EN TYP HUR BRA TORSDAG SOM HELST

Den 2013-10-31, kl 13:59:39
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Sådär då har jag bytt bank och ordnat med alla lån. Känns jätte bra att ha allt fixat och dessutom har vi nu en bankman. Han är jätte trevlig och förklarar allting så att till och med jag förstår haha. Efter mötet så åt jag och Patrik lunch tillsammans innan han va tvungen att åka tillbaka till jobbet. Jag är hemma nu och har friskanmält mig på jobbet så imon är det tillbaka till vardagen typ. Jag jobbar hela helgen och de känns okej trots att jag missar gåsajakten på söndag. Missade förra året också haha men förhoppningsvis så lyckas jag gå med nästa år!
 
Nu ska jag försöka underhålla katterna så att de inte river sönder hallen mer, dricka te och packa, packa, packa!



 
 
 
 
 
 

DET REGNAR OCH DET SLUTAR ALDRIG

Den 2013-10-30, kl 20:12:46
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag har det inte hänt mycket alls. Spenderade några timmar i stan med Cissi och titta på allt julmys. Jag älskar verkligen julen men till och med jag tycker att affärerna drar igång julen lite tidigt när det fortfarade är oktober .. men annars så har jag bara fortsatt att packa här hemma och tittat på inredning på datorn.
Min mage känns bra nu iaf, vet inte vad som hände? Skönt att det är över och att de inte höll i sig allt för länge. 
 
Imon morgon ska jag och Patrik till banken för att fixa lån och byta bank men annars är jag ledig hela dagen. Funderar på att åka in till stan efter mötet och titta lite i affärer, är fattig som jag vet inte vad denna månaden haha men fönstershoppa kan man ju göra. Funderar även på om jag ska köpa sushi till lunch. Jag får se eftersom att jag inte vill förstöra min mage igen haha.. 
 
 
 
 
 

BÄSTA HELGEN PÅ LÄNGE

Den 2013-10-28, kl 19:15:14
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Måste berätta om helgen! I lördags så skrev jag och Patrik på alla papper på lägenheten så nu är den verkligen vår! Vi är så lyckliga och de ska bli så skönt att flytta. Vi flyttar i mitten av december och idag ska vi skicka in papper till HSB där vi säger upp lägenheten. Det kunde inte kännas bättre just nu! Vi ska till banken nu i veckan och fixa lånen men sen är allt helt klart. 


I söndags så blev jag hämtad av Anette, Hanna och Pia och vi Åke till Näs slott för att rida på islandshästar! Jag och Hanna va lite rädda haha med det gick sjukt bra! Vi red ute i skogen i ca 2 timmar och de va supermysigt. Förhoppningsvis så kommer vi tillbaka och rider till våren igen. 








TYPISK MÅNDAG

Den 2013-10-28, kl 12:00:59
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Skulle ha jobbat idag efter en ledig helg med det blev inget med de. Vaknade upp och hade fruktansvärt ont i magen och mådde illa. Stod helt påklädd i hallen jag skulle gå men jag orkade verkligen inte. Så jag tog mitt täcke och bäddade ner mig i soffan istället och sov 2 timmar till. De hjälpte inte för jag hade lika ont när jag vaknade. Blev te till frukost och jag försökte mig på att äta lite nyss men de gick sådär. Ska bara vila hela dagen och hoppas att magontet går över så jag kan jobba imon. 



OH LOVE OF MINE, DISTRACTION AIN´T A CRIME

Den 2013-10-24, kl 14:55:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag har varit så fruktansvärt dålig på att uppdatera. Har inte haft varken lust eller ork till de. Har inte haft någonting att skriva heller men nu så. Jag kanske, kanske äger en lägenhet. Jag och Patrik vann budgivningen så nu skall allt annat bara falla på plats. Det är så sjukt mycket som ska klaffa liksom. Alla papper skall skrivas på och vi ska få ok från banken osv. Jag är nästan inte ens glad för innan så har de liksom aldrig funkat men nu kanske vi äntligen har lite flyt. Kanske. Skit samma, det blir som det blir!
 
Sitter på jobbet nu iaf och de är rätt lugn av någon konstig anledning men skönt för mig. Slutar sent idag, kl 22 och jag jobbar även imon.  Sen är jag ledig i helgen och vet ni. På söndag ska jag rida på islandshäst. Jag har typ ridit en gång i mitt liv och då höll någon i hästen och jag satt bara på den och höll i haha. Det räknas ju knappt. Känner mig så himla nervös men de kommer nog gå bra. Patriks mamma, syster och faster ska med så de kommer bli super kul. Ska bli skönt att göra någonting annat än att jobba eller sitta hemma som jag gjort senaste tiden.
 
Funny moments in the shower -

DO YOU STILL BELIEVE IN LOVE I WONDER

Den 2013-10-23, kl 10:32:41
Filed in about everything | Kommentarer: 0



WORKING ON A FRIDAY NIGHT

Den 2013-10-18, kl 22:41:36
Filed in about everything | Kommentarer: 0



IBLAND ÄR EN DRÖM DET FINASTE MAN HAR

Den 2013-10-17, kl 21:55:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

HEY IM HOME ALONE

Den 2013-10-17, kl 12:49:38
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag är jag ledig och jag måste sitta hemma hela dagen. Jag är så jäkla onöjd! Man skall måla golv och tak på alla balkongerna i huset. Så jag måste va hemma och släppa in målaren. Jag vägrar låta han gå in i lägenheten utan att jag är hemma dels för katterna och dels för att jag inte litar på folk jag inte känner. Jag är så himla misstänksam mot alla haha, speciellt med tanke på mitt jobb. Han va här och målade taket förut. Han kanske kommer tillbaka senare idag, kanske inte. Beroende på vädret liksom. Han kommer nog tillbaka imon med för att ta golvet och kanske taket igen. Ingen aning om vilken tid. DET VA DÅ JÄVLIGT MÅNGA KANSKE. Jag orkar inte sitta hemma för att någon kanske ska komma tillbaka, på min lediga dag. 
 
Dessutom är jag irriterad på HSB som äger huset. Vi fick en lapp i måndags om att vi skulle ta bort allt på balkongen för att de skulle måla på torsdagen. hela torsdagen. Bra framförhållning. Vi har ju både ett trägolv som vi lagt och byggt en ställning för nätet så att katterna kunde va ute. Vi fick riva bort ALLT igår. Som att kasta pengar i sjön, vi fixade golvet nu i somras. För våran hyresvärd sa att de va klara men balkongerna tidigare. Jag är så fruktansvärt trött på HSB. Vi gillar lägenheten men vill flytta på grund av HSB. Bara massa skit hela tiden och ingen kan någonting verkar det som. Man får knappt någon hjälp när man behöver de heller utan man får tjata till sig hjälp. Nä, både jag och Patrik har tröttnat nu. 
 
Ska försöka lugna ner mig med en kopp te haha och kolla grey´s anatomy. Både Frank och Gustav har somnat så då kanske jag kan få lite lugn och ro. 

THOSE BASTARDS

Den 2013-10-15, kl 18:50:23
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 



EFTER HELG KOMMER MÅNDAG

Den 2013-10-14, kl 09:40:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
I lördags åt jag och Patrik middag hemma hos hans föräldrar. Och jag hade rätt, det blev faktiskt fondue till middag hihi. Maten var supergod och efter middagen spelade vi Wii tillsammans i flera timmar haha.
 
Igår så spenderade jag och Patrik dagen på kungsmässan. Först blev det frukost på Espresso House och sen lite shopping. Vi köpte oss ett Wii ... haha jag har velat ha det länge men de har inte blivit av att vi köpt de eftersom att vi har ett annat liknande spel till PS3. Jag tycker inte alls att det är lika kul och funkar lika bra. Så vi spelade Wii hela eftermiddagen innan vi åkte in till stan för att äta middag med min familj på restaurang Ottomania. Vi gick ut och åt middag för att fira mamma och pappa för att de varit gifta i 23 år. 
 
Men idag är det måndag och jag är på jobbet. Var verkligen supertrött när klockan ringde så jag snoozade en bra stund haha. Bara 8 timmars jobb idag så jag får vara glad för det.
 
 

NOTHING-TO-DO-SATURDAY

Den 2013-10-12, kl 11:05:32
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag står det inte alls mycket på to-do-listan. Jag ska handla och Patrik ska iväg och kika på en bil till hans syster i Borås. Senare ikväll blir det middag hos Patriks föräldrar, tror att det blir fondue. Har fått för mig det iaf. Nu blir det frukost och sen ska jag ta mig en dusch! 
 
 
 
 

HELLO LOVELY FRIDAY

Den 2013-10-11, kl 17:58:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Har spenderat min dag på jobbet, på stationen. Hade så gymt kul haha jag och Bosse har snackat om sex heeeela dagen. Sån jäkla rolig gubbe! Jag hämtade ut en uniform igår och .... haha jag va väl snygg. Tröjan är en vanlig piketröja men byxorna är liksom höga i midjan och pösiga. Ska få skärp och en tjocktröja senare. Längtar efter tjocktröjan som är så himla mysig. Kom på att jag måste köpa ett par mörka skor som jag kan ha till uniformen. Jag äger inga sånna skor så idag fick jag har mina boots under vilket inte va speciellt snyggt. Så jag beställde ett par sneakers nyss på sportamore, de har 30% på större delen av sortimentet så jag sparade in ca 400 kronor. Perfekt ju! Skorna är så snygga och jag kommer använda de ofta!
 
 

YEPP

Den 2013-10-10, kl 12:49:51
Filed in about everything | Kommentarer: 0



I LIVE FOR AUTUMN

Den 2013-10-08, kl 18:25:23
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Just nu ligger Patrik och jag i soffan efter att ha ätit ost och skinkpaj som jag har gjort (can you believe it!?) Vi har tänt ljud och ute är det verkligen höstväder. Himlen är mörk, det regnar och träden är brandgula. Oh vad jag älskar hösten! Det är nog den bästa årstiden, bara massa mys hela tiden. Ska ordna lite te om en stund, har hittat ett nytt te som smakar vanilj och karamell. Så himla gott!

NÄSTAN ATT MAN VILL GÅ PÅ HALLOWEEN FEST !

Den 2013-10-07, kl 11:22:55
Filed in about everything | Kommentarer: 0

5 ÅR TILLSAMMANS, ÄLSKAR DIG MER FÖR VARJE DAG

Den 2013-10-06, kl 13:30:19
Filed in about everything | Kommentarer: 0



KANELBULLENS DAG

Den 2013-10-04, kl 15:51:08
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag blev väckt imorse vid 9-tiden av en borrmaskin! Tydligen tyckte mina grannar att det var en smart ide att borra så tidigt på morgonen. Jag slutade jobbet vid 10 igår kväll och ville gärna sova länge på morgonen eftersom att jag ska jobba kväll hela helgen. Men iaf, hade ingen mat hemma heller så blev inte frukost fören vid 1. Då mötte jag upp Emma och Åsa vid Svingen och så gick vi till I Love Pizza och åt frukost/lunch. hihi perfekt på en fredag ju. Åsa börjar inte jobba fören 22 ikväll så jag och Emma köpte med oss sallad och promenerade till jobbet där vi sitter nu. Känner mig sjukt otaggad på allting just nu men jag har Emma iaf som är lika otaggad hon haha och ikväll kommer Åsa! Jag menar, man kunde ju haft de sämre <3
 
Och just de, kanelbullens dag idag. Jag kommer inte äta någon bulle alls, tycker inte att de är speciellt gott och jag är dömätt efter pizzan haha. Hörs sen!

CLARISONIC

Den 2013-10-02, kl 15:20:30
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Sådär då har jag smakat loka pepparkaka! hmm, asså för mig så känns det som att vattnet doftar mer än smakar pepparkaka. Fast jag tror att jag gillar det haha, det är inte äckligt men inte det bästa jag varit med om, så som dumle pepparkaka. Men det funkar. Tror jag kommer dricka det några gånger under hösten och vintern iaf. 
 
Innan jag handlade loka så tog jag en sväng in på kicks. HOPPSAN, men jag kunde inte låta bli att köpa en clarisonic. Det är som en borste som snurrar som man gör rent ansiktet med. Världens sämsta beskrivning haha men aja, jag fattar iaf vad jag menar. Jag har nog gått igenom alla recensioner på youtube och internet som finns  och nu när jag har stenkoll på allt som gäller den så bestämde jag mig för att slå till. Hittade några rabattcheckar i plånboken så det blev inte så dyrt ändå hihi. Kommer nog få lite skäll av Patrik för han tycker att jag shoppar för mycket haha och ja, de kanske jag gör men vad ska jag annars hitta på för kul? Det ska iaf bli jätte kul och prova på och förhoppningsvis blir min hy mycket bättre än vad den är nu!
 
 
 
 
 
 

PEPPARKAKA <3

Den 2013-10-01, kl 20:59:59
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Såg ni att Loka släppt en ny smak ? Med pepparkaka! Jag ska försöka köpa en flaska redan imon för jag älskar smaken av pepparkaka! Förra året så fanns det dumle med pepparkakssmak och hittar jag det i år igen så ska jag köpa på mig ett helt lager! Kan vara nåt av det godaste jag ätit! 




HELLO OCTOBER

Den 2013-10-01, kl 07:34:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide