DET ÄR FAKTISKT INTE BARA MITT FEL

Den 2016-10-29, kl 21:04:55
Filed in about Stella | Kommentarer: 0

Vi har löjligt mycket bebiskläder. Och jag kan faktiskt inte ta ansvar för allt detta haha. Jag har nog köpt typ en tredjedel, resten har jag fått av Emma och av Patriks föräldrars grannar som har två små tjejer. Patrik och jag var på Ikea idag och köpte en byrå. Och jag har nu fyllt den ... det blir många ombyten på bebis helt enkelt hihi.


TVÄTT

Den 2016-10-28, kl 13:29:13
Filed in about Stella | Kommentarer: 0
 
Eftersom att jag nu är sjukskriven så har jag inte allt för mycket att göra. Därför passar jag på att tvätta alla bebiskläder! Det är så mysigt och jag kan knappt fatta att en liten tjej faktiskt ska använda kläderna. Med tanke på hur allt ser ut just nu så är det inte omöjligt att hon kommer lite tidigare än tänkt. Men vem vet, hon kanske aldrig vill komma ut haha. Nu när jag hängde upp alla kläder så märkte jag att vi inte har handlat så färgglada kläder, det är mest vitt/beige/brunt/ljusrosa och lite svart. Helt i min smak faktiskt, jag är ju själv inte så färgglad när det kommer till kläder. 
 
Ska försöka tvinga med mig Patrik till IKEA i helgen så att vi kan köpa en ny byrå och sätta ihop så att jag kan lägga undan kläderna där. Sen vill jag snart sätta ihop spjälsängen och jag tror dessutom att jag ska packa BB-väskan redan nu i helgen. Så är allting klart ifall att bebis vill komma tidigare än planerat. Oh vad jag längtar efter dig mitt lilla hjärta.

UPDATE

Den 2016-10-27, kl 16:08:00
Filed in about Stella | Kommentarer: 0
Igår eftermiddags gjordes en ny undersökning och den visade samma som den första så jag fick stanna över natten. Kan ju säga att jag var lagom nöjd, men men inte mycket att göra. Patrik kom och sov över han med, så att jag slapp att vara själv. Imorse gjorde vi ytterligare en undersökning och då hade allt stannat av så jag fick åka hem. Men jag är sjukskriven i en vecka framåt och på måndag ska jag på kontroll hos MVC så att inget ändrats. Sen ska jag på ytterligare en kontroll veckan därpå. Håll tummarna för mig nu att det inte blir några mer sammandragningar, blödningar eller att livmodertappen minskar. 

INTE MIN DAG

Den 2016-10-26, kl 14:18:40
Filed in about Stella | Kommentarer: 0

Efter att ha haft små blödningar sen i måndags så ringde jag till MVC. Jag förklarade vad som hänt och de sa att om jag var orolig så kunde jag ringa till förlossningen eftersom att de inte hade någon läkare på MVC denna veckan. Jag ringde till förlossningen och de sa samma sak, kom in på kontroll om du är orolig. Så jag åkte från jobbet till förlossningen. Efter CTG, gynundersökning och ultraljud så fick jag reda på att jag har sammandragningar och att min livmodertapp börjat förkortats. Detta ska egentligen inte hända fören närmare förlossningen. Så nu ligger jag i ett rum för observation. Om 2-3 timmar så ska jag göra en ny undersökning och förhoppningsvis så har sammandragningarna avtagit och livmodertappen blivit längre för då får jag åka hem. Annars så ska man försöka stoppa sammandragningarna så att bebis inte kommer för tidigt. Bebis får helst stanna i 7-8 veckor till!


SHOPPINGLIST

Den 2016-10-24, kl 18:43:54
Filed in about everything, about shopping | Kommentarer: 0

Jag är så himla exalterad, för på lördag ska jag och Emma till Ullared för shopping! Jag längtar så mycket att jag redan skrivit ihop en shoppinglista haha. Ska främst kika på bebisgrejer men även julpynt! Julen är ju min favorithögtid så självklart måste jag kika på vad som är nytt för i år hihi.


VECKA 32 (31+3)

Den 2016-10-16, kl 17:09:00
Filed in about Stella | Kommentarer: 0
 

VARFÖR JAG ÄLSKAR HÖSTEN

Den 2016-10-15, kl 21:31:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 LJUS - Jag älskar ljus, med eller utan doft. Ljus kan vara något av det bästa och mysigaste jag vet. Hösten är den perfekta tiden för att elda upp alla ljus som jag samlat på mig under resten av året. Men jag passar alltid på att köpa några nya som doftar lite mer höst / vinter. 
 
VARM DRYCK - Att krypa upp i soffan under kvällen/morgonen med en kopp te ger mig ett lugn i hela kroppen. Det är oftast under hösten som jag köper på mig några nya sorter som jag kan njuta av. OCH det är äntligen dags att njuta till fullo av chailatte från Espresso House. Kan vara något av det godaste som finns att dricka! 
 
KLÄDER - Höstmode kan ju vara det snyggaste som finns. Boots, stickade tröjor och stora härliga halsdukar. Under hösten känner jag alltid att jag vill uppdatera garderoben! Denna hösten köper jag nog inte allt för många klädesplagg pga graviditeten men jag ska unna mig ett par innetofflor, gosiga strumpor och myskläder att ha hemma! Kanske investerar i ett par vinterboots också.. vi får se!
 
INREDNING - Jag blir alltid sugen på att göra om hemma när årstiderna skiftar. Just nu är jag mest sugen på nya kuddar till soffan, en filt med något "juligt" mönster och minipumpor att ha som dekoration på mitt ljusfat på vardagsrumsbordet. 
 
MUSIK - Under hösten så släpper jag oftast allt som har med "sommarmusik" att göra. Ni vet, sån musik med mycket tempo, bas och som verkligen andas sommar. Under hösten så vill jag lyssna på Jasmine Thompson, Melissa Horn mm. Jag vill inte ha peppmusik utan mysmusik. 
 
TV - Under sommaren så brukar jag ta en paus från alla serier och tvprogram, känns som att just sånt går på lite sparlåga inför hösten. Men nu är det dags att börja med alla mysiga tv / filmkvällar igen. Nya tvprogram, nya serier eller nya säsonger på serier kommer ut och det blir man ju alltid exalterad av. 
 
NATUREN - Det är verkligen något särskilt med krispig höstluft. Att promenera runt ute, en solig och kall höstdag måste ju vara något av det härligaste som finns. Man får sån energi av luften och att få se alla löv på träden skifta färg, iaf jag. Och även under regniga dagar så känner jag fortfarande av mysfaktorn. För det finns väl inget mysigare än att komma hem efter att ha varit ute i en riktigt höststorm, byta om till myskläder, tända ljus, ta en kopp te och krypa upp i soffan framför en bra film. 
 
VINTER - Jag älskar även hösten för då vet jag att vi närmar oss vintern och min favorithögtid, julen! Jag vill redan nu börja lyssna på julmusik, ta fram adventljusstakarna och pynta! Men eftersom att vi är i mitten på oktober så får jag hejda mig haha. Men jag tänkte börja pynta tidigt i år. Eftersom vi väntar en liten bebis i mitten på december så vill jag hinna klart innan dess. Julpynt är inget som kommer stå högt upp på listan när vi kommer hem med bebis. Tänk att jag och Patrik ska få fira jul med en ny liten familjemedlem. Jag kan knappt vänta! 
 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide