DIREKT

Den 2014-02-26, kl 21:53:59
Filed in about everything | Kommentarer: 73





ÖVERKÖRD AV ETT TÅG

Den 2014-02-26, kl 09:15:55
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Arbetade på stationen igår, 13-22. Hade fullt upp hela dagen men vid 20.30 lugnade det ned sig och jag fick äntligen sitta ner och ta en paus. Då fick jag sprängande huvudvärk istället och höll på att spy. Jag fick gå några minuter tidigare så jag hann gå in på pressbyrån och köpa värktabletter innan tåget gick. Kan varit den värsta tågresan i mitt liv. Satt och svettades som en gris och trodde att jag skulle spy precis hela tiden men jag lyckades att hålla mig, tack och lov! Däckade på två sekunder när jag kom hem och det var inte okej när klockan ringde imorse. Vaknade upp helt förvirrad, visste knappt vart jag var liksom. Hade fortfarande ont i huvudet så efter två värktabletter till kom jag upp ur sängen och nu sitter jag på jobbet. Jag mår så fruktansvärt dåligt idag, ont i huvudet och illamående. Känns verkligen som att jag blivit överkörd av ett tåg. Har ingen engeri alls så när jag kommer hem tänker jag bara gå och lägga mig och sova. Jobbar ju två dagar till innan jag är ledig i helgen så jag behöver all energi jag kan få!

VÅRKÄNSLOR

Den 2014-02-24, kl 13:36:51
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Så då har jag varit iväg och handlat och ätit lunch hemma. Köpte med mig en islatte och en macka med fetaoströra från espresso house men när jag kom hem upptäckte jag att de gett mig fel macka. Fick en med ost och skinka.. jag gillar inte direkt ost och skinka men jag fick äta den ändå. Aja inte mycket att göra, njuter av min islatte istället! Gick även förbi kicks för jag ville kolla in ett hudvårdsmärke som jag har hört så mycket bra om. Blev en nattcreme och en ögoncreme som doftar precis som apelsiner! Ni vet doften som blir när man skalar en apelsin, precis så doftar de. Och jag känner mig så lycklig idag, en islatte i handen och solen i ansiktet. Perfekt dag att vara ledig på!



WE ❤️ IT

Den 2014-02-24, kl 10:59:00
Filed in about inspiration | Kommentarer: 0



SÖNDAGSJOBB

Den 2014-02-23, kl 18:02:40
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Bara för att jag jobbade så missade jag matchen idag! Va tvungen att uppdatera mig via Aftonbladet, Patrik och Emma hihi. Inte nöjd över resultatet kan jag säga men jag kan inte direkt säga något om spelet eftersom att jag inte fick se nåt. Men det va helt dött medan matchen var haha, hela Sverige tittade tydligen så de va skönt med extra rast! Ligger i soffan nu och är så trött. Vill sova lite nu men då lär jag nog inte somna ikväll. Ledig imon iaf och den ända planen jag har är att tanka bilen haha. Blir nog en sväng förbi kungsmässan när jag ändå är ute. Kan ju inte bara åka iväg för att tanka bilen liksom. Så konstig är jag inte vill jag lova 
    



HELT OKEJ / INTE OKEJ

Den 2014-02-22, kl 07:31:42
Filed in about everything | Kommentarer: 0
- Inte okej att gå upp klockan 5 på en lördag
- Helt okej att någon vänlig själ lämnat sin parkeringsbiljett så att jag slapp betala parkering idag
- Inte okej att första samtalet är med någon som bara skriker om helt ologiska skaker
- Helt okej att sluta kl 1 på en lördag
 - Inte okej att jag inte hittar en passande bild till inlägget haha
 

VILKEN UNDERBAR MORGON

Den 2014-02-21, kl 07:14:54
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Ah men godmorgon! Idag är jag på hur bra humör som helst för jag har ingen huvudvärk. Och jag somnade även rätt tidigt igår så jag känner mig ganska utvilad trots att jag gick upp 5 imorse. Dessutom arbetar jag ett 8 timmars pass idag och jag får sitta med internetanmälningar. Hittade en celsius i skåpet också. OH VILKEN UNDERBAR DAG! haha känns för bra för att vara sant. Lite segt med ösregn bara, hade hellre vaknat upp med solen i ögonen men man kan ju inte få allt hihi.




MIGRÄN

Den 2014-02-20, kl 13:13:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Kort uppdatering om läget. Gick och la mig igår med huvudvärk och istället för att ta en värktablett tänkte jag sova bort det. DET FUNKADE JU INTE! Låg och hade ont tills jag va tvungen att springa till toaletten för jag va helt säker på att jag skulle spy av smärtan. Som tur va slapp jag det och lyckades få i mig två värktabletter och en hel del vatten. Har fortfarande ont i huvudet idag men lite bättre börjar det kännas iaf. Blir vila idag för jag har verkligen inte tid eller råd att vara borta från jobbet. Kom igen huvud bli bra! 

DET KAN JU VARA SÅ ATT JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA FÄSTMAN

Den 2014-02-19, kl 11:20:41
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Igår åkte patrik iväg för att slänga skräp och jag bad honom att köpa glass också när han ändå var ute. Och så kom han hem med glass OCH pizza. Jag kunde inte ha varit nöjdare! Är ledig idag och tur är väl det för jag har världens huvudvärk! Tänker nog stanna i sängen hela dagen och titta på greys och frost. 
 



DÅLIG UPPDATERING

Den 2014-02-18, kl 10:41:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Oj, vilken kanonbra uppdatering det varit sista tiden hihi. Har varken haft tid eller lust att skriva någonting alls men nu börjar det klia i fingrarna. Vaknade upp imorse av att patrik låg och kramade mig, han ville inte heller gå upp klockan 5 men efter lite mys var vi tvugna att gå upp ändå. Sitter på jobbet nu iaf och är dötrött men snart är det lunch! så himla bra för jag är redan hungrig, så blir det när man börjar tidigt. Är ledig onsdag och torsdag denna veckan och då ska jag bara vila upp mig inför jobbhelgen.
 
Har inte haft för mig speciellt mycket annars. Firade alla hjärtans dag hemma med patrik. Han överraskade mig med rosor, trisslotter (som jag vann på, tjoho), kräftor och räkor till middag och jordgubbar till efterrätt. helt perfekt kväll med andra ord. Jag köpte bland annat roliga örngott till patrik, hihi kolla bilden. Tyckte de var så söta att jag inte kunde låta bli, passar perfekt hemma hos oss!




 
 
 

ALLA HJÄRTANS DAG

Den 2014-02-14, kl 13:36:35
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag har vi varit förlovade i 3 år. Jag kommer aldrig glömma när vi var i mitt rum hemma hos mamma och pappa och du frågade om jag ville förlova mig med dig. Bästa beslutet jag tagit i mitt liv för du har gjort och gör mig så otroligt lycklig. Kommer aldrig kunna beskriva allt jag känner för dig men jag hoppas att du redan vet. älskar dig ❤️




.

Den 2014-02-09, kl 19:40:27
Filed in about everything | Kommentarer: 0



.

Den 2014-02-08, kl 23:24:47
Filed in about everything | Kommentarer: 0



GODMORGON LÖRDAG

Den 2014-02-08, kl 09:15:34
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Så himla typiskt att Åsa hann gå från jobbet innan jag kom hit 7.30. hade behövt klaga lite på min träningsvärk haha. asså ja skäms nästan för hur ont jag har. hur sinnessjukt dåligt tränad är jag! Jag har ont ... överallt. typ precis överallt haha. jag tog inte ens i speciellt mycket! Fasar inför imorgon då min träningsvärk lär va värre.
 
Det var såååååå segt att gå upp vid 6 imorse. men jag lyckades efter många om och men hihi. Blev överlycklig när jag skulle betala parkering utanför jobbet och någon satt sin gamla biljett i automaten. Biljetten räcker ända till klockan 6 ikväll så jag slipper betala idag. Att man kan vara så nöjd över att slippa betala 50 kronor hihi. Vem du än är som lämnade din lapp så du har gjort min dag! thank you very much!
 

WORKING OUT

Den 2014-02-07, kl 14:37:07
Filed in about everything | Kommentarer: 1
Jag dör dödens död just nu haha. fy tusan vad otränad jag är! Kom hem från gymmet för en stund sen och har precis ätit lite lunch. Körde bröst, biceps och triceps. Sen hade jag lite tid över så jag gjorde några knäböj samtidigt som jag kastade en medicinboll mot väggen. Känner mig helt skakig i hela kroppen haha men de är skönt! 
 
Innan gymmet tog vi en sväng till kungsmässan. Vi drack kaffe och tjötade och sen köpte emma en yogamatta. Jag köpte handkräm och ett lip balm inne på bodyshop. åsa hittade bästa erbjudandet, 3 olika handkrämer fär 150 istället för att köpa 1 för 130. Dessutom fick jag 100 kronor i medlemsrabatt så jag behövde knappt betala någonting. hur bra är inte det då? Ska ta en lång dusch nu och bara njuta av att vara ledig. Jobbar hela helgen så man får ju passa på att njuta när man väl kan!
 
 

YEAH .. LETS GO TO SLEEP

Den 2014-02-06, kl 20:54:05
Filed in about everything | Kommentarer: 1
Fy vad dåligt jag mått idag. Har mått illa mestadels av dagen och även haft ont i magen. Japp, jag har fortfarande ont i magen. dag 5.. Är ledig från jobbet idag och det är så himla segt att behöva gå upp vid 7 på sin lediga dag. Åkte till vårdcentralen för att ta cellprov. behöver jag ens säga att jag inte vad överlycklig? Det va även lite svårt att hitta dit trots gps och när jag väl hitta dit och skulle betala för parkering, tog de inte kort i automaten... hade bara en enkrona i plånboken och man va tvungen att lägga i minst en 5a. Så jag betalade inte alls och bara hoppades på det bästa. living on the edge liksom men jag klarade mig haha. 
 
Ska snaaaart lägga mig, ska bara se klart matlagningsprogramet. ja, jag älskar matlagningsprogram trots att jag inte kan laga mat själv, inga konstigheter. Imon ska jag till gymmet med åsa och emma. Har ingen plan alls på vad jag eller vi ska köra men det löser sig. är peppad på allt! Vi kanske kör igenom hela kroppen då. preggodamen får ta det himla lugnt asså! hööör du vad jag säger till dig eller. 
 
Måste säga att jag pratade med pappa nyss. han och mamma kom hem från gran canaria (säger jag fel ställe igen så dör jag) och de har haft det jätte bra. mina föräldrar är i 50års åldern och tydligen va de yngst och snyggast på hotellet haha. vädret hade varit som svensk sommar typ och de låter ju hur underbart som helst! Längtar så jag spricker till vår och sommar, jag behöver värme inte mer kyla och regn. men det är kanske min tur att dra någonstans snart hihihii. mer än så säger jag inte för jag vet inte riktigt vilka som läser min blogg. ni får veta sen. 
 
Nu ska jag gå och dö lite i min säng tillsammans med min mage som är så svullen! emma, jag har nog fasiken nästan lika stor mage som dig! 
 
 

ONT I MAGEN

Den 2014-02-05, kl 08:26:28
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Måste bara titta in och säga att jag fortfarande har sjukt ont i magen. Mår illa just nu också. Har suttit och googlat halva morgnen på vad de kan vara och jag kommer att dö haha. som man alltid gör när man googlar något. har även försökt att leta upp mat som är skonsam för magen, mitt problem kanske är att jag äter dåligt? Fel mat, för mycket mat och på oregelbundna tider. Vi får se men nåt måste ju ändas. Kan ju inte må såhär som jag mått i 4 dagar. min mage är helt förstörd uuuuuuh. mitt liv suger. sa jag att jag är på jobbet också? igår var det jätte lugnt och jag hoppas att det är lugnt idag med!

THEBODYSHOP

Den 2014-02-04, kl 19:44:54
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

GODMORGON TISDAG

Den 2014-02-04, kl 07:11:18
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon folket. Känner mig så dödligt trött idag och jag är inte ensam. Vet inte hur många som satt och sov på tåget haha. Jag vägrar somna på tåget eftersom jag tror att alla vill mig illa och vill ta mina saker. jag är så himla arbetsskadad haha. Tack och lov hann jag göra kaffe innan jag åkte hemifrån. Jag hatar att tåget går så dåligt när jag börjar 6.30. antingen blir jag hur tidig som helst och måste gå upp hur tidigt som helst. eller så blir jag lite lite sen och då går jag ändå upp klockan 5. så himla typiskt men det är inte mycket att göra.
 
Jo, måste berätta att i söndags fick jag ont i magen och jag har fortfarande ont. Dag 3 liksom, så himla konstigt. Vet inte om jag äter någonting som min mage tydligen inte klarar av? Har aldrig haft några problem annars så jag förstår inte riktigt vad problemet är. Går det inte över under veckan får jag nog åka till farbror doktorn men jag försöker hålla mig så långt ifrån vårdcentraler och sjukhus som de bara går!

GOOD TO BE HOME

Den 2014-02-03, kl 17:27:28
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Det tog mig två timmar att komma hem från jobbet. två timmar! Gick till centralen och fick där reda på att tåget inte gick .. det stod inte på hemsidan vilket gjorde mig rätt sur. Men jag ringde patrik eftersom han jobbar i stan och hade bilen med sig. Tro fasiken att de varit en krock på motorvägen så att allt stod still. Vi fick åka massa omvägar men nu är vi äntligen hemma! Tänkte att jag skulle ta världens längsta dusch nu innan maten. Det blir kasler och ris mums! 
 
 
 
 

SOFFHÄNG & BALKONGHÄNG

Den 2014-02-02, kl 16:06:35
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Har spenderat min söndag i soffan framför frost och ute på balkongen tillsammans med katterna. Planen är ju att de ska bli utekatter under våren/sommaren. De gillar att hänga ute på balkongen så det kommer nog inte bli några problem med att ha dem ute, speciellt inte Gustav. Han älskar att va ute och hänger rätt ofta i dörrhandtagen för att komma ut. 

Patrik befinner sig i skogen idag och skjuter med Johan. Det börjat skymma lite ute nu så han är nog hemma om en timme eller två skulle jag gissa på. 




FÖRSTA FEBRUARI

Den 2014-02-01, kl 22:46:24
Filed in about everything | Kommentarer: 0



© Headerbilder från Wallpapers Wide