TVÅTUSENFEMTON

Den 2014-12-31, kl 23:56:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
pinkheartsandsparkledreams.tumblr.com
 

NYÅRSAFTON

Den 2014-12-31, kl 15:05:57
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Har precis kommit hem efter nyårsfika tillsammans med min familj och farmor. Det har nästan blivit tradition att ses på nyårsafton och umgås. Så himla mysigt att få avsluta året ihop eftersom att vi firar på olika håll vid 12 slaget. Vid klockan 6 skall Patrik och jag tillsammans med Michael hem till Ankan och Hanna för att äta middag och fira nyår tillsammans. Känns perfekt att få starta det nya året tillsammans med mina fina vänner! 
 
Nu är det bara timmar kvar tills det är dags för ett nytt år. Jag har alltid älskar nyår, att få ett avslut och kunna starta någonting nytt. Jag älskar känslan av att vara klar med det jag gjort och kunna gå vidare. Jo föresten, har ni några nyårslöften? Jag har bestämt att jag inte ska ha några nyårslöften i år men däremot ska jag ha nyårsmål. Jag har funderat på vad jag gjort under 2014 och kommit på vad jag behöver lägga mer energi och tid på.
 
 
 

364

Den 2014-12-30, kl 22:27:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
 

SISTA TISDAGEN 2014

Den 2014-12-30, kl 19:19:48
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Sista tisdagen 2014 har jag spenderat med Cissi. Vi möttes upp utanför liseberg och därefter tog vi en runda därinne. Idag har det varit super tråkigt väder, kallt och massa dimma men trots det hade vi en mysig dag. Cissi spelade på några av godishjulen och vann två stjärnvinster! Oh vad avundsjuk jag blev och samtidigt lite lättad över att det inte var jag som vann haha. Jag försöker bli av med allt onyttigt här hemma så att all bra och nyttig mat får plats men det är inte det lättaste. Efter liseberg åkte jag en snabbis in till stan för att korta armbandet till min klocka och jag gick även in en sväng på Lush. Lush ligger ju bara i stan så man får passa på att gå in när man väl är där och jag hade ett presentkort som jag var tvungen att använda upp hihi. Köpte bara en ny burk med Ocean Salt, som är min favoritprodukt från Lush. 
 
 
 

SUCKS TO BE ME

Den 2014-12-30, kl 16:33:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

SNÖ

Den 2014-12-29, kl 15:58:23
Filed in about everything | Kommentarer: 1
Skulle egentligen åkt och shoppat med Emma idag men hon var tvungen att göra lite annat. Men det gör mig faktiskt ingenting att spendera en dag hemma, på soffan. Känns som att jag inte gjort annat än sprungit runt sen julafton. Dessutom är det så mysigt att vara hemma när det snöar ute, har snöat hela dagen och det ser inte ut att sluta snart heller. Synd bara att ingen snö kom innan jul, de hade höjt julstämningen rejält!
 
 

NYA LÖFTEN

Den 2014-12-29, kl 11:08:42
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

NYÅRSNAGLAR

Den 2014-12-28, kl 15:46:00
Filed in about beauty, about everything | Kommentarer: 0
 
Hur fina nyårsnaglar har inte Tessie ordnat åt mig idag! Jag är såååå nöjd! Tanken var egentligen vitt glitter men efter att ha satt mig ner och sett allt glitter så blev det guld istället. Har helt snöat in mig på guld i alla former! Emma fixade även iordning sina naglar som blev i brunt och guld, så snyggt! Jag är verkligen så nöjd över att ha naglar igen, känner mig hel haha.  

MELLANDAGSREA

Den 2014-12-26, kl 17:51:00
Filed in about everything, about shopping | Kommentarer: 0
Någon som handlat på mellandagsrean? Det har jag idag och det var kaos haha. asså något av det värsta jag vet är att gå i butiker och knö med 1000 andra personer. Jag kom inte ens in på Gina Tricot! Trots det fick jag tag på två ansiktsprodukter, två bodyscrubs från bodyshop och ett par nya skor! Äntligen har jag köpt ett par låga Johnny Bulls, har ju tjatat om att jag velat ha ett par hela hösten och nu äntligen blev det av! Har alltid tyckt att de är så dyra men nu fick jag ju presentkort av Patrik så då slapp jag betala allt själv. 
 
Imorgon så kaaaanske jag ska till frölunda torg och knö med alla där. Fick en klocka av Erik i julklapp som jag behöver korta armbandet på. Ska även se om jag kan ta mig in på Gina Tricot där, tveksamt, för det är en tröja som jag spanat in! 
 
 

GOD JUL

Den 2014-12-25, kl 15:23:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
God jul mina fina vänner! Hoppas ni har haft en lika mysig julafton som jag. Dagen började med paketöppning hos mamma och pappa. Därefter åkte vi hem till farmor och åt julbord tillsammans med min släkt. Senare på eftermiddagen åkte vi hem till Patriks föräldrar där vi åt julbord nummer 2. Höll på att dö matdöden haha, så mätt! Jag och Patrik var hemma vid klockan 1 på natten! Imorse gick vi upp i tid för att åka hem till Patriks föräldrar igen för att äta jullunch tillsammans med hans morfar och hans tant eftersom de inte var med på julafton. 
 
Efter lunchen åkte jag och Patrik och köpte en dator till honom och vi gick även in på Ica för att handla lite till middagen i kväll. Behöver jag ens säga att det blir sallad till middag? Haha jag är så sjukt trött på mat och speciellt julmat, efter 4 julbord + jullunch har jag tröttnat! Nu vill jag inte se julmat förens nästa jul! Är faktiskt riktigt glad över att julen är över för nu är jag redo för ett nytt år! 
 

SEMESTER OM 6 TIMMAR

Den 2014-12-23, kl 06:57:29
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Classy Blog - Fashion, Celebrities and Cosmetics

HÄR VAR DET TOMT

Den 2014-12-22, kl 12:49:06
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Oj, vad längesen det var jag hängde här. Har verkligen haft fullt upp och känt mig så stressad att bloggen inte har prioriterats alls. Men nu är det snart jul och imon är mitt sista arbetspass för sen är jag är ledig i 12 dagar! Då hinner jag förhoppningvis med bloggen mer. 
 
Har annars haft en superbra helg! I lördags hade jag och Patrik julfest hemma hos oss med alla våra nära vänner. Vi åt massor av god mat och godis och vi spelade både julklappsspel och "med andra ord". Jag har inte skrattat så mycket på länge och det var hur mysigt som helst att få träffa alla. Det känns som att det är svårt att hinna umgås med alla nu för tiden så detta blir nog en bra tradition som vi får hålla igång! Söndagen spenderade Patrik och jag med Hanna och Ankan. Vi låg hemma i soffan och kollade film halva dagen och på kvällen gick vi på Liseberg och myste i ösregnet haha. Kunde inte haft en bättre helg! 
 
 

FALL IN LOVE WITH YOU

Den 2014-12-14, kl 17:59:22
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Go & like Fb.com/JoellyOwnsThis1 👌❤

MEN HALLÅ

Den 2014-12-13, kl 07:09:25
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Känslan som uppstår när man kommer till jobbet och så går nattpersonalen och befäl hem och man blir helt ensam! Ingenting är läskigare än att sitta helt ensam på jobbet haha. Ska kolla på luciafirandet på tv och förhoppningsvis kommer det lite mer folk vid 7.30 så jag slipper vara ensam. 

INTE IDAG

Den 2014-12-12, kl 21:03:19
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Senaste tiden har varit hur perfekt som helst. Varit ledig mycket, spenderat tid med bästa vänner och familj. Varit på Ullared och julbord med jobbet. Det är väl inte konstigt med ett bakslag nu .. haft sån fruktansvärd ångest hela dagen. har inte kunnat andas. hoppas på en bättre morgondag. 
 

YOU

Den 2014-12-08, kl 18:16:33
Filed in about everything | Kommentarer: 0

SENASTE

Den 2014-12-07, kl 17:04:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Efter att ha varit sjuk i en vecka så känner jag mig äntligen frisk! Ska jobba imon och det känns faktiskt lite roligt, ska bli skönt att slippa att bara umgås med mig själv för jag blir tokig. Men det är bara 10 jobbpass kvar innan nästan 2 veckor semester!
 
I helgen har jag varit ensam, eller inte ensam men patrik har varit iväg och jagat. Han borde komma hem när som helst.  I fredags så gjorde jag inte mycket alls men i lördags spenderade jag min kväll hemma hos Emma tillsammans med henne, åsa och anton. Vi tänkte passa på att umgås så mycket som möjligt eftersom åsa åker till australien och blir borta i en evighet. Idag åkte jag till mamma och pappa och därefter åkte vi hem till farmor och fikade. Har inte träffat farmor på jätte länge så det var himla mysigt. Pappa och mamma har ju varit i London för typ 2 veckor sedan och de hade köpt med sig presenter till mig och patrik. Till mig hade de köpt en ansiktsrengöring från Philosophy och jag blev överlycklig haha. Det är inte svårt att göra mig lycklig alltså. 

YES

Den 2014-12-05, kl 00:12:00
Filed in about beauty | Kommentarer: 0

DRÖMMAR

Den 2014-12-03, kl 16:24:00
Filed in about beauty, about everything | Kommentarer: 0
Jag drömmer helt galna drömmar när jag är sjuk. Igår natt drömde jag att Gustav dödade en råtta och att Emma jagade mig med den döda råttan .. jag menar, haha vem drömmer ens sånt? Och i natt drömde jag att hela mitt liv gick ut på att gå igenom en hinderbana för att få tag på ett läppstift .. vad är det för fel på mig? Men iaf, efter drömmen har jag varit sugen på ett riktigt mörkt läppstift haha.
I NEED A DARK LIPSTICK IN MY LIFE. 
 
 

SUCKS TO BE ME

Den 2014-12-02, kl 13:30:21
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jaha, nu var det tydligen min tur att bli sjuk. Nästan alla jag känner har varit sjuka så det är väl inte konstigt att jag blir det också. Har feber, ont i halsen och hela kroppen värker. Inte mycket att göra mer än att vara hemma och kurera mig. 

ADVENTSKALENDER

Den 2014-12-01, kl 10:53:00
Filed in about beauty, about everything | Kommentarer: 0
Vaknade upp nyss och var lagom exalterad haha. Idag är det första december och det är äntligen dags att öppna första luckan på bodyshop adventskalender! Första luckan kunde inte varit bättre. 

CAN´T WAIT

Den 2014-12-01, kl 07:05:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide