MORSDAG

Den 2015-05-31, kl 20:12:47
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag har det inte blivit mycket gjort mer än att fira mamma på morsdag! Vi gick till restaurangen Holy Cow. Jag åt en hamburgare som hette "fat cow" och sweet potato fries, löjligt gott! 

Nu har jag ätit 3 hamburgare på 3 dagar! Måste vara någon slags rekord haha. 



SUMMERBURST DAG 2

Den 2015-05-31, kl 20:08:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Det var en riktigt bra plan att dyka upp senare på dagen än att vara där när det öppnade. Vi startade med middag på Max! Därefter gick vi in och mötte upp Rikard och Emilia. Hade en riktigt grym kväll och vädret va faktiskt bra! Kallt men inte en droppe regn iaf! Vi mötte upp Åsa en snabbis på jobbet också! Vi kände att vi behövde krama henne lite och dessutom gå på toaletten haha. Innan vi tog oss hem till sängen så blev det ett stopp på Burger King. 

Efter 2 dagar på summerburst känner jag mig helt mörbultad. Det va grymt roligt att vara där men det är även skönt att det är över haha. 


SUMMERBURST DAG 1

Den 2015-05-30, kl 12:06:50
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag känner jag mig helt mörbultad! Summerburst igår va grymt men vi var där för tidigt. Vi kom dit redan 2 när det precis började så när klockan var 23 och Axwell Ingrosso skulle spela så orkade vi inte. Vi stannade några minuter men sen gick vi. Jag hade så ont i min höft (har fortfarande ont i höften) och i fötterna. Men idag har vi en bätte plan. Robin kör in till stan och så ska vi äta middag på någon restaurang och då kommer vi gå in på summerburst vid typ 18-19. Blir helt perfekt. Det är ändå då de som vi vill se börjar spela, innan är det inte någon som vi är sugna på. Det regnade inte så mycket igår ändå, det kom några skurar och det var svinkallt men för det mestar var det uppehåll. Hoppas på bättre väder idag men hört att det ska vara sämre ... vi får se! 
 
Just de! Vet ni hur många steg jag tog igår? Över 23.000 steg! Så jäkla nöjd, men de kommer ju aldrig hända igen haha. Lär inte bli lika många steg idag men förhoppningsvis över 10.000 iaf!
 
 
 

LETS GET READY FOR SUMMERBURST 2015

Den 2015-05-29, kl 10:27:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

url.jpg


NEED SUMMER NOW

Den 2015-05-26, kl 10:09:07
Filed in about everything | Kommentarer: 0



OVANLIG SÖNDAG

Den 2015-05-24, kl 19:29:18
Filed in about everything | Kommentarer: 0


Började morgonen med PW tillsammans med Emma och Anton. Nästan 5 km blev det och ingen är nöjdare än jag. Därefter har jag sprungit runt om en tok för att förbereda inför mitt kalas idag! Alla gick hem för en stund sedan och det är så skönt haha. 21 personer (+ två katter) i min lilla lägenhet .. kaos! Men det är ett rätt mysigt kaos ändå. Nu ska jag och patrik laga middag och därefter tänker vi nog lägga oss i soffan och stanna kvar där resten av kvällen. 



TO BUILD A WALL BETWEEN US

Den 2015-05-22, kl 17:28:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
There's a battle ahead, many battles are lost
But you'll never see the end of the road
While you're traveling with me
 
Jag hatar mitt liv. Ta mig härifrån. 

LOVE THIS

Den 2015-05-21, kl 13:17:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

FITBIT

Den 2015-05-19, kl 22:15:00
Filed in about fitness | Kommentarer: 0
Har jag nämnt att jag fick ett fitbit-armband i födelsedagspresent? Har iaf använt armbandet varje dag sen jag fick det. Så himla kul att kunna se hur mycket (lite) man går varje dag, hur många steg osv. Detta är iaf dagens resultat. Måste säga att jag är rätt stolt över mig själv, bästa hittills! Ingen dålig dag som inte har något gott med sig!
 

NY DAG TACK

Den 2015-05-19, kl 18:03:45
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Alltså ... vissa dagar är helt enkelt bättre än andra. Förut idag så tappade jag en kartong med colaburkar så att de alla sprängdes(!!!) och det var cola i hela rummet! Torkade upp med papper så gott det gick och sen gick jag iväg för att hämta hinken och moppen. Eftersom de stod i badrummet så tänkte jag att jag skulle fylla på hinken med vatten i badkaret men jag vred på fel knapp och duschade halva huvudet istället! Att jag inte tog livet av mig själv där och då! Blev vansinnig så jag städade upp och sen gick jag ut på en långpromenad för att lugna ner mig lite haha. Men dagen har liksom fortsatt i samma stil. Lagade middag nyss och vissa ingredienser var slut så jag fick improvisera lite och jag fick blanda två olika sorters ris för att jag hade för lite .. Nä, nu får klockan bli mycket så att jag kan gå och lägga mig. Förhoppningsvis blir det en bättre dag imorgon. 

CHECK

Den 2015-05-18, kl 19:44:49
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Älskar dagar när man får massor av saker gjorda!
 
Boka tid för synundersökning - CHECK
Handla - CHECK 
Städa - CHECK
Tömma och fylla diskmaskinen - CHECK
Tvätta all tvätt - CHECK
Laga ost och skinkpaj till middag - CHECK
Vattna alla blommor - CHECK 
Måla naglarna - CHECK
 
Nu tänker jag ligga i soffan resten av kvällen och kolla på tv med min favorit. Han åker nämligen iväg på kurs i Halmstad imon och kommer hem på onsdagkväll. Tror jag ska laga hetkyckling till middag imon för att muntra upp mig lite eftersom jag blir ensam hemma. Emma, jag tar med en matlåda med hetkyckling till dig på onsdag när vi jobbar ihop!   

MÅNDAG

Den 2015-05-18, kl 10:18:22
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon! Efter att ha jobbat hela helgen var det skönt med sovmorgon. Även om Gustav väckte mig först vid fyra och sen vid 9 för att gosa hihi. Så mysigt att starta dagen så. Idag ska jag göra någonting som jag undvikit sen i julas. Jag ska gå till optikern och boka en tid för en synundersökning. Jag kan verkligen inte läsa text på långt håll. Ser knappt registreringsnumret på bilen framför och jag kan inte läsa trafikskyltar förens jag är nästan brevid dem. Så det är verkligen dags att ta tag i problemet! Men jag tror inte att det blir glasögon utan isåfall linser, tycker verkligen inte att jag passar i glasögon. Tycker inte ens att jag passar i solglasögon liksom. Aja, vi får se hur det går. 

FILM

Den 2015-05-16, kl 08:00:15
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Får ni chansen att se dessa filmer, GÖR DET! Båda var helt galet bra och baseras på verkliga händelser under andra världskriget. Jag älskar filmer som baseras på verkliga händelser och filmer som handlar om andra världskriger så denna kombon var perfekt för mig hihi.
 


 

TYPISK ONSDAG

Den 2015-05-13, kl 07:39:31
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag känner att jag ändå varit hyffsat pigg både måndag och tisdag när jag började jobbet 7.30. Jobbar samma tid idag och ärligt talat så är jag löjligt trött. Så trött att jag glömde köra till tåget och körde hela vägen till jobbet istället ... Sa till Emma igår att jag nog skulle ta bilen till jobbet idag om det var riktigt dåligt väder, verkar som att meningen "bilen till jobbet" fastnade lite väl bra haha. Det var inte dåligt väder förut men nu öser regnet ner så lite tur att jag tog bilen ändå så slipper jag bli asblöt när jag går mellan centralen och jobbet. 
 
Annars hoppas jag att dagen går fort så att jag får komma hem och lägga mig på soffan hihi. Är ledig imon och då tänker jag ta sovmorgon! Sen på dagen är tanken att jag ska åka till Plantagen och köpa blommor och jord så jag kan snygga till på framsidan och baksidan! Tänkte även fixa till min kryddodling i köket. Håll tummarna för att det är hyffsat bra väder så jag kan vara ute och plantera!

QUICK UPDATE

Den 2015-05-11, kl 12:10:29
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag har verkligen haft fullt upp i helgen så jag har inte kikat in här alls! I fredags så började dagen självklart med jobb men efter jobbet åkte jag och Emma och storhandlade. Därefter åkte vi hem till henne och medan jag underhöll Anton så fixade Emma inför Antons 1års kalas på lördagen.
 
På lördagen blev det som sagt kalas för Anton och det var supermysigt! GALET mycket folk och det var verkligen fullt ös. Efter kalaset åkte jag, Patrik och Ankan hem till oss och lagade middag och tittade på hockey.
 
Och på söndagen var jag på Kvarnby Art ihop med Emma, Anton, Hanna och Åsa. Vi hade en super mysig förmiddag! På kvällen åkte jag och Patrik hem till mamma och pappa för att ge dem våra gamla pund som vi hade liggandes. Pappa och mamma åker nämligen till London på torsdag! Lagom avundsjuk! 
 
Så .. det var nog allt haha.  

24ÅRSDAG

Den 2015-05-07, kl 18:50:56
Filed in about everything | Kommentarer: 0

okänt.jpg

Måste bara kika in här och säga att jag har haft en fantastisk födelsedag! Haft en riktigt bra och rolig dag på jobbet. Emma var med mig på stationen halva dagen och Åsa jobbar kvällen på stationen så hon dök upp och åt lunch med oss. Har inte varit mycket jobb på stationen idag utan mest skratt och ommöblering av receptionen haha. Just nu ligger jag i soffan och leker med mina fina presenter medan Patrik lagar middag. Han vill inte berätta vad det blir för mat så det blir en överraskning hihi. 


ETTÅRSDAG

Den 2015-05-06, kl 09:50:12
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Grattis på 1 års dagen finaste lille Anton ❤️ 


GYM & LUNCH

Den 2015-05-05, kl 14:17:02
Filed in about fitness | Kommentarer: 0
Kände mig så duktig när jag gick ut ifrån gymmet idag. Var inte alls sugen på att åka men det var bara släpa sig dit! Bestämde mig för att köra cardio så det blev 30 min på cykeln. Lyckades komma upp i 1 mil. Kände mig så nöjd över det alltså haha. Jag vet inte om 30 minuter är en bra tid för 1 mil? Aja det är bra för att vara jag och dessutom mådde jag rätt illa efteråt eftersom jag tog ut mig helt. Efter gymmet åkte jag förbi Ica en snabbis och köpte bönpasta! Har läst så mycket bra om bönpasta att jag kände att jag var tvungen att prova. 
 
Hittade ett enkelt recept hos en blogg jag följer, http://nouw.com/malinasenlund , och det var sååå gott! Kokade bönpasta och blandade i pesto, mozarella och paprika. Tog typ 10 min att göra och blev en grym lunch. 
 
 

TIME TO HIT THE GYM

Den 2015-05-05, kl 10:42:05
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

HEY , WHAT´S UP , HELLO

Den 2015-05-04, kl 15:17:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Älskar lediga måndagar. Har spenderat min måndag med att sova ut och sedan ordnat presenter till Anton som fyller år på onsdag. Han får paketen på lördag på hans 1-års kalas. Jag förstår verkligen inte hur det redan kan ha gått ett år sedan världens finaste lilla pojk föddes. Uuuh nästan så jag gråter en skvätt haha. Förutom att ordna med paketen så har jag småfixat här hemma. Äntligen har jag och patrik tagit tag i "lillarummet" och satt upp hyllor så att det mer ser ut som ett förråd. Innan låg allting bara i en stor hög på golvet. Det känns så skönt att ÄNTLIGEN ha fixat det. Tog bara 1,5 år haha. 
 
 
 
 
 
 

GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Den 2015-05-02, kl 12:03:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
ALLTSÅ VET NI VAD JAG HELT MISSAT IDAG? Grattis till mig själv på 4 årsdagen på jobbet haha. Idag, för fyra år sedan, så påbörjade jag utbildningen på jobbet. Kan inte fatta att det faktiskt gått 4 år redan!? Okej, nu känns denna dagen lite bättre faktiskt. 
 
Ska definitivt köpa mig nåt gott på 7 eleven sen för att fira! 
 
 

@ WORK

Den 2015-05-02, kl 09:51:02
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
Hyllorna blev köpta igår men inte ihopsatta. VI hade tydligen inte alla verkyg hemma som vi behövde så hyllorna kommer upp en annan dag. Patrik och jag åkte hem till robin istället och hängde med honom, anton och ankan. Efter middagen vid halv 9 så åkte jag hem och tog de lugn innan jag gick och la mig. Började jobba 9.30 idag nämligen. Patrik ramlade in vid 3 ... så jag har varit vaken till och från sen dess. Blev dessutom väckt imorse strax innan 8 av att patrik använde mixern .. haha alltså kan det bli värre? Jag förväntar mig en grym middag sen när jag kommer hem från jobbet. eller så köper jag med mig pizza på vägen hem .. känner för att ha en riktigt "fetdag". Emma har lovat att möta upp mig på 7 eleven innan hon börjar jobba så jag kan shoppa loss på energidryck haha. Det är verkligen en SÅN dag idag .. 

TRÄNINGSVÄRK & GLASS

Den 2015-05-01, kl 13:30:00
Filed in about everything | Kommentarer: 1
Jag har löjlig träningsvärk idag! Emma och jag drog nämligen till gymmet igår och självklart har jag träningsvärk trots att jag tog det lugnt med vikterna. Aja det verkar som att jag gjorde nåt rätt iaf hihi. 
 
Sitter just nu och äter glass på triumpglass på Järnbrott tillsammans med Patrik, Robin, Anton och ankan. Blir snart en tripp till Ikea för att handla hyllor, förhoppningsvis hinner vi sätta ihop allt idag! 
 



FÖRSTA MAJ

Den 2015-05-01, kl 10:06:46
Filed in about everything | Kommentarer: 0


© Headerbilder från Wallpapers Wide