IM FRIENDS WITH THE MONSTER THAT´S UNDER MY BED

Den 2013-11-28, kl 15:12:07
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Händer inte mycket idag. Känner mig trött och seg i kroppen. Åkte iväg en snabbis till stan och köpte lunch och kaffe på espresso house och sen hem igen. Skönt att komma ut lite iaf även om de är as kallt ute! Myser med bebisarna i soffan nu men tror jag ska ta mig en lång, skön dusch. Det är så himla kallt hemma så de hade varit skönt att tina upp i duschen. Har lite nya produkter från Body Shop som jag tänkte prova. Kommer att dofta som en liten ros hihi! 
 
 

WE´RE THE MILLERS

Den 2013-11-28, kl 09:54:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Såg denna filmen nyligen och den ligger nu definitivt på min topp 5 lista! Kan vara en av de roligaste filmer jag sett haha. skrattade mig igenom exakt heeela filmen. Den handlar om en kille som är knarklangare och blir tvingad att smuggla knark mellan Mexico och Usa. Han tror inte att han skall klara det själv så han ber sin granne som är strippa att va hans fru under resan, hans andra granne blir hans son och en tjej som lever på gatan blir hans dotter. Det uppstår så många pinsamma situationer under filmen att jag fick gåshud haha. Ni vet när de blir så pinsamt att man knappt kan kolla .. Om man inte kollar på denna filmen så missar man verkligen någonting! 
 
Kolla trailern !
 
 

IM YELLING TIMBER , YOU BETTER MOVE

Den 2013-11-27, kl 11:03:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Sitter på jobbet och äter frukost. Började halv 10 idag så jag kunde sova ända till 8! Känner mig så himla utsövd hihi, när hände det senast liksom. Idag är det världens tråkigaste väder, himlen är helt grå och regnet hänger i luften. Vilket gör denna dagen perfekt att jobba på. Hoppas på bättre väder imon när jag är ledig. Min ända lediga dag denna veckan. Jobbar heela helgen, både fredag, lördag och söndag. Kommer va på stationen visseligen så det kommer förhoppningsvis va lugnt och skönt. Nu måste jag jobba vidare!
 
 

NEVER REGRET ANYTHING THAT MADE YOU SMILE

Den 2013-11-26, kl 19:22:39
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Har spenderat denna dagen med på jobbet, surprise surprise! Fick lära mig någonting nytt idag som jag satt med. Hade as roligt haha men de är alltid kul att göra någonting annat än de gamla vanliga. Slutade tidigt idag, kl 3 så jag tog mig en promenad till stan eftersom att de va så fint väder. Tittade lite i affärer efter julklappar men hittade inga .. hittade däremot ett nagellack till mig själv hihi. Har letat efter ett glittrigt nagellack från Essie hur länge som helst så jag blev så glad när jag hittade det! De hade kampanjpris på det också vilket gjorde det ännu bättre. Köpte med mig en macka och kaffe hem från espresso house som blev middag. Patrik har jobbat över idag så jag va inte sugen på att göra mat till bara mig. Har istället packat ihop nästa hela badrummet och målat naglarna hihi. 
 
 

EN SÅN DAG DÅ MAN BORDE STANNAT I SÄNGEN

Den 2013-11-25, kl 12:09:36
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Nu är det sista rasten och bara två timmar kvar innan jag drar från jobbet. Att bara jobba 8 timmar på en måndag är guld värt! Jag va helt galet trött imorse och irriterad utan anleding. Eller anledningen va väl att jag var trött hihi men nu är det bättre! Funderar på om jag ska åka in en snabbis till stan nu efter jobbet och kika på julklapp till Patrik. Vi har kommit överens om att bara köpa något litet till varandra då vi tänkte köpa en kyl och frys till oss i julklapp istället. Det är jag så nöjd med. Bara 17 dagar kvar till flytt! Känns som att allt jag pratar om och tänker på är flytten men jag längtar så mycket att jag spricker! Hoppas att ni står ut med mig ändå!
 
 
 
 
 
 

FÖR DET ÄR EXAKT 30 DAGAR KVAR TILL JULAFTON

Den 2013-11-24, kl 17:40:39
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Igår var jag och Patrik på Liseberg tillsammans med Hanna och Ankan. Det va hur mysigt som helst, vi gick runt, myste handlade lite och vi åt middag på.. heter den järnvägsrestaurangen? Iaf den restaurangen som ligger vid bergbanan. Maten var supergod även om det tog ett tag innan maten kom. Det va väldigt mycket folk så man förstår ju men det är ändå segt att vänta på maten i över en timme. Jag lyckades ta några kort men alla blev suddiga ... Inte lätt att ta kort när man trängs med flera hundra personer. 
 
Jag och Patrik har åkt runt hela dagen idag. Vi åkte först till Nordstan och trängdes med folk för att hitta en plånbok till Patrik. Sen åkte vi till MediaMark för att titta på kylskåp, frys och micro till nya lägenheten. Vi åkte förbi djuraffären och även mataffären på väg hem. När vi kom hem bakade jag både chokladmuffins med chokladglasyr och kardemummamuffins som blev hur goda som helst. Nu gör Patrik middag, han provar på något nytt recept och jag tror att det blir kycklinggratäng? Aja de blir säkert bra vad det än blir hihi. Nu ska jag mysa vidare med en muffins, ett glas cola och kardashian på tv!
 
 
 

HUR FIN ÄR DEN INTE DÅ

Den 2013-11-22, kl 20:12:24
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Kolla in finaste bloggen! Älskade mustachiovän har gjort allt detta! Jag är själv sämst på att fixa och trixa med bloggen hihi så bästis ställde upp och gjorde den så fin. Älskar att det är julstämning överallt och även på bloggen!
 
Har hängt på jobbet hela dagen och fått mitt nya schema. asså .. vad kan jag ens säga. Typ bästa schemat jag haft! Haha tror att jag jobbar 17 dagar av 35. Och då är två av dagarna utbildning så jag räknar inte ens de som jobb. Dessutom är jag ledig julafton vilket va viktigast för mig! Är även ledig nu i helgen och imon blir det liseberg med några vänner, kommer bli myspys! Ska se om jag kan ta några fina kort men de brukar jag sällan lyckas med så förvänta er suddiga kort hihi.
 
 

WORKING THURSDAY

Den 2013-11-21, kl 08:14:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag är det bara jobb som står på schemat. Slutar vid halv 5 idag vilket känns helt okej. Det är väldigt lugnt på jobbet nu men jag antar att det är på grund av mörkret. När det blir ljusare kommer nog folk igång! Man har julpyntat på jobbet också, det hänger stora stjärnor i varje fönster och de är så himla mysigt! Igår bjöd en arbetskollega på pepparkakor ocks så jag tror att alla känner julstämningen nu hihi.
 
 

HATAR HSB

Den 2013-11-20, kl 16:04:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Min dag har bestått av att jobba och svara på samtal från folk som vill ha min lägenhet. Sjukt många har ringt idag! Tydligen så har HSB bestämt att på söndag är sista datumet för att säga ja eller nej till lägenheten. ALLA vill nu komma och titta på lägenheten denna veckan. Varken jag eller Patrik har tid denna veckan och dessutom vill jag inte ha folk hemma hos mig när jag håller på att packa ihop mitt hem. Det är lådor och grejer från golv till tak. Folk, flytta aldrig till en hyresrätt som HSB har hand om! Jag har aldrig blivit så här dåligt behandlad någonsin. Säger till varenda person som ringer att HSB är värdelösa och att man flyttar in på egen risk typ haha. 
 
 

HAHAHA ASSÅ SORRY

Den 2013-11-19, kl 16:17:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

SPENDERAT SENASTE TIMMEN PÅ WEHEARTIT

Den 2013-11-19, kl 15:10:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
det är visst inte bara jag som längtar ihjäl mig till december och julmys 
 
 
 
 

SUNDAY AND MONDAY CHILL

Den 2013-11-18, kl 09:29:59
Filed in about everything | Kommentarer: 1
Igår var jag på stationen och hjälpte 3 personer på 7 timmar. Stolt över min insatts måste jag säga haha! Satt mest i soffan, tjöta och kolla tv. Men jag menar det är inte många som orkar ta sig någonstans på en helg, då är det lättare att ringa.
 
Gjorde inte många knop när jag kom hem heller. Patrik hade rensat i förrådet och tagit med två lådor upp som jag gick igenom. Slängde en del gamla saker och sen la jag mig på soffan, igen hihi. Tror jag somnade i soffan vid 7 .. Jag va så himla trött. Skulle sova ut idag men jag vaknade vid halv 8 ändå. Idag ska jag inte göra mer än att tvätta, jag behöver en ta-det-lugnt-hemma-dag! (ska bli skönt att ha tvättmaskin och torktumlare i nya lägenheten så man slipper lägga ner en hel dag på att tvätta!)
 
 

JUUUULEFRID ELLER NÅT

Den 2013-11-16, kl 20:57:41
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Denna dagen har bestått av jobb, ikea, åhlens, panduro och mys hos patriks föräldrar. Känns som världens längsta lördag men nu är jag hemma iaf. Glöggen som Patrik hållt på med i typ en månad är klar! Sitter med en liten kopp glögg nu och de är så gott! Smakar inte ens alkohol, hatar när det gör de. Känner mig tröttare än tröttast nu och tänker snart sova! Jobb imon med 8-15. Bra tid ändå för de är lite folk som kommer och jag hinner ta de lugnt under både frukost och lunch! Dessutom har jag massa tid att hitta på roligheter efter jobbet. Kommer nog bara åka hem och sitta i soffan haha men ändå värt! 
 
Liseberg har öppnat och jag ska försöka få med alla mina vänner nästa helg haha. Kom igen då vänner! Man kan inte säga nej till en helkväll på Lisebergs julmarknad!
 
P.S JAG PETADE MIG JUST I ÖGAT. PETADE MIG I ÖGAT TVÅ GÅNGER IGÅR OCH NU IGEN! HUR FASEN ÄR DE ENS MÖJLIGT!? JAG ÄR BLIND! 
 
 

SÅ MÅNGA TAPPAR DET OCH SPÅRAR UT

Den 2013-11-15, kl 19:06:01
Filed in about everything | Kommentarer: 2
Jag har haft en hemsk dag på jobbet. Det har inte varit jobbet i sig som varit hemskt utan jag har varit hemsk. Jag känner mig så fruktansvärt stressad. Vet inte ens varför egentligen. Jag har knappt ätit idag, jag har mått illa och haft ont i magen. Och jag känner hur stressen äter upp mig. Varje gång jag sätter mig ner och försöker att slappna av så vill jag bara gråta. Jag är bara så trött. Jag är trött på mig själv för jag blir extremt stressad av minsta lilla sak. Patrik smsa förut och sa att jag fått ett brev från HSB. Jag fick springa till toaletten för jag höll på att spy för att jag blev så stressad över att jag fått brev (öppnade brevet nu och de var bara några frågor gällande lägenheten). Förstår ni problemet? Försöker att varva ner men vet inte riktigt hur jag ska göra de. Det blir lite bättre när jag inte har någonting att göra, men hur ofta är de.. 
 
Iaf nu när jag kom innanför dörren så kände jag doften av jul och mat. Upptäckte att patrik köpt ljus och ett doftar jul. Har tidigare visat ett ljus för honom som han tyckte dofta galet mycket jul haha så de fick jag inte köpa. Men nu köpte han ett till mig ändå. Han står även i köket och lagar mat. Har satt mig i soffan och svept i mig två glas vin och bara försöker att njuta lite. Känner fortfarande av stressen i bröstet men de känns lite bättre hemma. Det känns alltid lite bättre att vara hemma med patrik och bebisarna. 
 
 

ÄLSKADE JUL

Den 2013-11-14, kl 13:57:39
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag är sån som verkligen brukar snöa in mig på saker. Just nu är det bodyshop och julen men framför allt julen. Har alltid älskat julen, tycker att det är bästa tiden på året. Längtar till Liseberg öppnar och man kan gå runt där och mysa på julmarknaden. Längtar tills vi flyttar och kan julpynta hela lägenheten. Känns onödigt att pynta där vi bor nu när vi ändå måste packa ihop allt sen. Jag är så himla sugen på att göra julpynt själv men får se om det finns tid till det. Hade velat göra en sån krans som man hänger på ytterdörren men som sagt får vi se. 





DET ÄR EN REGNIG, REGNIG DAG

Den 2013-11-14, kl 11:11:47
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Igår spenderade jag min kväll på gymmet. Spinning stod på schemat och det va nog det jobbigaste passet på länge. Mådde illa i slutet och när jag kan hem la jag mig bara på soffa. Orkade inte röra mig haha. Är nöjd att jag cyklade 1,5 mil på en timme iaf. På kvällen kikade jag och Patrik även på nya monsters ink, tror den heter monster university. Asså den är helt sjukt roligt, skrattade nog hela filmen! Det är en film som man måste se. 
 
Är ledig från jobb idag med eftersom att jag jobbar hela helgen. Det ösregnar ute så har ingen lust att hitta på någonting direkt men ska iväg och handla när jag kommer upp från soffan. Och när regnet inte öser ner längre. 
 
 
 
 

HAR NI TÄNKT PÅ ATT DET ÄR EN MÅNAD KVAR TILL LUCIA ?

Den 2013-11-13, kl 18:25:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

NÖÖÖÖÖJD ÖVER MITT BYTE AV BANK

Den 2013-11-13, kl 14:16:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
FIXAT. Allt som har med banker att göra är fixat! Jag gillar inte Swedbank upptäckt jag idag. Gick ju dit för att avsluta ett konto som jag har hos dem och han ville inte hjälpa mig ... han sa att jag fick gå till Nordea, dvs min nya bank och så skulle personal där avsluta mitt konto. När jag kom till Nordea och förklarade så blev tjejen som hjälpte mig förbannad för tydligen så ska Swedbank inte ha några problem alls att avsluta mitt konto. Men men jag fick hur bra hjälp som helst av tjejen på Nordea så jag är glad att jag bytt till den banken! 
 
Den bilden jag lade upp igår, den med body butters från Body Shop. Råååkade visst köpa den ... haha blev någon förvånad? Men de kändes ändå värt, under 200 kr för 3 olika body butters. Alla doftar hur underbart som helst. Vem vet, kanske behöver gå tillbaka och köpa alla i full size hahah. Orkar inte med mig själv. Nu blir det sallad och julmust till lunch, mums!
 
 
 
 

FÖR DET ÄR BARA EN MÅNAD KVAR

Den 2013-11-12, kl 20:35:34
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Den otroligt långa och sega jobbdagen är över och jag har precis ätit svampsoppa som Patrik lagat. Så himla gott! Han hade till och med köpt hem julmust hem till mig. älskar julmust! Är ledig imon och då ska jag först till Nordea och fixa och sen till Swedbank och avsluta mitt konto. Har även tänkt att svänga förbi bodyshop, har suttit både igår och idag och kikat på hemsidan. Är så himla sugen på att köpa på mig några produkter. De kommer ju ut special produkter varje jul och jag hade velat ha någonting från varje ny doft hihi. Blir nog inte så eftersom att bodyshop är ganska dyrt och jag är rätt så fattig men någonting ska jag nog få med mig hem. 
Kom på att det bara är en månad kvar innan flytten! KOM IGEN NU DÅ TIDEN, GÅ FOOOOOOORT
 
 

MAKE TIME GO FASTER

Den 2013-11-11, kl 19:59:37
Filed in about everything | Kommentarer: 0



JOBB 13-22 OCH DET ÄR SVIIIIINKALLT UTE

Den 2013-11-11, kl 10:00:14
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

FÖR DET ÄR ONSDAG OCH DET KÄNNS HELT OKEJ

Den 2013-11-06, kl 14:57:52
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Kom nyss hem från jobbet, 8 timmars pass idag kändes helt okej. Har varit fruktansvärt trött idag så det är skönt att vara hemma. Tror jag ska ta mig en tupplur innan patrik kommer hem vid 4. Ikväll blir det spinning. Har knappt tränat sista tiden så varför inte kicka igång med ett spinning pass. Jag kommer dö. Vi hörs aldrig igen. typ.
 
 

OM JAG NÅGONSIN SÄGER UPP MIG FRÅN JOBBET, THIS IS HOW I DO IT

Den 2013-11-03, kl 11:37:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

FÖRSTE NOVEMBER TVÅTUSENTRETTON

Den 2013-11-01, kl 09:24:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide