MATTING

Den 2015-04-29, kl 17:02:59
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Emma visa mig denna appen igår så jag va ju tvungen att prova den idag! Det går ut på att du ska stå upp mer på jobbet och idag lyckade jag stå i strax över 4 timmar! På balansplatta dessutom. Känner mig rätt nöjd. Det kanske inte ser ut som att det gör så mycket skillnad men kör man på detta varje jobbpass så är jag övertygad om att det gör skillnad i slutändan. 

WORK

Den 2015-04-27, kl 16:37:26
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Löjligt sugen på att byta jobb. 



DAGENS

Den 2015-04-27, kl 09:07:56
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Det som är mindre kul denna måndagen är att min matlåda läckte ut i hela handväskan .... Så jag fick starta min morgon på jobbet att i panik storstäda hela väskan. Hur tröttsamt är inte det då! nu doftar min väska lite svagt av vitlök ... oh jag är så missnöjd! Fick bort all jäkla sås iaf. frågan är bara vad jag gör åt doften? 
 
Men något som är bra idag är att det är måndag, det är sol, jag har mina nya skor på mig (som är supersköna) och jag fick tag på en balansplatta på jobbet som jag nu står på. Planen är att stå på den hela dagen men vi får se hur det blir med det haha. har stått på den nästan två timmar och jag är redan trött i benen.. 
 

LITE UPPDAGEN DÅVA

Den 2015-04-25, kl 14:44:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Trodde att jag skulle ha en riktigt lugn helg men så blev det inte riktigt haha. Igår så var både jag och patrik lediga så det blev storhandling och städning hemma. Senare på kvällen kom ankan för att umgås och käka middag. Imorse blev det ingen sovmorgon utan jag vaknade redan 7 och lika bra var väl det eftersom vi ändå skulle hem till jenny och johan för att bygga altan. Det var mest johan och patrik som byggde, jag och jenny drack kaffe och tjötade istället haha. Kom precis hem och snart ska jag köra ner patrik till tåget. Han ska på Öl och Whiskey mässan tillsammans med sin pappa så jag blir ensam hemma hela kvällen. Känns rätt skönt ändå, tänkte laga en god middag och bara mysa hela eftermiddagen och kvällen. Tänkte dessutom baka för imon ska jag och patrik hem till johan och jenny igen och fortsätta med altanen. Efter byggandet ska jag och patrik vidare hem till patriks familj för att fira att Hanna fyllt år. Som jag sa, fullt upp hela helgen. Det blir minsann ingen sovmorgon denna helgen men det känns faktiskt riktigt okej ändå. 
 
 

LOVE ONLINE SHOPPING

Den 2015-04-23, kl 17:11:00
Filed in about shopping | Kommentarer: 0
 

VEM VILL MIG ILLA

Den 2015-04-23, kl 08:07:04
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon! Någon mer än jag som tycker att det känns som en annan dag än torsdag? Jag har verkligen känslan av att det är lördag. Kanske för att patrik är ledig idag och fick sova vidare när jag gick upp. Gick upp strax innan 6 och var på jobbet vid 7 trots att jag inte har nåt att göra förens 8 då stationen öppnar haha. Skönt att kunna äta frukost i lugn och ro iaf, synd att jag bara hade en knäckemacka med mig. Nu när jag hade massa tid så borde jag ju ordnat en jättefrukost! men nä .. haha. 
 
ALLTSÅ fick precis reda på att jag är den enda anmälningsmottagaren på stationen fram till typ 12 ... haha. Jag har skrivelser, telefonen och jag ska ta hand om de kunder som kommer in på stationen också. Jag önskade en lugn dag, jag är ju inställd på "lördagsmood" som ni vet, men det blir full rulle direkt! 

TRÖSTSHOPPING

Den 2015-04-22, kl 19:08:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
 

INSPO

Den 2015-04-22, kl 13:34:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

UTBILDNINGSDAG OSV

Den 2015-04-21, kl 17:51:40
Filed in about everything | Kommentarer: 1
Har precis kommit hem efter en utbildningsdag med jobbet. Måste erkänna att jag var väldigt skeptiskt och jag såg inte alls fram emot denna dagen men det blev hur bra som helst. Det blev ändring i schemat så vi fick lära oss lite förhörsteknik under eftermiddagen så nu är jag förhörsledare haha. Får se när det kommer till användning men det var verkligen roligt att ha en öppen diskussion och få reda på saker jag inte visste. 
 
När jag hade slutat ringde patrik och sa att han skulle åka iväg och vara borta hela kvällen så nu sitter jag ensam hemma igen. SÅ JÄVLA TRÅKIGT. Känner verkligen att jag kunde stannat kvar på jobbet och jobbat istället, hade varit roligare. Alltså kommer ni ihåg när jag skrev att jag är konstant ledsen? Det är jag fortfarande .. speciellt när jag är ensam. jag vill börja storgråta precis hela tiden. jag känner mig så fruktansvärt ensam hela tiden, vilket jag är. det känns som att jag tappar bort mig själv och jag vet inte riktigt hur jag ska göra längre. 
 
Vill boka en resa nu och försvinna iväg.

BÖRJAR GILLAR MÅNDAGAR MER OCH MER

Den 2015-04-20, kl 19:36:00
Filed in about everything, about fitness | Kommentarer: 0
Har varit ledig idag och inte gjort mycket alls. Mötte upp Emma och Anton för en promenad förut idag. Planen jag egentligen gymmet men varför inte utnyttja att det är fint väder och då hålla sig ute. Var helt slut efter promenaden och en natt med lite sömn så det blev en tupplur mitt på dagen haha. så himla skönt, vaknade av att patrik kom hem. Nu blir det grillat till middag!
 
 
 
 

LÖRDAGSMORGON

Den 2015-04-18, kl 08:09:04
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon! Är någon ens vaken nu eller är det bara jag? Sitter på jobbet iaf, började redan 7.30. Somnade efter 12 igår men det var inga problem att komma ur sängen imorse, kände mig knappt trött. Antagligen eftersom att det är så ljust. Det är svinkallt ute men det är inte ett moln på himlen och solen skiner. Tror verkligen att det kommer bli en bra dag. Oh jag måste även berätta att jag har kommit i mina byxor! Det var på håret men nu sitter de på iaf haha! känner mig så himla nöjd över mitt lilla framsteg. Ha en bra dag! 
 
Shadow of Angel | via Tumblr
 
 

LUGN FREDAGSKVÄLL

Den 2015-04-17, kl 20:06:52
Filed in about everything | Kommentarer: 0
En fredagskväll blir inte bättre än såhär. Nicole, chips & cola!
 

SEMESTER

Den 2015-04-17, kl 16:59:02
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Längtar så mycket till greklandresan! Jag känner verkligen att jag behöver ha semester och komma bort från Sverige ett litet tag. 




PROMENIX

Den 2015-04-16, kl 13:38:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hejhej. Idag är en perfekt dag för att vara ledig. Klev upp ur sängen vid 10, åt frukost och tog mig sen en lång promenad. Så skönt att dra på sig träningskläderna och solbrillorna och sen gå ut i solen och lyssna på bra musik.  Drog på mig mina "rumpskor" också så det brände rätt bra i rumpan/ baksida lår efter ett tag och jag har fina skavsår på mina fötter haha. På ena foten har jag 3 stycken .. hur är de ens möjligt liksom. Aja det var det värt iaf. Tror jag ska ta mig en promenad imon med om det är fint väder! 



UPDATE

Den 2015-04-14, kl 12:21:49
Filed in about everything, about fitness | Kommentarer: 0
Först och främst GRATTIS MIN ÄLSKADE MUSTACHKOMPIS som fyller 24 år idag! Oh vad du är gammal nu haha och snart jag är lika gammal som dig. herregud fattar inte ens vart tiden tar vägen. Vi var ju 20 alldeles nyss! 
 
 
Vi jobbar ihop idag och även Åsa och Catharina jobbar! Denna dagen kan ju inte bli annat än hur bra som helst! Vi har suttit och snackat kost och träning osv ett tag och tydligen blev Emma och Åsa medlemmar hos Viktväktarna nu! haha, de får ge mig massa tips och trix för jag orkar verkligen inte gå med. Jag har ordnat ett eget "kostschema" (det är mer riktlinjer/en plan) för att gå ner lite i vikt. Jag tycker inte att jag behöver gå ner massor i vikt men lite grann hade varit bra så jag inte känner mig så svullen. Dessutom vill jag komma i ett par byxor haha. Jag kommer i dom men de sitter så himla tight att det inte är skönt alls. Iaf jag, Åsa och Emma har bokat in en träningsdejt på måndag, helt perfekt. Det är bra när vi alla är taggade på bra kost och träning för då kan vi peppa varandra!



MÅNDAG

Den 2015-04-13, kl 10:27:04
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Någon mer än jag som vaknade på rätt sida idag? Mår riktigt bra idag, trots att jag har ont i ryggen. Har haft ont i flera dagar men det känns bättre när jag står upp och jobbar. Är på jobbet nu som ni kanske förstår. Jobbar ihop med både Emma och Elvisa idag så jag är riktigt nöjd. Nu är det dags för frukost! Ha en bra måndag!  
 
 

SÖNDAGSSHOPPING

Den 2015-04-12, kl 17:21:40
Filed in about everything, about shopping | Kommentarer: 0
Patrik syster Hanna ringde mig imorse för att höra om jag var sugen på shopping och självklart svarade jag ja! Haha säger någon tjej nej till shopping? Det blev en sväng till kungsmässan och tur att jag följde med, för jag hittade två par jeans! (Jag har gjort sönder alla mina andra så tur att jag hittade nya haha) Köpte även en jacka/kavaj som jag kikat på länge men aldrig kommit för mig att köpa. Den var på rean nu och när den bara kosta 150 kr så kunde jag inte låta bli. Blir perfekt nu till våren/sommaren. 



 

GLAMGLOW

Den 2015-04-11, kl 17:37:43
Filed in about beauty | Kommentarer: 0
Någon som gillar märket glamglow lika mycket som jag? Innan har det bara funnits ansiktsmasker ifrån märket utan nu lanseras även 4 olika rengörningar! Tydligen skall det vara en lera som blir till ett skum. Hur spännande låter inte det? Blir nog till att klämma och känna nästa gång jag går in på Kicks. 
 
 
 

ALL DAY EVRY DAY

Den 2015-04-09, kl 08:23:23
Filed in about everything | Kommentarer: 0



GOTTA LOVE HIGHLIGHTERS

Den 2015-04-08, kl 19:22:29
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
 
 

SMASH THE CAKE

Den 2015-04-07, kl 20:39:49
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
 Fotobombar er lite med bilder på älskade Anton! Idag har jag varit hemma hos Emma, Robin och Anton tillsammans med Åsa och vi ordnade en fotografering för Anton. Ser ni hur nöjd har var eller haha älskade lille unge. 

FÖRSTA APRIL

Den 2015-04-01, kl 09:15:38
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Instagram; xmashaelkh

© Headerbilder från Wallpapers Wide