HELG

Den 2014-11-30, kl 19:04:10
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Denna helgen har bestått av jobb, mys och mer jobb. Sitter faktiskt just nu på jobbet och har absolut ingenting att göra. Himla skönt. Idag har jag, Emma, Anton, Lisette, Elain och Åsa varit hos Åsas mamma på Kvarnby Art och målat massor. Jag gjorde ett tvådelat fat som jag ska ha hemma och en julklapp till Anton. Efter målningen blev det pizza och sen direkt till jobbet. Tror faktiskt att jag ska gå upp en våning och handla lite godis, har ju inte direkt något annat för mig haha.

Emma, kom tillbaka till jobbet nu och underhåll mig! Orkar inte vänta till februari juuuuu

FRIDAY

Den 2014-11-28, kl 18:58:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Äntligen fredag! Älskar fredagar trots att jag jobbar varannan helg. Det är något speciellt med fredagar liksom. Har iaf varit ledig idag och har egentligen inte gjort mycket alls, varit och handlat och tvättat bara. Patrik ligger i badet nu så jag tänkte snart sätta igång med middagen. Idag har jag bestämt mat så det blir pulled pork i pitabröd med massa goda tillbehör. Förhoppningsvis blir det mat över så att jag får goding lunch på jobbet imorgon. Det blir ingen sen kväll för mig eftersom jag börjar redan 7.30 imorgon bitti men ska vara på stationen så det ska bara bli roligt. Efter jobbet så ska jag direkt hem för att storstäda och sen skall jag gå bananas över julpyntlådan haha. Patrik satte upp alla adventsljusstakar redan igår och det är så himla mysigt! Jag behöver få upp resten av sakerna känner jag, behöver mer julstämning! 
 
 

CHIPS

Den 2014-11-27, kl 17:40:51
Filed in | Kommentarer: 0
Har ni smakat? SÅ LÖJLIGT GOTT! Dessutom så är det ca 600 kcal i en hel påse så hela världen går liksom inte under om man råkar trycka i sig hela... haha om man bryr sig om kalorier och sånt då. 
 
 

KELLIN QUINN <3

Den 2014-11-26, kl 19:44:04
Filed in about everything | Kommentarer: 0

MAKEUP WANTIES

Den 2014-11-26, kl 18:08:26
Filed in about beauty | Kommentarer: 0
 
 

TRÄNINGSKLÄDER

Den 2014-11-24, kl 17:34:00
Filed in about shopping | Kommentarer: 0
 
Trots att jag inte tränat på länge pga olika anledningar så är jag alltid sugen på nya träningskläder. Vet inte varför men jag tycker att det är så svårt att hitta träningskläder som jag trivs i och känns bekväma under träning. Dessa kläder finns iaf på Gina och de hade mer än gärna fått flytta hem till mig! 
 
Förhoppningsvis så kommer jag igång med träningen snart. Snart är det ju 2015! new year, new me eller hur brukar de låta haha. När träningen kommer igång så blir det definitivt nya träningskläder, man måste ju få belöna sig lite när man jobbar hårt hihi. 
 
 
 
 
 

MÅNDAG, VAD ÄR DITT PROBLEM ?

Den 2014-11-24, kl 07:27:20
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Tänkte bara kika in här och klaga lite haha. Inte nog med att det är måndag, det är svinkallt ute och ösregnar! När jag åkte hemifrån imorse funderade jag på att ta bilen till jobbet men det kändes onödigt så jag tog tåget istället. Men det ångrade jag ju rätt snabbt haha, himlen öppnade sig medan jag gick mellan centralen och jobbet så nu ser jag ut som ett troll och jag är pisseblöt. Mina jeans är helt blöta men jag har virat in mig i en filt så förhoppningsvis torkar mina byxor snart så jag slipper frysa och bli sjuk.
 
Jag hoppas verkligen att resten av dagen blir bättre än hur den började. Kom igen nu måndag, gör mig glad.

MYSSÖNDAG

Den 2014-11-23, kl 15:04:00
Filed in about everything, about shopping | Kommentarer: 0
Eftersom att patrik är iväg och jagar hela dagen bestämde jag mig för att åka tll Kungsmässan, som vanligt, och kika lite. Fick med mig en supergo halsduk, den jag skrivit om tidigare, och två nagellack hem. Köpte även med mig min favoritsallad ifrån EspressoHouse som jag åt till lunch nu. Annars händer inte mycket idag, hade tänkt städa och diska. Tvätten är redan avklarad och när patrik kommer hem ikväll hade jag tänkt att laga tacogratäng till middag. Känns skönt att ha en lugn dag efter att ha jobbat så himla mycket sista tiden. 
 
 
 
 
 
 
 

SKINCARE WANTIES

Den 2014-11-22, kl 19:50:00
Filed in about beauty | Kommentarer: 0
 

TORSDAG

Den 2014-11-20, kl 18:36:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Efter en lång dag på stationen var det perfekt med pizza till middag! 
 
 
 
 

ON THE TOP OF THE LIST

Den 2014-11-18, kl 19:33:00
Filed in about shopping | Kommentarer: 0
 
Högst upp på min önskelista står en vit t-shirt som passar till allt. Ett par svarta jeans som sitter som en smäck och en brun/beige halsduk som passar till det mesta. Längtar till lönen! 

TISDAG

Den 2014-11-18, kl 09:47:39
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Efter att ha jobbat hela helgen var det riktigt skönt att vara ledig igår. Jag sov till 11, åt en stor frukost och sedan tog jag ett långt bad. Använde både ansiktsmask och hårinpackning så jag kände mig som en ny människa efteråt. Men jag hade mensvärk från helvetet. Ni vet, när man inte ens kan stå rakt utan man måste stå lite böjt haha. Så himla tröttsamt men om man ser det från den ljusa sidan så jobbade jag ju inte iaf. Med det gör jag nu och tre dagar framåt. Längtar så otroligt mycket till helgen då jag är ledig och jag längtar ännu mer till jul för då har jag nästan två hela veckor ledigt! Oh vilken lyx att få vara ledig mer än två dagar i rad haha.  

G.R.L - UGLY HEART

Den 2014-11-17, kl 00:02:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
And I wonder does it blow your mind
That I'm leaving you far behind
I wonder does it stop your heart to know
You're not my sunshine, anymore
 

LISEBERG

Den 2014-11-15, kl 17:46:30
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Igår hade jag en supermysig kväll tillsammans med mina favoriter på invigningen av Jul på Liseberg. Vi såg när man tände "granen", vi kollade på skridskoshow & fyrverkerishow, vi köpte massa gott och ät middag ihop. Helt perfekt fredag.

TIMBERLAND

Den 2014-11-13, kl 20:20:21
Filed in about everything | Kommentarer: 0

tror att jag behöver ett par timberland .. 💜

HURRY UP

Den 2014-11-13, kl 10:27:47
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
 

FARSDAG

Den 2014-11-09, kl 09:20:49
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon. Idag är jag trött, var inte hemma förens kl 1 i natt. I går kväll var nämligen jag och patrik, tillsammans med min familj hemma hos patriks föräldrar. Vi åt god mat och hade det jätte mysigt. Riktigt skönt att patriks och mina föräldrar kommer så bra överens. Fick reda på att patriks föräldrar skall åka på kryssning nästa år då anette fyller 50 och de skall avsluta kryssningen i New York. Och de ska bo på samma hotell som jag bodde på när jag var i New York haha. vad är oddsen liksom. Fick även reda på att mamma och pappa ska till London om två veckor och de har ytterligare en resa till London inbokad i maj! Då ska de se Eric Clapton och jag är så himla avundsjuk haha. Jag vill också ut och resa snart!
 
Med idag är det fars dag. Jag kommer spendera eftermiddagen hemma hos pappa för middag och patrik skall äta på restaurang med sin familj och resten av släkten. Upptäckte precis att jag inte har några bilder på mig och pappa! Jag och pappa har ju tagit hur många bilder ihop som helst .. var är de bilderna haha. typiskt!
Grattis på farsdag min bästa pappa <3
 
 
 
 

FIXARDAG

Den 2014-11-02, kl 14:14:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Än så länge har min dag bestått av städa iordning köket och diska för det såg ut som ett bombnedslag därinne. Jag har även städat vardagsrummet, håller på att tvätta och jag har tvättat mina sminkborstar (som jag skulle gjort för hur länge sen som helst) och rensat bort allt gammalt smink. Det är helt enkelt en fixardag. Patrik har jour på jobbet och han har verkligen jobbat konstant sen i torsdagseftermiddag, stackaren. Tänkte överraska honom med ett fint och rent hem så slipper han tänka på det iaf. Själv börjar jag inte jobba förens 8 ikväll och jag fick precis reda på att även Åsa gör natten. Så himla bra! Åsa tar med sig godis och jag tar med mig celsius så vi ska nog kunna hålla oss vakna på de socker-och koffeinkickar som vi kommer få haha. Nu tänker jag ta en välförtjänt paus framför Animal Planet medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. 
 
 

FÖRSTA NOVEMBER

Den 2014-11-01, kl 13:52:08
Filed in about everything | Kommentarer: 0

© Headerbilder från Wallpapers Wide