MITT NYA KONTOR

Den 2016-08-29, kl 10:45:52
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Första dagen tillbaka på jobbet som sagt. Innan jag gick på semester fick jag veta att jag och Kajsa troligtvis inte skulle sitta i det kontor som vi hade utan att vi skulle flytta upp en våning och byta rum. När jag kom imorse upptäckte jag att flytten redan gjorts och det var inte enkelt att hitta rätt! Fick fråga flera personer innan jag fick hjälp haha. Nästan alla på avdelningen har fått byta rum så ingen vet vart någon annan sitter. Men jag är nöjd med mitt och Kajsas rum! Jag är överlycklig över att jag har en egen plats och jag gillar utsikten ut mot Ullevi och gatan. Så denna dagen tänker jag spendera med att "bo in mig" och få igång datorn och alla system. 

 

SISTA DAGEN PÅ SEMESTERN

Den 2016-08-28, kl 14:49:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 Idag är sista dagen på min semester. Det känns både bra och dåligt haha. Dåligt att jag måste börja gå upp 05.15 på morgonen men det ska bli skönt med rutiner igen. Dessutom så har det inte varit särskilt bra väder denna semestern för oss, idag tex. så ösregnar det. Vi har inte varit vid sjön eller havet en enda gång. Jag har inte solat en enda gång. Jag är lika blek som när jag gick på semestern haha.
 
MEN jag avslutar semestern på bästa sätt ändå, med ett frisörbesök! Klippte av ca 10 cm så nu känns mitt hår starkt och fräscht! Jag är löjligt nöjd. Dessutom stack jag in på HM och kom ut med en finstickad tröja, en kofta, två t-shirts och ett läppglans från NYX. Kände att jag behövde uppdatera höstgarderoben lite. 
 
Nu tror jag att jag ska rensa ur min garderob, har verkligen massor av plagg som jag inte använder eller så har de blivit fula/gått sönder. Sen ska jag nog lägga mig i soffan för att dricka pepsi och äta lösgodis. Rätt bra avslut på denna semestern måste jag säga!
 
 
UPDATE: Jag fick ihop en Ullaredspåse + en vanlig påse med kläder som skall slängas! + ett gäng jackor som skall skänkas. När jag rensar, så RENSAR jag haha. 

PLOCKA SVAMP

Den 2016-08-23, kl 13:15:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
En rubrik jag aldrig trodde att jag skulle skriva haha. Tänk er mig, ute i skogen, letandes efter kantareller. Det var faktiskt roligt men jag vet inte om det blir någon mer svampplockning för mig framöver, vi får se. De flesta som vi hittade, hittade Patrik, men jag hittade faktiskt några själv! Jag var SÅ stolt haha. När vi var klara så hade jag och Patrik fått ihop två halva påsar var iaf. Det måste man ju vara nöjd med! 
 
 

JAG FÖRSÖKTE, MEN JAG KUNDE INTE LÅTA BLI

Den 2016-08-16, kl 19:59:00
Filed in about Stella | Kommentarer: 0
Sötaste lilla mössan jag sett!

DRÖMVAGN

Den 2016-08-16, kl 18:03:16
Filed in about Stella | Kommentarer: 0
Detta är min drömvagn! En STOKKE Crusi. Och det bästa av allt är att även Patrik älskar denna vagnen! Vi kommer att köpa ett kit där man får chassi + liggdel och dessutom får man sittdel och ett babyskydd. Babyskyddet kan man även lätt sätta i chassit och det känns riktigt smidigt.
 
Vi har kikat på denna länge och åkte till Babyproffsen för ett tag sedan för att klämma på den och jag blev helt kär! Denna vagnen kommer passa oss så himla bra. Men ah, det är ju ca 4 månader kvar till bebis ankomst så vi kommer inte köpa denna än. Om jag inte lyckas övertala Patrik haha. Jag vill köpa allt NUNUNU.
 

MYSIGASTE KILLEN

Den 2016-08-08, kl 09:50:49
Filed in about everything | Kommentarer: 0


NYTT TILL BEBIS

Den 2016-08-07, kl 13:55:57
Filed in about Stella | Kommentarer: 0
När man bara råkar köpa en liten mysig filt ... 
 
 

NY KYL/FRYS

Den 2016-08-03, kl 16:41:53
Filed in about everything, about shopping | Kommentarer: 0
Jag är så löjligt nöjd över vår nya kyl/frys! Snacka om vuxenpoäng när man är överlycklig över en kyl/frys haha. 
Det bästa med den är alla facken i dörren OCH att jag sluppit göra någonting. Jag har bara plockat ur och in alla matvaror medan Patrik och Robin jobbat med att hämta den. Nu ska de köra iväg till tippen med den gamla dessutom. Själv ska jag lägga mig i soffan och ta det lugnt en stund. 
 
 
 
 
 

PERFEKT BÖRJAN PÅ SEMESTERN

Den 2016-08-01, kl 11:47:02
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Köpt en ny kyl/frys.
Middag på @Burgers.
Ghostbusters på bio.
Besök på Ullared.
Standup - Bad jävlar i Tylösand.
 
 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide