TIME TO PARTEEEEEY - HAPPY NEW YEAR

Den 2013-12-31, kl 20:06:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

2013 - 2014

Den 2013-12-31, kl 12:00:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
 

2013 - ETT AV DE BÄSTA ÅREN HITTILLS

Den 2013-12-30, kl 23:08:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
2013 kan ha varit ett av de bästa åren hittills. Jag blev fastanställd på jobbet, jag och älskling köpte en ny bil, vi köpte en lägenhet, vi köpte älskade Frank och vi åkte till Grekland och spenderade en vecka i solen tillsammans helt ensamma. Jag fick även reda på att min älskade elmustachiobästis ska få en bebis, som är beräknad på min födelsedag nästa år. Förstår inte hur vi alla ska kunna vänta så länge hihi. Jag är så tacksam för allt som jag har. Jag har sån fin familj och släkt och fina vänner att jag inte vet vad jag skulle göra utan dem! Mitt liv just nu är allt jag någonsin drömt om. 
 
Detta året har varit helt fantastiskt och jag förstår inte hur 2014 skulle kunna slå det. 

NU ÄR DET SNAAAAART NYÅRSAFTON

Den 2013-12-30, kl 18:01:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag älskar Body Shop! haha någon som inte vet de? Jenny och Johan kom hem till oss förut för att kika på lägenheten. Vi fikade lite och sen åkte vi till Kungsmässan. Jenny och jag gick direkt till Body Shop hihi. Jag köpte en dusch creme som doftar satsuma, en scrub med cocosdoft och en mango bodybutter på rean. Hon i kassan frågade om jag kände till deras produkter väl och jag svarade att varje gång jag går förbi en Body Shop butik så köper jag någonting haha. Man kan väl säga att jag känner till deras produkter lite grann. Jag och Jenny gick även förbi Gina där jag köpte en fin topp och ett stort halsband. Kunde inte bli mer nöjd med mina köp idag. 
 
Imorgon på dagen kommer mamma, pappa, erik och farmor hit och kikar på lägenheten. Mamma skulle ta med sig lite fika också så vi kan mysa till det. På kvällen kommer Michael hit och därefter drar vi hem till Johan och Jenny för nyårsfirande. Nästan alla vänner kommer att vara där så det kommer bli hur roligt som helst. Förhoppningsvis kör Michael imon så jag också dricka lite, annars blir de celsius och alkoholfritt under kvällen!
 
 

COZY SUNDAY

Den 2013-12-29, kl 14:08:46
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Denna söndagen spenderar jag och älskling hemma. patrik fixar och jag tittar på sound of music på tv. Vi ska hjälpas åt att bygga en garderob i hallen sen så att vi får bort fler kartonger och sen är vi nog nästan helt klara med lägenheten. Det är bara lite småfix kvar. Nu blir det lunch i form av ägg och bacon, så gottigt!
 
 

HAHA ÄLSKADE NYÅRSLÖFTEN

Den 2013-12-28, kl 20:02:32
Filed in about everything | Kommentarer: 0

IT´S YOUR BIRTHDAY

Den 2013-12-27, kl 14:00:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag känner verkligen av att det är sista dagen innan semester. Fy vad långsamt denna dagen går! Känns som att jag suttit på denna stol i 100 år. Men om två timmar så är det semester ändå hihi. älskling kommer och hämtar mig och så ska vi åka och köpa en present till min bror som fyller 19 idag! Ikväll blir det kalas hos mamma och pappa vilket alltid är mys och de kommer bli massa god mat och tårta. Man äter ju aldrig tårta känns det som så jag är super taggad på att äta tårta! Lite pinsamt haha men är man sugen så är man.
 
Oh just de, jag är grymt taggad på det nya året! Jag tänker börja året med att vara frisk haha, har varit sjuk hur länge som helst nu och jag ska även komma igång med bra matvanor och mer träning. Kommer inte ihåg när jag satte min fot på ett gym senast .. Det känns verkligen i kroppen att jag inte tränat på länge och bara ätit skit i stort sätt. Ska man ha samma nyårslöfte som alla andra? träna och bli hälsosam haha beach 2014 liksom!
 
 
 
 
 
 

I´M SLEEPWALKING

Den 2013-12-26, kl 09:01:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag åkte verkligen hem från jobbet igår, åt middag och sen gick jag och la mig vid 8 haha. Jag va så himla trött att jag höll på att somna i soffan efter maten. Men trots att jag sovit hur länge som helst är jag jätte trött idag. Hann inte göra kaffe så jag satt och drack celsius i bilen på väg till jobbet istället. Hade nog inte varit vaken nu om det inte varit för celsius hihi. Ska sitta med internetanmälningar idag. Skönt för mig för jag hostar fortfarande som en galning. Känner mig hängig också så egentligen hade jag behövt stanna kvar i sängen. Men det är bara två dagar kvar till semester så jag kämpar på!
 


 
 
 

JULAFTON

Den 2013-12-25, kl 09:55:53
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Igår blev det ingen uppdatering alls, jag hade fullt upp hela dagen hihi. Jag och patrik gick upp vid 9 och bytte julklappar och åt frukost. Därefter fick patrik åka iväg på ett larm och jag skyndade att göra i ordning mig och åkte till mamma och pappa. Där bytte vi julklappar och sen åkte vi hem till farmor där det blev massa mat och mys!
 
Senare på eftermiddagen åkte vi hem till min morbror och hans familj där vi firade med dem också. Där blev det ju ännu mer mat och jag höll på att sprängas i slutet av kvällen haha trött blev jag också. Matkoma! Sov hos mamma och pappa i natt så att jag skulle slippa åka så långt fram och tillbaka. Blev väl 5-6 timmars sömn så jag är dötrött. Sitter och sveper celsius och hoppas på det bästa hihi. Jobbar 3 dagar i rad nu och sen är jag ledig 9 dagar så jag är glad för det iaf.
 
Slutar 16.30 idag så jag ska direkt hem och sova haha. annars orkar jag aldrig jobba imon!
 
Merry Christmas everyone 🎄❤️🎁🎅⛄️💨
 

ONE DAY LEFT

Den 2013-12-23, kl 16:57:06
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Det blev kungsmässan idag och jag fick tag på en ny present till patrik. Va inte där länge för det var hur mycket folk som helst. Tydligen är det många som är ute i sista minuten hihi. Annars har jag varit hemma hela dagen och tagit det lugnt tillsammans med älskling. Han fick nyss ett hissfel i Stenungsund .... Iaf patriks mamma hämtar mig senare vid 6 och sen åker vi hem till patriks familj. Han får dyka upp senare när han är klar med hissen och mysa med oss. Vi ska fira mini-jul idag eftersom att jag ska fira med min familj imon och patrik med sin för han har jour hela julhelgen. Förhoppningsvis hinner jag och Patrik byta julklappar med varandra imon morgon. Nu ska jag strax börja fixa mig så att jag är helt klar när Anette kommer. 
 

TRÖJOR MED TRYCK

Den 2013-12-22, kl 21:13:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Har spenderat dagen hemma. Hostar fortfarande som jag vet inte vad! Har hängt i soffan mestadels och kolla på weheartit. kan sitta i flera timmar på den sidan och bara kika runt hihi. tråkigt nog , eller ah inte tråkigt för mig med tråkigt för mitt konto för jag är himla sugen på att shoppa! Har fått tröjor med tryck på hjärnan. Ska försöka ta mig till Kungsmässan en snabbis imon för tydligen är jag inte klar med julklapparna ... aja, en timme orkar jag nog vara borta från soffan. 
 
Patriks familj kom förbi på en fika för en stund sen. De ville se lägenheten nu när vi är klara. Vi är inte helt klara men de mesta är klart iaf. Vi fick en blomma av Hanna som var jättefin! Hon hade pimpat den själv på jobbet med glitter hihi. Ska nog snart lägga mig och sova, känner mig rätt hängig. natti natti!
 
 

THE GRINCH <3

Den 2013-12-21, kl 16:27:56
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

.

Den 2013-12-20, kl 22:26:21
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

FORTFARANDE SJUK MEN ÄNTLIGEN KLAR MED JULKLAPPARNA

Den 2013-12-20, kl 15:06:12
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Började dagen med en lång och varm dusch! Så välbehövligt kände jag. Jag är fortfarande sjuk, hostar sönder mina lungor! Har börjat att ta hostmedicin så förhoppningsvis lindrar det lite. Var tvungen att ta en sväng till Kungsmässan för att få tag på de sista julklapparna, så nu är jag helt klar. Det var hur mycket folk som helst där så det var nog inte bara jag som inte hunnit klart. Träffade på Elaine och Christoffer där också, har inte träffat dem på jätte länge så det va kul att få prata lite!
 
Tror att Michael kommer hit ikväll och umgås. Har sagt att han får komma hit på egen risk för jag kan smitta honom hehe. Patrik börjar känna av sin hals nu med så han kommer nog bli sjuk nu med. Kommer va så segt att behöva va sjuk på julafton! 
 
 
 
 

IT´S RAINING OUTSIDE

Den 2013-12-19, kl 10:48:56
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Goooodmorgon! jag har knappt någon röst kvar ... Jag är en sån person som aldrig blir hes eller tappar rösten. Inte ens efter studenten, en dag av konstant skrikande haha, inte ens då hade jag några problem med rösten. Fy stackars mig! Kommer inte gå en milimeter utanför dörren idag. Ska försöka ordna frukost och sen ska jag väl bara vila idag. Ska se om jag kan få in lite kläder i garderoben som patrik byggde ihop igår. Nu går det att röra sig i vardagsrummet utan att snubbla och behöva klättra över saker! Känns riktigt skönt. 
 
 
 

BAD WEDNESDAY YEPP

Den 2013-12-18, kl 16:50:37
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Denna dagen har varit skit. Vaknade upp och va helt slut, kändes som att jag sprungit ett maraton och min hals va helt förstörd. Fick först inte fram ett ljud men de har blivit bättre under dagen iaf. Tog mig till jobbet och under första samtalet fick jag världens hostattacker. Vi pratade ca 10 min och fyra gånger fick jag be honom att vänta för jag va tvungen att hosta .. Sånt känns ju bara pinsamt. Och de blev inte bättre ju längre tiden gick heller så efter 3 timmar gav jag upp. Nu är jag på väg hem till sängen. Denna kvällen kommer bestå av te och alvedon. 

HUNGRIG OCH UTTRÅKAD , BRA KOMBO

Den 2013-12-17, kl 08:34:44
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag var det riktigt svårt att gå upp ur sängen. Höll på att somna på tåget men lyckades hålla mig vaken med hjälp av kaffe som älskling gjort åt mig. Tack älskling, det va precis vad jag behövde! Idag är det min tur att sitta med internetanmälningarna på jobbet och tro fasiken att de blir problem direkt! Sitter i kö till supporten och tydligen är det fler än jag som har problem idag. Har haft köplats 10 i 10 minuter ... Kommer få sitta här ett tag haha. Kände inte för att äta någonting imorse när jag gick upp vid 20 i 6 så jag sitter här och svälter ihjäl nu. haha de gör jag ju inte men det känns så och min mage låter helt sjukt mycket och högt. Ska äta kvarg med funlight till frukost men jag funderar på att gå ner till cafét och köpa en macka också. Ooh jag är så hungrig och har inte rast fören om en timme, buhu!
 
 

FÖRSTA DAGEN

Den 2013-12-16, kl 11:56:48
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon allihopa! Befinner mig på jobbet efter 4 dagars ledighet och jag känner mig som en ny människa hihi. Det gick bra att ta sig till jobbet idag. Vaknade redan vid 7 trots att jag började 9.30. Men jag gjorde i ordning mig i lugn och ro och jag åt även frukost hemma vilket aldrig händer. Det tog typ en timme för mig att ta mig till jobbet vilket känns som en helt okej restid. Tog bilen till Hede och därefter tåget till centralen. Perfekt att kunna ta bilen en bit istället för bussen som tar hur lång tid som helst. Jag måste bara hitta hem sen ikväll haha. Jag hittar om jag kör "innervägen" men jag tror att jag ska köra på motorvägen istället så går det lite snabbare. Det är ju alltid bra att kunna flera olika vägar hem. 
 
När jag kommer hem sen iaf så ska jag och Patrik bygga ihop garderoben i sovrummet så att vi får undan alla kartonger med kläder i! Badrummet och tvättstugan är helt klara och även köket är nästan helt klart. Det är bara ett par glas som försvunnit som jag ska hitta och ställa in i ett skåp. Vardagsrummet är katastrof och även lilla rummet och hallen. Men det är nog snart fixat. Jag är ledig torsdag till söndag denna veckan och jag hade tänkt att jag skulle stanna hemma och bara fixa så att allt blir klart! Kanske tar mig en liten tur till kungsmässan också för lite shopping till mig och julklappsshopping hihi.



 
 

LETS MOVE

Den 2013-12-14, kl 20:22:28
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Ville bara kika in och säga hej. Har varit en sjukt lång dag och än är den inte slut! Idag har vi nämligen flyttat! Som alla säkert redan vet haha. Har burit kartonger och grejer hela dagen så är jag verkligen helt slut. Alla har varit så himla fina och hjälpt till! Sitter i köket nu och försöker underhålla katterna medan Michael och Patrik bygger säng i sovrummet. Katterna har varit hos Patriks mamma under dagen och jag var lite orolig haha. Pinsam kattmamma som man är! Iaf så blir till att fixa hela dagen med lägenheten imon också men de lär ju inte bli klart nu i helgen. Ska försöka bli klar med allt så fort som möjligt men asså såhär ser mitt vardagsrum ut just nu .. Kommer ta evigheter att få ordning på allt haha! 




FLYTTDAG

Den 2013-12-14, kl 08:39:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

LUCIA

Den 2013-12-13, kl 09:47:56
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Har inga fina eller mysiga bilder att bjuda på som handlar om Lucia alls haha. Här är det bara kartonger från golv till tak. Igår fick vi nycklarna till lägenheten och vi åkte dit direkt med några kartonger och satte upp lite ljusstakar i fönsterna så att det ser ut som att någon bor där hihi. Vi åkte även till Ikea och köpte en ny sängstome och en tvbänk. Idag ska jag röja hemma som en liten blå! Allt måste va klart tills ikväll eftersom att imon är det dags! Oh jag är så taggad att jag inte ens vet vart jag ska ta vägen typ hihi. Lägenheten är så himla fin även om det är lite som vi vill fixa med. Men så är det väl alltid. 
 
 
 
 

VICTORIAS FASHIONS SHOW 2013

Den 2013-12-12, kl 12:15:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

THIS COULD BE THE DAY

Den 2013-12-12, kl 09:10:18
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hann inte skriva någonting alls igår för direkt efter utbildningen tog jag en promenad hem och sen packade jag som än liten blå fram tills jag däckade hihi. Skulle ju ha utbildning gällande arbetet på stationen men jag kände inte direkt att det var någon utbildning. Kändes som att vi mer satt och diskuterade saker som vi är och inte är nöjda med. Hängde med åsa hela dagen och de va super mysigt. Vi ses så sällan eftersom vi ofta jobbar helt olika. 
 
Som sagt jag tog en promenix hem efter jobbet och jag höll på att dö. Jag va helt svettig och anfått när jag äntligen kom hem. Som ni förstår är jag fortfarande förkyld och idag har jag mer ont i halsen än innan. Med de spelar ingen roll för jag är så himla glad nu för IDAG SKA VI HÄMTA NYCKLARNA TILL NYA LÄGENHETEN!
 
Ska köra en omgång tvätt nu för jag är inte sugen på att ta med mig massa tvätt i flytten. Lite tvätt blir det ju men en hel påse känns inte aktuellt hehe. Annars spenderar jag dagen hemma och försöker komma iordning helt. Det är en del saker kvar som måste ner i lådor och förhoppningsvis klarar jag av det idag. 
 
Måste bara säga att igår, under utbildningen blev vi bjudna på lunch på restaurang Vällagat. Går dit om ni får chansen, de hade så god sallad som man kunde plocka ihop själv! Tror att de hade 3 olika varnrätter men salladslandet va helt fantastiskt. Sitter och fantiserar om de nu haha. så himla gott 
 
 

TRY ME

Den 2013-12-10, kl 10:16:21
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Igår gick jag och la mig tidigt, tror att jag somnade strax efter 9. Blev väckt av frank vid 7 som ville mysa och sen somna vi båda om till 9. Tror att vila är det bästa mot denna förskylningen. Känner mig helt utslagen men trots det blir det jobb idag och utbildning på jobbet imon! Hade hellre stannat i sängen idag men känns lite dumt att vara hemma idag när jag bara jobbar 2 dagar denna veckan + utbildningen. Utbildningen kan jag verkligen inte missa så det är väl bara att bita ihop! Te och halstabletter får duga som medicin på jobbet. Hoppas att folk har koll på att jag fortfarande är sjuk och inte ringer till mig om det inte är akut hihi. Ska kolla lite på greys nu, äta lunch och sen börja fixa mig så att jag ser någorlunda ut på jobbet. Vill ju inte skrämma bort mina kollegor haha. 
 
 

BORDE STANNAT I SÄNGEN IDAG

Den 2013-12-09, kl 13:26:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag är jag helt sjukt förskyld! Asså jag kan knappt andas genom näsan, jag har ont i halsen och det gör till och med ont i lungorna när jag tar djupa andetag. Bra start på veckan eller hur? Idag har det snöat nästan hela dagen och de är ju himla mysigt! Folk verkar veta om att jag är sjuk så därför är det väldigt lite att göra på jobbet hihi. Otroligt skönt för mig som mår skit. Känns som att jag blivit slagen i ansiktet typ haha. Säkert Patrik som smittat mig, han va sjuk innan men nu är han frisk lagom till flytten på lördag! Förstår nu hur fort tiden gått? Känns som att det va nyss som jag skrev att vi vunnit budgivningen och nu är det dags! Nycklarna ska vi nog hämta på torsdag eftermiddag och då åker jag och Patrik ner till lägenheten direkt och kollar lite hur vi ska ha allt. Och antingen så köper vi nya sängen på torsdag eller fredag och sätter ihop den innan alla andra saker kommer dit!
 
Nu är det dags för rast på jobbet så jag och Emma ska ner till cafét och köpa en lussekatt!
 
 
 
 

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS SNOW

Den 2013-12-08, kl 15:04:24
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Vaknade upp imorse till snöstorm! Snön bara vräkte mer och de är så mysigt även om jag inte vill ha snö nästa helg när vi flyttar. Dessutom slutade det snöa och nu ösregnar det istället .. Man kan inte få allt va? Har varit iväg och köpt mer flyttlådor och handlat lite på Ica. Köpte fil med smak av pepparkaka och den va super god! Hade i lite flingor men nästa gång ska jag prova att smula i pepparkakor hihi. Känner på mig att de kommer bli riktigt gott. Man kan aldrig äta för mycket pepparkakor. Tänker stanna i soffan resten av dagen, just nu går ensam hemma 3 på tv. Perfekt julmysfilm! 





LÖRDAGSHÄNG PÅ ULLARED

Den 2013-12-07, kl 20:39:13
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Patrik och jag har spenderat dagen på Ullared! Ett tips är ju att aldrig åka dit innan jul! Det va kaos innan vi ens kom in i varuhuset haha. Det va fullt på alla parkeringar men vi hittade plats uppe på berget. Sen när vi kom in så var de ju hur mycket folk som helst. Det gick inte ens att komma in bland vissa hyllor så vi hoppade över några avdelningar. Vi kollade inte alls på kläder för det gick ju inte. Men på något sätt lyckades vi ändå handla en hel del. 6 plastpåsar fulla med saker blev det. Jag tror faktiskt att allt vi köpte är till den nya lägenheten. Förutom skönhetsprodukter och all kattmat då. Kattmat är himla mycket biligare där än hemma! Vi var där i 2,5 timmar och det räckte gott och väl. Både jag och patrik höll på att bli tokiga på att trängas med folk. Det är skönt att gå runt där en hel dag när det är rätt lite folk men är det mycket folk så orkar man inte alls länge. 
 

url.jpg

 
 

LIVET BLIR BÄTTRE NÄR MAN VET VART MAN SKA

Den 2013-12-05, kl 19:44:52
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag har haft en .. inte jobbig dag direkt men det har varit en allmänt dålig dag. Dagen började med att vakna tidigt för att gå till jobbet. Hann inte ens gå upp ur sängen innan frank hoppade ned från byrån och landade rakt på min höft. Tror inte att jag behöver förklara hur ont det gjorde. Sen när jag ställde mig upp märke jag att jag hade himla ont i knäna, vet inte vad jag sysslat med under natten. Och under dagen när jag sträckte ut min arm så klickade hela armbågen till så jag fick asont. 
 
Iaf det spelar inte så stor roll egentligen. Emma smsade mig när jag kom till jobbet och sa att tåget bara hade stannat och undra om jag kunde kolla upp det. Jag loggar in på datorn och kollar senaste uppdateringarna. Jag hittar loggen där det står, person påkörd av tåg. Smsade Emma och höll henne uppdaterad medan hon satt fast på tåget och hon berättade för mig var som hände där. Tillslut, efter 3 timmar kom Emma till jobbet. Vi har pratat en del om händelsen på jobbet idag. Man vet liksom inte hur man ska reagera. Speciellt inte när någonting ligger än så nära. Jag bodde i Mölndal innan, där det hände. Jag vet inte vem personen var. Det gick inte att fastställa på plats så .. tänk om det är någon man känner eller känner till. Man kanske känner någon som kände personen. Usch vill inte ens tänka så. 
 
Om man jämnför hur min dag varit med den dag som personen som dog hade .. så har jag det ganska bra. 

DONE AT THE HAIRDRESSER

Den 2013-12-03, kl 14:31:03
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag bara älskar att vara hos frisören. Oftast när jag går dit så brukar jag färga och klippa men denna gången fick det räcka med att klippa. Älskar när någon håller på med mitt hår. Tvättar, kammar, klipper mm. Känner mig så himla fräsh nu och mitt hår är så lent! Inte alls tovigt som innan haha. Fick rådet att använda hårinpackning iaf 1 gång i veckan så jag ska investera i någon riktigt bra när jag har lite pengar över. Tänkte även köpa Lanza Healing Strenght Silk Serum som tillför fukt och glans till håret och det är även ett värmeskydd. Jag är jätte dålig på att använda värmeskydd trots att jag plattar håret nästan varje dag så detta hade varit perfekt. Allt i ett liksom. 
 
Tänkte ta bild på mig och "nya" håret haha men händer detta också er? Man ska ta någon hyffsad bild men ingen blir bra så man tröttnar och börjar fula sig istället .. 
 
 
 
 

FREE MONDAY

Den 2013-12-02, kl 11:48:51
Filed in about everything | Kommentarer: 0
OH DET ÄR SÅ SKÖNT ATT VA LEDIG haha. Så skönt att inte ha någon tid att passa och ingenting som måste göras. Va inne på att åka in till stan men jag tror att jag nog bara stannar hemma idag och myser. Är ledig imon med och då blir det stan. Måste klippa mig för mitt hår går nästan ner till rumpan nu och jag får panik. Mitt hår fastnar i allt! Och dessutom är det alltid tovigt. Mitt hår var sällan tovigt innan men nu kan jag få stå 10-20 minuter varje dag och försöka reda ut det. Så himla tröttsamt så nu ska jag klippa bort en del! Är inne på att klippa iaf 5-6 cm eftersom att mitt hår växer så fort. Kommer bli så skönt att få lite mer frisyr än hår som bara hänger. 
Håret på bilden är ju bara helt perfekt! 
 
 

THE WEEKEND JUST FLEW BY

Den 2013-12-01, kl 16:19:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Nu var de några dagar sen jag bloggade med de har helt enkelt inte funnits tid. Fredagen spenderade jag på jobbet och sen hemma hos johan och jenny. De har varit i Thailand och nyligen kommit hem så vi fick se massa härliga semesterbilder!
 
I lördags jobbade jag på stationen under dagen och Patrik höll visning av lägenheten. När jag kom hem åkte vi in till stan igen och åt middag på restaurang söder. Därefter gick vi till Bergakungen och tog några drinkar innan det var dags för att se Catching fire! Jag hade köpt biljetter till VIP föreställningen och jag tyckte ändå att de var värt 250 kronor för en biljett. Jag tyckte verkligen om filmen men patrik tyckte att första filmen va bättre och att det inte hände så mycket i denna.
 
Men som sagt så gillade jag filmen igår såpass mycket att jag idag köpte båda böckerna, hunger games och catching fire. Det finns en tredje bok men den fanns inte som pocket som jag ville ha. Sitter på jobbet nu och längtar hem till sängen så att jag kan börja läsa hihi.
 
 
 

HELLO WINTER

Den 2013-12-01, kl 08:31:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide