MIDSOMMAR

Har haft en sån bra helg! Ledig i 3 dagar och jag har hunnit med massor! Midsommarafton spenderades med Johan, Jenny, Pigge, Ankan, Hanna, Tessan och självklart Patrik. Vi åt god mat, jag drack riktigt goda alkoholfria drinkar och vi gick även ned till sjön en sväng. Killarna badade medan vi tjejer hängde på bryggan. Det var en sån mysig kväll. Och inget regn! En midsommar utan regn, det händer inte ofta!
 
 
Igår så åkte jag och Patrik hem till Ankan och Hanna, ihop med Tessan, för en grillkväll. Så mysigt! Även om jag känner mig trött i kroppen så försöker jag hänga med på så mycket jag bara orkar, för det är ju mycket roligare med grillkväll ihop med vänner än att ligga på soffan hemma haha.
 
Patrik och jag fick sova ut idag iaf, till 11. Sen ringde mamma och då var det dags att gå upp haha. 
Än så länge har jag hunnit med en sväng till Kungsmässan för att handla en present till Anton som blivit storebror och en till Simon! Om en stund ska jag få träffa dem! Jag är så exalterad! Ska krama och pussa sönder Anton och jag vill så gärna klämma på Simon! Jag har ju inte fått träffa honom än så det ska bli så roligt! På kungsmässan gick jag in på Kappahl och tittade på bebiskläder. Det var SÅ nära att jag köpte ett plagg till bebis i magen men jag lyckades att hålla mig hihi. Men efter nästa ultraljud, då vi får reda på om det är en tjej eller en kille, då ska jag dra med mig Patrik till Kappahl och faktiskt köpa ett plagg. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide