"JAG-DAG"

Den 2013-07-31, kl 19:25:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Älskar att ha "jag-dagar". Ni vet, sånna dagar då man skämmer bort sig själv lite extra. Kom just ut från badrummet och ärligt talat så tror ja att jag spenderade över en timme där inne haha. Jag duschade, rakade mig, använde hårinpackning, bodyscrub, ansiktsmask osv. Ibland behöver man lite extra tid då man bara kan ta hand om sig själv. Synd att jag inte har större badrum bara .. hade velat ha en jacuzzi och en bastu hihi. Men nu ligger jag i soffan och tar de lugnt tillsammans med en drink och älskade Moberg på tv medan Patrik lagar middag i köket. Kan nog inte ha det mycket bättre!

Imon ska jag med mamma och pappa till brännö för att hälsa på kusinerna! Kommer bli så mys, hoppas verkligen det blir fint väder!


FÖRSTA DAGEN PÅ SEMESTERN

Den 2013-07-31, kl 13:52:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Idag är det min första semesterdag! Eller ah egentligen är de imon för idag är jag bara ledig haha men jag räknar de som semester ändå! Så Patrik va tvungen att åka till sin farmor imorse för att hjälpa henne att måla huset. Jag har målat lite tidigare men nu är de bara sånt vid taket kvar och jag når inte haha. Inte ens med stege så jag stanna hemma.

Än så länge har jag rensat hela kylen, städat köket och handlat. Jag älskar att handla själv. Det jobbiga är bara att det är tungt att bära. Måste spendera mer tid på gymmet! Jag köpte massa färsk frukt och kvarg till mig och kaviar och lösgodis till Patrik hihi. Jag smakar nog på godiset sen också om jag känner mig själv men nu har jag ätit vattenmelon och jordgubbar till mellanmål, bästa jag vet!

Nu har katterna somnat så jag tänker passa på att städa lite till! Inte alltid lätt med två katter som alltid ska va med överallt hihi


WORK IT

Den 2013-07-30, kl 20:54:45
Filed in about everything | Kommentarer: 0


THE BIG COUNTDOWN

Den 2013-07-30, kl 07:16:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Om exakt 6 timmar går jag på semester!
Förstår ni lyckan!?


HOME IS WHERE THE HEART IS

Den 2013-07-28, kl 13:20:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Och det är då inte här. l ä n g r e. Jag har verkligen tröttnat på att bo i lägenhet nu. När jag flyttade hemifrån ville jag så gärna bo i lägenhet eftersom att jag aldrig gjort det innan och dessutom va de ruskigt dyrt att köpa något då. Men nu har jag och Patrik bott i lägenheten i snart två år och jag vill ha något större! Jag vill ha ett stort frächt badrum, stort kök, en trädgård, en altan med soffgrupp och sol på dagarna! Just nu bor vi i en rätt liten tvåa med en liten balkong. Det räcker inte för mig. Inte längre. Inte för Patrik heller. Har typ knarkat hemnet-appen de sista månaderna för att hitta ett hus som jag kan tänka mig att bo i. Det är lättare sagt än gjort. Men det är bara att leta vidare och samtidigt spara pengar. spara spara spara! 
 
Hittade massa fina bilder på hemnet, inspiration! 
 
 
 
 

HAPPY BIRTHDAY HONEYPIE

Den 2013-07-27, kl 07:34:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag är så trött att jag inte ens vet vart jag ska ta vägen. Senaste tiden har jag jobbat sena kvällar och gått o lagt mig runt 01. Kul att jag idag började halv 7 på morgonen. Behöver jag ens säga att jag hade svårt att somna igår kväll?  
 
Igår fyllde Patrik år och självklart innebär födelsedagar kalas med familj och släkt. Patrik har inte lika stor släkt som mig så därför är de alltid lättare att ha kalas när han fyller år haha. När jag fyller år så är det K A O S i lägenheten. asså att knö in typ 16 personer i en liten tvåa .. haha de går inte ens att förklara. Då blir det endast kaffe och tårta! Men nu när bara Patriks släkt och min familj va hemma hos oss så blev det mat också. Och eftersom att älsklingen fyllde år fick han välja mat och då blev det smörgåstårta. Så himla gott! Jag har till och med med mig en bit som blev över till jobbet hihi. lyxmat!
 
Med nu är jag så hungrig och trött att jag dör. Bara en timme kvar till frukost .. KOM IGEN TIDEN, GÅ FORT!
 
LOLsotrue.com | via Facebook
 
 

MULTITASKING AT WORK

Den 2013-07-25, kl 19:23:49
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Working it. Sitter helt själv i ett rum på jobbet. När jag kom hit var de 4 till men nu har alla gått hem så nu sitter jag här i min ensamhet. Det ringer inte speciellt mycket heller. Men jag lyckades köpa med mig en tidning till jobbet, misstänkte att de skulle va mindre att göra med tanke på vädret. Tidningen muntrar upp mig lite. Och .. jag håller även på att pilla med Patriks present. Han fyller nämligen år imon! Typisk mig att alltid va ute i sista minuten men det blir så ibland. Är nästan klar, men jag behöver några saker som ligger hemma. Så inatt när jag kommer hem så blir det mer pyssel haha. Förhoppningsvis sover Patrik och jag kan få jobba ifred. 
 
Ah, nu ringer de. Hörs senare ikväll !
 
 Sweet 21 <3
 

THINK ABOUT IT

Den 2013-07-24, kl 19:00:44
Filed in about everything | Kommentarer: 0


OM NI INTE VISSTE DET SÅ SITTER JAG PÅ JOBBET

Den 2013-07-23, kl 18:35:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Japp, på jobbet igen som vanlig. Meeeeeen som ni ser på bilden, 9 dagar kvar vilket betyder 5 arbetspass kvar! om man räknar med idag, annars är de bara 4! Oh tagga tagga tagga! ärligt talat har nog mitt huvud reda gått på semester. men jag kämpar på så gott jag kan iaf, som tur är ringer det inte speciellt mycket. Beror nog på att många har semester och dessutom är det strålande sol ute.

 

Har sånt skumt schema nu innan semestern.

Tisdag - jobb

Onsdag - ledig

Torsdag - jobb

Fredag - ledig

Lördag - jobb

Söndag - jobb

Måndag - ledig

Tisdag - jobb

Onsdag - ledig

Torsdag - semester

Ah, ni ser ju själva haha, känns rätt okej ändå.

 


SÖNDAG

Den 2013-07-23, kl 15:22:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Jag glömde att berätta vad jag och Patrik gjorde i söndags. Först var Patrik borta halva dagen för att skriva prov, som han klarade! Grattis älskling. Jag passade på att städa lägenheten och när Patrik kom hem sa han att vi skulle hem till Jenny och Johan för att grilla. Vi åkte och handlade lite gott och sen åkte vi till Jenny och Johan. De har köpt sig ett jätte fint hus mitt ute i skogen hihi så där mös vi hela kvällen. Vi bestämde oss även för att ta en promenad till Ingsjön som ligger bredvid. Johan tog med sig ett fiskespö och vi andra satte oss på klipporna. Eller ah, Jenny fick springa efter Johans föräldrars hund sammy som inte alls va sugen på att sitta still hihi. Därefter åkte vi hem för jag var tvungen att sova för att jag skulle jobba dagen efter. sånt känns ju alltid kul.. men snart får jag också semester!


JAG HADE NAMNSDAG I FREDAGS OM NI MISSAT DETTA

Den 2013-07-22, kl 14:19:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
I fredags hade min mamma födelsedag vilket också betyder min namnsdag! Jag är en sån person som inte firar namnsdagar. För mig är det inget speciellt. För Patrik är denna dagen speciell. Han är van att alltid få något litet paket eller liknande från sin familj på sin namnsdag så Patrik har lyckats att få in den lilla traditionen i vårat hem också haha. Det är ju så, gör han någonting fint för mig på min namnsdag kan ju inte jag ignorera hans namnsdag?
 
Men iaf, jag hade namnsdag i fredags. Kom hem från jobbet och Patrik hade köpt så himla fina röda rosor till mig. dom va verkligen helt perfekta. Men de slutade inte där ..  han hade köpt hem vattenmelon också som jag tjatat lite om haha, orkar aldrig gå och köpa själv. lat som man är. Och han hade köpt en hel laxsida, som jag älskar! Jag älskar verkligen lax, det är de bästa jag vet i matväg typ! Min man kan ju vara den bästa någonsin. loveyou<3

WORKING IT

Den 2013-07-22, kl 08:11:55
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon! Idag är jag dötrött men samtidigt taggad. Sjukt taggad på att det bara är 6 arbetspass kvar innan SEMESTER. Jag behöver semester, tro mig. Man kan riktigt se på mig hur sjukt sliten jag är haha, känns ju bra. Jobbar med emmahjärtat idag men hon slutar en timme innan mig, den jäkeln. Men iaf efter jobbet ska jag hem och byta om för att sen dra till gymmet! Har inte varit där på nästan två veckor .. shame on me. Spinning står på schemat och jag hoppas att det går bättre än förra gången då jag höll på att avlida. fast nu har jag inte tränat på länge som sagt så jag förväntar mig väl samma resultat egentligen. Men jag ska ladda upp under dagen med bra mat och PWO innan. DET BEHÖVS!
 
 

LÖRDAG

Den 2013-07-21, kl 11:00:26
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Igår kom Cissi hem till mig och därefter gick vi upp till Skatås. Asså det va nästan 30 grader ute och inte ett moln på himlen. Perfekt väder! Vi gick och gick och gick. Nästan en mil blev det innan vi var hemma igen och satte oss på pizzerian och delade på en pizza. Vi mös en stund innan Cissi åkte hem för att träffa sin mamma och jag tog bilen till djuraffären för att köpa kattsand. Fasiken va mycket kattsand och mat de går åt nu när vi har två katter hemma. Det är inte alltid enkelt att hänga med i svängarna haha.
 
Idag vill jag inte göra nåt. Men ska nog dra in till stan och köpa lunch iaf och sen måste jag städa. Med två katter i lägenheten måste jag ens säga att det är K A O S hemma? Och i eftermiddag är det tvättstugan som gäller! 
 
 
 
  

KAN DE VA FREDAG ?

Den 2013-07-19, kl 07:17:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Okej, jobb till 15.30 idag och sen är jag ledig i två dagar ! I två hela dagar är jag ledig , whoo! Har inte ens planerat in nåt förutom att jag och Cissi ska ta en pw i skatås imorgon. Det blir ju perfekt, hoppas på fint väder bara. Ärligt talat så vill jag knappt göra någonting under helgen, vill bara ta igen mig. Typ sola och sova på balkongen haha. Patrik är ju borta hela helgen så jag ska bara mysa runt hade jag tänkt. Känner att jag verkligen behöver återhämta mig efter skitperioden på jobbet. har nästan jobbat sönder mig, jag har ingen energi till nåt. Inte ens träning känns roligt längre, vill bara sova. Det är riktigt illa. men som sagt, en dag till ska jag väl klara av.
 
LETS GO
 

 
 

FALL IN LOVE

Den 2013-07-18, kl 14:20:35
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Tarsh | via Tumblr

DRÖMMER OM ATT LIGGA PÅ EN STRAND MED EN DRINK ..

Den 2013-07-18, kl 08:45:54
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Kändes inte riktigt okej att gå upp 6.30 medan Patrik låg kvar i sängen och snarkade haha. Men idag är det riktigt fint väder så får väl va glad för det och att jag slutar jobbet hyffsat tidigt. Är så himla sugen på att åka och lägga mig på en strand någonstans och bara steka. Jag är ju så himla vit haha. Nästan alla fina soldagar har jag jobbat så jag är inte de minsta brun. Hoppas att solen lyser non-stop i augusti så jag blir lite brun iaf, blir nog brun i Grekland iofs. men ändå!  

IDAG ÄR EN BRA DAG , PUNKT SLUT

Den 2013-07-17, kl 13:31:13
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag är så himla lycklig, trots att jag sitter på jobbet hihi. Om 15 dagar går jag på semester, eller ah 14 dagar om man räknar med att jag är ledig dagen innan. Jag ska till Greklad en vecka med älsklingen och vi fixade kattvakt på två sekunder. Alltid skönt att ha sånt fixat direkt så man slipper stressa upp sig. Dessutom planerar vi att åka iväg igen när vi firar att vi varit tillsammans i 5 år. asså 5 år .. hur är det möjligt? Får fortfarande fjärilar i magen när jag är med honom <3  
 
 SW∆G. | via Facebook

JUST BOKAT RESA TILL KARPATHOS!! CAN'T WAIT

Den 2013-07-16, kl 22:36:24
Filed in about everything | Kommentarer: 0


FÖRSÖKER ÖVERLEVA DAGEN

Den 2013-07-13, kl 18:35:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0


FREDAG & LÖRDAG

Den 2013-07-13, kl 15:08:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hallå! Jag är så himla trött i dag att jag knappt vet vad jag heter. Igår så kom Robin och Emma hem till mig och Patrik för att grilla och förfesta. Vi hade det super mysigt innan vi drog oss in till stan för att se Gyllene Tider på Ullevi! Det va grymt bra, trots att jag inte kunde alla nyare sånger men det bästa med hela kvällen var när alla i publiken stod upp och sjöng med till låtarna. Fick gåshud direkt! Och sen när Marie Fredriksson kom ut på scen i slutet och sjöng .. kan nog inte ens beskriva med ord hur fantastiskt det var! Därefter gick vi vidare till Babar där vi mötte upp Amanda och tog en drink och tjötade.
 
Idag är jag så trött. Orkar knappt hålla ögonen öppna men jag har bunkrat upp med kaffe, celsius och en jacked fuel haha. kommer ta en koffeinöverdos känner jag! Men nu är det dags för jobb, jag och Emma sitter i ett eget rum. Thank you for that! hade nog avlidit annars ..

 

LETS WORKOUT ?

Den 2013-07-11, kl 19:02:56
Filed in about everything | Kommentarer: 0


A LITTLE TO LATE

Den 2013-07-11, kl 09:24:56
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Varför lyckas alltid jag? Kom till jobbet lite sent, loggade in mig i datorn, lämnade min mat och skulle sen skriva upp mig på listan. Upptäcker då att jag ska va i en annan byggnad idag. Joggar tillbaka och hämtar maten, loggar ut mig från datorn, väntar på hissen i hundra år. Sen promenerar jag iväg till nästa byggnad, tittar på klockan och jag är så sen! Kommer fram och försöker logga in mig i datorn men ingenting funkar .. Ringer till supporten och efter 40 minuter kan börja jobba! 
 
Mitt liv i ett nötskal. Allt ska alltid va mycket jobbigare än det borde vara. Hade jag fått reda på att jag skulle vara i den andra byggnaden igår så hade jag tagit en tidigare spårvagn och supporten hade hunnit fixa min dator och jag hade inte blivit 40 minuter sen. Aja om en timme är det frukost då ska jag väl hinna varva ner lite.
 
 

VARJE GÅNG JAG FÖRSÖKER VA GULLIG ...

Den 2013-07-09, kl 22:00:36
Filed in about everything | Kommentarer: 0


TIME FOR TRANSFORMER

Den 2013-07-09, kl 18:45:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

PLEASE DON´T KILL ME NOW

Den 2013-07-09, kl 08:52:11
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Efter jobbet igår så promenerade jag till Götaplatsen där jag mötte upp Patrik. Därefter blev det shopping på MM, oh vilken lycklig liten tjej jag är! Har även beställt ett stort paket från fitnessguru som borde dyka upp vilken dag som helst. Iaf efter MM blev det hem och byta om för spinning! Helt seriöst, jag höll på att dö. Jag kunde inte ens andas vissa gånger under passet haha men förbannat roligt var det iaf! 55 minuter höll det på och jag har aldrig varit så svettig i hela mitt liv! När vi kom hem igen så boka vi in oss nästa måndag också hihi, nu ska jag allt få upp konditionen!
 
Efter spinningen mådde jag sjukt illa, tog verkligen ut mig helt känner jag. Ärligt talat så mår jag fortfarande illa. Vaknade dessutom upp mitt i natten och hade sprängande huvudvärk, fick springa till toaletten för jag trodde att jag skulle spy av smärtan men som tur va slapp jag det. Drog i mig några tabletter och sen däckade jag i sängen och vaknade upp utan huvudvärk. Känslan att vakna upp utan huvudvärk .. går ju inte ens att beskriva med ord!
 
Nu ska jag försöka få i mig lite frukost på jobbet trots illamåendet, förhoppningsvis mår jag bättre efteråt!
 
 
 
 

HELLO MISS ZOMBIE

Den 2013-07-08, kl 06:48:32
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag är verkligen vaken, förstår inte ens hur det är möjligt. Sista gången jag tittade på klockan ïgår så var den 1 och klockan ringde igen vid 5. Kändes inte ens som att jag hann somna innan klockan ringde. Jobbade bara kväll förra veckan så jag vände ju på dygnet helt, somnade vid 3-tiden och gick upp vid 11-12. Lite skillnad mot att behöva gå upp kl 5. Martinez kallade mig för troll när jag kom hit haha det är precis så jag känner mig. Eller som en zombie. Kul att jag ska bli fotograferad på jobbet idag ... ska se om jag kan smita undan och ta det imon istället. Har redan svept en celsius och kl är inte ens 7 haha det säger ju en del. Efter jobbet ska jag och älsklingen till MM och köpa lite gottis och ikväll ska vi på spinning. Har varit på spinning en gång innan och då höll jag på att dö så det ska bli intressant haha. Tror jag ska leta upp lite kaffe nu, hörs sen!
 

SÖNDAG

Den 2013-07-07, kl 20:31:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Dagen började med en mysig fika med Cissi och även lite shopping. Fick bara med mig en träningströja men Cissi köpte desto mer hihi. Därefter åkte jag hem för att tvätta och städa. Var helt slut efteråt så jag la mig i soffan medan Patrik grillade en god köttbit och gjorde pommes. Nu är jag så mätt att jag avlider hihi. Tänker spendera resten av kvällen i soffan tillsammans med Big Bang Theory<3


SUMMER

Den 2013-07-06, kl 22:45:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

FUCK YOU

Den 2013-07-04, kl 02:28:41
Filed in about everything | Kommentarer: 0


LEGENDEN

Den 2013-07-04, kl 02:16:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Jag kan svälja dina lögner eller välja att ta strid

Beter mig som ett monster ibland,
Men måste leva över gränsen för att komma nån vart


JUST STICK WITH IT

Den 2013-07-03, kl 18:52:48
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Hallå, sitter och håller på att somna på jobbet. Känns bra att jag började för två timmar sen och är as trött redan haha. Sitter och dricker celsius och känner mig trött men taggad på träning! Jag hade tänkt att träna idag under dagen men eftersom att jag inte tränat på ett tag vill jag inte gå för hårt ut i början. Låter de knäppt? Aja tog det lugnt idag men imon är det träning minsann! Då blir det bröst, biceps och triceps. Oh jag vill att denna dagen ska gå fort så att jag får träna! TAGGA TAGGA. Kvällen kommer nog gå fort iaf för vid 10 så kommer Emma! Undra om Åsa jobbar idag med .. hmm ska gå och snoka lite tror jag haha se vilka godingar som kan få tiden att gå fortare!


SNACKING TIME

Den 2013-07-03, kl 14:29:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

SATS

Den 2013-07-02, kl 20:24:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Har precis kommit hem efter ett gympass på Sats. Första intrycket va bra. Lokalen var stor, maskinerna såg nya och fräscha ut och de som tränade fjantade inte runt utan tränade seriöst. Jag och Patrik fick till ett bra pass trots att det tog lite tid att hitta bland alla saker. Jag har inte provat på några av gruppträningspassen än men när jag var där så hade de ett pass i mitten av gymmet. Tror att passet hette Transformer och de såg så himla roligt ut. De ska jag och Patrik absolut prova när vi får våra kort och kan boka pass. Japp, vi bestämde oss för att bli medlemmar redan idag! När vi jämförde Sats och Nordic Wellness så kändes inte valet så svårt faktiskt, så här har ni en ny Sats medlem!  Kommer bli hur roligt som helst och när vi hämtar våra kort på torsdag så ska jag boka in några gruppträningspass och se vilka som är roligast!
 
 

SLEEPING MY DAY AWAY

Den 2013-07-02, kl 14:28:35
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Det är helt galet att jag vaknade halv 1 idag. Kommer inte ens ihåg när jag sov så länge senaste. Skönt va det även om det känns som att jag sovit bort hela dagen. Ska mysa med bebisarna nu och äta. När Patrik slutat jobbet ska vi till Sats och träna! Ska skriva en liten recension om Sats ikväll tänkte jag och även jämföra med Nordic Wellness som jag tränar på nu. Kommer blir spännande!
 
 
 
 
 
 

HELLO JULY

Den 2013-07-01, kl 15:10:27
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Untitled

© Headerbilder från Wallpapers Wide