HELLO FRIDAY

Den 2015-02-27, kl 07:10:23
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Alltså jag är så trött idag att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Emma & jag började jobba redan 6.30 och ärligt talat är det inte riktigt min grej att behöva gå upp klockan 5 på morgonen. Känns som mitt i natten ju! Kom i säng rätt sent igår också. Efter jobbet så åkte jag och fixade nytt gymkort och sen hem en snabbis och därefter kom Robin och hämtade mig och Patrik eftersom de skulle spela match. Jag hängde med för att kolla och umgås med Hanna! 
 
Planen för idag är iaf att jobba till 15.30, träna och sen hem för att ta en tupplur. Sen blir det väl middag och därefter sängen haha. 
 heartsnmagic.tumblr.com

VECKAN

Den 2015-02-24, kl 20:26:12
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag har varit kass på att uppdatera denna veckan! Men jag har faktiskt varit på stationen lördag-måndag och efter en dag där är jag alltid helt slut. Sä jag har helt enkelt inte haft någon energi till att hänga här. Idag har jag däremot varit ledig och är det inte typiskt att man vaknar tidigt den enda dagen man faktiskt kan sova ut? Vaknade redan klockan 8 och var inte nöjd när jag kollade mobilen och upptäckte att jag vaknat så tidigt. 
 
Vid 10 tog jag mig till Ica för att handla frukost och Ica butiken som ligger vid mig håller på att bygga om och det blir så fint! De är nästan klara med grönsaksavdelningen och det ser riktigt bra ut, var tvungen att smsa Emma och berätta haha. Annars har jag inte gjort nåt kul idag, har varit hemma och rensat i skafferiet. Fanns massor av gamla chipspåsar med typ 10 chips i .. varför har vi sparat på det? Iaf så är det ordning och reda i skåpen nu. 
 
Imorgon är det dags för jobb igen och jag ska faktiskt på utbildning hela dagen! Oh jag tycker sånt är så himla kul, så kul att lära sig nått nytt. Annars jobbar jag på som vanligt både torsdag och fredag innan jag är ledig hela helgen. Kommer bli grymt skönt att få vara ledig!
 
 

TRÄNING

Den 2015-02-20, kl 18:05:58
Filed in about fitness | Kommentarer: 0
Kalla mig Sara Hurtbulle Engström! Igår tränade jag hemma och idag har jag sjuk träningsvärk i benen! Trots detta drog jag mig till gymmet tillsammans med Emma! Startade med 30 min på löpbandet och därefter körde vi några övningar för överkroppen. Känner redan nu att jag inte kommer kunna röra mig imon och såklart är jag på stationen där jag måste springa runt. Hade varit skönare att kunna jobba sittandes på en stol haha. 
 
Trots träningsvärken är det riktigt skönt att vara igång igen! 

NEW IN

Den 2015-02-19, kl 21:38:00
Filed in about beauty, about shopping | Kommentarer: 0
 

SÖNDAG & PLANER

Den 2015-02-15, kl 20:18:00
Filed in about everything, about fitness | Kommentarer: 0
Har haft en supermysig och lugn söndag. Åkte hem till Emma för mys med henne, Anton och Åsa. Av någon konstig anledning har jag inte träffat Anton på länge och nu är han ju hur stor som helst! Oh min lille going! Har nästan lite ont i kinderna för att jag lett så mycket haha. Senare på eftermiddagen kom robin och patrik också, och då blev det tacos till middag och massa tjöt som vanligt. 
 
Jo! anledningen till att jag började skriva inlägget var egentligen inte för att berätta om min dag utan Emma, Åsa och jag är alla taggade för att komma igång med träning och kosten igen. Alltså, jag har ju varit sjuk sen nyår (!!!!!!!) Imorgon är planen hemmaträning med hjälp av Paolo Robertos bok, 15 min träning, där det står massa bra övningar. Tänkte att jag skulle starta med att köra igenom hela kroppen. Känns som en bra plan att starta där. När det gäller kosten så har jag faktiskt ingen plan än så länge mer än att inte äta godis på vardagarna. Jag får fundera lite på hur jag ska lägga upp det helt enkelt.
 
 

ALLA HJÄRTANS DAG

Den 2015-02-14, kl 10:18:55
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag och patrik tjuvstartade alla hjärtans dag igår eftersom han är borta halva dagen för att jaga. Det gör mig faktiskt ingenting för då hinner jag städa hemma, ser ut som ett bombnedslag, och jag hinner även baka till ikväll. Efter lite velande så bestämde vi oss för att vara hemma och bara umgås. Hoppas att ni alla får en supermysig dag där ni får en chans att spendera tid med de ni älskar. loveyou ❤️
 
 

URBAN DECAY PÅ KICKS

Den 2015-02-13, kl 20:51:18
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Behöver jag ens säga att jag är överlycklig och snart kommer vara fattig? haha
 
 

NÖTCHOKLADSMAK

Den 2015-02-11, kl 15:30:00
Filed in about everything | Kommentarer: 1
 
 
 
Är det bra jag som är löjligt exalterad över denna nyheten? Hur gått låter det inte med nötchokladsmak!?

GLITTER

Den 2015-02-11, kl 11:36:30
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag har jag liite svårt att jobba och skriva på tangentbordet haha. Jag har inte riktigt vant mig vid mina fina naglar som Tessi gjorde igår! Alltså jag älskar både glitter och naturella naglar så att kunna kombinera det är ju perfekt! Ser ni vilket partyglitter jag har eller? Det ser silvrigt ut när man först tittar men i ljuset så skiftar färgerna till alla möjliga. Så himla fint! 
 



NUTELLAKLADDKAKA

Den 2015-02-09, kl 20:20:06
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Patriks faster Pia fyllde år för några veckor sedan och hade kalas i helgen. Eftersom jag jobbade hela helgen kunde jag inte följa med men Patrik fick ta med sig mat hem till mig. Åt smörgåstårta igår som var hur god som helst! Jag älskar ju smörgåstårta haha. Och i dag har jag ätit en bit nutellakladdkaka som Pia hade gjort. Alltså det var den bästa kladdkakan jag ätit! Måste prova att göra en själv någongång. 
 
 

MÅNDAGEN

Den 2015-02-09, kl 15:09:28
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Någon mer än jag som har en riktigt bra dag? Jag vaknade vid halv 10 av att solen lös in i sovrummet och jag kände mig riktigt utvilad när jag klev upp. Släppte ut katterna, åt frukost och fixade i ordning mig. Därefter åkte jag till kungsmässan för att köpa några småsaker och ta ut pengar. Åkte även förbi Ica för att handla lite och jag hittade superfina rosa tulpaner som nu står på vardagsrumsbordet. Det känns verkligen som vår idag eftersom solen skiner och det är 10 grader ute. Jag älskar verkligen detta vädret. 
 
 
 
 

REAL TECHNIQUES - BOLD METAL

Den 2015-02-08, kl 18:16:00
Filed in about beauty | Kommentarer: 0
 
Om jag förstått det rätt så släpper Real Techniques en ny kollektion "bold metal" i Sverige i maj! Behöver jag ens säga att jag är efterblivet exalterad inför detta? Om jag känner mig själv rätt så är det lika bra att börja spara pengar nu för jag lär ju råka köpa varenda borste haha. 

SKÄMS

Den 2015-02-07, kl 19:47:00
Filed in about shopping | Kommentarer: 0
 
Skäms på mig! Hann knappt blogga om att jag ville ha Anastasia contourkit innan jag gick in på hemsidan Eleven och klickade på "lägg i varukorgen" .. typiskt mig! Ingen impulskontroll överhuvudtaget! Sminkberoendet är seriöst haha. aja nöjd är jag iaf. Har inte hunnit leka med paletten allt för mycket eftersom jag hämtade ut den igår men än så länge älskar jag den! Färgerna är så fina så jag vet att vi kommer ha många roliga stunder ihop hihi. 
 
Mvh sminknörden

LÖRDAGSJOBB

Den 2015-02-07, kl 16:07:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hejhej. Alltså igår jobbade jag 13-22 på stationen och det hände de mest märkliga saker! Inget jag kan skriva ut men jag vill bara säga VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MÄNNISKOR? Jag var hemma vid 11 iaf och jag har sovit skitdåligt i natt. Har vaknat hur många gånger som helst så jag känner mig lite efterbliven idag. Hämtade upp Emma vid 12 och nu sitter vi på jobbet ihop. Idag skall vi äta libanesiskt till middag! typ det bästa jag vet. Det är nog ändå en rätt bra dag idag trots att jag knappt sovit nåt. 
 





ANASTASIA CONTOURKIT

Den 2015-02-04, kl 19:03:00
Filed in about beauty | Kommentarer: 0
Riktigt sugen på ett contourkit från Anastasia! men det får bli en annan månad nu när jag shoppat upp mina pengar hihi 
 
 

ONSDAG

Den 2015-02-04, kl 13:57:59
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag var jag uppe med tuppen. Nästan iaf, gick upp klockan 9 haha. Hämtade Emma vid 10 och sen besökte vi tandläkaren en snabbis. Emma var inne och ute på typ 5 minuter efter att ha tagit lite bilder. Tror jag ska skriva in mig hos den tandläkarmottagningen också, alla var supertrevliga och jag har ju ingen tandläkare längre.
 
Iaf så åkte vi till kungsmässan efteråt för shopping och lunch på Espresso House, åt som alltid en laxsallad och drack en islatte till. Jag lyckades köpa flera saker som stod på min lista! Köpte en vattenflaska, nytt schampo & balsam, två halsband, nagelolja och en ny sminkborste från ett av mina favoritmärken Real Techniques. Nu är jag hemma igen och hänger lite i soffan, tror jag ska ta och städa lite innan min man kommer hem. Det är ju alltid skönt att komma hem till ett städat och fint hem hihi. 
 
 
Så himla nöjd över min vattenflaska! Själva flaskan är i glas och har ett tjockt silikonfodral runt i ljuslila. Färgen syns inte så bra på bilden haha men men. I bakgrunden ser ni även resten av de jag köpte! 

EN BÄTTRE MÅNDAG

Den 2015-02-02, kl 17:59:08
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Förstår ni vilken bra dag jag har haft idag? Min älskade elmustaschiobästis är äntligen tillbaka på jobbet! Behöver jag ens säga att dagen gick super fort? Emma bjöd mig på lunch idag, hon hade gjort egen sushi, så galet gott. Jag har även hunnit med att rensa i mitt skåp (borde jag gjort redan förra sommaren) och fixat i ordning min jobbpärm. Kom hem rätt nyligen och har precis lagt fram grejer till middag. Nu väntar jag bara på att Patrik ska komma hem så att jag kan laga middag men nu ska jag ta en dusch! Imon blir det jobb på stationen utan min bästis, uuuh, hur ska de gå nu då.
 
Just de, jag försov mig imorse. Det är nog första gången sen jag började jobba för 4 år sedan. Inte okej, vill aldrig stressa så igen, som jag gjorde imorse haha. 
 
 

LÖRDAGSNÖJE

Den 2015-02-01, kl 10:58:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag bara älskar lediga helger! Fast vem gör inte de? hihi. Igår så mötte jag och Patrik upp Ankan och Hanna på Kungsmässan för fika och mys. Efteråt åkte vi hem till Ankan och Hanna och nu har vi bokat resa till i sommar! Vi drar till Zakynthos i början på juli. Jag är så exalterad redan nu! Därefter åkte vi alla hem till Johan och Jenny för middag och galen efterrätt. Jenny jobbar på ett lunchställe och hon hade tagit med sig massor av glass hem som vi fick äta av. Behöver jag ens säga att jag var i himlen? haha, älskar glass! 
 
 

FÖRSTA FEBRUARI

Den 2015-02-01, kl 09:26:39
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide