PERFEKT

Den 2014-03-31, kl 20:09:43
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Kom hem från jobbet strax innan 6. La mig på soffan och vaknade nu! Gott med två timmars tupplur haha. blir snart middag, hör hur Patrik jobbar i köket trots att han är sjuk och jag borde stå vid spisen! Sen blir det till att sova igen. Förhoppningsvis är jag pigg som en lärka imon! 

HELGMYS

Den 2014-03-30, kl 14:07:17
Filed in about everything | Kommentarer: 0
I fredags åkte jag, patrik och michael till Lysekil och hälsade på jenny och johan som var i jennys pappas sommarstuga. Kvällen började med tacos och massa dricka som övergick till wiispel halva natten. Tror jag somnade vid 4-tiden. Dagen efter åkte vi på en utflykt i solen och på eftermiddagen grillade vi korv till lunch och sen spelade vi lite mer wii innan vi begav oss hemåt. Patrik och jag va hemma vid halv 8, hur trötta som helst så vi låg i soffan ett tag innan vi förflyttade oss till sängen och somnade. Jag mår kanonbra idag men det verkar som att patrik har fått feber. så jag försöker hjälpa honom med de mesta så han bara kan vila. Åkte nyss iväg till ICA och handlade lite gott så ni blir det mys framför Hobbit resten av dagen troligtvis. 
 
 
 

WORK IN PROGRESS

Den 2014-03-27, kl 17:32:16
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag kom iväg till träningen! Kalla mig för Sara "hurtbullen" Engström haha. Körde bara överkroppen idag för av någon konstig anledning har jag sträckt rumpan .. vänster skinka. japp, tydligen kan man göra det. Iaf om man heter Sara. Patrik lagar mat till mig just nu, det blir pannkakor och ärtsoppa. Och eftersom att jag inte gillar ärtsoppa blir det bara pannkakor för min del. Perfekt mat efter träning haha. Måste verkligen åka och handla någon dag, har nästan ingenting hemma känns det som. 
 

TAGGAD INFÖR DAGEN

Den 2014-03-27, kl 10:15:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Blev ingen träning igår kan jag ju säga med en gång haha. Kom hem vid halv 8, käkade middag och sen låg jag i soffan till 9 och därefter förflyttade jag mig till sängen och somnade strax därpå. Hur mysigt som helst haha. Men idag slutar jag vid 2 så tänkte dra till gymmet direkt. Förhoppningsvis är det inte allt för mycket folk på gymmet vid den tiden. har inte varit på gymmet sen förra veckan så det ska bli riktigt skönt att komma dit! Ska ta några samtal till sen är det lunch för min del!

FRUKOST

Den 2014-03-26, kl 10:05:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Vilken natt det har varit! Har varit uppe och sprungit hur många gånger som helst så jag känner mig rätt förstörd. Fick lite frukostkex på centralen iaf som jag knaprar på nu. De är rätt goda men det känns inte direkt som frukost.
 
Hoppas denna dagen går fort så jag kan åka hem och sova! Och kanske träna innan jag ska sova .. får se hur jag känner mig efter jobbet.

WE❤IT

Den 2014-03-25, kl 21:14:00
Filed in about inspiration | Kommentarer: 0
Kan spendera flera timmar med att drömma mig bort på weheartit
 




THE NEED TO GET AWAY

Den 2014-03-25, kl 15:16:22
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

THE DARK MASTERMIND

Den 2014-03-24, kl 13:38:10
Filed in about everything | Kommentarer: 0


BRA BRA BRA

Den 2014-03-24, kl 07:49:12
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Det var så himla svårt att kliva upp ur sängen imorse! Men efter jag kommit till jobbet tillsammans med Emma så har jag börjat att pigga till. Känns som att det kommer bli en bra dag idag. Hann med spårvagnen från centralen som jag aldrig hinner med annars, hade en celsius i skåpet och jag skall sitta med internet anmälningar hela dagen. Dessutom är det jobb i ca 6 timmar för mig idag för sen skall jag på infomöte med facket tilllsammans med ett gäng kollegor. Asså efter min depp-helg haha så känns denna dagen hur bra som helst och jag är även ledig imon vilket gör att allt genast känns hundra gånger bättre.  



HUR GOTT!?

Den 2014-03-23, kl 13:16:38
Filed in about everything | Kommentarer: 0



TRÖTT

Den 2014-03-23, kl 08:42:20
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
Alldeles för trött för att jobba idag känner jag



MIDDAG OCH MJUKISBYXOR

Den 2014-03-22, kl 16:30:48
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Alltid när jag jobbar helg så är det superfint väder ute. Bara jag som ser några konstigheter med det? haha. Slutar ganska snart iaf, om två timmar. Då ska jag nog hem så min man kan laga middag till mig. Tänker slita av mig mina jeans direkt när jag kommer innanför dörren och byta om till mjukisbyxor. Mjukisbyxor är guds gåva till människan. typ. Nä nu tar jag rast, vi hörs!


 
 

MORGAN & OLA-CONNY <3

Den 2014-03-21, kl 21:00:27
Filed in about everything | Kommentarer: 0



FRIDAY WORK

Den 2014-03-21, kl 14:46:43
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag tror inte att någon kan föreställa sig den smärtan jag upplever just nu. Denna älskade och hatade träningsvärk haha! Jag har verkligen ont i hela överkroppen och detta är bara dag ett. Hur ska jag överleva morgondagen? Jobbar 14-22 idag och jag hatar det passet! Sämsta passet någonsin verkligen. Att dessutom behöva jobba till 22 på en fredag.. Det tar ju en timme för mig att åka hem och eftersom att det är fredagkväll tar det ca 1,5 timme att komma hem. Jag är inte direkt nöjd. Borde tagit bilen. Jobbar hela helgen också .. haha kan ni sätta er in i hur jag känner över denna dagen? Men jag ska försöka muntra upp mig, det blir vad man gör det till. Är nöjd över min celsius och läkerol iaf och Emma är här till klockan 17.


 
 

SHOEHEAVEN

Den 2014-03-20, kl 17:53:00
Filed in about shopping | Kommentarer: 0
Hur snygga är inte dessa skor!? Tror jag just dog och kom till skohimlen hihi. 
kollaget tillhör www.shoppingandfashion.se

ÄNTLIGEN GYMMET

Den 2014-03-20, kl 14:16:00
Filed in | Kommentarer: 0
Låg i soffan och sängen heeeela dagen igår. Hade sån sjuk huvudvärk som vägrade gå över vad jag än gjorde. Men denna dagen är grymt mycket bättre! Vaknade utvilad vid 9, åt frukost och svepte en celsius och åkte sen till gymmet. Körde slut på mig totalt, mina ben skakade när jag gick därifrån. När jag satte mig i bilen blev jag lite orolig för om jag skulle kunna komma därifrån haha men de gick! Åkte och köpte lunch och hämtade sen ut ett paket. Kollar just nu på Geordie Shore haha, helt sjukt program. Det är som Jersey Shore fast dessa är britter och helt störda i huvet. 
 

LIVE

Den 2014-03-18, kl 20:44:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

MY FACE ABOVE THE WATER

Den 2014-03-18, kl 17:02:18
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Sådär, då var jag inne på min sista rast och om en timme är det dags att åka hemåt. Känner mig helt slut i huvudet och stavar fel i varannan mening så det ska bli skönt att komma hem haha. Har haft besök av min elev Katarina halva dagen och vi har fått massor av olika samtal vilket är bra för henne. Senast hon satt med mig fick vi nästan bara upplysningar och det är tråkigt för man lär sig inte speciellt mycket då, tycker inte jag iaf.  Ska hämta vatten och sen får jag ta tag i kön som aldrig tar slut ..
 
 
 

#WORK

Den 2014-03-17, kl 20:15:20
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Har spenderat min dag på stationen med massa underbara människor och en kanin! Någon hade hittat en kanin mitt i stan och vilken tur att den fick komma till oss. En kollega offrade sin sallad som han skulle ha till lunch så kaninen fick äta lite hihi. Det blev en supernöjd kanin ska ni veta! Har dessutom pratat helt sjukt mycket engelska idag. Pratar inte engelska allt för ofta i jobbet men nu fick jag minsann öva. Va helt slut efter dagen så när jag kom hem lade jag mig i soffan. Kom sen inte upp igen .. så patrik fick dra till gymmet själv idag haha. Är ledig både onsdag och torsdag och planen är att åka till gymmet båda dagarna. På morgonen då och förhoppningsvis är det lite folk så jag kan flumma runt i lugn och ro hihi. 



 
 
 
 

LÖRDAGSNÖJE

Den 2014-03-16, kl 10:51:28
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon allihop! Sovit gott? Jag sov gott fram till 7 då jag var tvungen att springa på toa och efter jag lyckats somna om har jag bara haft massor av mardrömmar. Sitter i soffan nu och äter frukost medan Patrik skruvar ihop våra nya utemöbler som vi ska ha ute på balkongen. Det kommer bli superbra! 
 
Köpte möblerna igår och vi kikade även på en grill som vi ska köpa. Valet av grill lämnar jag helt till Patrik för det är ju alltid han som grillar. Efter inköpen åkte vi hem till Patrik föräldrar för att dricka kaffe och spara in deras nyrenoverade vardagsrum. Det blev så himla snyggt! Sen åkte vi hem, städade lägenheten och sen kom Robin, Ankan, Hanna och Emma hit för att kolla hockey. Sen käkade vi kebab och så blev det massor utav wii-spelande! Jag var grym på bowling och bättre på frisbeegolf än tidigare. Ankan var helt sinnessjukt dålig på frisbeegolf haha, har inte skrattat så mycket på länge. Han var däremot grym på pingis och fäktning!  
 
 

DELUX

Den 2014-03-14, kl 21:55:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Kollar ni på let´s dance eller!? Kenza och Calle var sjukt bra men domarna är sämst på att ge poäng. Fast vad vet jag, dansar ju bara på fyllan haha. Har precis ätit kött med bea och potatisgratäng! Matkoma delux. Emma nämnde potatisgratäng idag på jobbet, minns inte varför haha men jag blev så himla sugen att jag smsade Patrik direkt och beställde middag till ikväll! Ligger i soffan nu och ärligt talat kunde jag inte ha det bättre. Ska kaaaaaanske shoppa lite på lush hemsida nu haha, typiskt att få lush-beroende när jag måste spara pengar! Skärpning Sara. Håll i pengarna! Tveksamt om de kommer hända, hoppas ni älskar mig ändå trots att jag har allvarliga problem när det gäller att köpa skönhetsprodukter. Ni skulle bara se mitt badrum. Patrik har en egen hylla och sen fyller jag upp 3 skåp med produkter .... vad kan jag säga, jag älskar det!
 
 

HAPPY HAPPY FRIDAY

Den 2014-03-14, kl 10:34:56
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Sitter på jobbet och äter frukost. Jag har haft två skitdagar på jobbet, som ni vet haha. Men idag går allt som på räls! Jag har varit här i ca 2 timmar och jag har redan tagit typ lika många samtal som jag gjorde igår under 9 timmar haha. Det har varit katastrof helt enkelt men nu verkar det vända. Och tur är väl de för jag höll ju på att bryta ihop helt. Kan det vara så att allt flyter på för att det är fredag? Folk är alltid trevligare på fredagar vilket gör mig trevligare. Och jag känner mig så himla nöjd idag för halv 6 slutar jag jobbet och tar helg! Äntligen helg säger jag bara! Har ingenting planerat men jag tänker fylla hela min helg med roligheter. Spontant brukar ju alltid bli bäst!


 
 

STAY POSITIVE

Den 2014-03-13, kl 11:20:08
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag har en sån dålig dag på jobbet! Den ena människan är otrevligare än den andra och allt är bara skitsvårt idag! Håller på att få ett psykbryt snart haha. Hatar att vara så negativ men precis alla försöker ju dra ner mig känns det som. Aja ska försöka sluta klaga och försöka va posivit istället!
 
Det är strålande sol ute så jag tänkte ta min rast utomhus, känns ju rätt perfekt. Dessutom har jag träningsvärk i ben, rumpa, rygg och mage efter igår hihi. Känns bra! Det gick bra att träna själv igår bytheway, bara de att det var så sjukt mycket folk så det var svårt att få plats. Tror det blir vilodag idag. Om jag inte ändrar mig, men efter denna arbetsdagen känner jag att soffan lockar mer än gymmet.



 
 
 
 

DAGEN MITT I VECKAN

Den 2014-03-12, kl 18:14:08
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Haft en rätt bra dag på jobbet med båda mina favoriter! Fram till lunch flöt dagen på hur bra som helst men efter lunch tog det bara stopp! Inget mer flyt för mig haha. Har precis ätit lite och sitter nu och dricker celsius för att komma igång. Idag blir det gymmet, helt själv. Helt själv på ett helt nytt gym haha, får se hur det går. Planen är att köra igenom hela kroppen igen eftersom att det var länge sen jag tränade. Nästa vecka lägger jag upp annorlunda. 
 
 
 
 

MY FEET CAN´T TOUCH THE GROUND

Den 2014-03-12, kl 14:23:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0


FJANTGUBBE

Den 2014-03-11, kl 17:33:41
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Har haft en jätte bra dag på jobbet! hur ofta har ni sett mig skriva det innan? haha. Träffat min elev för första gången och vi har gått igenom alla system som vi använder och jag har tagit ett gäng samtal som hon fått lyssna på så hon har en aning om vad vi sysslar med. Hon heter Katarina föresten, precis som min förra elev vilket jag tycker är rätt roligt. Lätt att komma ihåg vad hon heter iaf. 
 
Tänker inte skriva mer om min dag för patrik står i köket och löjlar sig över att jag bloggar. Fjantgubbe! så nu stänger jag ner. Hörs när jag är ensam och slipper honom haha. 

MONDAY INSPO

Den 2014-03-10, kl 18:39:00
Filed in about inspiration | Kommentarer: 0
 
www.weheartit.com/sara_engstrom

DO ME A FAVOR, GRAB MY BUTT

Den 2014-03-10, kl 10:47:19
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Halleluja jag är ledig idag! Tråkigt nog är det bara en dag .. sen blir det jobb i fyra dagar innan jag tar helg! Vaknade första gången vid 7, vägrade gå upp då haha så jag somnade om till 8, vägrade att gå upp då med så somnade om men vid 9 när jag vaknade igen så gick jag upp. Då var det strålande sol ute men nu är det helt grått. Så himla tråkigt! Aja har inga planer för idag mer än att städa hela köket som ser ut som ett bombnedslag och kanske ta en PW. Beror på om vädret blir värre eller inte men nu blir det gröt till frukost och Frost! Har inte sett filmen på jättelänge så börjar få lite abstinens hihi. 
 
 

RÅKADE VISST BESTÄLLA …

Den 2014-03-09, kl 20:20:24
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

SNEDSTEG

Den 2014-03-09, kl 15:27:57
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Har precis kommit hem från jobbet och känner för att ta en tupplur i soffan haha. Tröttsamt att behöva gå upp tidigt på helgen asså. Har fått lite huvudvärk så ska ta mig en värktablett, vila lite och sen ska jag till gymmet. Har suttit på jobbet och filat på både kost och träningschema som funkar på lång sikt. Jag har verkligen tappat det helt sista tiden, äter godis och dricker läsk heeela tiden. Känner mig så himla ofräsch! Nu får det vara bra. Tänker inte säga att jag aldrig mer ska äta godis haha, lite realistisk får man ju vara. jag älskar godis. Men nån måtta får det ju vara så tänkte börja med att försöka att bara äta nån gång på helgen. Nu tycker ni säkert att jag är aslöjlig hihi men jag har verkligen problem med socker .. Ni kommer för höra om mina snedsteg här iaf för jag förväntar mig att det kommer bli några på vägen haha. 
 
 
 

RÄTT TRÅKIG LÖRDAG. RÄTT TRÅKIGT ATT JOBBA HELG

Den 2014-03-08, kl 19:12:20
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Finns ju inte direkt något att säga om denna dagen. Har haft dötråkigt på jobbet idag trots att Emma var där några timmar och spelade yatzy med mig haha. Efter jag kom hem la jag mig i soffan och här har jag legat sen dess. Patrik står i köket nu och lagar mat och Michael ligger bredvid mig i soffan med ipad:en. Riktigt socialt. Blir jobb imon med, måste gå upp redan vid 6. fy tusan! Tänker äta mat, ta mig en dusch och smörja in mig, sen sova. Pojkarna får göra vad de vill så länge de inte stör mig hihi. 
 

WIFEYLIFE

Den 2014-03-07, kl 18:03:48
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Min dag har bestått av att handla, städa köket och diska, tömma och fylla diskmaskinen, tvätta och sen vika tvätten. Jag har även gjort kattlådan, bråkat med katterna OCH rensat ur både kyl och skafferi. Har även lyckats att titta på hela säsong 1 av Jersey Shore haha. Programet har stått på hela dagen och det är helt sjukt vad underhållande det är! Patrik la sig just i badet så ska fortsätta kolla några avsnitt men sen ska jag göra middag till min man. Det blir schnitzel med klyftpotatis, det är så himla gott. Blir myskväll hemma efter en lång vecka helt enkelt!
 
 
 

ULLARED

Den 2014-03-06, kl 15:12:00
Filed in about shopping | Kommentarer: 0
Kom hem från Ullared för en stund sen. Har haft en supermysig dag verkligen! Blev inte allt för mycket shoppning för min del för jag måste spara pengar men jag är nöjd med mina inköp iaf. Vi träffade på Elain och Lisette så vi tog en fika med dem och tjötade. Vi träffade även på Ola-Conny! Jag var för feg för att gå fram och fråga om bild haha.
 
Känner mig helt slut så funderar på att ta en tupplur. Måste vika tvätt och städa i köket meeeeeen frågan är om man är för lat idag. Kanske gör det imorgon istället haha. 
 



TILL ULLARED

Den 2014-03-06, kl 08:36:20
Filed in about everything | Kommentarer: 0



#ATWORK

Den 2014-03-05, kl 08:34:06
Filed in about everything | Kommentarer: 0



FATTIGLAPP

Den 2014-03-04, kl 14:42:20
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hatar att behöva lägga 925 kronor på ett månadskort bara för att kunna åka till jobbet. 






FETTISDAGEN

Den 2014-03-04, kl 08:49:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag är det fettisdagen och jag är så himla fet! Följde med Emma ner till cafét för hon skulle köpa frukost och där fanns såklart semlor .. Jag har varit sugen på semlor i 2-3 dagar så jag bad Emma att köpa en åt mig. Jag åt halva till frukost.. skäms på mig! haha men jag kunde inte låta bli. Det var hur gott som helst. Får ursäkta mig med att det bara är fettisdagen en gång om året. Jobbar bara till 2 idag och sen har jag ingen aning om vad jag skall hitta på. Är sugen på att träna faktiskt eller iaf ta en promenad för det är superfint väder ute!

DET ÄR JU FÖR FASIKEN MÅNDAG

Den 2014-03-03, kl 10:44:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Känner mig lagom förstörd just nu. Jag menar för det första så är det måndag. Ingenting bra kan komma ur ordet måndag. För det andra så har jag sovit rätt dåligt för jag har drömt konstiga drömmar hela natten och jag sitter på jobbet och fryser så jag skakar. Fingrarna känns helt stela trots att jag sitter med filt om mig. funderar på att ta på mig halsduken igen.
 
Nu har jag förhoppningsvis klagat för hela veckan och så kommer resten av veckan vara superbra haha.
Slutar jobbet vid 5 idag och sen ska jag bara hem och ta det lugnt hade jag tänkt. Äta middag och ta mig en dusch. Patrik var lite inne på att träna men ärligt talat, så som jag känner nu, så kommer jag dö om jag sätter min fot på gymmet. Men jag kanske ändrar mig tills ikväll, vem vet. Nu ska jag ta mig en klunk vatten och sen jobba vidare för det är fullständigt kaos på jobbet. Jag nämnde att det är måndag va? hihi.
 
💎
 
 

FREDAG / LÖRDAG

Den 2014-03-01, kl 13:19:44
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Denna veckan kan ha varit den längsta någonsin. Haft hur mycket som helst att göra, har mått dåligt och sovit sjukt lite. Fick sova ut till 9 idag iaf innan frank väckte mig men vi låg i sängen och mös i nästan en timme innan vi gick upp så jag hade det bra ändå. Patrik är hemma hos sina föräldrar just nu och skall hjälpa till att slänga skräp för hans pappa har skadat sig. Själv ligger jag i soffan och tittar på tunnelbanan. Tänkte ta mig en dusch strax och snygga till mig lite för ikväll då vi ska hem till johan och jenny och basta! Kommer bli grymt skönt. Troligtvis sover vi över också så vi slipper åka hem sent. 
 
Måste bara berätta om gårdagen, hade nog världens längsta dag på jobbet haha. tiden gick helt sanslöst långsamt. Satt med internetanmälningarna så det blev inte mycket tjöt med folk heller. Men när jag äntligen kom hem vid halv 8 så upptäckte jag att patrik köpt en sodastreamer till mig! Blev helt överlycklig och va tvungen att använda den direkt! Har velat ha en sån jätte länge men de har liksom aldrig blivit av att vi köpt någon, Dessutom så lagade han fisksoppa till mig som jag varit sugen på länge. Perfekt slut på en skittråkig dag haha. 

HELLO LOVE

Den 2014-03-01, kl 08:00:06
Filed in about everything | Kommentarer: 0



© Headerbilder från Wallpapers Wide