ONSDAG-TORSDAG-FREDAG

Den 2014-08-29, kl 08:39:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Onsdag-torsdag-fredag känns som en dimma av jobb haha. Det känns verkligen som att jag varit här i tre dagar. I onsdags slutade jag 23 så det var bara att åka hem och sova för dagen efter började jag 10.30. Slutade 18.30 så jag hann att åka hem, äta middag, ta en snabb dusch och sen var det dags att sova. Och nu är jag tillbaka på jobbet igen. Slutar 15.30 iaf och sen är jag ledig över helgen. Kommer blir så skönt, behöver verkligen få sova lite för jag är riktigt trött just nu.


 
 
 
 
 
 

FÖRSTA DAGEN

Den 2014-08-27, kl 16:37:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
hej vänner. Än så länge har min dag varit toppen. Gick upp i hyffsad tid imorse och åkte hem till Emma. Vi drack kaffe, jag gosade massor med Anton och därefter dök Åsa upp. Då åkte vi till kungsmässan för sushi, mer kaffe och shopping. Jag lyckades äntligen köpa en höstjacka och självklart två saker ifrån bodyshop haha. Åsa och Emma köpte jeans och Emma köpte även en snygg klänning inför dopet på söndag. Men nu sitter jag på jobbet. Första dagen efter 3 veckors ledighet och jag känner mig faktiskt helt förvirrad haha. Är nöjd över att jag kommer ihåg alla lösenord iaf, de trodde jag inte! Håller på att läsa igenom de drygt 100 mail som jag missat och samtidigt som jag håller på med imse men det här ska nog blir bra ändå. jag får ta det lite lugnt idag haha. Åsa jobbar natten så vi hinner ses lite ikväll också innan jag åker hem, tjoho.
 
 

I HEAR YOUR VOICE IN MY SLEEP AT NIGHT

Den 2014-08-26, kl 14:49:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
I was there for you
In your darkest times
I was there for you
In your darkest nights

But I wonder where were you?
When I was at my worst
Down on my knees
And you said you had my back
So I wonder where were you?
 

MÅNDAG

Den 2014-08-25, kl 13:14:30
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Kan inte förstå att jag börjar jobba på onsdag. Det är liksom i övermorgon. Hur kan 3 veckor gå så himla fort? Aja, jag är glad över att jag valde att inte komma tillbaka till jobbet på en måndag iaf haha. Måndag = kaos för mig. Så det blir bra att jobba onsdag, torsdag och fredag och därefter vara ledig över helgen. 
 
Idag lyckades jag faktiskt att gå upp tidigt trots att jag somnade typ vid 2 igår. Åkte direkt till Kungsmässan när jag vaknade för jag hade bokat en klipptid! Emma klippte ju mig för ett tag sedan och när hon klippt bort det slitna var jag sugen på ännu kortare så jag klippte av en bit till. Klippte mig hos en tjej som heter Nikolina och hon var supertrevlig och mitt hår ser ut som en dröm! Kunde inte vara mer nöjd!
 
 

HÖGST UPP PÅ ÖNSKELISTAN

Den 2014-08-24, kl 15:32:00
Filed in about inspiration, about shopping | Kommentarer: 0



UPPDATERAD

Den 2014-08-22, kl 12:41:00
Filed in about inspiration | Kommentarer: 1
Det känns nästan jobbigt att erkänna men nu är väl ändå hösten här. Känns både tråkigt och bra eftersom att hösten är min favorit årstid. Varje höst så får jag ett sug att göra om allting. Jag vill inreda hela mitt hem med nya saker, jag vill göra något nytt med mitt hår, jag vill slänga alla mina gamla tråkiga kläder och köpa massor av nya godbitar! Upptäckte precis att jag får en sjukt bra lön så att uppdatera garderoben står högst upp på listan hihi. 

VOLUSPA

Den 2014-08-21, kl 14:39:00
Filed in about shopping | Kommentarer: 0
 
Voluspa är utan tvekan de bästa ljusen! De är fina att titta på, doftar underbart och håller hur länge som helst. Tyvärr kostar de lite men ibland får man unna sig hihi
 

STÄDTANT

Den 2014-08-20, kl 15:57:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag har verkligen städat heeela dagen! Herregud vad skitigt vi haft det haha. Det var katthår ÖVERALLT. Vi har ju en robotdammsugare som är grym på att fånga upp katthår men den har varit på lagning nu i 3 veckor (hur jäkla lång tid ska det ta!?) så det är svårt att få upp allt. Den vanliga dammsugaren får inte upp det och när man våttorkar känns det bara som att man drar runt håret men men nu är det någorlunda bra iaf. Mitt i städningen tröttnade jag, haha såklart, så jag åkte till Ica och hämtade ut två paket som innehöll massor av schampo, balsam, hårinpackning och ansiktsmasker. typiskt mig eller hur. men eftersom att det kom massa nytt så rensade jag faktiskt i badrummet så att allt fick plats. Skönt att bli av med en del grejer som var gamla och bara stod och skräpade. Nu väntar jag bara på att Patrik ska komma hem, vilket borde vara vilken sekund som helst så skall jag påbörja middagen. Glömde bort att äta lunch så jag är redan sugen på middag! 
 

LAGOM SVÅRT

Den 2014-08-20, kl 11:07:35
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hade ställt klockan på
9 idag i ett försök att börja vända tillbaka dygnet. Kom upp ur sängen vid 10 istället haha. Jag kunde ju bara inte gå upp när dessa två låg bredvid mig och sov som små grisar ❤️ 




HALLÅ HÖSTEN

Den 2014-08-19, kl 22:28:45
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Innan jag gick på semester så sade jag att alla fina dagar redan var använda och jag skulle få höstväder. Tror ni inte att jag hade rätt då? haha sen den dagen jag gick på semester så har det varit kallt, regnigt och blåsigt. Vissa dagar så har halva dagen varit rätt fin men det har ju inte direkt varit sol och badväder. TYPISKT. Just nu har man även utfärdat en klass 3 varning här i Halland pågrund av regn ...
 
Jag älskar verkligen hösten, det är ju den bästa årstiden, men jag hade gärna velat ha lite sommar på min sommarsemester haha. 

NYA TAG IMORGON

Den 2014-08-18, kl 21:46:15
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

WEIRDNESS

Den 2014-08-15, kl 16:29:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Patrik åkte för en stund sen och jag känner mig redan sjukt ensam haha. Löjligt. Jag har ju Gustav och Frank hos mig iaf så helt ensam är jag ju faktiskt inte. Planen för kvällen är att ha tjejkväll med mig själv. Ni vet, ansiktsmask, hårinpackning, fixa naglarna, bleka tänderna mm. Nästan tur att Patrik inte är hemma så han slipper allt det där haha. Tänkte även roa mig med internetshoppning och Game of Thrones. Tror inte att kvällen kan bli mycket bättre än så!
 
 
 
 
 
 
 

SEMESTER OSV

Den 2014-08-14, kl 21:15:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 Oj va länge sen det var som jag faktiskt uppdaterade! Men ni vet, det blir ju så när man har semester. Har egentligen inte gjort allt för mycket, mest hängt med vänner och varit på kalas. Haha ni fattar inte hur många kalas jag varit på! Sex stycken på bara några veckor, alla fyller tydligen år på sommaren. Ankan fyller år på lördag också och då ska jag hem till honom tillsammans med vänner för middag. Patrik åker iväg imorgon eftermiddag för att jaga och blir borta hela helgen. Tur att jag har lite saker att göra så jag inte saknar ihjäl mig efter honom hihi. 

NI VET ATT JAG HAR SEMESTER VA?

Den 2014-08-12, kl 00:58:24
Filed in about everything | Kommentarer: 1

SHOPPING

Den 2014-08-08, kl 15:26:00
Filed in about everything, about shopping | Kommentarer: 0
 
Jag och Emma råkade visst shoppa lite till oss själva när vi var ute efter en present till Elain som fyller år idag. Haha men det är okej, jag behövde nya kläder! Nu blir det tårtbakning! 

I LOVE YOU

Den 2014-08-06, kl 22:50:24
Filed in about everything | Kommentarer: 0



PINK IN MY HEART

Den 2014-08-06, kl 20:20:00
Filed in about inspiration | Kommentarer: 0
Lagom sugen på att färga mitt hår rosa
 



HAR DU KÄNT DET?

Den 2014-08-05, kl 17:45:39
Filed in about everything | Kommentarer: 0



SEMESTER-MOOD

Den 2014-08-04, kl 08:56:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon vännner. Jag har inte riktigt kommit in i semester-mood än, vaknade liksom vid klockan 7 haha. Emma, Anton och jag hade tänkt att promenera nu på morgonen men regnet öser ner så vi avvaktar. Det kanske blir bättre väder i eftermiddag och då ska vi ut och gå istället. 
 
Min telefon gick bananas igår, bytheway så Patrik och jag åkte till Frölunda torg och ordnade ny telefon båda två. JAG ÄR SÅ LYCKLIG! Haha jag kan verkligen inte släppa den. Om ni frågar Patrik så har jag haft telefonen i handen sen jag köpte den. Materialistisk lycka när den är som bäst helt enkelt. Vi gick även in på HM och köpte kläder till Patrik. Är det bara jag som tycker att det är roligare att köpa killkläder än tjejkläder? 
 
Kvällen spenderade vi iaf hemma hos mamma och pappa för att fira att mamma fyllt år. Mamma fyllde år redan 19 juli men eftersom att de bara reser och aldrig är hemma så fick vi ta det lite senare. måste även säga att jag älskar att äta mammas och pappas mat, det är alltid så galet gott! måste bjuda in mig själv på middag oftare hihi
 



NY TELEFON = VÄRLDENS LYCKLIGASTE TJEJ

Den 2014-08-03, kl 16:26:00
Filed in about everything, about shopping | Kommentarer: 0



HEJ SEMESTER, JAG HAR LÄNGTAT EFTER DIG

Den 2014-08-01, kl 21:55:45
Filed in about everything | Kommentarer: 0



IDAG HÄNDER DET

Den 2014-08-01, kl 07:05:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Det är verkligen bara 7 timmar kvar på jobbet och sen går jag på 3 veckors semester!!
 
Untitled

© Headerbilder från Wallpapers Wide