NYÅRSFIKA

Den 2015-12-31, kl 15:19:04
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

TRETTIONDE DECEMBER

Den 2015-12-30, kl 20:02:33
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag fick jag en dum idé. Jag åkte till Kungsmässan. Tillsammans med typ alla som bor i Kungsbacka haha. Oh vad mycket folk det var! Jag som tycker att det är så jobbigt att vara i stora folksamlingar. Men det gick bra, jag fick tag i en nyårsklänning, en tröja, en kofta och en ny ansiktskräm. Tog mig bara 2,5 timme att ta mig igenom allt haha. Fy! Ska komma ihåg det till nästa år, ingen shopping under mellandagarna! 
 
Imorgon är det nyår! Jag är alltid så himla exalterad inför nyår. Jag är en sån som älskar "nystarter". Dagen startas med den årliga nyårsfikan med min familj och farmor. Sedan ska vi vidare till Jenny och Johan för nyårsfirande med dem och två andra par. Känns som den perfekta början på det nya året. 
 

EN BÄTTRE TISDAG

Den 2015-12-29, kl 22:32:52
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Började min dag hemma hos Emma för mys med henne och min älskade Anton! Jag har inte träffat Anton på länge så det var mysigt att få spendera tid med honom, även om det inte blev jättelänge. Jag överlämnade några julklappar från mig och Patrik och dom verkade gå hem haha. Därefter åkte jag hem en sväng och sedan åkte jag och Patrik in till Kungsbacka. Vi mötte upp Patriks familj för bio och middag på Tullen. Önskar jag tog kort på maten för det var så gott! Jag åt flankstek med pommes och bearnaisesås. Man kunde haft en sämre tisdag.
 
 

KÖKSRENOVERING / BILDBOMB

Den 2015-12-29, kl 10:38:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag kom på att jag inte visat några bilder ifrån köksrenoveringen! Det har jag helt missat. Lägenheten har varit ett totalt kaos hela december på grund av renoveringen. Men vi blev klara precis innan jul. Patrik har varit hur grym som helst och gjort allting själv! Ankan och Påla har varit hos oss och hjälpt till med de större sakerna men det mesta har Patrik gjort. Jag är så stolt över honom för att han gjorde köket så himla fint. Trots att det varit motgångar sen dag ett. Haha det var verkligen varit problem med ALLT. Men i slutändan blev allting riktigt bra och jag älskar vårt nya kök! 
 

JULKLAPPAR

Den 2015-12-28, kl 12:15:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
Jag är så otroligt tacksam över årets julklappar! Patrik och jag fick massor av saker till köket, precis vad vi behövde! Av mamma och pappa fick vi pengar så att vi kunde köpa en köksmaskin. Vi har kikat på en köksmaskin från Elecrolux ett tag så vi valde den. Patrik håller på att baka bröd nu och den fungerar perfekt än så länge! Av mamma och pappa fick vi även en redskapskruka och köksredskap. Det passar så himla bra på bänken!
 
Och av Hanna och patriks föräldrar fick vi bland annat två kryddkvarnar, som jag velat ha hur länge som helst, och en egengjord skärbräda i trä! Skärbrädan är så stor och tung att jag knappt orkar lyfta den och den täcker säkert hela ytan mellan spisen och diskhon. Den är verkligen helt perfekt för Patrik när han styckar kött. Jag kommer aldrig orka lyfta fram den för att hacka grönsaker till middagen haha men den kommer användas flitigt!

PLANERING

Den 2015-12-28, kl 09:29:00
Filed in about planning | Kommentarer: 0
Nyårsveckan! Kunde jag ha dekorerat veckan mer än vad jag gjort? Jag tror faktiskt inte det haha. Men jag är supernöjd och dett känns som ett perfekt avslut på år 2015.
 
 
 

PLANERING

Den 2015-12-27, kl 23:23:00
Filed in about planning | Kommentarer: 0
 
Har inte lagt upp bilder på min planering i min life planner på en evighet men jag tänkte försöka att få upp en bild varje vecka, typ måndagar, på hur jag planerat just den veckan. Här är alla veckor i december iaf. Som ni ser så gick jag all in haha! Julen är ju en sån kort period varje år så jag tänkte pynta så mycket jag bara kunde när jag hade tillfälle! Jag har haft så mycket att göra i december att jag missat att fylla i allt i kalendern, därför ser varje vecka lite tom ut. Men så blir det ibland.
  
Jag blev precis klar med hur nästa vecka ska se ut, men den bilden får komma en annan dag! Det blir väldigt piffigt, för det är ju nyårsvecka! 

SNÖ

Den 2015-12-27, kl 12:04:19
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Känslan som uppstår när man vaknar upp och upptäcker att det snöat hela natten! Synd att snön kom så sent och att den regnar bort nu.. men snön kom iaf! 
 
 
 

UPPESITTARKVÄLL

Den 2015-12-23, kl 23:55:25
Filed in about everything | Kommentarer: 0



DEN TJUGOTREDJE DECEMBER

Den 2015-12-23, kl 11:36:48
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Vet ni vad det är för dag idag? Det är inte bara dagen innan julafton utan det är även dagen som jag går på semester! Klockan 3 packar jag ihop och drar från jobbet för julledighet! Det känns så himla bra. Men jag fattar inte att det är julafton imon. Känns helt orimligt att tiden gått så fort. Det var ju första advent alldeles nyss. Dessutom är det typ 8 grader varmt ute .. jag går fortfarande runt i mina sommarskor. Aja, ingenting kan förstöra julen. Efter jobbet ska jag till Kungsmässan för att köpa en klänning som jag kan ha imon och lite annat. Jag lär ju inte vara ensam om att vara där .. jag som hatar att trängas bland folk! Förhoppningsvis får jag tag på det jag ska ha fort så att jag kan åka därifrån haha. 

JULFEST

Den 2015-12-20, kl 19:47:37
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

FREDAG

Den 2015-12-18, kl 08:46:42
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
Idag är jag riktigt trött. Gjorde kvällen igår + att jag fick jobba över för jag fastnade i ett ärende. Var inte hemma förens vid halv tio på kvällen och klockan ringde vid halv 6 imorse. Men! Jag är inte bara trött, jag är även taggad inför julbordet ikväll med jobbet! Ska bli riktigt roligt. Patrik är även han på julbord med jobbet så vi ska mötas upp ikväll och åka hem tillsammans. Det kommer inte bli allt för sent eftersom att vi ska på julfest imorgon med våra vänner. Det längtar jag verkligen till! Ska bli så himla roligt att träffa alla och få umgås.  

STRESSAR SÖNDER

Den 2015-12-16, kl 11:29:20
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Någon mer än jag som är döstressad inför julen och allt därtill? Jag har en klump i magen och har konstant ont. Har haft detta i två veckor nu.. vet inte varför jag stressar upp mig så mycket för det hjälper ingenting men jag vet inte hur jag ska stressa ner. Hur stänger man av stressen liksom? 

Det släpper säkert på julafton då min semester börjar. Igår hade jag så mycket att göra att jag höll på att göra mig själv knäpp. Först åkte jag till Gödebergs gårdsbutik, sen bolaget, sen kungsmässan och sen Frölunda torg. Efter det åkte jag hem och lämnade allt. Tog en macka och sen åkte jag och Patrik och storhandlade. Efter det lagade jag middag och sen gjorde vi i ordning marinad till revbenen som vi ska ha med oss till julfesten på lördag. Förstår ni vilken dag jag hade eller. Och såhär ser typ alla mina dagar ut framöver. Jag har massor att ordna med innan helgen för då är det julbord på fredag och julfest på lördag. Jag måste hitta en klänning till julafton och helst en klänning till julfesten. Och till nyår. Jag behöver minst en klänning iaf. Rensade ur min garderob i höstas så jag har nästan inga finkläder.. 

Jag har massor av roliga saker inplanerade i december men jag längtar faktiskt mest efter en dag då jag inte behöver göra någonting. 

NAGLAR

Den 2015-12-14, kl 16:52:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Imorse åkte jag hem till Emma, plockade upp henne och vi åkte därefter direkt till Tessie för att få våra naglar gjorda. Vi var hemma hos Tessie i 4 timmar och vi hade så mycket att prata om! Vi har ju inte träffat henne sen ... förra julen tror jag. En evighet sedan iaf. Det va mysigt att få komma dit och prata och få fina naglar. Kunde inte vara nöjdare! 
 

LUCIA

Den 2015-12-13, kl 17:55:53
Filed in about everything | Kommentarer: 0
winter, cold, and christmas-bild
 
Känns rätt okej att jobba på lucia ändå. En kollega gick precis och handlade. Hon dök upp med en lussebulle och chailatte till mig. Dessutom dök ett av befälen upp med choklad. Alltså .. detta känns svårslaget! Ha en fin lucia och tredje advent. 

HEJ IGEN

Den 2015-12-13, kl 12:47:01
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Oj! Det blev en längre paus från bloggen än vad jag tänkt. hej igen! Senast jag var här inne så mådde jag piss. Har varje år en period när jag bara vill ge upp, allting känns så fruktansvärt dåligt. Men nu har jag äntligen kommit över det och jag mår hur bra som helst. Kanske för att det är december och jag har massor av roliga saker inplanerade!
 
December började bra. Det är liksom Lucia idag och jag är redan klar med alla julklappar. Eller jag har två stycken som jag ska ordna men jag vet redan vad jag ska köpa till dem. Så skönt att vara ute i god tid. I vilket fall som helst så har jag haft en toppen helg. I fredags var jag hos frisören, så välbehövligt, och jag klippte av 10 cm av mitt hår! Det är fortfarande långt men MYCKET fräschare. Efter frisören köpte jag julklappar och senare på kvällen åkte jag, patrik, ankan, hanna och tessan till Liseberg. Vi åt god middag och hade det så mysigt. Man känner verkligen av julstämningen när man är på Liseberg. 
 
 
 
Igår så satte jag och patrik upp julgranen hemma och på eftermiddagen åkte vi in till Göteborg för middag på Pinchos tillsammans med patriks familj. Jag tyckte maten var hur bra som helst men patrik var mindre nöjd. Tapas är inte riktigt hans grej. Efter middagen tog vi oss till Rondo för att se Viva la pop med Orup! Jag, patrik och hanna var nog yngst haha och jag är inte direkt ett Orup fan men vi hade väldigt kul iaf. 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide