WORLD FULL OF IDIOTS

Den 2013-09-28, kl 22:24:49
Filed in about everything | Kommentarer: 0



SJUKLINGAR

Den 2013-09-28, kl 16:57:23
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Spenderade min fredagskväll på blåstjärnan tillsammans med Patrik och Gustav. Vi upptäckte att en av Gustavs framtass svullnade upp rejält under kvällen. Den blev nästan 3 gånger så stor som det andra benet, han kunde inte heller stödja på benet för att han hade ont så vi begav oss till blåstjärnan. Först tittade en sköterska på honom och misstänkte först ormbett men eftersom att det är omöjligt för Gustav är en innekatt så trodde hon att benet kunde va brutet. Vi spenderade ca 2,5 timme i väntrummet innan veterinären kunde titta på honom och hon trodde inte att benet var brutet vilket va skönt! Hon trodde att de kunde vara en infektion så Gustav fick, efter mycket om och men, 3 sprutor med smärtlindring och antibiotika. Patrik och jag har dessutom varit på apoteket idag och hämtat ut två olika mediciner som Gustav ska få i några dagar. 
 
Vi skulle åkt hem till Åsa för att fira hennes födelsedag och förlovning, men vi får stanna hemma med Gustav. Svullnaden har gått ner en aning med vi ska försöka få i honom medicin och jag gissar på att de inte kommer att bli enkelt! Min älskade problemkatt hihi. Nä men det blir mys hemma istället så att vi kan ha koll på Gustav. Inte mycket att göra liksom. 
 
Asså denna månaden har vi varit på blåstjärnan 4 gånger! Två gånger med Gustav och två gånger med Frank. Vi har aldrig behövt åka till veterinären med någon av dem innan och nu kommer allt! Ska dessutom tillbaka på tisdag för kastrering av Frank och kanske tillbaka med Gustav, beror på hur det går med tassen under helgen. Hoppas att det blir bra och att vi slipper åka tillbaka igen. 
 
 

THIS IS FRIDAAAAAAAY , HAHA LOVE IT

Den 2013-09-27, kl 17:35:17
Filed in about everything | Kommentarer: 0

IS IT WINTER ALREADY?

Den 2013-09-27, kl 10:03:33
Filed in about everything | Kommentarer: 0
När jag gick upp imorse vid halv 8 så var det 0 gradigt ute! Det är ju bara september och nyss var de över 15 grader. Hur kan de bli så kallt så fort? Orkade inte leta fram min vinterjacka så tog skinnjackan med pälsvästen över samt halsduk men jag frös ändå hehe. Jag gillar hösten så den får stanna kvar ett tag till innan vintern kommer tycker jag! Men idag är det fredag och kaos på jobbet självklart. Fast jag är lite glad ändå, jag menar det är fredag! Och dessutom är det min lediga helg. Har känt mig riktigt trött på sistonde så jag tänker sova ut imon! Fast om Frank få bestämma så väcker han mig väl vid 7 .. Nu är de frukost, är så himla hungrig!
 


 

RONDO IKVÄLL

Den 2013-09-26, kl 18:32:47
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Vaknade just upp från min underbara tupplur! Så himla skönt att få sova lite på eftermiddagen efter jobbet. Ligger i soffan lite och väntar på att middagen skall bli klar. Ibland har jag de allt bra! Om ca en timme ska ja och Patrik åka till Rondo för att se Magnus Uggla! 



BABY I HOPE THAT YOU ARE OKEJ

Den 2013-09-25, kl 13:58:19
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Skrev ett grinigt inlägg för en stund sen men de försvann? Trött man blir. Jag gnällde iaf om att jag var trött, hungrig och fått skoskav på båda hälarna och en lilltå av mina nya skor. Tufft liv man lever. Sitter på jobbet dessutom för er som inte hängde med haha fast inte i samma byggnad som vanlig. Sitter i en annan byggnad för tydligen är vi många som jobbar idag. Det syns inte på den långa kön iofs. Nä jag sitter och taggar sönder för att gå hem haha, bara 4 timmar kvar! Känner mig lite halvsjuk, ont i kroppen och halsen till och från. Herregud vilket gnälligt inlägg! Ska skärpa till mig nu och äta lunch, nomnom!
 
 

JOHNNY BULLS

Den 2013-09-24, kl 15:42:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Äntligen har jag ett par Johnny Bulls boots i min ägo! De är så fina att jag knappt vill använda dem haha. De va himla stora i storleken så det blev ett par 36or istället för 38or som jag brukar ha annars. Dessutom gick jag loss lite och tog ett par mörkbruna istället för svarta. Haha wild and crazy! 
 
Ledig från jobbet idag med vilket har varit skönt men de som inte varit kul är att jag och Frank bråkat nästan hela eftermiddan. För nån vecka sen gick Frank på en spisplatta som var på och brände bort huden på trampdynorna. Veterinären gjorde ingenting utan sa bara att vi skulle ha koll på honom så att det inte blir infekterat. Iaf så lekte Gustav och Frank och jag ser att det är blod på hela golvet ... Jag sprang efter båda katterna, som tyckte att det är skitkul att jag jagade dem, och försökte få tag på Frank innan det kom blod i hela lägenheten. Lyckades få tag på honom men att försöka stoppa blödningen var inte populärt så det blev lite kaos. Vid ett tillfälle satte jag mig på golvet och bara skrek typ hahah, jag har inget tålamod! Aja nu är allt lugn och jag har städat bort allt blod så gott det går. Måste tvätta de vita kuddarna i soffan med små fina tassavtryck i blod bara .... suck! Aja så länge bebisen inte har ont så får resten va som det är typ. 
 
Känner mig helt slut nu, ska lägga mig i soffan och ta en kopp te. Ska till gymmet sen men får se om jag följer med Patrik eller stannar hemma. Vill träna men känner att jag börjar bli sjuk, har ont i halsen lite till och från. 
 
#weheartit (jag är för lat för att ta bild just nu)
 

DRÖM HÅRET

Den 2013-09-23, kl 19:42:45
Filed in about everything | Kommentarer: 0




#weheartit


VI MÅSTE HÄRIFRÅN, DEN HÄR STADEN DRAR NER OSS PÅ BOTTEN AV ÅN

Den 2013-09-23, kl 10:40:49
Filed in about everything | Kommentarer: 1
Oj det blev visst inget inlägg igår haha. Skrev ett kort inlägg men glömde trycka på publicera .. Igår så jobbade jag på stationen iaf. Och eftersom att det var söndag och ösregn hela dagen fanns det typ inget att göra. Dagen sniglade sig förbi men det var helt okej. Skönt att få göra någonting annorlunda.
 
Somnade nästan direkt när jag la mig i sängen igår, va så himla trött! Vaknade dock vid 8 eftersom Frank bestämde sig för att sova med mig i sängen. Och han snarkade så sjukt högt! haha han låg och snarkade mig rakt i örat så det gick ju inte att somna om. Han brukar alltid gå upp ur sängen när jag går upp men han vägrade. Jag gick upp och han låg kvar och snarkade i sängen haha den lille goingen. 
 
 
 
 
 

LONG HAIR , DONT CARE

Den 2013-09-21, kl 13:31:21
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Så där ja, nu är jag på jobbet igen. Hyffsat nöjd över att komma hit och se den fina röda kön haha. Sitter i ett litet rum med Emma och Martina iaf vilket är skönt. De får mig att må lite bättre. Från ett kaos till ett annat liksom. Patrik började att lägga nytt golv i köket innan jag gick, dvs kaos i hela lägenheten. Det står saker överallt. Men förhoppningsvis blir det superfint när det är klart. Och jag hoppas han är klar när jag kommer hem sent ikväll haha så jag slipper se röran! Orkar inte med stök idag.
 
Har dessutom beslutsångest. Antingen så klipper jag bara bort det slitna topparna på mitt hår ELLER så färgar jag håret mörkare och klipper samtidigt. Att de ska va så svårt att bestämma sig!
 



ÄR DET DU SOM ÄR GALEN ELLER VÄRLDEN SOM ÄR SJUK

Den 2013-09-20, kl 12:24:12
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Igår bestämde jag mig för att jag skulle gå till gymmet idag. När jag vaknade imorse så kände jag bara bläääääää, vill inte till gymmet. Usch va jobbigt de kändes, va så himla otaggad. Men jag åt lite frukost, tog på mig kläderna och drog till gymmet ändå. Blev cardio tills jag verkligen tröttnade haha. Just nu är jag så himla stolt över mig själv för att jag faktiskt tog mig dit trots att jag verkligen inte ville. Har ätit frukost nr 2, duschat och skall se klart avsnittet med grey´s anatomy sen tänkte jag åka in till stan. Så tröttsamt att bara sitta hemma hela dagen ju. Kikade aldrig på kläder igår för jag hade helt enkelt ingen lust, men idag så!
 
 
 
 

LEDIG TORSDAG

Den 2013-09-19, kl 12:45:20
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Har inte haft lust att göra någonting idag. Har bara myst framför tv' n, druckit te och uppdaterat både iPhone och iPad till iOS 7. Som jag sa innan, love it! Ska in till stan om en stund och möta upp Cissi för en kaffe i solen. Kommer bli super mysigt. Vi ses inte så ofta på grund av jobb men ibland lyckas vi allt ordna nåt hihi. Är ledig imon med och då är planen att åka in till stan och uppdatera höstgarderoben. Tröttnat på alla kläder jag har, hur är de ens möjligt? Men tror jag ska gå igenom alla kläder, rensa och sen lägga det i lådan, den där klädinsamlingslådan. Det är ju bättre än att slänga. Nu ska jag leta eter någonting tråkigt att ha på mig ! 




UPPDATERADE MOBILEN OCH JAG ÄLSKAR iOS 7

Den 2013-09-19, kl 09:08:41
Filed in about everything | Kommentarer: 0



VEM VILL SNYGGA TILL MIG ?

Den 2013-09-18, kl 15:27:34
Filed in about everything | Kommentarer: 0
  

PLEASE MAKE THE TIME GO FASTER

Den 2013-09-18, kl 10:03:53
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag är så himla hungrig. Var hungrig redan när jag vaknade vid 7 men självklart hann jag inte äta frukost hemma. Det hinner jag aldrig haha så äter alltid frukost på jobbet. Men första rasten är 10.30 uuuuuuh ... jag dör för att jag är så hungrig! Sitter och häller i mig vatten men de hjälper självklart inte. Är så taggad på att sluta haha, kom just hit typ men jag är ledig både på torsdag och fredag vilket är skönt eftersom jag jobbar hela helgen. Måste bara säga att jag sov med flätor inatt.. och idag ser det ut som att jag har sjöjungfru/afrohår. haha men jag är fräck iaf!
 
Just de! Älskade Åsa fyller år idag, grattis grattis! Hoppas du får massor med god tårta, fina paket och är ledig från jobbet idag hihi <3
 
 
 
 
 

.

Den 2013-09-17, kl 19:51:36
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag är konstant trött, någon som vet vad de kan bero på? Sover hela tiden förutom när jag är på jobbet känns de som. Kanske beror på att jag börjar bli förskyld, har lite ont i halsen. Förhoppningsvis bryter inte helvetet ut haha.
 
Hade iaf enhetsdag idag och jag va dötrött. Föreläsning halva dagen, lunch och sen genomgång av krishantering. Ska ha en övning på jobbet på torsdag gällande krishantering men jag är ledig! SÅ HIMLA GOTT. Vi har haft övning, två gånger tidigare tror jag och självklart var jag med på båda haha. Fy sånt är så sjukt segt men denna gång är jag ledig som sagt. Vi hade även en diskussion om hur vi skall göra om rummet vi sitter i och vi kom inte fram till något tror jag? som vanligt med andra ord. så vi får se vad som händer. 
 
Nu blir de dusch och sen sova! Natti natti
 
 

EN HETS DAG

Den 2013-09-17, kl 07:49:38
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Så himla typiskt mig. Skulle gå upp tidigt för idag har jag enhetsdag men jag hade en dröm. Kan inte bestämma om den va bra eller dålig just nu hehe men jag va tvungen att se hur den slutade! Det hann jag inte för när jag vaknade till och tittade på klockan var de ca 15 min till spårvagnen skulle gå. Varför håller jag på såhär? Alltid!? Ah jag är på spårvagnen nu iaf, spårvagnen som alla ska åka med just nu ... Jag är hungrig. Haha trött jag blir på mig själv! 
Ska se om jag hinner köpa en macka i cafet innan föreläsningarna börjar. Hörs ikväll! 

DON´T YOU EVER SAY I JUST WALKED AWAY

Den 2013-09-16, kl 18:29:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

MYSIGA SÖNDAGAR

Den 2013-09-15, kl 12:57:06
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Patrik väckte mig vid 9 imorse och därefter drog vi till gymmet. Va inte taggad alls och när vi kom dit ville jag bara hem igen. Men lika bra att göra de bästa av situationen. Det är alltid bättre att få lite träning än ingen alls. Kände inte för att lyfta vikter idag så det blev cardio på crosstrainen. Körde ett "weight loss" program i en halvtimme och därefter intervaller tills mina knän gav upp. Gick till stretchhörnan och körde några övningar på pilatesbollen resten av tiden. 

Nu blir de en stor frukost, är så himla sugen på gröt! Sen ska jag städa och tvätta hela dagen för Patriks familj kommer hit ikväll för att äta middag. Då vill man ha de fint hemma! 

HIM

Den 2013-09-14, kl 22:53:08
Filed in about everything | Kommentarer: 0


FREDAG/LÖRDAG

Den 2013-09-14, kl 20:13:49
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hej goingar! Igår efter jag kom hem från jobbet, va de bara att dra på sig skorna igen och dra. Patrik och jag åkte för att handla middag och lite dricka. Utanför systemet kom jag på att jag inte hade med mig mitt leg... Så jag fick sitta kvar i den varma bilen och sura medan Patrik handla haha. Sen åkte vi hem och Michael dök upp. Vi laga middag och spenderade kvällen framför Californication, stavas de så? Haha hoppas ni vet vad jag menar. Idag har jag, Patrik och Michael vart och kikat i några butiker och köpt nytt golv till köket. Kommer bli grymt när de är klart! Patrik står i köket nu och gör mat medan jag tittar på körslaget hihi, hallå pensionär! 




HELLO BEAUTIFUL , I REALLY LIKE YOU

Den 2013-09-13, kl 18:50:45
Filed in about everything | Kommentarer: 0


FREDAG DEN 13DE

Den 2013-09-13, kl 13:25:18
Filed in about everything | Kommentarer: 0


EN HELT VANLIG FREDAG ?

Den 2013-09-13, kl 07:10:54
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon vänner. Visste ni att det är fredag? Att jag redan är vaken och på väg till jobbet? Att det är fredag den 13de? Blir typ alltid nervös fredag den 13de, haha är inte vidskeplig annars direkt. Har inte hänt något dåligt andra år vad jag minns? Fast känns som att man inte kan va nog försiktig. Känns inte som fredag, känns som helg. Patrik är ledig från jobbet idag så de kanske är därför. Jag måste gå upp och inte han, då måste de va helg haha. Det är kallt som sjutton ute och jag fryser, känner mig blå. Känner mig förstörd, blev inte många timmar sömn inatt heller. Tänkte alldeles för mycket.. Men det är fredag och jag tänker "fake it til you make it". Dvs le och va trevlig mot folk trots att jag varken orkar eller vill.. men det är ju fredag. 




SÄMSTA TORSDAGEN

Den 2013-09-12, kl 16:59:31
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Någonting känns helt fel med mitt huvud. Jag är inte alls med idag. Jag är så himla seg. Jag kan prata med någon och helt plötsligt glömma bort vad det är vi pratar om. Dricker en celsius nu så ska se om jag kommer igång bättre efter det. Glömde ta med mig mat till jobbet också så fick gå till 7eleven och köpa nån färdig rätt nu på rasten. Fy va hemsk det är att känna sig helt förvirrad. Kanske beror på att jag inte alls är van att jobba kväll och jag brukar få sova mer än jag gjort sista veckan. Patrik och jag har gått upp tillsammans sista veckan för att ge Gustav ögondropparna. Så när jag slutade igår kl 12 på natten så fick jag ändå gå upp vid halv 6 och ge dropparna. Gick och la mig därefter men man får ingen ro, lyckades somna men hade sjuka drömmar så det känns ändå inte som att man sovit. Blä, jag längtar så mycket till helgen! 



GREY´S ANATOMY

Den 2013-09-12, kl 10:51:16
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon! Vaknade för en stund sen och upptäckte då att min Grey´s anatomy box kommit, yes! Har sett alla boxar som finns hemma redan och jag va sugen på nåt nytt. Kollade alltid på Grey´s när de gick på tv och tyckte de va grymt men de är alltid svårt att hinna kolla på en serie på tv eftersom att jag jobbar som jag gör. Ska slappa framför tvn tills det är dags att åka till jobbet igen. Hoppas jag slipper kaos som igår men ärligt talat tror jag att de kommer va precis som igår. Ska göra lite frukost och mysa vidare.
 
 
 

 



APPLE

Den 2013-09-11, kl 13:16:10
Filed in about everything | Kommentarer: 2
Så himla sugen på en iphone 5S, men abonnemanget på min mobil går ut om typ 1 år .. typiskt!
 
 

SOMETIMES

Den 2013-09-10, kl 21:18:48
Filed in about everything | Kommentarer: 0


HEEEY MACARENA

Den 2013-09-08, kl 07:57:37
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Det är helg, dvs söndag och jobbhelg. Jobbade igår och är på jobbet nu igen såklart. Känns ärligt talat lite halvkul att gå upp kl 6 på en söndag men aja. Jag är så himla trött, som jag alltid är så här tidigt, right? Skriver jag någonsin någonting annat än att jag är trött? Haha skärping.
 
Slutar jobba 15.30 som tur är och jag känner att jag behöver röra på mig. Är faktiskt inte så jätte sugen på gymmet så tror jag ska gå min nya PW runda. Tar ca 30 min och den tiden har man ju alltid över egentligen. Förhoppningsvis är de lite varmare ute sen också så jag slipper ta dunjackan på mig haha, hatar att vara frusen av mig. Nä, nu blir det kaffe!
 
Untitled
 
 

REAL TECHNIQUES

Den 2013-09-06, kl 18:45:59
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Kunde inte låta bli att beställa några fler av mina favoritborstar, speciellt inte när de va limited edition. wooops 
 
 

TORSDAG/FREDAG

Den 2013-09-06, kl 11:09:39
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hade ingen tid att blogga igår. Va tvungen att åka med Gustav till veterinären för någonting är fel på hans öga. Så nu ska han får ögondroppar två gånger om dagen i en vecka och sen får vi se vad som händer. Gustav hatar att åka bil och han gillar inte främmande människor direkt så det va otroligt jobbigt för honom att åka till vererinären och tillbaka. Han va helt slut när vi kom hem men blev lite gladare när han fick blötmat att äta. Frank va också jätteduktig, han har ju aldrig varit hemma själv innan men de va inga problem =) 
 
Efter veterinär besöktet åkte jag och Patrik för att titta på ytterligare en lägenhet. Och jag tror att det kan vara den. Lägenheten för oss. Men saker och ting har gått åt skogen innan så jag hoppas inte på något haha. Ska istället åka till Ica och handla för att tänka på annat. Tänkte åka in till stan också men det är så mycket byggen just nu så får se om jag orkar senare eller om jag tar det en annan dag. Jobbar hela helgen så de kan va skönt att ta det lite lugnt idag! 
 
 
 
 

EVERYTHING CAN HAPPEN WEDNESDAY

Den 2013-09-04, kl 15:34:13
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Så skönt att bara jobba 8 timmar idag. Har varit kaos! Knappt hunnit ta rast, har fått typ 1000 frågor om Obama haha. well what can i say .. Slutade iaf strax efter två och har nu ätit lite mellanmål. Tittar även på tv nu när Obama håller tal, lite intressant är det ändå. 
 
Patrik och jag ska gå på visning för en lägenhet senare idag. Japp ni läste rätt, en lägenhet. haha vi får se hur de blir men som det är nu är vi inte sugna på att bo kvar i HSB lägenheten. Vi har väntat i över 4 månader på att någon ska komma och laga en kakelplatta i köket som dessutom personal hos HBS gjorde sönder! Ska det verkligen ta över fyra månader?
 
Han som gjorde sönder plattan skulle anmäla skadan vilket han inte gjorde. Hyresvärden som vi har, var här själv och tittade på vårat badkar, som också håller på att gå sönder och fick se skadan och hon skulle göra en anmälan själv och ordna det. Efter sommaren ringde Patrik till HSB igen eftersom vi inte hört någonting och då har fortfarande ingen gjort anmälan! Hyresvärden va ju till och med här och tittade! Hur jäkla svårt ska det vara att fixa en ny kakelplatta .. Som sagt så har vi tröttnat på HSB för det tar hur lång tid som helst att fixa de enklaste saker! Förra vintern hade vi även ca 16 grader inomhus för att ett element gått sönder. 3 gånger var en kille här och kolla och den fjärde gången bytte de elementet. Tog också hur lång tid som helst. Orkar inte längre, detta är även saker vi kan fixa själva men vi får inte göra det. 
 
Ah, längtar tills vi flyttar kan jag ju säga! 

HÖSTLISTA

Den 2013-09-03, kl 20:03:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
FÄRGER: Svart, vitt, grått, brunt
ÖVERDELAR: Stickade tröjor, tröjor med volang, tröjor med tryck på ryggen
NEDERDELAR: Svarta eller mörkblå stuprörsjeans, leggins, kjolar
YTTERPLAGG: Skinnjacka, päls, svart eller brun dunjacka. Jag gillar dessa ---> http://fiorucci.se/produkt/hollies-dunjacka
SKOR: Hunterstölvar, Johnny bull, Primeboots och minnetonkas 
DETALJER: Nitar, leopard, päls, silver
ACCESSOARER: Stora klockor, många armband, små halsband
TILL VARDAGS: Skinnjacka med pälsväst, långärmad tröja med volang, tighta jeans och boots
TILL FEST: Svart klänning, stora smycken och klackar
PÅ ÖNSKELISTAN: Låga Johnny Bulls, parfym Prada Candy, tröjor med volang
 
 
 
 
 

GODMORGON

Den 2013-09-03, kl 09:22:57
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Vaknade upp med ett strålande humör idag. Vaknade av att Frank slickade mig på näsan precis innan larmet ringde. Jag gjorde iordning mig och gick till spårvagnen. De håller på att bygger om så min spårvagn tar en annan väg vilket betyder att spårvagnen stannar precis utanför jobbet. Perfekt! Sitter själv i ett rum just nu och de är så skönt. Det är lite kaos i det stora rummet idag. Folk som ringer är himla trevliga och just nu är det strålande sol ute. För någon timme sen var det dimma, jag älskar dimma så det gör mig ingenting. Men det känns som att det är en såndär perfekt höstdag. Oh va allt känns bra idag! Haha, vilket konstigt inlägg det blev men nu vet ni att jag mår himla bra iaf.
 
Slutar jobbet 17.30 sen och jag funderar på att ta en promenad hem om vädret håller i sig. Hörs sen!

AUTUMN

Den 2013-09-02, kl 19:15:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

KAN JU VARA BLAND DET SNYGGASTE JAG SETT

Den 2013-09-02, kl 17:10:28
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Kommer definitivt dofta på denna parfym nästa gång jag är i stan! 
 
 

RAINY MONDAY

Den 2013-09-02, kl 09:13:42
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Patrik pratade just med banken och hejdå drömhuset .. haha aja hade nästan förväntat mig det. Banken tycker inte att vi har sparat tillräckligt vilket jag iofs förstår. men satte över några tusen till sparkontot nu, IN YA FACE. typ. Oh jag kommer drömma om de huset hur länge som helst men de är inte mycket att göra. Det dyker förhoppningsvis upp fler drömhus! Ska spara så mycket jag bara kan nu och då kan vi nog flytta om iaf ett år. Det borde funka tycker jag.
 
Annars sitter på jobbet just nu och går igenom mitt nya schema. Känns som att man ändrat allt. Känner inte igen att jag bokat något av passen haha så det kommer bli rätt mycket kvällar framöver men då kanske jag får jobba med Emma och Åsa lite iaf. Det är ju alltid nåt! Ska ta ett samtal till och sen är de frukost, är så hungrig!
 
Quotes | QuOtEs
 

REGNIG SÖNDAG

Den 2013-09-01, kl 18:51:59
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Tänkte börja med att säga att det inte blev någon uppdatering igår eftersom att jag och Patrik åkte hem till Jenny och Johan för mys och grillning! Vi åt massor av god mat och efter det satt vi och hade de gött i bastun! Vi va alla super mesiga och höll på att dö vid 60 grader haha. Aja vi får basta oftare och lära oss att klara av högre temperaturer!
 
Idag gick vi upp himla tidigt för att titta på hus. igen .. men inga av de hus vi tittat på har jag gillat och dessutom har de alltid varit något fel. Asså snett golv, fuktskador mm. Men detta huset ... DRÖMHUSET. Oh vad jag vill ha det! Men allt ligger ju på banken just nu. Försöker att inte hoppas för mycket för jag vill inte bli besviken om det inte blir mitt. fast jag hade älskat att bo där. men som sagt det är ju mycket som kan gå fel så .. det blir som det blir helt enkelt. 
 
Patrik håller just nu på med middag och jag är så himla hungrig! Det doftar så otroligt gott, det gör mig ju inte direkt mindre hungrig! 
 
 

SEPTEMBER

Den 2013-09-01, kl 18:01:24
Filed in about everything | Kommentarer: 0


© Headerbilder från Wallpapers Wide