PÅJOBBETDUVET

Den 2014-09-30, kl 14:32:07
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
Emma och Anton har precis varit på jobbet och hälsat på. Så nu måste jag och Åsa återgå till arbetet haha så typiskt. Asså denna dagen har varit sååå jobbig för mig. Igår tog jag 37 samtal och idag, har visseligen 2,5 timme kvar, har jag tagit 13 samtal ... Snacka om variation på samtalen!

HELLO BEAUTIFUL

Den 2014-09-29, kl 18:45:00
Filed in about beauty, about shopping | Kommentarer: 0
 

SÖNDAGSPIZZA & INNEBANDY

Den 2014-09-28, kl 19:06:18
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag var jag tvungen att gå upp tidigt för jag hade lovat patrik att följa med på hans innebandymatch! Killarna spelade grymt bra och som tur var hade jag Hanna som sällskap. Patriks mamma och pappa dök också upp och hejade på grabbarna! Matchen slutade 5-0 till våra pojkar och vi bestämde oss för att fira på bästa sätt. Med pizza! Så jag, Hanna, Ankan och patrik åkte till gamla lägenheten där vår favorit pizzeria ligger och åt tills vi höll på att spricka. Direkt när vi kom in så sa en av pizzabagarna "heeeeeeeeej, vi har inte sett er på länge, har ni flyttat" hahaha vi va sånna stammisar där förut. När jag beställde en Mikos ( som jag alltid beställde innan ) så fick jag till svar "det vanliga" haha. så roligt att de fortfarande kommer ihåg oss trots att det var ganska exakt ett år sedan vi var där. 
 
 

KVARNBY ART

Den 2014-09-27, kl 21:23:10
Filed in about everything | Kommentarer: 1
 
Detta har jag sysslat med idag. Åkte till Kvarnby Art, som Åsas mamma äger, tillsammans med Emma, Anton, Pelle, Elisabeth, Lisette, Elain och självklart Åsa. Alla gjorde hur fina saker som helst och jag .. haha mina målarskills är inte de bästa men jag gjorde mitt bästa iaf. Jag har haft en supermysig lördag och avslutade den på bästa sätt. Middag med min kärlek och mys framför en film. 
 
 

MÅSTE PROVA

Den 2014-09-24, kl 19:29:22
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

WIFEY

Den 2014-09-23, kl 15:08:27
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Imorse så drömde jag att jag vaknade och att klockan var fyra på eftermiddagen. Sen när jag faktiskt vaknade så fick jag lite panik och trodde att klockan var fyra. Men nej, klockan var bara 8 haha. Planen för idag var först att åka till kungsmässan och kika men istället har jag spenderat dagen med att städa mitt jättesmutsiga hem. Har dessutom diskat en del, kört en diskmaskin och kört två omgångar med tvätt. Nu känns det mycket bättre att vara hemma och jag blir inte stressad av att det är saker överallt.
 
Denna dagen blir inte roligare förutom att jag och patrik skall storhandla när han kommer hem från jobbet. Bara jag som tycker att det är mysigt att gå runt i mataffärer? På vägen hem så köper vi förhoppningsvis med oss pizza! Patrik nämnde pizza för mig igår och det är ju inte okej, jag blev dösugen direkt haha. Men ingen av oss orkade åka iväg så det blev inget med de, men idag kanske. Jag får fjäska lite så tror jag nog att det ska lösa sig. 
 
 

LEDIG MÅNDAG

Den 2014-09-22, kl 19:46:21
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag har jag inte gjort någonting alls och det har varit så skönt! Somnade vid 3 tiden imorse och vaknade vid 11. Kommer inte ihåg senast jag sov till så sent på dagen haha. Jag har ändrat mig från kvällsmänniska till morgonmänniska och älskar att vakna vid 6-7 tiden på morgonen. Men som sagt, har inte gjort någonting idag mer än myst med frank och gustav och tagit världens längsta dusch. Patrik lagar paella till middag eftersom att jag har sån sjuk mensvärk och inte orkar resa mig från soffan. Nu är maten klar, vi hörs!

LET´S WORK

Den 2014-09-21, kl 19:20:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Denna dagen har jag spenderat hemma och försökt att ta hand om patrik på bästa sätt. Han är nämligen helt trasig efter matcherna igår. Var tvungen att åka en sväng till Kungsmässan för att storhandla inne på apoteket haha. Förhoppningsvis mår älskling bättre imon, han verkade må lite lite bättre innan jag åkte hemifrån iaf. Inne på kungsmässan gick jag, självklart, in på kicks en snabbis för att se om de fått in de produkter jag väntar på. Som tur var hade de släppt en ny produkt, en primer från Smashbox som jag har väntat på sen i somras! Kunde inte låta bli att köpa, som ni ser i inlägget nedan. Nu är det bara en ansiktsmask ifrån Glamglow som jag väntar på! Gick även in på Hemköp .. eller är det Ica som ligger i kungsmässan? I vilket fall gick jag in i mataffären och köpte lite gott till mig och patrik. Så nu har han någonting att underhålla sig med medan jag är på jobbet, där jag sitter nu. Jobbar ända tills 2 i natt men som tur är dyker Åsa upp vid 22 så då slipper jag känna mig så ensam hihi.

NYTT I SMINKVÄSKAN

Den 2014-09-21, kl 15:38:00
Filed in about beauty, about shopping | Kommentarer: 0
 

LÖRDAG

Den 2014-09-20, kl 13:17:34
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Just nu befinner jag mig på jobbet, 13-21 idag. Känns så himla tråkigt att vara här eftersom det är innebandycup idag! Patrik, Dala, Ankan, Robin, Farfar pålsson och massa andra spelar och här sitter jag och jobbar ... Aja som ni ser så håller Emma mig uppdaterad haha. Känns nääästan som att jag är där, är så himla nervös och håller alla tummar och tår att de vinner alltihop!

ÄNTLIGEN FREDAG

Den 2014-09-19, kl 12:13:07
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag har jag en riktigt bra dag. Var bara tvungen att kika in och säga det haha. Började jobbet 8.30 så jag fick lite sovmorgon, jag får bara lätta samtal med glada människor och det är fredag och sol. Kan det bli bättre? Dessutom har jag fått det nya schemat för jobbet och det är grymt! Jag är nästan mer ledig än vad jag jobbar haha perfekt. Det var längesen som jag hade en riktigt bra dag så detta känns galet skönt. Har under en tid känt att jag inte haft motivation till någonting alls och livet har liksom bara rullat på. Men jag mår bra nu. så himla bra.
 
Jo, tänkte även säga att jag har rensat typ hela min instagram och bytt namn. Heter saracarolinengstrom nu istället. Det känns faktiskt mycket bättre. ska bli bättre på att uppdatera också, och inte bara gilla alla andras bilder hihi.  
 

SENASTE VECKAN

Den 2014-09-18, kl 12:36:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 Hej vänner. Nu var det riktigt länge sen jag uppdaterade men så blir det ibland. Har hunnit med att fira Åsa förra helgen eftersom att hon fyller år idag! Grattis älskade du! ❤️ Igår så hade jag frukostdejt med Emma, Åsa och Anton. Vi mös massor och gjöt av Antons händer och fötter. Det gick bättre än vad vi trodde hihi. Dessutom kollade vi på filmen Noah. Vi hann inte se klart hela men nästan och den var grym! Den tänker jag allt se om och då även se slutet haha.
 
Den 6 oktober firar jag och patrik 6 år tillsammans och jag har lyckats att få till världens bästa present hihi. Känner mig riktigt nöjd och längtar till den 6e så att patrik kan få se vad jag har ordnat. Tror verkligen att han kommer bli supernöjd! Jag har satt patrik på köpförbud nu så att han inte förstör min överraskning haha. Vi får väl se om han kan hålla det! 
 
 
 
 

SÅN DAG

Den 2014-09-12, kl 08:00:04
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Det är en sån dag idag. Va sjukt trött när jag vaknade och kom inte riktigt upp ur sängen så fort som jag ville. Men jag kom ändå ut till bilen i tid meeeen jag hamnade bakom en snigel på vägen vilket gjorde att jag missade tåget. Tog bilen hela vägen till jobbet så jag kom i tid iallafall. Och nu, när jag gick på toaletten så glömde jag mitt kort! Så jag kom inte in i rummet igen .. Lyckades få tag på en städerska som släppte in mig som tur var haha. Det är alltså en sån dag idag, då jag är helt förvirrad. Dessutom är jag trött och fryser. Men men, jag ser fram emot att träffa Emma och Anton efter jobbet iaf. Vi ska leta efter presenter till Åsa som fyller år snart! Hoppas verkligen att dagen går fort så att jag kan ta helg! 

MATERIELL LYCKA

Den 2014-09-10, kl 17:17:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
ÄNTLIGEN har jag lyckats att klicka hem ett par Ldir skor. Har velat ha dessa skor sen förra våren men de har alltid varit slut i antingen min storlek eller den färg som jag vill ha eller så har jag inte haft råd men nu äntligen! Oh, jag är så exalterad just nu! Patrik bara skakar på huvudet åt mig, han delar uppenbarligen inte mitt intresse för skor haha. Men Emma och Åsa, mina skoälskare, ni vet precis hur det känns. 
 

DEN GAMLA GODA TIDEN

Den 2014-09-08, kl 12:13:41
Filed in about everything | Kommentarer: 1
Här har vi ett gäng av bilderna som jag hittade på patriks dator. Det är ju sjukt roligt att gå igenom gamla bilder! Man märker att mycket har förändrats men sättet jag tar kort på mig själv har inte ändrats mycket haha! Blir riktigt sugen på att färga håret mörkt igen när jag ser bilderna! Och jag var så smal! Känner mig som en val nu när jag tittar igenom allt haha, fy. 
 
 
 
 

WORKING NIGHT

Den 2014-09-07, kl 17:35:00
Filed in about everything | Kommentarer: 1
För ovanlighetens skull har jag precis kommit till jobbet. Jag jobbar sällan kväll men denna perioden har jag faktiskt lagt in 17-02 pass under två söndagar. Det känns helt okej trots att jag är lite förvirrad hihi. Innan jag åkte hit så svängde jag förbi Ica och köpte celsius (ett måste om jag ska jobba ända till två!) och nötter. Blev så himla sugen på nötter när jag stog i butiken haha, jag som aldrig äter nötter annars. Tråkigt att jag bara hann träffa patrik i en halv timme innan jag var tvungen att åka men men, jag får väl väcka honom i natt när jag kommer hem så jag får pussa på honom lite hihi.
 
Annars har jag väl inte gjort någonting vettigt idag. Bara fixat hemma, kollat film, tagit en lång lång dusch. Jo! Jag loggade in på patriks dator för att leta efter nån bra film och så hittade jag en mapp på skrivbordet, som det stod sara på, som jag inte sett innan. Självklart var jag tvungen att klicka mig in och jag hittade massor av bilder! Bilder på mig och patrik när vi va 16-17, semesterbilder, festbilder, bilder från när jag gick i gymnasiet. Hade helt glömt bort att bilderna fanns haha så jag sparade ner dom på min dator också. Det var så roligt att kika igenom allt! Ska försöka lägga upp lite bilder här snart så får ni se. Emma, jag har massor av snygga bilder på din man hihi.

HÖSTNAGLAR

Den 2014-09-06, kl 19:27:00
Filed in about beauty, about shopping | Kommentarer: 0
 
Jag gjorde nyligen en rensning inne i badrummet och slängde allt som var gammalt. Efteråt upptäckte jag att det saknades ett genomsynligt, ett svart och ett beiget nagellack på min hylla. Så det var jag ju tvungen att införskaffa haha. Blev dessa tre nagellack ifrån Isadora som är mitt favorit märke när det gäller nagellack eftersom att det är så lättlackat, torkar fort och borsten är lagom stor. 
 
Men jag känner ändå att jag saknar några färger inför hösten/vintern och det är ett mörklila, ett vinrött och ett som är beige/brunt. Det på bilden är mer beiget/gammelrosa och hur fint som helst. Nästan, men bara nästan, så man borde köpa ett till och ha som backup eftersom att det inte tillhör det vanliga sortimentet. 

AT WORK

Den 2014-09-06, kl 12:24:40
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Såhär roligt har jag just nu på jobbet. Inte alls taggad på att jobba idag överhuvudtaget. Fast jag vet inte vad jag skulle gjort om jag inte jobba haha så jag kan lika gärna vara här. Patrik är ändå inte hemma nu i helgen eftersom att han är iväg och jagar med sin morfar. Frågan är vad man ska hitta på ikväll efter jobbet .. känner mig fortfarande lite sjuk så det bästa är kanske att ta ett bad och titta på nån film och försöka bli helt frisk.  

FREDAG

Den 2014-09-05, kl 15:23:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag mår mycket bättre nu, äntligen! Känner fortfarande av förskylningen men det är okej liksom. Att spendera två dagar i soffan gjorde susen. Tur är väl det eftersom att jag ska jobba både lördag och söndag. Men just nu kollar jag på The other woman, som är sjukt rolig och väntar på att patrik ska komma hem. Troligtvis blir det en lugn kväll hemma och grillat till middag. Man får ju passa på när det är fint väder! 

FÖRSTÖRD, VI HÖRS SENARE

Den 2014-09-03, kl 09:18:45
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag har blivit så förskyld! Har jätte ont i halsen och känner mig helt förstörd. Nästan så att jag sjukanmälde mig på jobbet, på den nivån är det. Har känt mig krasslig sen i måndags. Både måndag och tisdag har jag tagit en tupplur på soffan efter jag kommit hem haha. Jag är konstant trött och jag har liksom ont i kroppen. Te och en ostfralla räddar min morgon iaf och jag känner mig lagom nöjd över att vara ledig imon och på fredag. Lär ju sova konstant i två dygn om jag känner mig själv rätt haha. Vi hörs när jag har något roligare att skriva om!
 
 

HAHA ALLTID

Den 2014-09-02, kl 09:20:20
Filed in about everything | Kommentarer: 0

ANTONS DOP 140831

Den 2014-09-01, kl 21:42:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hej vänner. Har haft fullt upp så har inte hunnit att uppdatera alls men tänkte lägga upp några bilder ifrån kyrkan under dopet för Anton i söndags. Dopet var så himla fint och jag är så glad över att ha fått vara med och dela dagen med alla. 
 
 
 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide