CALM DONE, IT´S FRIDAY

Den 2013-08-30, kl 07:40:19
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Det positiva med att börja jobba 6.30 är att man slutar tidigt. Det negativa är att man är så himla trött under dagen för att man gått upp 5.30. Min dag började inte så bra heller.
 
Hade ställt klockan en timme för sent så Patrik väckte mig och frågade om jag inte skulle gå upp haha, stress! Fick varken med mig frukost eller lunch hemifrån .. Hann med spårvagnen iaf till korsvägen men där missade jag min andra spårvagn. Nemas problemas, jag går  till jobbet bara tänkte jag. Tog typ 3 steg och sen började det att spöregna! Tur att jag hade en jacka, otur att jackan är så tunn att det regnade igenom.. jag traskade vidare! meeeeeen min strumpa gled av halva foten i skon och jag kunde ju inte stanna mitt i regnet och ta av mig skon och fixa strumpan så jag fick gå vidare. Hatar när strumpan glider av foten i skon! Så himla obehagligt, man kan ju inte gå normalt.
 
Aja, jag kom fram och lyckades rätta till strumpan. Nu är det jobb och kön är helt röd av någon konstig anledning. Jag menar, lugna ner er det är fredag!
 
Love rainy days

LET WORK IT

Den 2013-08-29, kl 15:22:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Denna dagen har gått så fruktansvärt långsamt! Satt själv i rummet halva dagen innan alla dök upp. Så nu är det fullt ös typ hihi. Ska till gymmet sen men har ingen lust alls. Har ingen lust att göra nåt för min energi försvann helt! Får väl igen nu bara för att jag va pigg imorse haha. Men bara 45 minuter kvar innan jag går för dagen iaf och de känns så skönt! Kanske har lite tur och hinner ta en tupplur när jag kommer hem hihi, hade behövts!


NOT SO VERRY SLEEPY

Den 2013-08-29, kl 08:15:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Nu har jag just kommit till jobbet och fixat iordning. Satte mig ensam i ett rum men det lär dyka upp fler här under dagen. Känner mig rätt pigg idag av någon konstig anledning, jag är ju aldrig morgonpigg! Men de är väl skönt att slippa sitta och gäspa så att kinderna gör ont haha. Ska läsa igenom alla mail och gå igenom alla nyheter på internet så att jag är lite förberedd för dagen. Ska nog ta mig en kaffe också, fira att jag är pigg haha. Slutar halv 5 och sen ska jag och Patrik direkt till gymmet! Måste även förbi och köpa grönsaker på Ica, helt sjukt va mycket sånt som går åt nu!
 
lazy

LEDIG ONSDAG

Den 2013-08-28, kl 20:19:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Har varit sämst på att uppdatera sista tiden men har inte haft någonting att säga egentligen. Började ju jobbet i måndags och jobbade även igår. Idag var jag ledig. Tog mig en liten vända till stan och köpte lite nödvändigheter och även sushi till lunch. Träffade även Cissi för en fika och massa tjöt. Vi har inte setts på nästan en månad så det va supermysigt att få umgås lite. 
 
Just de! Måste berätta att jag och Patrik börjat med LCHF. Vi är inte 100% seriösa men de flesta måltider innehåller inga kolhydrater. Jag "fuskade" lite idag när jag åt sushi men vad gör de om 100 år. 

FÖRSTA DAGEN PÅ JOBBET

Den 2013-08-26, kl 08:18:30
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon! Nu är semestern slut och jag är tillbaka på jobbet. Kunde verkligen inte somna inatt så jag har sovit ca 5 timmar. Inte helt optimalt första dagen när man ändå är helt efterbliven haha. Jag känner mig ärligt talat lite borta i huvudet. Fasiken va mycket saker det är som jag måste komma ihåg haha dessutom har jag nästan 70 mail att gå igenom! Det kommer ju att ta år och dar att gå igenom allt! Aja, jag får ta en liten mjukstart dag och försöka komma in i allt igen. Jag blir nästa irriterad på mig själv när jag inte arbetar lika fort som jag brukar .. men ah haha det får bli som de blir idag.
 
Måste även säga att jag och Patrik va på gymmet igår och nu har jag ont nästan överallt. haha jag är så trött i kroppen att det blir en vilodag idag!
 

REMEMBER IT

Den 2013-08-24, kl 22:03:53
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

LAGER 157

Den 2013-08-22, kl 19:28:50
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 Imorse kom Patriks syster Hanna hit. Vi satt och mös o tjötade i soffan tillsammans med katterna ett tag innan vi gick ut med katterna. Första gången Frank va ute och de va lite skakigt hihi. Han kröp mest runt på marken och vågade inte riktigt gå någonstans. Gustav promenerade på som vanligt och hade hur kul som helst. Han va inte speciellt glad när vi senare skulle gå in .. Hanna och jag gjorde därefter tacos till lunch, hihi så lyxigt och gott!
 
Sen tog vi bilen till Kållered för butiksöppningen av Lager 157. Det va helt sanslöst mycket folk! Först stod vi i kö för att komma in i butiken i typ en halvtimme. När vi väl kom in så lyckades vi få tag på några godbitar men vi stod säkert i ytterligare en halvtimme i kö till provrummet. Hanna och jag hittade en stickad tröja som vi båda köpte och jag hittade även en annan fin tröja. Sen skulle vi betala ... i 2 timmar stod vi i kö till kassan! De va helt sinnes och flera gånger höll vi på att ge upp. Hanna skulle dessutom på ett pass på gymmet som ligger i närheten och vi hann precis i tid! 
 
Kom hem för en liten stund sen och känner mig helt slut. Skulle åkt med Patrik till gymmet men jag orkade verkligen inte. Har ingen ork alls så jag bestämde mig för att stanna hemma. Jag cyklar till gymmet imon istället och kör ett pass. Känns meningslöst att gå till gymmet när man ändå inte vill va där, ingenting blir bra då. Så vila ikväll och tagga för imon! 
 
 
Kön va minst lika lång bakom mig och Hanna. Och när vi kom ut från butiken efter ca 3 timmar så var kön ännu längre!
 

ÖVERST PÅ MIN SHOPPINGLISTA

Den 2013-08-21, kl 21:33:36
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
 

TRÅKIG TISDAG

Den 2013-08-20, kl 14:41:17
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag är det en rätt tråkig dag. Har bara varit på apoteket och blivit fattig och nu tvättar jag.. TRÅÅÅÅKIGT. Men hade mycket tvätt sen efter resan så det behövdes. Och tydligen ska alla tvätta idag också så jag kunde inte ta båda tiderna som jag tänkt mig från början men ska försöka hinna klart idag ändå, orkar verkligen inte tvätta imon med!
 
Igår lyckades jag cykla till gymmet, köra världens benpass och sen cykla hem igen. Höll på att kräkas på vägen hem haha va helt förstörd. Va tvungen att lägga mig och vila en stund innan jag kunde göra mat och duscha. Idag har jag rätt go träningsvärk och de som är ännu roligare är att de kommer va värre imon .. Jag kommer med största sannolikhet bara ligga hemma imon och inte kunna röra mig haha. Ska försöka träna katterna att hämta saker till mig .. lär ju aldrig funka men prova kan man ju hihi. Kaaaaanske orkar ta mig till gymmet .. hm ah vi får se. I let you know! 
 
 
 

SÅ HIMLA SUGEN PÅ DETTA MOBILSKALET

Den 2013-08-19, kl 20:00:29
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Och så finns de bara till iphone 5 ...
 
 

SISTA SEMESTERVECKAN

Den 2013-08-19, kl 07:08:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

THE LIST

Den 2013-08-18, kl 16:09:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Humör: Glad
Gjort: Ätit frukost, läst varenda blogg jag hitta och tittat på film

 

Planer: Titta på film, duscha och hämta bilen hos Patriks faster
Ser på: Ironman 3

 

Lyssnar på: Ingenting just nu
Läser: Inget men ska börja läsa Hypnotisören ikväll 
Dricker: Celsius med apelsinsmak

 

Äter: Chokolääää
Bästa: Jag är inte bakis efter igår, woooooh
Sämsta: Är så sugen på att shoppa men har typ 0 kr på kontot ..
Väder: Regnigt och blåsigt men de är rätt mysigt när man endå inte orkar va ute


TODAY

Den 2013-08-18, kl 11:09:46
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
Japp, tänker ligga i soffan typ hela dagen och pilla på datorn och äta gottit. Igår va det kräftskiva hemma hos Emmas pappa, de va hur mycket folk som helst och vi hade hur roligt som helst! Dessutom va de hur många snapsar och drinkar som helst .. haha att jag inte mår sämre idag! Mår rätt bra faktiskt men känner mig lite sliten så tänker spendera dagen i soffan. 
 
Tusan! Kom på att vi måste hem till Patriks faster idag och hämta bilen som hon lånat av oss. Aja, de får bli ikväll, aldrig i livet att jag åker dit nu. De börja regna nu också .. inte alls sugen på att gå ut. Hm .. skulle ha tvättat idag med. Tror jag skiter i det och tar det i veckan istället. Japp, idag tänker jag inte göra mycket kan ja tala om! Ska se om jag lyckas göra lite frukost till mig och Patrik, ha det! 
 

KARPATHOS 2013

Den 2013-08-17, kl 12:42:21
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Tänkte dela med mig av några bilder, vill inte lägg upp massor men några blir väl bra. Det är nog bara Patrik som tagit kort med kameran, jag var för upptagen med att sola och bada typ haha! Karpathos är verkligen en supermysig ö. Vill man bara ta det lugnt, sola, bada och äta god mat så är detta ett perfekt ställe. Vill man ha party ska man nog åka till en annan ö för vi såg inte mycket av sånt alls. Vi är redan sugna på att åka tillbaka men just nu känns de rätt skönt att va hemma!
 
 

IM BACK

Den 2013-08-16, kl 12:24:34
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Oh nu är jag äntligen hemma efter en mysig och svettig vecka i Grekland! Vi bodde på ett litet hotell som hette Olympic på ön Karpathos. Supermysig ö och riktigt god mat förutom frukosten vi åt på hotellet .. haha den va säkert helt okej det är bara jag som är så himla kräsen. Blev lite flingor och frukt till frukost bara men jag är oftast inte hungrig när de är så himla varmt ute. Vi spenderade dagarna med att ligga på stranden som låg nära hotellet eller i poolen till hotellet. En dag så hyrde vi även en moppe och åkte till en strand som heter Apella beach. Det blåste hur mycket som helst när vi åkte dit så ibland kändes de som att vi skulle blåsa bort! De va inte helt enkelt att hitta heller menpå något sätt lyckades vi komma fram iaf. Apella beach är en stenstrand och vattnet var verkligen kristallklart! Det va så himla vackert!
 
Har inte hunnit lägga in bilderna från kameran i datorn än men ska se om jag lyckas med de under dagen. Patrik ska iväg om ett tag och hjälpa michael att flytta så jag tänkte passa på att va hemma och mysa med mina bebisar som jag saknat så sjukt mycket! Har lite att göra hemma också, måste ju packa upp resväskorna mm. Dessutom regnar de idag så jag har ingen lust att göra någonting förutom att mysa runt hemma hihi. 
 
 

NU ÅKER VI

Den 2013-08-08, kl 09:48:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

älskling och jag sitter just nu på planet ner till Grekland! Lär inte uppdatera här men kanske på insta. Håll utkik så hörs vi när jag kommer hem!


THE PLAN

Den 2013-08-07, kl 13:08:25
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Som jag skrev för någon dag sen så har jag inte tränat på ett tag och vill komma igång! Jag är så taggad! by the way, jag har såååån träningsvärk. överallt. värst är magen! 
 
Iaf, jag ska komma igång! Bara de att jag åker till Grekland imon .. aja, har bestämt att jag ska ha de grymt när jag är borta. ska försöka välja det nyttiga alternativet när vi äter för att få en mjukstart. För nästa vecka när jag kommer hem då jäklar! Patrik börjar jobba vecka 34 och då har jag semester själv för jag börjar vecka 35. Och den veckan skall jag lägga i en högre växel. Vecka 34 är veckan då jag ska ändras. Mina matvanor, träningsvanor och hela jag ska ändras. Jag ska bli bättre. Sara 2.0 hihi. Ni ska få se, har bestämt att det blir träning varje dag den veckan. Har inte bestämt hur upplägget ska bli men de kommer. När jag kommer hem ska jag sätta mig ner med penna och papper och skriva. eller ah, kanske skriver på ipaden haha men ni fattar. 
 
IT IS ON. 
 
 

IT LIGHTS UP THE WHOLE SKY

Den 2013-08-06, kl 22:54:17
Filed in about everything | Kommentarer: 0


NEED TO TELL U

Den 2013-08-05, kl 17:02:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

död tjej här. Japp, som ni ser på bilden. Svettig, kan inte andas och typ varenda kroppsdel krampar. Först va planen att köra spinning men hade ingen lust. Såååå istället för att hoppa över träningen blev de gymmet + cykel till och från gymmet. Har inte tränat på länge nu så tänkte, heeeey varför inte köra igenom hela kroppen lite lätt så att man kommer igång och känner att man lever? Eeh .. ah bra plan!


RANDOM INSPO

Den 2013-08-03, kl 17:16:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

 


LOVE MY NEW BAGS

Den 2013-08-02, kl 15:54:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0


GODMORGON

Den 2013-08-02, kl 11:12:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Godmorgon, jag måste bara säga en sak. Jag tror jag är lite allergisk mot jordgubbar. Åt jordgubbar igår och de började att sticka i mina läppar och efter ett tag hade de svullnat upp. De va fortfarande svullna när jag vaknade. Jag älskar jordgubbar och tänker inte låta ett par svullna läppar stoppa mig haha. Åt nyss havregrynsgröt med jordgubbar och en kopp te. Korkat ? Kanske .. Men de stack inte i läpparna när jag åt nu. Läpparna känns inte mer svullna heller. Ah vi får se hur de blir under dagen, jag vill inte sluta äta jordgubbar! De är ju nåt av de bästa som finns!


Anyway, idag ska jag och Patrik på bio! Vi ska se dumma mig 2 hihi jag är så taggad! Och senare ikväll ska vi hem till Jenny och Johan för att grilla, vi sover nog över också. Kommer bli supermysigt!


BRÄNNÖ

Den 2013-08-02, kl 00:02:59
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Denna dagen har jag spenderat på brännö hos mina kusiner. Oh vad jag älskar brännö! De flesta hus är så sjukt fina och dessutom har älskade Håkan Hellström en sommarstuga där. Jag tänkte först smyga förbi och ta ett kort på hans hus .. men jag fegade ur haha! Han hade kanske inte blivit så glad heller, om han va hemma och såg mig krypa runt i buskarna med en kamera. Ah kanske lyckas jag ta en bild nästa gång. Vi träffade på Janne Josefsson när vi va på väg hem från värdshuset iaf, så lite kändis safari blev de minsann ändå! Kom hem vid 7tiden och hamnade i soffan direkt, va helt slut och hade dessutom huvudvärk. Tittade lite på Moberg och Ernst på tv men sen däckade jag. Vaknade för en stund sen och nu har jag lagt mig i sängen tillsammans med alla älsklingar. De har redan somnat och jag tror att jag ska sova vidare jag med. Natti natti


© Headerbilder från Wallpapers Wide