SISTA DAGEN PÅ PKC

Den 2016-06-30, kl 22:04:06
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag kan inte fatta att jag idag gjort min sista dag på PKC. Jag har haft en väldigt fin dag. Lite jobb och mycket prat med mina härliga kollegor. Jag fattar inte riktigt att jag inte kommer att gå dit imorgon och se alla. Jag fick en vacker blombukett innan jag gick och en av gruppcheferna, Mathias, höll tal. Det var ett under att jag lyckades hålla mig från att storgråta haha. Alltså PKC är verkligen den bästa ( och enda haha ) arbetsplatsen jag varit på. Min nya arbetsplats kommer få det svårt att toppa PKC liksom. Som tur är har jag bara hört bra om min nya arbetsplats så jag hoppas verkligen att det blir bra! Mathias sa att om jag inte trivs så får jag komma tillbaka haha och det är skönt att höra även om jag hoppas att det inte ska bli så.
 

MIDSOMMAR

Den 2016-06-26, kl 15:45:04
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Har haft en sån bra helg! Ledig i 3 dagar och jag har hunnit med massor! Midsommarafton spenderades med Johan, Jenny, Pigge, Ankan, Hanna, Tessan och självklart Patrik. Vi åt god mat, jag drack riktigt goda alkoholfria drinkar och vi gick även ned till sjön en sväng. Killarna badade medan vi tjejer hängde på bryggan. Det var en sån mysig kväll. Och inget regn! En midsommar utan regn, det händer inte ofta!
 
 
Igår så åkte jag och Patrik hem till Ankan och Hanna, ihop med Tessan, för en grillkväll. Så mysigt! Även om jag känner mig trött i kroppen så försöker jag hänga med på så mycket jag bara orkar, för det är ju mycket roligare med grillkväll ihop med vänner än att ligga på soffan hemma haha.
 
Patrik och jag fick sova ut idag iaf, till 11. Sen ringde mamma och då var det dags att gå upp haha. 
Än så länge har jag hunnit med en sväng till Kungsmässan för att handla en present till Anton som blivit storebror och en till Simon! Om en stund ska jag få träffa dem! Jag är så exalterad! Ska krama och pussa sönder Anton och jag vill så gärna klämma på Simon! Jag har ju inte fått träffa honom än så det ska bli så roligt! På kungsmässan gick jag in på Kappahl och tittade på bebiskläder. Det var SÅ nära att jag köpte ett plagg till bebis i magen men jag lyckades att hålla mig hihi. Men efter nästa ultraljud, då vi får reda på om det är en tjej eller en kille, då ska jag dra med mig Patrik till Kappahl och faktiskt köpa ett plagg. 

JAG HAR FÅTT NYTT JOBB

Den 2016-06-18, kl 09:03:20
Filed in about everything | Kommentarer: 0NYA FILTEN ÄR POPPIS

Den 2016-06-17, kl 21:59:08
Filed in about everything | Kommentarer: 0ULLARED

Den 2016-06-16, kl 18:48:26
Filed in about shopping | Kommentarer: 0
Jag har haft en sån mysig dag på Ullared med Cissi. Jag och Cissi är allt för dåliga på att ses men när vi väl ses så känns det som att vi aldrig varit från varandra. Iaf så hade vi en grym dag. Jag är så nöjd med mina inköp! Mina nya handdukar är jag nog mest nöjd över, så fina, men jag är även dönöjd över tvättmedlet jag köpte. 7,5 kg tvättmedel för 119 kronor? Hur bra!? haha jag låter så fruktansvärt vuxen (gammal)
 
 VUXENPOÄNG

Den 2016-06-12, kl 21:48:15
Filed in about everything, about shopping | Kommentarer: 0
Idag känner jag mig så himla vuxen. Har diskat som en galning (vårt kök såg ut som ett bombnedslag), plockat undan i alla rum & rensat i förrådet så att man nu kommer in i rummet. Dessutom har jag köpt hem massor av saker som vi behöver. Eller ah .. massa saker som jag vill ha och inbillar mig att vi behöver haha. Men det känns som "vuxeninköp" iaf. Men något som jag inte hittar är en rund badrumsmatta som är 150 cm i diameter, helt omöjligt. Den vi har nu köpte jag på Ullared och för 2,5 år sedan och den är rätt vidrig nu. Kanske får bli en tripp till Ullared snart helt enkelt.
 HÅKAN ULLEVI 2016

Den 2016-06-05, kl 09:26:46
Filed in about everything | Kommentarer: 0


© Headerbilder från Wallpapers Wide