30-15.30 idag. Skönt att sluta tidigt även om de känns lite väl tidigt att gå upp kl 5. Tur att Patrik går upp samma tid. Alltid mysigt att vakna av pussar. Nu ska jag gå av spårvagnen, skriver mer sen.


IM BACK

Den 2012-09-02, kl 17:52:36
Filed in | Kommentarer: 0

Kom just hem från bodypumpen, JAG DÖR! Haha hela kroppen skakar och speciellt benen. Trodde jag va stark i benen men icke sa nicke! Däremot upptäckte jag att jag är stark i ryggen och i magen och de är väl alltid nåt. Men det kan alltid bli bättre och bättre ska jag bli! TAGGAD SOM FÅ! Patrik ska på bodypump imon men får se om jag ens kan röra mig så jag kan hänga med haha, kanske hänger med och kör mage på gymmet. Jag får se. Svepte just en shake och höll på att spy haha choklad smaken är inget för mig! Beställde just hem en annan smak så vi får se om den är bättre. Har grym energi fortfarande så jag väntar på att Patrik ska bli klar i duschen så jag också kan duscha och därefter blir de tvätt och handling och äta lite mat senare ikväll om vi är hungriga. Ska bråka med Gustav nu så att han blir nöjd haha min lille bråkstake!


KOM IGEN DÅ

Den 2012-09-02, kl 15:11:40
Filed in | Kommentarer: 0

Sitter i soffan med Patrik och äter varsin riskaka samtidigt som vi tittar på biggest loser. Snart är det dags för shaken med craze och därefter drar vi till gymmet för bodypump! Nu jäklar, jag ska inte kunna röra mig imon har jag bestämt. Ska bli så himla kul!

Tidigare idag åkte jag med Hanna och Anette till en utförsäljning. Blev lite besviken då det va super liten butik och huuur mycket folk som helst. Vi kom dit när det öppnade och ändå kom vi knappt in i butiken men jag fick tag i en fin kofta iaf, så jag får va nöjd över det.

Efter träningen blir de hem och duscha och sen hem till Hanna och Anette, Patriks pappa är i Stockholm med jobbet, och tvätta. Hihi så snällt att vi får låna tvättmaskinen när våra är upptagna. Ska handla lite på vägen hem också, kylskåpet börjar att bli tomt.


TRÖTT IGEN

Den 2012-09-01, kl 22:25:16
Filed in | Kommentarer: 0

När vi kom hem förut la jag mig i soffan och somnade, sov som en gris i typ 1 timme. Hur gott som helst! Under tiden jag sov så diskade Patrik och lagade därefter mat. Han är så fin <3 ankan dök upp för mat och öl så nu ligger vi i soffan och kollar på filmen deja vu, riktigt bra ändå. Eller ah jag kollar och pojkarna sover, hihi så trötta efter idag. Ska kolla klart filmen sen tänker jag också sova!

Imon ska jag på utförsäljning av kläder tillsammans med Hanna och Anette, kommer bli så kul! Och senare ska jag hänga med Patrik och träna bodypump. Blir intressant haha men kommer nog gå bra.


Rallycross

Den 2012-09-01, kl 14:46:51
Filed in | Kommentarer: 0

Sitter och kollar rallycross i Förlanda. Hihi varit här sen kl 10 imorse och är as trött. Hade behövt ligga hemma och sova men detta är ju så kul! Stackars Emma har bara sovit 1 timme i natt eftersom hon jobbade natten till idag. Jag har tryckt i henne lite lördagsgodis så hon är lite nöjd iaf ! Blir nog kvar här några timmar till sen får vi se vad som händer!


© Headerbilder från Wallpapers Wide