Snabbt ska de gå!

Den 2012-10-31, kl 15:56:44
Filed in | Kommentarer: 0

Hallåååå. Ligger i soffan med Gustav och kollar på one tree hill, sjukt länge sen jag såg på det. Den serien är så bra! Får passa på att kolla när Patrik inte är hemma. Skrev ju förut att jag beställt en jacka, den hämtade jag nyss ut! Snabbaste leveransen på länge hihi. Jackan är så fin och mysig, får visa bild senare när jag har orkar. Ska ta mig en tupplur tror jag, känner mig så himla trött. Gustav hoppade på mig i natt, så känns inte som att jag fick sova så mycket. Senare skall jag äntligen få mina naglar fixade! Har inte bestämt mig för vilken färg jag vill ha på glittret än men de kommer jag nog på när jag är där. Skriver mer sen!


GOMORRON

Den 2012-10-31, kl 08:50:20
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon! Klev just ur sängen, skulle ha tränat med Emma idag men vi fick ställa in det. Emma va tvungen att va hemma idag men imon då kör vi! Sitter och funderar på vad jag ska göra idag, funderar på att åka in till stan och kika på julpynt och julklappar. Börjar bli dax att fina med det, eller ah haha nästan iaf. Det är helt sjukt vad "julsugen" jag är! Kan vi inte bara hoppa över november? hihi. Aja har beställt lite saker på fitnessguru, mitt lille förråd börjar ta slut. Har även beställt en ny vinterjacka, den är så himla fin! hoppas bara storleken är bra men de tror jag. Ska göra lite frukost nu, blir nog min goding gröt!
 
 

SÖNDAG

Den 2012-10-28, kl 21:06:44
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hej vänner. Kan ju börja med att säga att jag INTE är på jobbet. haha känns som att jag börjar många inlägg med att säga att jag är på jobbet. Men jag menar jag jobbar ju typ jämt känns det som så det är ju inte konstigt. Men iaf så har jag just slängt mig i soffan. Kom just hem från mamma och pappa. Patrik och jag käkade middag hos dem idag och eftersom att vi inte setts på ett tag blev det rätt mycket tjöt som vanligt. Innan det så var jag och Patrik på gymmet och körde bodypump. DUM IDÈ. Iaf för mig haha. Har rätt go träningsvärk i benen och kunde inte anstränga benen under passet. Fick öka vikterna på rygg, triceps och biceps istället så det kändes rätt bra ändå att kunna ta ut sig lite. Sa till Emma att jag avbokar bodypumpen imon, jag menar träningsvärken i benen kommer nog att vara värre så då känns det inte så bra att träna. Har dessutom tränat tre dagar i rad så jag känner för en vilodag imon. Behöver också laga lite mat så att jag har några matlådor under veckan. Oj nu blev det ett till inlägg om träning .. Sorry men det är ju så himla kul haha. Ska komma på något kul att skriva om imorgon, då blir det inget prat om träning! Nu ska jag kika runt lite på internet och försöka hitta en fin vinterjacka! Nattinatti <3

.

Den 2012-10-27, kl 23:02:20
Filed in | Kommentarer: 0


NIVÅ

Den 2012-10-27, kl 20:59:07
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Gott folk jag är officiellt död. DÖD. Jag menar, jag har tidigare tyckt att jag kört slut på mig själv på gymmet men detta är en helt ny nivå av "dödhet" haha. Jag och Emma tränade med Amanda idag. Jag och Emma körde först 20 min på crosstrainen medan vi väntade på Amanda. Sen när hon dök upp, tjöta vi en stund och sen satte vi igång med att köra ben. Mina ben skakade helt sinnes under passet och gör det fortfarande! Sitter just nu hemma i soffan med Emma och äter mat. Så himla gott! Patrik är inte hemma denna lördagen heller, tre lördagar i rad. Vet inte riktig hur jag ska beskriva känslan men fick ont i magen när han sa förut att han inte skulle va hemma idag. Ni kanske förstår känslan? Det går liksom inte att beskriva. Men ärligt talat är jag jäkligt trött på att ha ont i magen. Kanske ska hämta han senare men får se om jag orkar. Jag har inte lust iaf. Ska va lite social mot Emma nu, hörs imorgon!

GYMMET

Den 2012-10-26, kl 15:07:03
Filed in | Kommentarer: 0

Snart dags för gymmet! Trodde jag skulle behöva åka kollektivt och då skulle de ta minst 40 min till gymmet men Patrik plockar upp mig istället så åker vi tillsammans. Så himla gott att åka bil istället! TAGGAD FÖR GYM!


05.15

Den 2012-10-26, kl 07:26:42
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Okej, ni undrar säker varför jag skriver så här tidigt på morgonen. Jo det ska jag tala om för er, jag jobbar juuu. Känns inte okej att gå upp 05.15 men det är däremot helt okej att sluta kl 13.30. När jag kommer hem är planen att ta en powernap och sen dra iväg till gymmet! Så taggad på bodypump! Men ah jag är för trött för att skriva nu så vi hörs senare idag!
 
416951_384027475007333_1977422772_n_large

.

Den 2012-10-25, kl 19:48:35
Filed in about everything | Kommentarer: 0

MAT

Den 2012-10-25, kl 18:19:22
Filed in | Kommentarer: 0

Hallååå! Har inte haft någon lust att skriva idag men tänkte slänga in ett inlägg så alla vet att jag lever. Har faktiskt inte gjort något speciellt idag, jobbat och handlat. Håller på att laga thaimat nu, hihi så himla gott! Äntligen har jag lärt mig hur man lagar mat eller asså lite mer avancerad mat än typ köttbullar och makaroner. Men ah har inget mer att säga haha vu hörs imon istället!


GYMMA!

Den 2012-10-24, kl 19:33:28
Filed in | Kommentarer: 0

Hej! Sitter och väntar på spårvagnen som kommer om typ 15 min. Är på väg hem från gymmet! Hihi de kändes riktigt bra idag. Blev 30 min cykel, 30 min styrketräning med fokus på armar och sen 10 min på crosstrainern. Jag är så himla svag i armarna! Jag körde bicepscurl och hade typ den minsta vikten för jag är så jäkla svag. Killen efter mig började att köra och blev helt förvånad för att jag körde så lätt typ haha han titta på mig som att jag va svagast i världen, vilket jag är! Men fick några tips av honom som jag är glad över :) tips är alltid bra! Ska duscha när jag kommer hem, glömde ta med mig handduk och duschgrejer... Sen blir mat! Känner att jag börjar bli hungrig nu trots att jag nyss svepte shaken!


Godmorgon

Den 2012-10-24, kl 08:50:15
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hej!
 
Har just kommit till jobbet. Känner mig fruktansvärt trött och lite stressad. När klockan ringde imorse så snoozade jag lite och sen stängde jag av larmet för att gå upp. Självklart så råkar jag somna om och drömmer att jag försover mig och att jag inte vet vilken dag det är. När jag väl vaknar så får jag lite panik för jag  tror att försovit mig jätte mycket men sen kollar jag klockan och ser att jag bara har försovit mig med en kvart. Tur att jag inte sov längre än så! Hann inte äta frukost hemma som vanligt men jag hann faktiskt få med mig frukost till jobbet för en gångs skull. Hörs lite senare när jag har rast!
 
 

JULEN

Den 2012-10-23, kl 13:55:17
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Helt plötsligt blev jag så otroligt sugen på jul. PATRIK VI SKA HA EN STOR GRAN I ÅR. Inte din lille fjuttige som är mindre än Gustav haha. Oh vad jag vill ha jul! Tända ljus, snö, julpynt, pepparkakor, lussebullar, liseberg, granar och julklappar! Det är så himla mysigt ju. älskar julen. Jag är så himla glad över att jag fick semester över jul, bäst! asså jag kan egenligen jobba vilken dag som helst men inte julafton! Julafton är väldens bästa dag. Hm jag har knappt börjat att tänka på alla vill ha i julklapp. Har några idéer än så länge men de kommer jag självklart inte skriva här, haha man är inte så dum som man ser ut!
 
Tumblr_mcaud1yhrg1ql3pazo1_500_large
 
 
 

Take me higher

Den 2012-10-23, kl 09:30:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hej vänner. Det va helt sinnessjukt jobbigt att gå upp imorse. Låg och kollade på Men in black 3 igår och jag såg klart nästan hela innan jag somna. Får se resten ikväll. Oh jag är så hungrig! Snoozade lite för länge imorse så jag hann inte göra frukost. Fick köpa en macka i cafét på jobbet, samma gamla vanliga macka. hehe tar alltid samma. Sitter och jobbar med IMSE nu, hade velat sitta med det typ hela dagen om jag får. Känns som en riktigt jobbig och dålig dag idag och då är det skönt att sitta och jobba med det. Träning ikväll och jag är inte ens lite sugen. Vill
lägga mig i sängen och sova men det är bara att tagga till. Blir ingen träning på onsdag eller torsdag så känner inte att jag kan hoppa över träningen idag.

Never grow up

Den 2012-10-22, kl 20:39:46
Filed in | Kommentarer: 1

Blev inte så mycket gjort idag faktiskt. Mötte upp Patrik när han slutade jobbet och så åkte vi till K-rauta och köpte lite saker. Svängde även förbi pappas jobb och hämtade lite spackel. Sen åkte vi hem igen, Patrik jobbade lite i hallen och jag lagade mat. Gjorde en egen variant på chili con carne, tycker de blev riktigt bra. Blev massa över så nu har jag matlådor för hela veckan och de är så skönt! Nä ska kika lite på animal planet nu innan jag lägger mig i sängen. Jobbar 7.30-16.30 imon, tycker inte ni också att jag alltid jobbar? Aja det är bara att kämpa på, man har ju inte direkt något annat val. Ha de bra!

Hihi världens finaste bild på mina pojkar !


LEDIG

Den 2012-10-22, kl 11:33:30
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
Hej vänner! Vaknade vid 9 och har nyss ätit frukost, havregrynsgröt med hallon MUMS. Skulle ätit tidigare men fastnade vid grey's anatomy, satt och grät precis hela avsnittet. Det var så himla sorgligt! Typiskt mig att alltid gråta till filmer och serier hehe. Kollar på gamla avsnitt av desperate housewives nu och det är spännande som alltid. Vet inte vad jag ska göra idag, ska träna senare ikväll iaf. Tror jag ska vika lite tvätt, baby tvättade igår och fixade jätte mycket hemma så det känns som att jag borde göra någonting iaf. Skriver mer senare!
 
 

En dag kvar på jobbet innan jag får vara ledig en dag!

Den 2012-10-21, kl 14:54:10
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hejhej, gick upp rätt tidigt idag för att möta upp Emma på gymmet. Först blev det ca 20 min på crosstrainer och därefter en timmes MRL. Aldrig svettats så mycket i hela mitt liv, känner mig helt förstörd nu. Sitter på jobbet med Emma, slutar kl 10. Längtar tills rasten kl 17 då det blir mat. Antingen äter jag maten som jag har med mig eller så äter jag ute med Emma. Får se hur de blir. Just nu ringer det inte så mycket och de är otroligt skönt! Har ju ringt så himla mycket de senaste veckorna. Första rasten är slut nu, hörs senare ikväll.
 
 

are your car fast enough to fly away ?

Den 2012-10-20, kl 19:00:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
 
 
Kina Grannis – Fast Car (feat. Kina Grannis)
 
 

hatar helger

Den 2012-10-20, kl 17:24:10
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Min soffa är rätt skön ändå. Har typ suttit här sen jag kom hem. Jag som skulle städa haha, dagens skämt. men jag fastnade faktiskt vid youtube. Följer några tjejer och så fort de laddar upp nått nytt måste jag ju kolla! Ärligt talat har jag rätt tråkigt nu. Patrik har varit iväg hela dagen, han kom hem en snabbis nu för att byta om och så åkte han igen. KUL. Asså förra helgen va jag ledig och jag va så sugen på att hitta på massa saker som man inte hinner med annars. Hade tänkt se om Patrik ville gå på bio med mig, men Patrik blev "dålig" så jag fick liksom stanna hemma och ta hand om honom typ. Både lördag och söndag, och denna helgen blev ju inte direkt bättre. Jobbar fredag, lördag och söndag. Ville verkligen vara med honom nu under lördagen, det va ju därför jag bokade in ett 7-timmars pass. Men det blev inte mycket med de, vet inte när han kommer hem sen heller. Aja ska leka lite med mitt nya smink som jag beställde hem, hihi de piggar alltid upp. Ska nog sminka Gustav med mohaha, han brukar alltid trycka ner nosen i allt han hittar så nu ska ha få! Hörs sen babes. 
 
 
 
 

NU GÅR JAG HEM

Den 2012-10-20, kl 13:00:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Efter 7 långa timmar på jobbet drar jag mig hemåt, tjoho! Vet inte vad jag ska göra hemma iofs, känner för att städa ... okej jag måste gått i sömnen i natt och slagit i huvudet. JAG!? STÄDA!? Vem kunde tro de hihi.
 
44531_416587451724599_1987002991_n_large

PÅ JOBBET IGEN

Den 2012-10-20, kl 06:51:02
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Herregud vad trött jag är! Inte okej att sluta kl 10 på kvällen och dagen efter börja halv 7. Inte okej att bara sova ca 6 timmar. Jag behöver ca 9 timmar för att vara utvilad. Ligger rätt mycket minus på sovkontot just nu hehe.. men aja dricker min celsius och försöker att piggna till. En annan sak som inte är okej är att alla som jobbat natten går om 5-10 min och då blir jag helt själv här, Anna kommer halv 8 så jag är inte ensam så länge men endå. Gillar inte att va här helt själv ju! Hoppas det blir en lugn dag iaf, just nu ringer det ingenting alls. Inte så konstigt kanske, det är inte så många som är vakna vid den här tiden på en lördag. Ska gå och lämna maten i köket nu så vi hörs sen. HEJHEJ
 
156686_417699828296468_487217619_n_large
 

RUBRIKER ÄR SÅ HIMLA SVÅRT

Den 2012-10-19, kl 21:26:31
Filed in | Kommentarer: 1

Hej igen! Nu slutar jag snart och då ska jag bara hem till älskling, mysa lite och sen sova. Börjar 6.30 imon .. Aja slutar halv 2 så det känns lite okej. Hela dagen är ju inte borta iaf. LÄNGTAR TILL SÖNDAG, då blir det träning och sen jobba. Hihi saknar gymmet, va där imorse men ändå. Hörs imon hjärtegull!

( Emma vi ska till London bara så du vet! Hihi loveyou)


SÅN DÄR BRA DAG IDAG

Den 2012-10-19, kl 14:18:04
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hej mina fin fina vänner. Befinner mig just nu på jobbet med Emma, vi fick sitta i ett rum helt själva. Så skönt när man är trött. Vi drog till gymmet och körde slut på oss innan vi kom hit hihi. Känns så himla bra att starta dagen på gymmet! Vi var till och med duktiga och kom ihåg att stretcha efteråt. Köpte med mig en celsius som jag funderar på att dricka nu så jag piggnar till lite. Känner att om jag blundar lite så somnar jag haha.
 
Tumblr_mbhgtftp3e1qm5hzso1_500_large

Shine bright like a diamond

Den 2012-10-17, kl 20:18:07
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Find light in the beautiful sea
I choose to be happy
You and I, you and I
We’re like diamonds in the sky
 
So shine bright, tonight you and I
We’re beautiful like diamonds in the sky
Eye to eye, so alive
We’re beautiful like diamonds in the sky

#wannabebiff

Den 2012-10-17, kl 13:33:51
Filed in | Kommentarer: 0

Hallå snyggingar. Hoppas alla har en bra dag, själv håller jag på att avlida haha. Är på väg hem från gymmet just nu, bodypump med Emma stod på schemat idag. Ärligt talat så kände jag mig sämst idag. Allt kändes tungt och bara jobbigt. Aja alla har väl sånna dagar. Det är bara att tagga till för gymmet på fredag! Hm .. Ska jag inte träna imon med? Haha får kolla upp de. Ska hem nu iaf och slänga mig i soffan och äta lite godingmat! Hörs sen babes!


.

Den 2012-10-16, kl 19:51:59
Filed in | Kommentarer: 0


.

Den 2012-10-16, kl 19:44:02
Filed in | Kommentarer: 0


love knitted sweater

Den 2012-10-16, kl 11:26:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

MYSDAG

Den 2012-10-16, kl 11:05:57
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
Är ledig idag och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Känner inte för att gå ut för de är bara kallt och jobbigt. Tror jag ska ha en ta-hand-om-mig-själv-dag. Duscha, göra en hårinpackning, smörja in mig, ansiktsmask mm. Känns som att de behövs, länge sen jag gjorde nåt sånt. Skriver mer sen.
 
 

idag är det en såndär dag

Den 2012-10-15, kl 13:53:02
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Tumblr_mb80n9pmdt1rr3l61o1_400_large
 
 
Hejhej mina hjärtegull. Hur är det med er? Jag mår rätt bra, trött och mätt men ska väl inte klaga. Det kunde ju varit mycket värre. Sitter på jobbet nu, har rast. Jobbar 8 timmar idag så slutar halv 4, så skönt att komma hem tidigt ändå. Har lite att göra hemma så som städning och diskning. Hade haft tid att ta hand om de igår men jag orkade inte riktigt. Ville bara ligga och mysa i soffan med mina älsklingar och animal planet. HAHA beroende! Jag längtar hem för att se på tv .. löjligt ändå. Är ledig imon och på onsdag. Vet inte vad jag ska göra imon men på onsdag ska jag och Emma träna bodypump. Taggad trots träningsvärk i ryggen men de borde gått över tills på onsdag. Annars kör vi ändå!
 

Vilodag

Den 2012-10-14, kl 18:34:13
Filed in | Kommentarer: 0

Hallååå! Har grov träningsvärk i ryggen och i vaderna idag så hoppade över att träna bodypump. Patrik mår dåligt idag så det blev vilodag för oss båda. Och vilken vilodag de varit! har legat i soffan nästan hela dagen och kollat animal planet haha nya favorit kanalen? Patrik gick iväg och köpte pizza och cola så jag är nöjdast i världen typ. Ska fortsätta kolla tv, de visar ett "djurbarnhem" nu hihi love it!

Min älskling tycker om animal planet lika mycket som jag hihi <3


TRÖTT ÄR BARA FÖRNAMNET

Den 2012-10-13, kl 17:57:00
Filed in | Kommentarer: 0

Tränade bodycombat och zumba med Emma förut ju. Trodde jag skulle spy i slutet av combaten, det va så jobbigt! Jag har inte gått på konditionspass på över 1 år så det va inte lätt. Och 10 min efter de passet va slut var det dags att dansa zumba. HAHA herregud jag kan verkligen inte dansa. Inte sån dansstil iaf, såg ut som en förvirrad apa eller nåt. Men kul va det iaf, det är nog lättare när man gått några gånger och kan dansstegen. Åkte iaf hem efteråt och lade mig i soffan, där ligger jag fortfarande hihi. Väntar på att Patrik ska komma hem från Danmark så jag kan göra middag! Jag är hungrig som en häst!


TRÄNING

Den 2012-10-13, kl 09:42:17
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon, sitter just nu i soffa med Emma och kolla animal planet. Massa söta djur, jag vill ha allihop! Om ett tag ska vi dra till gymmet och gå på två konditionspass. Har mest kört styrketräning det senaste så de kommer bli kul att köra kondition. Patrik och Robin är i Danmark idag så då passar jag och Emma på att umgås lite =) Hörs sen!
 
 

LOVE LIFE RIGHT?

Den 2012-10-11, kl 11:59:19
Filed in about everything | Kommentarer: 0
599375_205129306280295_519954741_n_large
552497_205412212918671_203742081_n_large
600810_205971446196081_1182699483_n_large
562953_211360055657220_1396336054_n_large
557551_204690176324208_731805862_n_large
318838_204999016293324_2092469593_n_large

KAOS

Den 2012-10-11, kl 09:04:14
Filed in about everything | Kommentarer: 0
God jävla morgon typ. Drömde att jag försov mig och vaknar upp as stressad. Tittar på klockan och självklart så har jag faktiskt försovit mig! vaknade kvart i och spårvagnen går hel. Sprang upp och sminkade mig trots att jag knappt fått upp ögonen och sen va de bara att dra på sig de första bästa kläderna man kunde hitta och springa till spårvagnen. Jag hann i tid till jobbet iaf men jag glömde maten hemma.. Har så fruktanvärt ont i magen att de känns som att jag ska spy dessutom fick jag huvudvärk på grund av att jag stressade så mycket när jag vaknade. BRA DAG. Gick och köpte en Cola Light och en macka till frukost i cafét nyss, tycker jag förtjänar lite Cola när jag mår som sämst hehe. Avslagen Cola ska tydligen va bra för magen och illamående, bara jag som hört de? haha antagligen. Har fys idag på jobbet och då ska jag gå direkt till apoteket och köpa sånna bra värktabetter. Ipren, alvedon och sånt funkar inte riktigt för mig längre. Ska bli skönt att få komma ut lite sen och ta en promenad i fina vädret! Vi hörs senare, hoppas er dag började bättre än min <3
 
386368_1629550476217_1760272780_786295_1740579876_n_large

POEMS <3

Den 2012-10-10, kl 11:02:59
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Img-thing_large

Seriously

Den 2012-10-10, kl 09:13:24
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon! Eller ah, halvgod morgon. Jag blev väckt av bygg-gubbarna utanför igen. Kl 7 börja de gapa och banka utanför, kul.. Trodde de skulle jobba mellan 8-16? Aja inte mycket att göra åt, hann inte kolla pappret vi fått om arbetstiderna innan jag sprang till spårvagnen. Ser ut och känner mig som en skunk idag haha. Jag är så fruktansvärt trött. känns som att jag alltid är trött nu för tiden. Orkade inte skriva igår men hade ändå inget intressant att säga. Jobbade 07.30-16.30 och sen åkte jag och träffade Patrik vid gymmet och så tränade vi bodypump igen. som vanligt hihi. Blir inget träning dag men på fredag, lördag och söndag kommer det att bli massor av träning! Måste jobba nu, 08.30-17.30 idag. Hörs sen!
 
 
 
 
 
 

SUGEN PÅ ATT BAKA MEN VET INTE VAD

Den 2012-10-08, kl 13:58:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

LEDIG MÅNDAG = LYXFRUKOST

Den 2012-10-08, kl 10:00:00
Filed in about everything | Kommentarer: 1
 
 
 
fullkornsbröd, keso, avokado, tomat, rödlök, salt och peppar. 
 

Multitasking

Den 2012-10-07, kl 16:55:40
Filed in | Kommentarer: 0

Hejhej. Nu är jag och Patrik hemma igen, skönt att komma hem till lille katten som saknat oss trots att han vägrar visa det hihi. Samma visa varje gång, först ignorerar han oss och sen ska han följa efter oss överallt och vara över mysig. Knasbollen <3

Sen vi kom hem har vi diskat, dammat, dammsugit, handlat och nu tvättar vi och jag lagar mat medan Patrik gör rent avloppet. Funderar på om vi ska gå till gymmet lite senare.. får se vad klockan blir. Är ledig imon så för min del gör de inget om vi tränar sent. Ska fortsätta med maten nu, hörs sen eller imon !


SPA

Den 2012-10-06, kl 18:18:06
Filed in | Kommentarer: 1

Varför har jag aldrig gått på spa tidigare!? Hur underbart dom helst! Först va det fotbad, ansiktsmask, ångbastu, torrbastu och is skrubb. Sen badade vi i en varm pool och därefter gick vi på ett turkiskt bad där vi fick skrubba varandra. Vi gick vi in i ett annat rum och gjorde en ler-inpackning över hela kroppen, sen gick vi in i ett till rum där vi smörjde in oss i en olja som fick torka in i huden. Sen gick vi in i ännu ett rum "eldrummet" där vi fick ligga i en jätte stor säng framför en brasa där vi fick te och frukt. Sen la vi oss i en till pool. Vi har verkligen gjort hur mycket som helst och jag känner att jag behöver en tupplur hihi. Vi ska väl göra i ordning oss och sätta oss i baren fram tills det är middag vid 8.

HAHA varför är morgonrockar alltid för stora för mig? Sen är tofflorna världens snyggaste !


Strandbaden

Den 2012-10-06, kl 13:40:00
Filed in | Kommentarer: 0
Patrik och jag kom just ner till hotell strandbaden i Falkenberg. Vi firar att vi varit tillsammans i fyra år. FYRA ÅR! Hur är det ens möjligt haha, tiden går för fort. Vi har just bokat in oss på spat. 3 timmar spa tillsammans hihi vi kommer se ut som två russin när vi är klara! Och ikväll vid 8 är det tre-rätters middag. Så himla mysigt! Men vi får höras sen eller imon, måste fixa i ordning mig lite innan vi går ner till spa avdelningen <3
 
 

 

 


We are the kids with the hungry hearts

Den 2012-10-05, kl 11:38:52
Filed in | Kommentarer: 0

Hejhej. Sitter just nu på spårvagnen på väg in till stan. Har just varit hos tandläkaren och de känns så onödigt. Tandläkaren tog kort på mina tänder, peta lite och borsta tänderna på mig, sen fick jag gå haha! Mina visdomständer börjar komma fram men jag känner inte ens av de. Vet att vissa har jätte ont och jag hoppas att jag slipper det. Är snart i stan och då ska jag köpa handskar jag kan ha när jag tränar styrketräning. Måste alltid sätta ner stången mitt i övningen för att torka av händerna och då tappar jag fokus på övningen. Ska nog köpa lunch också, börjar bli lite hungrig. Ah men vi hörs sen!


besviken

Den 2012-10-04, kl 20:13:51
Filed in | Kommentarer: 0

Har just kommit hem från träningen. Körde verkligen slut på mig själv idag och det behövdes. Är så fruktansvärt besviken och arg på alla! Eller inte alla .. kanske ska förklara. Hade enhetsdag på jobbet. Gick igen ett nytt program och så, det gjorde mig rätt förvirrad ärligt talat men det löser sig. Senare på dagen kom två personer och pratade om pedofiler och barnpornografiskabilder. Det är nu jag blev vansinnig och helt förstörd. Kan inte berätta så mycket av det jag fick veta pga tystnadsplikt men vi fick iaf se bilder. Bilder på barn som blev utsatta för sjuka saker och i fick ändå inte se det värsta! Hur kan man göra sånna saker mot små barn!? JAG KAN BARA INTE FÖRSTÅ! Nackskott på dessa hemska människor! Ska väl sluta skriva innan jag går loss totalt. Jag är bara så ledsen och besviken på samhället. Sitt inte bara på röven utan gör nåt!


Nöjdast i världen

Den 2012-10-03, kl 20:37:35
Filed in | Kommentarer: 0

Ligger just nu i soffan, åkte in till stan en tredje gång förut och träffade Cissi för fika och prat. Hon har ju flyttat in i sin nya lägenhet! Va ju bara tvungen att få höra allt. Asså detta har vart den bästa dagen på länge. Fixat naglarna och håret som sagt. Mina naglar är så sjukt fina, tittar på dom hela tiden hihi och de va så mysigt att träffa Cissi. Tycker om att sitta inne på ett café när det regnar ute, så himla avkopplande. Nu är jag trött så ska snart lägga mig i sängen. Imon är det enhetsdag på jobbet, hoppas det blir kul! Hörs imon <3


Fix och trix

Den 2012-10-03, kl 15:19:31
Filed in | Kommentarer: 0

Sitter just nu hos frisören. Äntligen dags att färga och klippa lite hihi har längtat jätte länge efter att få göra i ordning håret. Har haft världens utväxt i 100 år känns det som. Tidigare idag var jag hos Therese på Jennie H Nagelstudio, har just nu världens finaste naglar! Känner mig så himla fin idag. Blir nog kvar här en timme till eller så, hörs senare!


2012.10.01

Den 2012-10-01, kl 17:01:15
Filed in | Kommentarer: 0

Sitter just nu i köket. Patrik lagar lasange, så gott! Jag är vrålhungrig. Skulle köpt en hamburgare som Emma gjorde. Vi åkte en sväng till stan efter jobbet och fyllde på sminkförrådet lite hihi lycklig tjej! Patrik ska träna idag med och jag vill ju inte va sämre så nu taggar vi till!


trött till max

Den 2012-10-01, kl 09:44:15
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Gomorron gomorron, alla är pigga och glada? Det är inte jag kan jag få be om att få tala om. Gustav har gått loss precis hela natten, jag har knappt sovit någonting alls. Inte Patrik heller för den delen. Asså Gustav hoppade upp i sängen, hoppade på Patrik, hoppade på mig och sen ner på golvet. Och så började han om igen. TRÖTTSAMT! Han vägrade att sluta också. Patrik var vansinnig och jag va så trött att jag inte ens orkade skälla. De kommer bli så synd om Gustav om han håller på så i natt med haha, jag vill bara gråta för jag är så trött. Har suttit och klagat en stund inför Emma, Åsa och Dani hihi de alltid bättre då ;) Ska gå till köket och hämta lite kaffe tror jag, dör snart.
 
Tumblr_lje9eodvjk1qez3lno1_500_large1_large
 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide