Räkor och kräftor

Den 2012-08-31, kl 18:23:29
Filed in | Kommentarer: 0

Asså jag har tjatat i flera veckor på Patrik om att jag vill äta kräftor men han har inte vart sugen. Och jag har ju ingen lust att sitta och äta själv. Men idag överraskade han mig med både kräftor och räkor. Min fina man <3 han vet hur man gör mig lycklig. Är proppmätt nu och tänker bara ligga i soffan bredvid älskling och mysa resten av kvällen


Frågefeud

Den 2012-08-31, kl 11:17:44
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jobba, jobba, jobba hihi dag ut och dag in. Men idag blir de bara 7 timmar jobb och en timme fys, då jag ska till sportlife och fixa nytt gymkort, TAGGAD ! Har just ätit lunch, köttfärs med sallad och lite keso och yttepytte lite tsatsiki så att man får lite goare smak. älskar ju vitlök för er som inte vet. men inte härligt att sitta och stinka vitlök på jobbet, haha inte uppskattat alls.
 
Sitter även och spelar frågefeud med Martin mellan samtalen. Han vann sista matchen med hur lite som helst. blev förbannad så nu kör vi en omgång till, nu ska jag vinna !
 
 
 

MEN NU MENAR JAG DET PÅ RIKTIGT JU

Den 2012-08-30, kl 19:25:59
Filed in | Kommentarer: 0

Ligger i sängen med bebisen, så gos! Kom hem från jobbet för ett tag sen, har hunnit duscha, laga middag till idag och imon. Patrik är och tränar, hurtbulle. Jag har inte köpt gymkort än haha men jag göra de imon! Punkt slut! Hur svårt kan de va? Ligger ett Sportlife gym bredvid jobbet så jag tänkte dra dit på fysen imon, taggad!

Oh måste köpa jordgubbar imon! Kex med lite jordnötssmör och jordgubbar är sjukt gott!


Nyttig va?

Den 2012-08-30, kl 11:02:36
Filed in | Kommentarer: 0

Jag sa att jag skulle va nyttig va?? Sitter på jobbet och äter en macka med tonfiskröra .. Alla andra lite bättre alternativen va slut. Typiskt. Och ännu mer typiskt att jag glömde frukost och matlådan hemma. Mitt huvud funkar inte riktig på morgonen. Måste planera bättre så jag har koll på allt som ska med! Nu va rasten sluut, så hörs sen!


ÄLSKADE MAT

Den 2012-08-29, kl 19:00:07
Filed in | Kommentarer: 0

Kom hem för nån timme sen och slängde mig i soffan direkt! Så himla skönt och Gustav är så mysig, ska pussa mig o kramas. Älskade bebis <3 har även gjort middag till mig, Patrik jobbar över så han ville inte ha mat. Gjorde köttfärs med massa sallad och en gaffel med keso, gott! Känns som att denna veckan kommer gå bra, att jag kommer lyckas va hyfsat nyttig alltså. Efter söndagen då jag mådde sämst och bara åt pizza under dagen så vill jag inte ha någon skräpmat, godis, cola eller nåt sånt. Skönt att jag känner så men undra hur länge de håller i sig hihi


WORK FOR IT

Den 2012-08-29, kl 09:05:42
Filed in about everything | Kommentarer: 2
Och så var jag tillbaka på jobbet. haha inte okej alls. efter jobbet igår va de bara att åka hem och direkt lägga sig i sängen. Känns inte som att jag har sovit någonting alls. Fruktansvärt trött och försöker få i mig en shake till frukost men de går liksom inte. Ingen matlust alls. Men men planen för idag är att överleva detta jobbpass och därefter köpa busskort, gymkort och sen hem och sova.
 
Oh, igår när jag satt på jobbet och inte en jävel ringde hittade jag en helt fantastisk blogg ! http://fitnessguru.se/sophie . Denna tjej är helt otrolig. Hon tränar på gymmet varje dag och har en helt amazing kropp! Så fort jag ser henne vill jag bara springa till gymmet och köra tills jag avlider haha. jag har länge sagt till mig själv att jag ska köpa ett gymkort igen men de har liksom aldrig blivit av. istället har jag tagit på min löparskorna och sprungit en runda, så jag är inte en äkta soffpotatis, men ändå. Nu ska jag ta tag i detta tjoho !
 
Tumblr_m9i5z2z0ks1rwcnlvo1_400_large

AT WORK

Den 2012-08-28, kl 18:32:23
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Sitter på jobbet nu, som sagt 13-22 idag. Händer inte mycket alls faktiskt sitter mest och tittar ut genom fönstret. hihi höstväder ! Det är regnigt och grått ute, synd att man inte sitter hemma bara och kan mysa.
 
Har lyckats att få vara ledig helgen v. 40, ingen är lyckligare än jag ! Efter många om och men så lyckades jag byta helg. Blir många helgpass framöver men det är de värt. Jo, kanske ska berätta varför jag är så glad över att få vara ledig just den helgen. Jag och älskling firar nämligen 4 år tillsammans och vi skall resa bort och bo på hotell. SÅ MYSIGT ! Ser fram emot detta så otroligt mycket eftersom att vi aldrig gjort något sånt innan.
 
255343_352345961516880_482202789_n_large

bildbomb

Den 2012-08-28, kl 13:57:00
Filed in | Kommentarer: 0

Måste bara lägga upp några bilder från i lördags! Hihi ankan och dala fyllde år så de klart att de blev fest! Jag hade jätte roligt och en aning för mycket att dricka , perfekt kombo helt enkelt!


RESIST

Den 2012-08-28, kl 11:18:04
Filed in | Kommentarer: 0

Hejhej! Är på väg hem från körskolan nu. Gick riktigt bra efter uppehållet på nästan en och en halv månad. Kände mig nästan nervös när jag åkte dit, kändes som att de skulle gå skit dåligt. Men som sagt gick det bra ändå. Uppkörning snart och jag är livrädd. Hur ska jag våga sitta i en bil ensam? Det löser sig nog men det är ändå läskigt.

Snart hemma och då blir de att packa ner matlådan och mellanmålet för att dra och jobba. 13-22 idag och jag längtar inte! Jobbigaste tiden verkligen. Längtar till helgen då jag äntligen är ledig :)


I can be the one

Den 2012-08-27, kl 14:57:40
Filed in about everything | Kommentarer: 1
 
I´m baaack. haha kunde inte låta bli, måste lägga in denna videon från youtube. Red Jumpsuit Apparatus <3 NOSTALGI.
 
Lyssnade så otroligt mycket på denna när jag gick i högstadiet. Hade helt glömt bort denna låten. Förstår inte hur men tydligen gick det. Men aldrig igen, den är för fin för att bli bortglömd. 

WHEN WORDS FAIL, MUSIC SPEAKS

Den 2012-08-27, kl 13:55:47
Filed in about everything | Kommentarer: 1
HERREGUD, typ. Jag har en blogg. Vad ska jag ens skriva? Eller de spelar väl ingen roll egentligen, inte meningen att jag ska få en as stor blogg. Vill bara ha en plats där jag kan skriva av mig liksom. En plats som är bara min. 
 
Jag hatar verkligen första inlägget. Så himla svårt att skriva nåt överhuvudtaget. Samma med filmer. Tycker inte om början på någon film alls. Jag vill bara komma in i handlingen direkt! Bara jag som känner så? haha, antagligen. 
 
Men iallafall min finaste och bästa Emma har fixat hela min blogg. VÄRLDENS FINASTE HEADER ! Sitter bara och tittar på den hela tiden. Hon är så duktig min going <3 loooove you!
 
Nä nu ska jag kolla på How I met your mother och lyssna på musik på datorn. Gör alltid så när jag är ensam hemma. Tv och dator med musik på samtidigt. Gustav är iofs också här men han har inte direkt något att säga till om. även om han tror de. Men ah, skriver nog sen igen. Blev så sugen på att bara skriva nu när jag har en helt egen liten blogg ! 
 

Välkommen till min nya blogg!

Den 2012-08-26, kl 18:49:06
Filed in about everything | Kommentarer: 1

Mitt första inlägg.


© Headerbilder från Wallpapers Wide