KÄNSLAN

Den 2015-01-29, kl 13:09:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
När man helt plötsligt blev lite rikare .. haha någon som vill ha tillbaka sina pengar? 

SKA BARA KLAGA LITE

Den 2015-01-29, kl 09:51:30
Filed in about everything | Kommentarer: 0
jag måste bara få klaga lite. Jag blev sjuk på nyårsnatten och jag är fortfarande sjuk! Det har gått en månad nu! Jag är så less och trött på att vara sjuk. Först var jag jätte förskyld och sen fick jag hosta. Hosta har jag fortfarande och dessutom har jag nu ont i halsen. Jag känner mig faktiskt lite ledsen över hela situationen. Det är så tröttsamt att gå runt och känna sig dålig jämt. Jag som var så himla taggad över ett nytt år och så började mitt år såhär istället. TYPISKT. 

NEED NEW JEANS

Den 2015-01-27, kl 18:21:34
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
 

BOWLING

Den 2015-01-25, kl 11:08:01
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Det blev lite stressigt igår men vi hann till bowlingen! Jag kom hem, tog på mig en ny tröja och sen åkte vi iväg direkt. Asså jag hade verkligen glömt bort hur kul det är att bowla. Varför gör man inte det oftare? Iaf så var jag kass haha. Jag lyckas få till nån jävla skruv på varje kast! Alla mina klot går spikrakt fram till käglorna men precis framför så svänger den åt vänster ... så jag träffar typ den käglan som står allra längst åt vänster och resten står kvar. Var löjligt nöjd över att jag lyckades få 3 strike trots min skumma teknik. Efter bowlingen åkte vi till donken för lite mat. Efter donken åkte jag och patrik hem och jag somnade nog direkt när jag lade huvudet på kudden. 
 
 
 

PLANER

Den 2015-01-24, kl 10:27:28
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Igår blev det en sen kväll. Strax efter att jag kommit hem från jobbet dök Ankan och Hanna upp. Vi åt middag ihop och planerade en resa ihop i sommar. Jag känner att jag måste åka iväg någonstans i år eftersom att det inte blev någon solsemester förra året. iofs var det det galet varmt hela sommaren så en utlandssemester hade ju inte behövts för att få sol och värme direkt, men det är själva grejen med att åka iväg någonstans. Iaf så har vi inte bokat än men troligtvis så åker vi till Skiatos i Grekland. Patrik och jag har ju varit där en gång innan och det var en jättefin ö! jag har precis bokat vilka veckor jag vill ha semester i sommar så nu är det bara 160 dagar kvar till sommarsemester! det är verkligen hur långt kvar som helst..
 
Och just idag känns det som att det är 100 år kvar till sommaren eftersom att det är snöstorm! Kunde knappt ta mig till jobbet för hela motorvägen var igensnöad. Jag är lagom missnöjd och dessutom verkar det inte sluta snart heller. Slutar jobbet 18.15 och då skall jag hem, vet inte hur de ska gå, och sen vid 18.45 skall jag och patrik möta upp lite vänner för att fira Hanna som fyllde år igår! Ah, vi får se om vi lyckas ta oss dit i tid.
 



FREDAG

Den 2015-01-23, kl 09:51:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Känns det inte som måndag idag? Kanske bara gör det för mig eftersom jag varit ledig i två dagar. Iaf så började dagen skit. Vaknade upp dötrött och när jag kom till tåget så ropade man ut att tåget var försenat .. så i 20 minuter stod jag och frös rumpan av mig. Kom såklart försent till jobbet också för att tåget var sent. Men! nu börjar dagen rätta till sig för Therese ändrade mitt jobbpass imorgon från 13-22 till 9.30-18.30 så att jag kan vara med och fira Hanna som fyller år idag! Oh detta gjorde hela min dag! Jag är sådär löjligt nöjd att jag bara sitter och ler haha. Nu börjar det istället kännas som fredag bara för att jag har lite flyt hihi. 

THEBODYSHOP

Den 2015-01-21, kl 11:31:00
Filed in about beauty | Kommentarer: 0
Idag släpper bodyshop sin nya kollektion, Smoky poppy. Jag som älskar bodyshop är alltid rätt exalterad över nya kollektioner. Har ingen aning om vad denna doftar, i beskrivningen står det att den doftar vallmo men jag har faktiskt ingen aning om vad vallmo doftar. Får besöka en butik snart och kika lite tror jag hihi! 
 

MÅNDAG / TISDAG

Den 2015-01-20, kl 08:19:24
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Började jobba 6.30 igår så jag var självklart dötrött hela dagen vilket resulterade i att det inte blev nått inlägg här. Jag var helt enkelt för trött och dessutom hade vi möte med en tjej från en larmfirma på kvällen så nu kommer vi snart ha larm hemma! Känns faktiskt rätt bra efter vi gått igenom allt. Jag var ju lite skeptisk från början. Iaf så somnade jag strax efter 9 men jag är fortfarande löjligt trött och nu sitter jag på jobbet igen. Dricker en Nocco och försöker att piggna till eftersom att jag ska ha medlyssning idag. Det börjar tydligen ett nytt gäng i växeln och de skall sitta med under någon timme och lyssna på samtal så att de förstår vad min avdelning gör. Vi sammarbetar ju varje dag så det är bra att de får sitta med en stund. Annars hoppas jag att det blir en lugn dag och att tiden på jobbet går fort så att jag får komma hem och sova. 

HELG

Den 2015-01-18, kl 12:28:47
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon. Jag sov enda till kl 11 idag! Det var längesen jag sov så länge och patrik sover fortfarande. Igår städade jag halva dagen och på eftermiddagen kom några vänner hit för middag! Vi bjöd på fondue som ingen hade ätit innan men alla verkade tycka att det var gott. Jag älskar det och var supernöjd över valet av mat haha. Efter middagen umgicks vi och spelade kort fram tills klockan blev två och alla blev för trötta. Jag kom inte i säng förens 3 så det är iofs inte konstigt att jag sov länge. 
 
Idag är planen att ta det lugnt ochg städa iordning i köket och ikväll skall vi på kalas för min pappa. Han fyller egentligen år på tisdag men jag tror att pappa och mamma är på Kanarieöarna då .. inte helt säker, får kolla med dem ikväll hihi. 

JOBB

Den 2015-01-16, kl 13:43:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Kolla in vad man äntligen fixat i caféet på jobbet! Som vi längtat efter detta haha. Äntligen kan man mixa sin egen sallad. Blev ingen sallad för mig idag men det kommer det bli framöver! 



EN BÄTTRE FREDAG

Den 2015-01-16, kl 07:41:31
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon! Idag är jag helt sinnessjukt trött, ögonen går i kors! Men dagen har börjat bra. Missade tåget (okej, inte jättebra) så jag tog bilen till jobbet och precis när jag ska ta en parkeringsbiljett dyker en kille upp som jobbat natten och jag fick hans biljett. Yes, gratis parkering! Och idag är det fredag och min lediga helg så ikväll blir det freedaagsmyys! Det ska bli hur skönt som helst att vara ledig och kunna sova ut imorgon bitti.
 
Annars har jag inte gjort mycket i veckan, bara jobbat. Har arbetat på stationen två dagar och haft en del att göra men sånt är ju bara roligt. Men jag har varit så trött när jag kommit hem att jag varit tvungen att ta en tupplur innan middagen haha. Alla är så himla snälla på stationen och jag har blivit kramad av två kunder, en person sade att jag var en pingla och en annan ville veta vart jag gjort mina naglar haha. Snacka om att känna sig omtyckt!

NEED SUMMER NOW

Den 2015-01-14, kl 14:23:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0



YOUTUBE

Den 2015-01-13, kl 12:49:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Vet inte om ni vet detta men jag är en youtube nörd .. Om ni ser mig vid en dator eller med telefonen i handen så är chansen stor att jag kollar youtube haha. Iaf så är min favorit "beautyguru" Nicole Guerriero och hon har precis lagt upp denna video där hon och hennes pojkvän utmanar varandra. Jag skrattade så jag grät! Bästa videon jag sett på länge! Kollar ni inte så missar ni livet. typ.  
 

UPPDATERAD

Den 2015-01-13, kl 11:25:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Kolla in vad min finaste elmustachiobästis gjort! Hon har ändrat texten på bloggen så att jag som har blivit blind kan se vad jag själv skriver haha. Och självklart har hon smugit in ett litet inlägg också. älskar dig massor min andra halva <3 
 
 

BFF FOREVER

Den 2015-01-12, kl 21:43:44
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
/Loveyoubestie

JAG HAR KLIPPT AV MITT HÅR

Den 2015-01-12, kl 14:14:34
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
Världens sämsta bild haha men så blir det när man är ensam och inte kan få hjälp med att ta kort. Asså mitt hår gick nästan ner till rumpan innan så nu känns det jättekort! Så kort är det ju inte men för mig som är van vid hur mycket hår som helst känns det kort. Håret känns iaf mycket fräschare och jag är supernöjd! Mitt hår växer som ogräs så snart är det nog lika långt som innan haha. 

KÄNSLAN

Den 2015-01-12, kl 12:35:32
Filed in about everything | Kommentarer: 0
när noccobcaa gillar ens foto hihi 




NOCCO BCAA

Den 2015-01-10, kl 13:32:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
Efter att ha hört massor av bra saker om Nocco bcaa så var jag ju tvungen att testa! jag som älskar celsius ville ju jämföra de båda när de gäller smaken. Jag köpte en av varje smak och har nu provat alla. Jag älskar smaken päron, jordgubb/rabarber och röda bär men citrus/fläder tycker jag var sådär. Tycker att den borde smakat mer fläder än citrus. Jordgubb/rabarber var absolut den godaste, synd bara att den är koffeinfri men jag lär ju köpa den ändå för att den var så god hihi. Jag tycker att nocco bcaa ligger på samma nivå som celsius så framöver kommer jag definitivt köpa båda! När de kommer till celsius så dricker jag nästan bara cola och citron/lime så det blir perfekt med nya smaker. 
 
 
( inte min bild )



DAGENS PLUS & MINUS

Den 2015-01-10, kl 11:24:15
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Det är löjligt vilken skitdag jag hade igår. Det enda som var bra var att Catharina arbetade samma tid som mig. Dagen fick i slowmotion, jag fick krångliga samtal och dessutom så gjorde jag sönder mitt headset när jag stod och packade ihop mina saker för att gå hem. Hur är det ens möjligt att ha en sån dålig dag? Håller tummarna för att denna dagen blir bättre! 
 

 
- jag jobbar
- det är storm ute
- jag tog på mig fel skor när jag gick hemifrån så nu är jag blöt om fötterna 
- jag gillar inte mitt nya headset 
 
+ fick byta jobbpass till 11-20 istället för 13-22 
+ jag har massor av energidryck med mig
+ det blir tacos till lunch

MINUS & PLUS

Den 2015-01-09, kl 10:05:46
Filed in about everything | Kommentarer: 0
- har knappt sovit någonting inatt 
- det började ösregna när jag gick mellan centralen och jobbet så nu är jag är blöt och kall 
- det snöstorm ute nu
 
+ jag har både en Celsius och en Nocco med mig till jobbet
+ det blir tacos till middag
+ än så länge är det lugnt på jobbet

INSPO

Den 2015-01-08, kl 20:03:00
Filed in about fitness | Kommentarer: 0
 

LYXLUNCH

Den 2015-01-08, kl 14:19:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Laxsallad från espresso house och en nocco. Blir inte bättre än så.
 

BÄSTA SÄTTET ATT STARTA DAGEN PÅ

Den 2015-01-06, kl 11:51:23
Filed in about beauty | Kommentarer: 0

I WANT CANDY

Den 2015-01-05, kl 21:36:00
Filed in about fitness | Kommentarer: 0
Grattis till mig själv, jag har tagit mig igenom en hel dag utan godis och läsk! Inte det lättaste men jag fixade det. En dag i taget. 
 
 

TODAY´S THE DAG

Den 2015-01-05, kl 08:04:00
Filed in about everything, about fitness | Kommentarer: 0
hej vänner, vet ni vad det är för dag idag? Det är min första jobbdag efter semestern haha. Känner mig ovanligt pigg för att bara ha sovit 5 timmar i natt, jag är en sån person som behöver iaf 9 timmar för att vakna utvilad. Har inte kunnat vända tillbaka dygnet så det är därför det blev så lite sömn. och jag kollade på Grimm haha, det var för spännande för att jag skulle kunna sluta titta. 
 
Oh jo! Vet ni vad mer som händer idag? Idag så börjar mitt nya liv. haha nejdå men idag är dagen då jag har bestämt mig för att bli mer hälsosam. Planen var att starta den 1e januari, som alla andra, men som ni vet har jag varit sjuk. Jag är fortfarande sjuk men det känns som att det är lättare att få in bättre rutiner nu när jag är tillbaka på jobbet och inte bara ligger i soffan och tycker synd om mig själv för att jag är döende. Iaf så är planen inte att sluta med allt onyttigt helt för jag vet att sätter jag det som mål så skiter det sig direkt. Tanken är 80/20, alltså sköta kosten och träningen på vardagarna och sen kunna unna mig på helgen. Och då försöka undvika att vräka i mig allt jag ser bara för att jag inte kunnat äta nåt i veckan haha. Jag kommer få vänta med att komma igång med träningen tills jag är helt frisk men kosten börjar jag sköta redan nu! 
 
Emma, förbered dig, det är dig jag kommer gå till när jag gråter för att jag inte får choklad hahah.
 Myraspberrylife: My weekly workout

SJUK = WE HEART IT

Den 2015-01-02, kl 14:50:00
Filed in about inspiration | Kommentarer: 0
 

NYÅRSAFTON

Den 2015-01-01, kl 14:17:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hallå vänner, är ni exalterade för det nya året? Det är jag, bara att jag startar året med att vara dunderförskyld! Jag har haft ont i halsen i några dagar men igår under firandet så började jag hosta som en galning och blev helt täppt i näsan. Så mitt år startar lite halvbra haha men då kan det ju bara bli bättre! Förutom att jag blev sjuk så hade jag en fantastiskt bra kväll. Ankan och Hanna hade gjort en supergod middag och efterätt! Vi spelade spel hela natten, både Med andra ord och Monopol. Jag och Ankan var kassa på Monopol haha medan Hanna var grym och vann alltihop! Vi gick inte och la oss förens 5 imorse så jag känner mig lite sliten idag, ska bli skönt att spendera resten av dagen i soffan framför någon bra film. 

FÖRSTA JANUARI TVÅTUSENFEMTON

Den 2015-01-01, kl 09:59:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

© Headerbilder från Wallpapers Wide