I LOVE PIZZA

Den 2014-01-30, kl 13:22:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag har inte haft någon lust att uppdatera alls efter min helveteshelg + måndag haha. Ibland har man ju en dåliga dag på jobbet men 4 dagar i rad!? Höll på att skjuta mig själv där ett tag asså. Men efter två lediga dagar känner jag mig som en ny människa. Igår tittade jag på filmen frost typ 4 gånger haha, älskar den! jag blir så lycklig.
 
Slutar jobbet vid 4 och dagen har gått fint hittills. Åt pizza till lunch för en stund sen, rester från igår. Det gjorde typ min dag haha, nobody can bring me down! Förutom om tågen inte går sen när jag ska hem på grund av snöstormen. haha ja uppdaterar sen och berättar hur de går.
 
Aww this is meltinv my heart💕

I LOVE YOU BOYFRIEND

Den 2014-01-29, kl 10:49:42
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

FROST

Den 2014-01-28, kl 20:57:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
 
hade varit en dröm att få vara rösten i en disneyfilm 

SLITEN PÅ EN SÖNDAG

Den 2014-01-26, kl 08:59:35
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hade en riktig skidag på jobbet igår! Höll på att få ett psykbryt haha. Så efter jobbet bestämde jag och emma oss för att åka och köpa pizza! Vi köpte till våra pojkar också och mös till det lite på kvällen. Sen åkte jag och patrik hem och efter jag duschat däckade jag i sängen direkt.
 
Idag var så de himla svårt att gå upp ur sängen när klockan ringde vid 5. Jag är fortfarande inte helt vaken tror jag haha. Slutar vid 2 sen och jag längtar! Tänker åka direkt hem och ta mig en tupplur.
 
 

DIABLO

Den 2014-01-24, kl 22:27:25
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hej vänner! Ligger nöjd i sängen efter middag och diablo. Haha ni läste rätt! Jag har spelat diablo! Jag kom till level 5 sen blev jag sömning, tröttnade på att spela och hamnade i sängen. Tror killarna slutade spela nu också och spelar Wii istället. Min plan nu är att somna medan cinderella man går på tv för imon är de jobb! 



CURRY

Den 2014-01-24, kl 13:07:42
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Sitter på jobbet med åsa och jag doftar curry .. haha asså tröjan jag har på mig nu hade jag även på mig igår när jag lagade mat. Jag gjorde kycklinggryta och då fräser man smör och curry först. så jag doftar curry nu. på jobbet. ursäka mig!
 



FOLLOW THE MONEY

Den 2014-01-24, kl 09:36:22
Filed in about everything | Kommentarer: 0



TONIGHT I´M COOKING DINNER

Den 2014-01-23, kl 09:54:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag vaknade 7 idag med haha vad är mitt problem? Sitter och äter mango med keso samtidigt som jag tittar på greys anatomy och gråter ögonen ur mig. Hur kan en serie va så fruktansvärd att jag gråter vid nästan alla avsnitt? Det börjar bli löjligt nu liksom. 
 
Tänkte spendera min dag hemma med bebisarna och bara mysa. Ska iväg en sväng och handla lite bara, för ikväll är det jag som står för maten. Det blir min favoriträtt hetkyckling! Asså det vattnas i munnen redan nu! Tänkte svänga förbi bodyshop när jag ändå är ute och åker. De släppte en ny kollektion idag med doften blåbär. Jag är inte helt övertygad haha kan inte direkt föreställa mig hur de ska dofta. De är jag märka sen iaf!
 
 
 
 

KUNGSMÄSSAN

Den 2014-01-22, kl 14:40:23
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Kom just hem efter lite shopping i kungsmässan. Åsa hade ont i sin höft idag, så jag och emma fick åka själva. Emma shoppade massa fina kläder och jag själv fick med mig en silverklocka och en tröja. Vi tog en fika på Espresso House som är mitt favvo ställe hihi. Tog mig en macka och en caramell latte som smakade som en dröm! Jag tar ju alltid samma, antingen islatte eller chailatte haha men idag var jag sugen på nåt nytt och de blev ju himla bra ändå. Nu blir det chill framför the hills,har fastnat totalt!
 
 
 
 
 

FRUKOST

Den 2014-01-22, kl 10:23:06
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Tänkte ta sovmorgon idag men vaknade vid 7 av en mardröm .. aja. Äter lite frukost framför the hills. Vaniljkvarg med mango mums! 




LÄGGA RABARBER PÅ DEN

Den 2014-01-21, kl 20:00:18
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hallelåja! Har spenderat min dag på jobbet med bästa Åsa. Har faktiskt haft fullt upp trots att jag suttit med internetanmälningar. Någon skrev i en anmälan "lägga rabarber på den". Haha asså vem säger så? Skratta ett bra tag åt de kan jag säga! Dagen gick väl ganska snabbt och ganska långsamt på samma gång. Efter jobbet körde Åsa mig till gamla lägenheten, taaaaack du räddade mitt liv typ hihi! Jag målade lite och sen åkte jag till Kungsmässan där jag mötte upp Patrik. Vi handlade ny gardin till köket och två lampor. Vi åkte hem och jag lagade lax med ris till middag som vi precis ätit upp! Klockan är strax 8 och vi är så trötta att vi funderar på att sova redan nu. Varför inte egentligen. 
 
Är ledig imon och då kanske jag ska till kungsmässan med emma och åsa. men vi får se helt enkelt, hörs imon!
 
 
 
 

BEAUTIFUL NAILS

Den 2014-01-20, kl 09:37:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Det blev inga inlägg igår eftesom att jag hade fullt upp! Hämtade Emma vid halv 12 och sen åkte vi hem till Tessie som gjorde våra naglar superfina! Emma och jag var där i över 4 timmar och hade så roligt. Vi har ju inte träffats sen i höstas så vi hade mycket att ta igen! Jag älskar verkligen mina naglar! Känner mig så himla fin. Lite ovant känns det att ha så långa naglar men man kommer fort in i det. På eftermiddagen släppte jag av Emma och åkte hem en snabbis innan jag och patrik åkte hem till pappa för att fira honom! Han fyller egentligen år idag men vi firade igår istället. Grattis bästa pappa!
 
Just nu sitter jag på jobbet och det är rätt mycket att göra ändå. Det är iofs måndag. Efter jobbet åker jag till gamla lägenheten för att fixa lite och sen ska jag hem och ta det lugnt resten av kvällen.
 



THAIMAT LOVE

Den 2014-01-18, kl 19:25:45
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Kom just hem efter att ha varit och handlat thai. Jag älskar verkligen thaimat! Sån man köper då, det är en helt annan sak när man gör maten själv. Det blev thai idag eftersom att jag inte fick laga mat för patrik brygger öl i köket .. haha jag håller mig undan så får han pyssla bäst han vill. Jag hänger i vardagsrummet istället och kollar på the hills som jag inte sett på evigheter och jag dricker cola. hihi hörde ni? COLA! ni ska bara veta hur nöjd jag är. 
 
P.S. det blev en ny bil. en söt liten röd polo hihi.



 
 
 
 
 
 
 
 
 

COCA-COLA

Den 2014-01-18, kl 15:26:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag är helt galet sugen på cola! Har varit sugen på cola hela morgonen haha men jag har inte orkat gå till Ica eftersom de snöar. Förhoppningsvis köper killarna med sig efter de kollat på en ny bil till mig och Patrik. Vem vet, de kanske står en ny bil här utanför om en stund hihi. 



LÖDAGSMYS

Den 2014-01-18, kl 15:06:03
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

GOLD

Den 2014-01-17, kl 17:51:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
jag är så himla sugen på en iphone 5S gold. jag har en vit iphone 4S men nja .. jag vill byta upp mig haha. min mobil laddar dessutom skitdåligt nu, tror iofs inte att det är fel på den utan på laddaren. vilken ursäkt som helst funkar för att köpa en ny telefon eller hur? hihi
 



FANCY PANCY

Den 2014-01-17, kl 09:14:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hallå, sista arbetspasset innan helgen och de känns grymt! Helg är verkligen välbehövt efter denna veckan. Jobbar med åsa idag och emma skulle egentligen jobbat med oss men hon har mått dåligt hela natten så hon fick stanna hemma idag. förhoppningsvis kanske vi ses ikväll ändå! Det va inte lätt att gå upp 5 imorse men nu när klockan är 9 har jag lyckats piggna till. Ovanligt för mig för jag brukar inte piggna till innan lunch annars haha.
 
Igår var det en jätte lugn dag på jobbet och det verkar som att denna dagen blir likadan. så skönt! Sitter och funderar på vad jag ska göra med mina naglar på söndag. Har varit inne på allt möjligt men nu lutar det åt naturella och att ha någon nagel med guldigt glitter eller guldiga stenar. Inspon är självklart bilderna nedan.
 



FUSK SEMLA

Den 2014-01-16, kl 14:41:54
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Det är ju inte semledagen men idag slank en semla ner ändå! Eller halva slank ner, därefter höll jag på att dö haha 




HYFFSAT KALLT

Den 2014-01-16, kl 06:35:23
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag gick och la mig direkt efter inlägget igår. Problemet vara bara att jag inte kunde somna .. Tror jag somnade nån gång vid 11 igår så jag är fortfarande trött! Men just nu verkar jag piggna till. står ute i blåsten och väntar på Emma och hennes pappa. Nu får dom skynda sig för jag fryser ihjäl! 

ENHETSDAG

Den 2014-01-15, kl 19:44:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Är så trött att jag snart somnar här på fläcken. Tänker gå och lägga mig nu nu nu! Vill bara berätta om min dag. Har haft enhetsdag med jobbet och .. nja det va intressant ibland och andra gånger ville jag bara somna. Vi åt lunch på hotell Lisebergs restaurang och det var faktiskt jätte god mat. Skönt att slippa gå till 12an som vi annars brukar. Hade båda mina hjärtegull med mig så det var ändå en okej dag. Imon ska jag och Emma jobba 7.30 så jag får åka hela vägen till jobbet och sen hem igen med Emma och hennes pappa. lyxigt att slippa ta tåget. Åsa börjar 6.30 redan så hon skulle passa platser till oss haha. Känns som att de kommer bli en bra dag imon ändå!
Nu orkar jag inte vara vaken mer, natti natti !
 
 

SNART ÄR DET BYE BYE LÄGENHETEN

Den 2014-01-14, kl 18:30:51
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag var det ju besiktning av lägenheten som sagt. Allting gick bra, vi ska ta bort några kabellister bara. Sen ska en tapetserare komma till lägenheten och fixa lite och de får vi tydligen bekosta. Känns lite segt ändå. Jag menar, var tanken att vi inte skulle sätta upp någonting alls på väggarna? Skit samma det är som det är och snart är vi av med lägenheten!
 
Patrik och jag åt lunch efter besiktningen på Amazing Thai och det var så himla gott! Därefter var det dags att traska vidare till jobbet. Känner mig så himla trött nu, hur ska jag orka gå upp klockan 6 imon? Tur för mig att det är hyffsat lugnt idag och det är bara 5 timmar kvar haha.


 

DAGS ATT TA FRAM DUNJACKAN IGEN

Den 2014-01-14, kl 09:19:37
Filed in about everything | Kommentarer: 0



MY SICKNESS

Den 2014-01-13, kl 19:19:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Måste bara säga att jag har ett beroende. EN SJUKDOM. Träffade Cissi förut på Kungsmässan, vi fikade och tittade även i affärer. Hittade äntligen en almanacka! Men ... tro fasiken att jag var tvungen att gå in på bodyshop. När jag går in på bodyshop kan jag då låta bli att köpa något? NEJ SÅKLART INTE. Kom ut med två bodyscrubs, den ena doftar mango och den andra persika. Tur för mitt konto att jag hade massa rabatter så jag behövde bara betala för en. Men endå! Jag måste sluta gå in i varenda bodyshop butik jag går förbi! Kan någon hålla fast mig nästa gång jag går förbi en bodyshop butik!? haha
 
Åkte till gamla lägenheten därefter och nu är vi helt klara! Hela lägenheten är tömd på saker och skinande ren! Imorgon är de besiktning av den och sen kommer jag aldrig åka dit igen! Oh kommer kännas så skönt. Efter besiktningen är det jobb till klockan 22. Känns helt okej ändå, ska passa på att fylla upp nya almanackan mellan samtalen hihi. 
 

HALLÅ LÖRDAG

Den 2014-01-11, kl 11:00:10
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Är det någon gång man vaknar upp och känner sig pigg och utvilad? haha har nog aldrig hänt. Kom hem igår vid 11 tiden och jag gick och la mig i sängen direkt. Tror jag däckade på 2 sekunder. När klockan sen ringde vid 8 trodde jag att det var ett skämt. Fick knappt upp ögonen! Men jag lyckades så jag hämtade Emma och sen åkte vi till jobbet där vi sitter nu. Jag glömde att ta med mig frukost men bästa Emma hade med sig två mackor så jag ska få en hihi.
 
Direkt efter jobbet idag ska jag på kalas för patriks morfar som fyller år. Jag blir lite sen eftersom att jag slutar när alla ska vara där men aja. Jag kommer säkert dit mitt i maten haha. Oh jag måste bara säga det att detta året inte börjar bra haha. Inte som jag tänkt mig iaf. Jag va sjuk men jag lyckades bli frisk nästan helt. Sen gick mitt knä loss och nu när knät nästan är bra så har jag fått svinont i halsen! Jag kan knappt dricka för att de gör så himla ont. Gör till och med ont när jag gäspar .. Fick med mig en hel karta med strepsils som jag hoppas lindrar halsen för hur ska jag annars kunna äta upp Emmas macka ? haha
 
 

GODMOOOOORGON

Den 2014-01-10, kl 11:04:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon, godmoooorgon. Jag har verkligen vaknat på rätt sida idag trots mardrömmar. Gick upp strax efter 9 och har spenderat de senaste 2 timmarna inne i badrummet. Jag har duschat, smörjt in mig, sminkat mig och fixat håret. Kan man ha en bättre start på dagen? Äter lite frukost nu och om en halv timme ska jag hämta Emma så ska vi in till stan för att köpa middag och sen vidare till jobbet. 13-22 gäller idag och jag är sååå nöjd över att jag och Emma äntligen jobbar ihop haha. Tror faktiskt att vi jobbar ihop imon med .. måste skaffa mig en almanacka så att jag får bättre koll på allt! Hoppas att Åsa jobbar idag också, har inte sett henne på evigheter! 
 
 

WHAT A DAY

Den 2014-01-09, kl 14:34:01
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag är en seg dag, har inte direkt gjort någonting och har inte direkt några planer heller. Tog bilen till Ica förut och handlade lite. Hade inga problem alls med att köra, mitt knä är bättre idag. Ska åka till gamla lägenheten och möta upp patrik för att fixa lite där sen när han slutat jobba.
 
Annars har jag bara suttit i soffan hela dagen och kollat på youtube. Har ingen lust att göra någonting och det ösregnar ute vilket gör allting ännu mer tråkigt haha. Nä ska äta lite mat och sen kolla vidare på youtube. Hörs imon istället! 

SUGEN

Den 2014-01-08, kl 13:34:44
Filed in about everything | Kommentarer: 0
så himla sugen på glass. Lakritsglass eller polkagrisglass från lejonet&björnen skulle va drömmen! Vet att Ica här brevid har Ben&Jerry glass men jag kan inte gå hela vägen dit och tillbaka med mitt knä och jag vet inte om jag kan köra bil. Vill inte chansa för att köpa glass heller haha. Stackars mig, ont i knät och ingen glass. Tufft liv 
 
 

DELUX

Den 2014-01-08, kl 11:29:23
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Bebis känner alltid på sig när jag mår dåligt och ska då alltid ligga på mitt ansikte haha






PIZZABREAKIE

Den 2014-01-08, kl 10:38:42
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag har haft dumma mardrömmar under hela natten. Har blivit jagad och halvt uppäten haha. Vaknade vid 9 och nu har jag precis ätit frukost. älsklingen kom hem igår med min favorit pizza från min favorit pizzeria. Ni skulle sett mitt leende haha, jag blev så himla glad. Fanns pizza kvar som jag åt till frukost nyss, det var supergott! Perfekt frukost till stackars mig. Knät är inte det mista bättre trots att patrik smörjde in och lindade det igår kväll. Tror att jag ska ta mig ett bad eller iaf en dusch så borde de mjuka upp knät lite. Sen får jag nog smörja in det igen och linda det. Tänker inte lämna lägenheten idag för jag ska vila, vila och vila lite till hihi. För imon så har jag bestämt att mitt knä ska va bra igen!
 
 
 

MITT STACKARS KNÄ

Den 2014-01-07, kl 21:13:35
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Just nu har jag så ont i mitt knä att jag inte vet vad jag ska göra. Har använt mitt sånt stöd för knät under eftermiddagen och även smörjt in med vontaren. Men de har inte blivit bättre utan snarare värre. Precis under knät har det börjat svullna upp och jag kan inte böja på benet speciellt mycket och det värker hela tiden. Håller på att börja gråta varje gång jag rör på benet. Uuuuuuh jag orkar inte! Hur fasiken ska jag kunna köra bil imon? Är ledig från jobbet men skulle åkt till gamla lägenheten och fixat. Får se hur det blir med det men förhoppningsvis blir det bättre under natten. 

WE FOUND THINGS TO DO

Den 2014-01-07, kl 07:00:49
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Det kändes inte okej när klockan ringde kl 5 idag haha. Usch va tidigt! Och dessutom fick jag sms av Emma som sa att hon och Robin va sjuka och att hon inte skulle med till jobbet. Asså sån otur! Här har jag taggat för att slippa åka till jobbet själv. Vi har inte jobbat ihop sen i början av december .. Emma om du är sjuk på fredag när vi ska jobba 13-22 så blir det synd om dig! Tänker ju inte jobba den dåliga tiden ensam haha.
 
Jag är inte speciellt sjuk idag men mitt knä har gått sönder igen. Hade lite ont igår men idag är det mycket värre. Jag kan knappt gå i trappor och det värker hela tiden. Inte kul alls. Glömde dessutom ta på mitt sånt, knäskydd? Säger man så? aja, ni förstår. Det är ju inte mycket att göra, får bara försöka vila knät genom att hålla det stilla.
 
Nu är det jobb hela långa dagen, fram till klockan 2 hihi. När man slutar så tidigt så väger det faktiskt upp att jag behöver vakna tidigt.



 
 

RIKTIGT TRÖTT MÅNDAG

Den 2014-01-06, kl 10:15:28
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Trodde att någon skämtade med mig när klockan ringde imorse. Halv 8 ringde den vilket inte är så tidigt men när man vant sig vid att vakna 10-11 så är det supertidigt haha. Blir helt svettig när jag tänker på att klockan ringer kl 5 imon oooooh. Kommer gå och lägga mig direkt när jag kommer hem sen ikväll. Patrik och jag var på middag hemma hos mamma och pappa igår tillsammans med patriks familj. Vi åt god middag och pratade hela kvällen tills klockan blev 12 och jag ville hem och sova hihi. Tror jag somnade nästan direkt när jag la mig i sängen.
 
Och jag måste bara säga att det känns lite orättvist att jag ska behöva jobba idag när alla andra är lediga haha. Jag måste verkligen bli bättre på att kolla efter röda dagar i almanackan och boka mitt schema därefter. Har även helt glömt att jag måste köpa en ny almanacka, min räcker veckan ut men sen är den slut. Har kikat nån gång innan efter en men alla är bara konstiga eller fula haha. trött man blir
 

I THINK IM IN LOVE

Den 2014-01-05, kl 16:36:26
Filed in about everything | Kommentarer: 0



HAHAHA TITTA PÅ MIN BLOGG

Den 2014-01-05, kl 11:38:38
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Min favorit bästis har snott min blogg och fixat i ordning den! Haha ser ni inlägget nedanför? Den jäkeln! När man minst anar det dyker hon upp! Tack bästa för min underbart fina blogg. Jag älskar den! Nu är det kul att skriva igen! 

Igååååår så hade jag en grym dag. På dagen skjutsade jag Patrik till stationen för han skulle se Frölunda matchen och själv åkte jag till Kungsmässan. Hade tidigare spanat in en plånbok som nu äntligen är min! Åkte och hämtade Emma och så åkte vi och handlade vi massa gott innan vi åkte hem till mig. Det blev thaimat-cola-chips-polkagris-popcorn-myskväll! Vi satte på Sagan om ringen på tv men vi satt nog mest och tjötade hihi. Så skönt att elmustachiobästis är hemma igen! 

Denna plånbok köpte jag! Bilden är från weheartit


Elmustaschiobästis på smygbesök!

Den 2014-01-05, kl 11:14:51
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hello you!
Det är Saras lilla elmustaschiobästis som är på smygbesök här. Jag lovade sara att byta ut hennes header och sådär, och kan ni gissa? Jag kom ihåg hennes mailadress OCH lösenord på första försöket. HIGH FIVE! Så nu vet hon faktiskt inte ens att jag är här inne och smyger runt hihi. 
 
Igår hade vi filmkväll och tittade på första sagan om ringen filmerna, meningen var att vi skulle se tvåan med men istället började vi kolla på backstagefilmer ifrån The hobbit inspelningen istället haha. Så himla mysigt! Massa popcorn och gott. Vi åt även lite thaimat innan. 
 
Dock vaknade jag upp som en snörvlande gammal gumma idag, så det är därför jag sitter med hennes blogg helt enkelt. Jag har så tråkigt och känner mig förjäklig. Så lite roligt får man allt ha! Om ni vill så får ni gärna kika in på min blogg också, den är helt klart värd att läsa hihi ♥
 
 

IM IN LOVE WITH WEHEARTIT

Den 2014-01-04, kl 20:53:00
Filed in about inspiration | Kommentarer: 0





BEAUTYGURU ADDICTION

Den 2014-01-04, kl 10:57:00
Filed in about inspiration | Kommentarer: 0
Varje gång Nicole pratar om någon produkt känner jag bara för att springa till närmsta butik och shoppa loss! Haha så himla sämst egentligen, jag kommer bli så fattig ju 
 

THE DESOLATION OF SMAUG

Den 2014-01-03, kl 13:49:29
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Haha jag vaknade inte i tid.. surprise. Jag gick upp ur sängen vid halv 12 tror jag. Så himla typiskt mig. Men men, bättre lycka nästa gång haha eller vad säger man. Just nu händer ingenting iaf. Patrik och jag ska på Hobbit ikväll och jag längtar så mycket! Har ju fasiken väntat ett helt år haha men nu är det äntligen dags! Har hört att den är grym så jag förväntar mig inget annat!
 

KAN INTE SOVA

Den 2014-01-03, kl 00:13:59
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Så jag funderar på att gå ut och springa men det ösregnar ute och jag har inga bra kläder. Lär ju bli dösjuk igen om jag drar ut dessutom. Så trött på att bara ligga i sängen och stirra i taket. Måste försöka vända tillbaka dygnet nu, börjar jobba på måndag igen ju. Hoppas jag vaknar i tid imon iaf, har till och med satt klockan 




WANTIES

Den 2014-01-02, kl 17:17:00
Filed in about inspiration | Kommentarer: 0
frågan är bara hur man ska ha råd hihi ..

 
 
 

FÖRSTA JANUARI TVÅTUSENFJORTON

Den 2014-01-01, kl 16:48:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
Jag hade alldeles för roligt igår för att komma ihåg att ta några bilder haha. Kvällen började med snittar, bubbel och såklart massa tjöt. Därefter blev det middag och sen spelade vi spel och vi tjejer förlorade. Så himla dåligt, var helt 100 på att vi skulle vinna haha. Sen blev klockan 12 så vi sköt raketer, skålade och jag fick en nyårskyss av älskling. Efter tolvslaget badade vi i tunna och skrattade tills klockan blev hur mycket som helst. 
 
Perfekt sätt att fira in det nya året!

© Headerbilder från Wallpapers Wide