VECKA 36+4

Den 2016-11-21, kl 20:17:23
Filed in about Stella | Kommentarer: 0
 
Jag och Patrik var hos läkaren på MVC idag för kontroll. Livmodertappen är i princip borta och jag är öppen två centimeter. Håll tummarna för mig att bebis kommer hyffsat snart, jag längtar så mycket! 

BABYSHOWER

Den 2016-11-21, kl 11:04:44
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Igår eftermiddag så skulle jag på söndagsmiddag hemma hos Patriks föräldrar. Eftersom att Patrik jobbade på dagen så kom hans pappa och hämtade mig. När jag väl kom dit så möttes jag av massor av vänner och familjemedlemmar som var där och de hade ordnat en babyshower för mig! Jag har ALDRIG blivit så överraskad i hela mitt liv! Jag har verkligen inte anat någonting! Det tog så lång tid för mig att ens fatta vad som hände haha. Vi åt god middag och efterrätt och därefter så lekte vi lekar och jag fick massor av presenter till bebis! Jag har fortfarande inte riktigt tagit in vad som hände igår men jag är så fruktansvärt tacksam över att ha varit med om detta och över att jag har så fin familj och fina vänner! 
 
Jag var så förvirrad igår att jag inte ens tog 1 bild! Emma och Hanna tog dock miljoner bilder så jag ska se om jag kan få några av dom hihi för jag vill verkligen ha bilder från igår!

IBLAND MÅSTE MAN FÅ KLAGA NÄR INGET KÄNNS BRA

Den 2016-11-20, kl 12:13:59
Filed in about Stella | Kommentarer: 0
- Jag kan inte längre sova på nätterna. Varknar varje timme eller så somnar jag när Patrik går upp vid 5.30 
- På nätterna så kliar det fruktansvärt mycket i mina ben. Känns inte som nåt hjälper. 
- Brukar vakna på natten av att mina händer domnat bort. Nu har det även börjat hända på dagarna.
- Jag svettas och fryser om vartannat. 
- Bebis ligger och trycker mot blåsan så det sticker och gör ont. Känns som att jag måste kissa hela tiden. 
- Bebis sparkar alltid på samma ställe. Höger revben. Känns som att jag kommer få ett blåmärke där snart.
- Jag har konstant ont i ländryggen. Känns iaf lite bättre när Patrik masserar. 
- Jag har vuxit ur nästan alla mina kläder. Får snart börja sno kläder av Patrik. 
 
Men även om allt just nu känns skit så är det faktiskt inte speciellt långt kvar. 24 dagar kvar till BF och jag kan se ljuset i tunneln. Dessutom är jag faktiskt väldigt tacksam över att jag är sjukskriven. För jag vet inte hur jag skulle kunna ta mig igenom denna perioden och även sköta mitt jobb. 

JUL PÅ LISEBERG

Den 2016-11-19, kl 11:31:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
Igår eftermiddag så bestämde jag, Patrik, Hanna och Ankan oss för att gå på öppningen av Jul på Liseberg. Jag förväntade mig väldigt mycket folk men det var faktiskt lugnt. Vi åt middag på Tyrolen och sen strosade vi runt och bara mös. Hanna den galningen åkte mechanica! Vi andra stod och tittade på istället haha. I slutet av kvällen så gav min rygg upp, hade så fruktansvärt ont i ländryggen! Men efter massage från Patrik, efter vi kommit hem, så kändes det bättre. Just nu har jag fortfarande rätt ont i ländryggen och även på höger sida så denna dagen får jag nog spendera i soffan. Fy nu börjar det faktiskt bli riktigt tungt, som tur är så är det inte allt för många veckor kvar till BF. 

INREDNING

Den 2016-11-18, kl 15:48:00
Filed in about shopping | Kommentarer: 0
Förra veckan så var jag och Patrik på Frölunda Torg och jag drog in honom i en inredningsbutik som heter Granit. De har väldigt modern och minimalistisk inredning och jag hittade en lampa som jag så gärna ville ha i hallen! Men Patrik sa mest "över min döda kropp att vi ska ha en sån hemma" haha så det blev inget köp. MEN igår så kom han hem med en sån lampa och överaskade mig! Det är en industrilampa/schaktlampa och han har sånna på jobbet så han tog en till mig haha. Det blev superbra! Vi måste bara köpa en glödlampa som inte lyser riktigt så stakt som den som sitter i nu.
 
inte min bild*

ÖNSKELISTA TILL TOMTEN

Den 2016-11-18, kl 09:48:08
Filed in about inspiration | Kommentarer: 0
Jag har alltid svårt att få ihop en önskelista till tomten men i år så har jag hittat många fruktansvärt fina saker som jag gärna skulle vilja ha i hemmet.
 
 

ATT BARA KÖRA PÅ

Den 2016-11-17, kl 18:16:00
Filed in about everything, about inspiration, about shopping | Kommentarer: 0
Det är typiskt mig att alltid gå från 0 - 100. Har tagit det lugnt i flera dagar och småfixat hemma. Men idag så drog jag igång en storstädning/röjning hemma och när jag väl börjat så har jag svårt att sätta stopp. Jag hade så mycket energi men nu säger kroppen ifrån. Från att ha sprungit runt i lägenheten och fixat i flera timmar till att knappt kunna gå .. typiskt mig! Aja, får spendera kvällen på soffan. Patrik var snäll och erbjöd sig att laga middagen så jag är rätt nöjd trots allt. 
 
Men apropå storstädning, är det bara jag som blir sugen på ny inredning under städning? Alltid när jag börjar städa och plocka så får jag massa ideér om hur jag skulle kunna göra om och vad som skulle vara fint här hemma. Tur att jag inte röjer allt för ofta haha. Men det jag nu kommit på är att jag vill ha lite dekoration på köksbordet. Vårt köksbort är alltid helt tomt och jag har börjat tycka att det ser riktigt tråkigt ut. Så jag tänker mig en löpare i någon ljus färg, ett marmorfat, en mindre grön växt och en eller två ljuslyktor från Ernst kollektion. Det skulle bli så fint! 
 
Jag är även sugen på en ny lampa att hänga ovanför köksbordet. Den som vi har nu lämnade den förra ägaren till lägenheten kvar liksom. Vi har aldrig riktigt tänkt på att köpa en ny för den vi har är helt okej och passar bra storleksmässigt men nu känner jag mig SÅ trött på den. Fast den lampan får vänta. Jag kanske låter den hänga kvar tills det är dags att flytta och en flytt blir det förhoppningsvis om kanske 2 år! Då har vi nog vuxit ur denna lägenheten.
 
 

⬅️VECKA 34 / VECKA 36➡️

Den 2016-11-13, kl 21:20:18
Filed in about Stella | Kommentarer: 1

Magen växer så det knakar och jag hoppas inte att magen växer allt för mycket till för då spricker jag!


MÅNDAG

Den 2016-11-01, kl 10:27:48
Filed in about Stella, about everything | Kommentarer: 0
Igår så åkte jag hem till Emma under förmiddagen för att få mysa med henne, pojkarna och Åsa. Vi fikade, pratade och lekte med Anton såklart. Emma plockade ihop två påsar till mig med kläder och massa andra "bra-att-ha" grejer. Tack frugan!
 
På eftermiddagen så åkte jag och Patrik till MVC för läkarbesök. Jag blir fortsatt sjukskriven fram tills 25 november och sen tar jag ut föräldradagar, eftersom jag hade tänkt gå från jobbet då. Livmodertappen ser bättre ut men läkaren tror att om jag anstränger mig för mycket så kommer den minska igen. Bebis tillväxt är normal men ligger lite i underkant, -14%. Jag ska på återbesök varje vecka för kontroll så det känns bra. 
 
Läkaren pratade även om förlossningen, om att jag planerat att föda på Varberg. Om det är så att jag föder innan vecka 35 eller om bebis väger mindre än 2,5 kg så får jag inte föda på Varberg för de har ingen Neo. Då måste jag åka till antingen Östra eller Halmstad och det skrämmer mig. Jag håller alla tummar och tår att bebis vill stanna kvar i magen tills vecka 36 iaf och att hon lagt på sig!

© Headerbilder från Wallpapers Wide