NOT SO FUN ANYMORE

Den 2015-03-30, kl 18:57:06
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
 
Dags att dra till gymmet snart känner jag haha!

HELG

Den 2015-03-29, kl 16:15:55
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag bara älskar lediga helger! Igår kom patriks mamma och syster hem till oss. Hanna hade köpt ett guldägg till mig från TGR som jag velat ha ett tag. Michael dök också upp och sen fikade vi tillsammans. Senare på kvällen åkte jag, Patrik och Michael hem till Johan och Jenny för middag och massa mys! Killarna badade badtunna efter middagen men jag och Jenny bestämde oss för att stanna kvar i soffan och tjöta istället. 
 
Idag har mamma och pappa varit hemma hos oss och fikat och kollat in vårt "nya" hem. Patrik och jag har gjort om rätt mycket hemma och vi har en hel del kvar! Nu har jag och Patrik förberett inför middagen ikväll och vi väntar in Hanna och Ankan som kommer för att kolla hockey och äta middag! Det blir min favorit maträtt, hetkycklig! Och jag slår på stort idag och gör storkok, 12 portioner! Kommer äta hetkyckling i all evighet haha. men jag är faktiskt löjligt nöjd över det. 

VÅFFELDAGEN

Den 2015-03-25, kl 18:08:08
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag har haft en sån löjligt bra dag! Jag tror verkligen att inställningen gör allt. Min inställning till förra veckan var skit och då blev hela veckan skitdålig. Så när jag vaknade upp imorse sa jag faktiskt högt till mig själv "detta kommer bli en bra dag" och det blev det! 

Hade en del att göra på stationen fram till lunch men därefter blev det lugnt så jag och Marie gick iväg för att köpa grejer till våfflor! Det är ju faktiskt våffeldagen. Sen spenderade vi hela eftermiddagen med att grädda våfflor till alla sugna poliser haha, och oj vad uppskattat det var! Jag trivs så himla bra på stationen med alla fina kollegor! Dagen gick jättefort och när jag slutade så ville jag nästan inte gå hem. Då har man haft en bra dag!

Nu ska jag nog ta mig en tupplur och sen blir det mer våfflor till middag hihi! 




KLAR NU

Den 2015-03-24, kl 20:37:56
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 Nu har jag fått nog. Jag är färdig med att gnälla och vara ledsen. Någon mer än jag som känner att vi går vidare nu? Tog bara en vecka haha. Idag har iallafall varit en BRA dag. Ledig, strålande sol och jag köpte min favoritlunch från Espresso House och kunde äta den ute på balkongen. Behövde inte ens ha tjocktröja på mig för att det blev så varmt. Annars har jag bara varit hemma och fixat.
 
Patrik köpte med sig pizza till mig förut eftersom att han själv åkte iväg till Scandinavium för att kolla Frölunda matchen. Efter pizzan tog jag mig ett långt bad, kollade youtube och använde ansiktsmask. Nu tror jag att jag ska lägga mig i sängen, känner mig fortfarande lite sjuk, och kolla på nån film. Imon är det jobb på stationen och det kan ju va kul att inte känna sig helt förstörd hihi. Hörs imon! 
 
 

.

Den 2015-03-23, kl 19:28:53
Filed in about everything | Kommentarer: 0
ibland känner jag mig så fruktansvärt ensam 

DÅLIG VECKA

Den 2015-03-22, kl 15:27:44
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Har haft en väldigt lång och jobbig vecka. Har inte kikat in här alls. Dessutom är jag nu sjuk. Höll på att spy förut eftersom jag hostade så mycket. Inte okej med andra ord. Men trots det sitter jag på jobbet. Vägrar prata med folk för jag hostar bara så jag fixar med annat så jag slipper prata. Lika bra. Aja, har inget kul att berätta alls. Känner mig bara trött och hängig. Tur för mig att jag är ledig måndag-tisdag för de dagarna tänker jag spendera i sängen. 

FEEL FREE

Den 2015-03-17, kl 12:52:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

HAVE A DAY

Den 2015-03-16, kl 23:59:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

LYCKLIGT LOTTAD

Den 2015-03-14, kl 11:21:13
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon vänner! Mår ni bra idag? Jag känner mig ovanligt pigg, efter en nocco, för att ha vaknat kl 7 en lördagsmorgon. Sitter just nu i innebandyhallen och kollar när killarna spelar match. Än så länge håller de på att värma upp. 

Alltså jag måste bara nämna att jag har världens finaste vänner. Igår kväll så träffades vi ett gäng hemma hos Emma och Robin och det var längesen jag skrattade så mycket. Jag är verkligen lyckligt lottad som har så fina vänner ❤️  







ALL OVER THE PLACE

Den 2015-03-11, kl 13:39:01
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag tror knappt jag sovit någonting i natt. Hade ont i nacken hela dagen igår, tror jag sovit konstigt, och på grund av det fick jag huvudvärk på eftermiddagen. Så min natt har bestått av att äta värktabletter och bara ligga och vrida mig i sängen. Så just nu känns det som att mitt huvud inte sitter fast på min kropp typ. Jag är så snurrig och jag har ingen aning om vad jag sysslar med. Bra att vara då jobbet då va? haha hoppas att resten av dagen blir bättre.
 

TISDAG

Den 2015-03-10, kl 16:19:42
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 Idag har jag sjuk träningsvärk i magen! Tycker att det är härligt och hemskt på samma gång haha. Varje rörelse gör ont men jag känner ju att jag gjorde bra ifrån mig på gymmet iaf. Som tur är har jag varit ledig idag och har inte behövt springa runt så mycket. Patrik ringde nyss och vårt matbord, stolar och skänk har kommit! Ah jag är så exalterad! Expediten sa att det skulle ta mellan 1-2 veckor för sakerna att komma men de dök upp efter 2 dagar. Bra service! Troligtvis hinner vi hämta sakerna på antingen torsdag eller fredag, de har lite knepiga tider för när man kan hämta och så måste vi ordna med släp osv. Det kommer bli så bra när allt är på plats! 
 
Här är en bild på bordet och stolarna. Ser ni ananasen på bordet? Den står redan på mitt vardagsrumsbord haha! Den var så söt att jag inte kunde låta bli att köpa den. 
 

EN BÄTTRE MÅNDAG

Den 2015-03-09, kl 15:57:00
Filed in about everything, about fitness | Kommentarer: 0
Jag känner mig så himla hurtig idag. Vaknade tidigt, vid 9, av att solen lös in och Gustav ville kramas. Gick upp, åt frukost i lugn och ro och kollade youtube. Diskade, städade och gjorde kattlådan. Sedan rensade jag bland alla skönhetsprodukter och fick ihop en påse som jag åkte hem till Emma med. Därefter åkte vi till gymmet! Lär ha träningsvärk imon alltså! Just nu gör jag inte så mycket däremot, väntar på Patrik som behövde jobba över. Tror jag ska fortsätta att städa och sen ska jag nog laga middag. 
 
 

UPPDATERING

Den 2015-03-09, kl 00:44:01
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag har varit sämst på att uppdatera de senaste men jag har verkligen inte haft något att skriva. Ingen inspiration alls och det har inte direkt hänt något kul. Jag har mest jobbat känns det som. Sitter faktiskt på jobbet just nu .. slutar om typ 1,5 timme så det känns rätt okej ändå. Då ska jag direkt hem och krama min säng hihi.  
 
Annars håller vi på att göra om hemma. Patrik och jag har idag varit och beställt en ny matgrupp och en skänk som vi ska ha i vardagsrummet. Vi har även köpt nya lampor till både sovrummet och vardagsrummet. Det kommer bli så himla bra när vi är klara! Typiskt mig och Patrik att göra om hela hemmet när vi bara tänkt att göra om litegrann haha.

CINDERELLA

Den 2015-03-04, kl 12:57:00
Filed in about beauty | Kommentarer: 0
Need MAC Cinderella collection in my life ❤️
 

VECKA 10

Den 2015-03-04, kl 10:01:36
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har haft två riktigt dåliga dagar. Vet inte riktigt varför men jag har varit irriterad på allt och alla. Så blir det ibland men det är väl tur för då känner man av när man har en bra dag och idag är en sån dag! En bra dag. Kände mig inte dödstrött när jag klev upp ur sängen imorse och nu när jag sitter på jobbet så flyter allt på bra. Dessutom så skiner solen och vem kan vara sur och grinig då hihi. Och jag är ledig torsdag och fredag! Kommer bli så himla skönt efter 3 dagar på jobbet. 
 

MARCH

Den 2015-03-01, kl 15:57:12
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide