SEMESTER

Den 2016-07-29, kl 08:12:33
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
Klockan 4 idag går jag på semester! Som jag har längtat! Patrik gick på semester redan i måndags så det har ju varit en pina att behöva gå till jobbet på mogonen medan han ligger kvar och sover haha. Tur att veckan gått fort iaf. Vi ska fira min semester med kräftor och räkor till middag, vi har det som tradition. Aaaah jag är så exalterad inför middagen haha! Men först ska jag ta mig igenom dagen som förhoppningsvis går fort. 
 

SNART SEMESTER

Den 2016-07-24, kl 18:00:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

På fredag eftermiddag går jag på semester! Jag kan knappt vänta!

 

INSPO

Den 2016-07-24, kl 12:18:28
Filed in about inspiration | Kommentarer: 0
 

SKÖTBÄDD

Den 2016-07-22, kl 16:35:34
Filed in about Stella | Kommentarer: 0
Jag har länge tyckt att det varit för tidigt att köpa saker till bebisen. Meeen eftersom att vi nu är i vecka 20 (19+2) så är vi ju halvvägs! Och jag har fått höra från flera håll att det är bättre att köpa lite i taget än allt på samma gång.
 
Det vi köpt än så länge är en spjälsäng. Vi hittade en som vi verkligen ville ha och då kändes det bra att slå till redan nu. Jag fick även precis hem en skötbädd som jag köpt på Ellos. När man blev medlem så fick man 40% rabatt på en vara så skötbädden kostade bara 200 kr! Hur bra som helst och den är så söt!
 
Annars har vi fått ett babygym och en babymobil att hänga ovanför sängen. VI fick sakerna av patriks föräldrars grannar som har två små tjejer. Vi är så tacksamma! Det känns skönt att vi börjat handla saker nu iaf, så slipper man stressa sen med alla inköp.
 
 

POKÉMON GO

Den 2016-07-20, kl 14:07:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Nu har jag också fastnat! 😒

 

NYTT TILL HEMMET

Den 2016-07-17, kl 11:31:00
Filed in about everything, about shopping | Kommentarer: 0

Jag har länge velat ha en större grön växt att ha på byrån i vardagsrummet. Och eftersom att det igår var en regnig, tråkig dag så drog jag med mig Patrik till plantagen. Köpte en kottepalm och en fin kruka att ha på byrån, en ananasplanta som står i köksfönstret och jag hittade även en vacker orkidé att ha i köket. Vi har en plastorkidé i köket just nu och den är inte superrolig. Självklart fick även orkidén en ny kruka, finaste jag hittat hittills! Är det bara jag eller finns det någon annan som älskar att handla krukor och vaser? Haha. Plastorkidén fick flytta in till fönstret i sovrummet. Det är svårt att ha levande växter i sovrummet eftersom att det är mörkt och katterna ligger alltid på fönsterbrädan så chansen att växten åker i golvet eller blir uppäten är rätt stor.

 
 

SNART HALVVÄGS

Den 2016-07-16, kl 18:43:12
Filed in about Stella | Kommentarer: 0


JAG GILLAR MITT NYA JOBB

Den 2016-07-15, kl 16:20:47
Filed in about everything | Kommentarer: 0


VI VÄNTAR EN FLICKA

Den 2016-07-13, kl 18:11:38
Filed in about Stella | Kommentarer: 0
Jag är så otroligt lycklig! En liten flicka. En liten groda haha. Hon låg som en liten boll, ihop med benen, vägrade att vända på sig och ville inte sammarbeta alls. Ja, ni ser ju vilka bilder vi fick hihi. Ett tag trodde jag att vi aldrig skulle få reda på om hon var en flicka eller pojke. Men tillslut, efter ca 45 minuter, så gick det! Min fina lilla flicka. 
 
Efter ultraljudet grät jag halva vägen till Kungsmässan, dit vi var på väg för att köpa bebis första plagg. Jag lyckades ta mig samman innan vi gick in iaf. Vi köpte två bodys och ett par leggins. Ville först köpa en klänning men eftersom att hon kommer i mitten av december så ångrade jag mig. Men jag kanske ångrar mig igen och köper en klänning sen hihi.
 

UPPDATERING - BEBIS

Den 2016-07-03, kl 12:22:40
Filed in about Stella | Kommentarer: 1
Jag har inte skrivit någonting om bebis sen jag skrev här om att jag var gravid. Det känns fortfarande inte på riktigt. Trots att vi fått se vårt hjärta på ultraljud så känns det inte på riktigt. Men jag börjar förstå, acceptera att jag är gravid. Däremot så förstår jag inte att jag kommer få en bebis. Bli mamma. Det går inte att greppa samtidigt som jag längtar så till december när vi får träffa bebis för första gången! 
 
Den 13 juli ska jag och Patrik på ultraljud igen. Då får vi reda på om vi väntar en flicka eller en pojke. Jag kan knappt vänta! Jag har bestämt att när vi får svaret ska vi åka direkt till kungsmässan och köpa bebis första klädesplagg. Ett rosa eller ett blått plagg. Jag tror verkligen att graviditeten kommer att kännas riktig då.
 
Än så länge har vi valt ut spjälsäng, men inte köpt den, och vi har nog bestämt oss för barnvagn. Men innan vi köper så vill vi självklart prova den så under semestern ska vi göra det och eventuellt köpa / beställa den. Igår kikade jag runt på nätet och skrev en lista över allt som behöver inhandlas. Det blev en lång lista haha. Jag längtar tills vi kan börja köpa på oss saker inför bebis ankomst. Känns lite onödigt att köpa massor av saker nu när det är så lång tid kvar, men jag kanske inte kan hålla mig mycket längre hihi. 
 
 
Min andra bebis vill alltid ligga vid magen, och helst uppepå haha. 

© Headerbilder från Wallpapers Wide