TIME GOES BY SO FAST

Den 2013-04-30, kl 18:57:26
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Oj va länge sen jag skrev här nu. Jag har verkligen haft fullt upp! 
 
I lördags hade jag och Emma vår fest. Det var så lyckat och jag hade så roligt hela kvällen! Det var massor av roligt folk som dök upp och vi hade ordnat så att en jobbarkompis son, som är dj kom och spelade. Han va hur go som helst och de kändes som att vi känt honom hela livet haha. Kunde verkligen inte ha haft det bättre. 
Under söndagen så låg jag, patrik och michael i soffan, åt pizza och kollade på sagan om ringen triologin och Hobbit. Vi mådde som vi förtjänade helt enkelt hihi. 
 
I måndags så började min elev Catharina på jobbet. Hon är jätte go och vi trivs som tur är bra ihop! Hon kommer att sitta med mig i 2-3 veckor och sen byter vi handledare elever och då kommer jag ha en tjej som heter Jennifer. Kommer säkert bli bra! Trodde aldrig att det skulle vara så utmattande att vara handledare. Är helt slut efter varje jobbpass men det är ju inte konstigt det är så himla mycket som man ska förklara och visa. 
 
Nu har jag precis varit nere och köpt "fredagsmys" till mig och Patrik. Han har själv cyklat iväg till thairestaurangen för att köpa mat, mums! Patrik åker till Skottland imon och kommer tillbaka på måndag igen. Jag får vara hemma med bebisen istället och även jobba. Hörs mer imon!
 
 
 

IT´S FRIDAY BITCHES

Den 2013-04-26, kl 07:05:01
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Igår va världens längsta dag! Jag jobbade till 17 och sen gick jag och Emma in till stan och letade klänningar till lördag. Jag hittade en klänning men Emma hittade ingen så hon ska kolla på idag. När vi stod i butiken kom vi på att Emma skulle göra naglarna och att vi inte skulle hinna äta innan men hungriga som vi var så skyndade vi oss till Donken. Vi slängde verkligen i oss maten, tror vi åt på 5 minuter. De måste ju vara nån form av rekord iaf haha. Efter maten skyndade vi oss som galningar genom halva stan och när vi väl kom fram till salongen så sa Tessie att vi inte hade behövt stressa ... hahah så typiskt. Jag stannade kvar en stund för att tjöta och leka med Åke hihi, en av tjejerna på salongen har en moppsliknande hund som heter Åke och han är så himla go! Men sen blev klockan mycket och jag åkte hem för att sova. Somnade någongång vid 11 och är dötrött idag såklart. Slutar vid 15 idag iaf och sen ska jag leta upp Patrik och så ska vi till systemet och handla lite inför lördag. haha går det att vara mer taggad än vad jag är liksom!?
 
Tumblr_la5ysbnor71qa9yc7o1_500_large
 
 
 
 

I KINDA LIKE YOU

Den 2013-04-24, kl 20:06:51
Filed in | Kommentarer: 0


CAN YOU HEAR THE RAINDROPS ON THE WINDOW HONEY

Den 2013-04-24, kl 15:31:53
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Det är så himla tråkigt att varje gång jag är ledig från jobbet så regnar det. Och när jag jobbar så är det självklart sol. Förhoppningsvis är det strålande sol hela helgen då jag är ledig. Bebisen och jag har det mysigt i soffan iaf, vi tittar på one tree hill och han har lagt sig så långt bort från mig som han bara kan haha. Jag har smörjt in hela mig med bodybutter och han tycker att jag doftar märkligt. Jag tycker att jag doftar gott men det gör tydligen inte han haha. mammas lille älskling <3
 

I SHOULD WORKOUT

Den 2013-04-24, kl 11:57:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0


FRUKOST

Den 2013-04-24, kl 11:46:27
Filed in | Kommentarer: 0


NEW BRUSCHES

Den 2013-04-23, kl 12:03:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Img_9837_large
Tumblr_lw3xozdng21qep6eto1_500_large

AND I DECIDED YOU LOOK WELL ON ME

Den 2013-04-23, kl 08:49:57
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon! För det första, va fan är det för fel på mig? Drömde att jag va på metaltown och att alla dansa till Dr Bombay haha. Kul var det iaf, har nynnat på hans låtar hela morgonen. För det andra, va fan är det för fel på mig? Igår så reste jag mig ur soffan och fick as ont i höften på vänster sida. Satte mig i soffan en stund till och när jag reser mig upp igen så får jag ont i vänster knä! Jag går runt och haltar nu haha ser ut som en liten tant. Får jätte ont i höften varje gång jag rör på vänster ben. Hade tänkt att springa senare idag men det kan jag nog glömma.
 
Nu blir det frukost iaf, är hungrig som en björn.
 
Tumblr_micv70wz6g1rzo24oo1_1280_large

DON´T HATE MONDAY

Den 2013-04-22, kl 10:02:46
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hallå! Sitter på jobbet nu tillsammans med Martinez och vi dör lite. Båda är jätte trötta och helt osociala haha men det blir nog bättre efter frukosten. Det är helt sanslöst många som ringer och jag håller på att bli lite tokig. Slutar vid 17 idag så jag funderar på om jag orkar gå till gymmet .. Det brukar alltid va så himla mycket folk kl 16-20 och så är det måndag på det.  Ah vi får se helt enkelt. Försöker att pilla bort mina naglar nu också, 3 lossnade och jag tycker att det är så fult när man saknar ett gäng naglar så jag försöker pilla bort resten nu haha, det går sakta men säkert.
 
Large
 
 
 

RIKTIGT SUGEN PÅ EN FRÄSCH SALLAD

Den 2013-04-20, kl 13:42:11
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Tumblr_mli8wosb5u1qctmubo1_500_large
 
Snart är det dags för mat, är så himla hungrig! Patrik gjorde min matlåda igår så det blir kött, pommes och sås. Det är säkert jätte gott men just nu är jag sugen på nåt lite fräschare haha. Aja bara jag får äta nåt innan jag svälter ihjäl.
 
 

YOU GOTTA LOVE SATURDAYS

Den 2013-04-20, kl 10:31:17
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Känns inte riktigt okej att ställa klockan på en lördag. Men nu är jag på jobbet igen iaf, känns som att jag aldrig gick hem haha. Försöker att vakna till men ärligt talat så går det lite si sådär. Tänkte att jag skulle sätta mig ute på rasten och mysa i solen, det är så himla varmt idag! Hoppas klockan går fort, för ikväll ska jag ju på After Dark. Vet inte ens vad jag ska förvänta mig haha men det blir nog roligt iaf.
 
Tumblr_lo5n22pcnd1qk5ho4o1_500_large
 
 

OH FUCK .. IT´S FRIDAY

Den 2013-04-19, kl 10:41:21
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon! Tänkte precis skriva woho det är fredag! Men det känns lite mer som fan det är fredag.. haha jag jobbar kvällen idag, 15-24 så jag känner mig inte supernöjd men what to do. Får trösta mig med att jag fick mitt jobbpass ändrat för imon så jag kan gå med Patrik och hans familj på Rondo och titta på After Dark. Kommer nog bli jätte roligt och jag är ledig på söndag dessutom. Jag måste verkligen försöka att jobba på att fokusera på saker som är bra istället för dåliga. Känner att jag ska vila från träningen idag och imon, känner ändå att jag har lite ont i halsen. Men på söndag ska jag må toppen har jag bestämt! Hörs senare när jag kommit till jobbet.

DAY 4

Den 2013-04-18, kl 20:20:28
Filed in | Kommentarer: 0


KILL ME NOW

Den 2013-04-17, kl 15:18:51
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Nu har jag och Emma precis kommit till jobbet och vi är verkligen helt slut. Jag orkar inte röra ett finger haha. Idag blev det löpning som uppvärming och därefter rygg, triceps, biceps och en magövning. Vi körde det som va kul helt enkelt. Just nu sitter vi och försöker återhämta oss med frukt, dricka och proteinbar. Känner mig lite illamående men min kropp behöver energi så jag försöker trycka i mig lite mat.
 
Tumblr_mlee2u0scn1rvuxy7o1_500_large

DO IT

Den 2013-04-17, kl 10:56:18
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hej! Denna dagen kommer bli grym har jag bestämt. Ska träffa Emma vid 1 och träna på Ullevi. Därefter blir det jobb, 15-24. Ska äta frukost nu och sen packa gymväskan. Hörs sen!
 

KOM IGEN NU DÅ

Den 2013-04-15, kl 18:36:31
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Känner mig helt sjukt trött idag. Sov riktigt dåligt i natt så det är väl inte konstigt iofs. Sitter i soffan, högsta musiken på datan och försöker att tagga till för gymmet. Patrik är ute och cyklar .. väntar på att han ska komma hem så vi kan gå till gymmet. Dyker han inte upp snart så drar jag själv haha orkar inte vänta på honom mer nu. 
 

SÖNDAGSMYS

Den 2013-04-14, kl 20:47:27
Filed in | Kommentarer: 0


ELMUSTACHIOBÄSTAVÄN<3

Den 2013-04-14, kl 11:54:00
Filed in about everything | Kommentarer: 1
Min älskade finaste bästaste bästa vän fyller 22 år idag! Oh min gamla tant, finns inte ord att beskriva hur sjukt mycket jag tycker om dig. Jag hoppas du vet ändå<3
 

LEDIG HELG

Den 2013-04-14, kl 11:50:13
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon! Idag har jag faktiskt haft en mysmorgon istället för en kaosmorgon. Har ätit frukost utan att ha Gustav gapandes i örat, Gustav och jag har lekt jage haha och nu sitter jag och försöker att inte köpa hela MAC´s sortiment på Kicks. Det är fruktansvärt svårt ska ni veta! Klockan 3 ska jag och Patrik hem till hans föräldrar på kalas. Patriks mamma, pappa och syster fyller år i April så de har ett gemensamt kalas. Kommer bli supermys!
 
Igår så gjorde jag och Patrik ingenting på dagen men på kvällen så träffade vi min mamma, pappa och bror på resturang Mykonos i Linné och åt middag tillsammans. Mykonos har ju lätt bästa grekiska maten i hela Göteborg, så himla gott! Jag rullade typ hem efteråt haha. 
 
Ska kolla lite mer på MAC produkter nu men sen blir det duschen! 
 
 
 
 

GODMORGON

Den 2013-04-12, kl 12:53:09
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon, oj vad länge jag sov. Eller ah va ju hemma 7 imorse så att vakna vid 12 kanske inte är så sen ändå. Sitter och äter frukost framför Grey´s Anatomy, så himla bra program! Vet inte vad jag ska hitta på idag, funderar på att åka till Maxi och handla lite mat och godsaker för ikväll. Haha viken intressant dag.
 
Jobbade ju natten med Åsa, Emma och Sofia. Så himla mysigt har vi haft det! Bästa natten på länge, mina fina vänner. Vi blev lite hungriga vid 4 tiden så vi bestämde att donken va en smart idé haha. Oh så gott det va! Länge sen man käkade fyllemat 4 på morgonen utan att va full haha.
 
 

CARDIO I REGNET - CHECK!

Den 2013-04-11, kl 14:54:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Skönt att rensa tankarna lite ..
 

GO RUN

Den 2013-04-11, kl 13:37:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

I HATE WHEN I THINK

Den 2013-04-11, kl 12:36:44
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Blä, känner mig helt sämst idag. Känner mig trött och hängig så jag spenderar nog dagen hemma tror jag. Fick dessutom ett samtal förut som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Jag vill men ändå inte. Har bestämt mig att jag ska ringa tillbaka imorgon och att jag då ska ha bestämt mig för hur jag ska göra. Ska jobba natten idag så jag har ju rätt mycket tid att tänka. Inatt blir det jobb med Emma och Åsa hihi det kommer bli kaos! De kan säkert ge mig massa bra råd om hur jag ska göra. Nu blir det Grey´s Anatomy!
 
 

WELL HELLO MY LITTLE FRIEND

Den 2013-04-10, kl 18:48:33
Filed in | Kommentarer: 0


WHOOPSIE! BYE BYE CRAZE

Den 2013-04-10, kl 09:27:00
Filed in | Kommentarer: 0


HEJ VÄRLDENS LÄNGSTA DAG

Den 2013-04-09, kl 21:40:07
Filed in | Kommentarer: 0

Oh vilken lång dag det har varit! Först kom jag till jobbet och fick träffa min elev Catharina för första gången! Hon va super trevlig så vi kommer nog bli ett bra team. Jag ska lära henne allt jag kan haha. Eftersom att vi hade elev idag så blev det en timme lunch, lyxigt som fasen! Vi var ett gäng som gick till I Love Pizza. Så himla kul, jag och Emma delade på en fet kebabpizza och alla andra tjejer åt sallad och pratade om kalorier .. haha va fan liksom. Men iaf efter jobbet hämtade Patrik mig och så åkte vi och kollade på en cykel till mig. Patrik ska betala halva så det blir en perfekt födelsedagspresent! Vi åkte även och kollade på ett hus i Lindome .. Haha jag vet, ett hus! Det va fint men det blir inget hus än på ett tag. Tillslut hamnade vi på gymmet också, idag blev det rygg, ben och axlar. Är dö trött nu så ska ta en snabb dusch och sen blir det sängen!


RUN

Den 2013-04-08, kl 21:23:00
Filed in | Kommentarer: 0


I WANT YOU

Den 2013-04-07, kl 20:43:00
Filed in | Kommentarer: 0


WHEN THE BEATS DROP

Den 2013-04-07, kl 14:27:14
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Denna dagen gick fort fram till lunch sen har tiden gått i slowmotion! Men nu är det bara en timme kvar tills jag slutar iaf. Ska hem direkt och hjälpa Patrik med tvätten och disken för sen blir det gymmet! Sitter här och taggar till  för mig själv haha. Sitter och kollar på massa inspirations bilder och funderar på om jag orkar åka till stan imon och kolla på träningskläder. Jag tränar alltid i tröja men jag hade velat ha några linnen också. Det blir så himla varmt på gymmet där jag tränar när solen ligger på. Börjar svettas innan jag ens kommit in i gymmet liksom haha.
 
Tumblr_mhtp5fuf0m1s1gf21o1_400_large

MY SWEET BED, I MISS YOU

Den 2013-04-07, kl 06:54:16
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Känns hyffsat segt att gå upp halv 6 på en söndag men är det jobbhelg så är det. Gick från jobbet igår kväll kl 9 och är nu tillbaka på jobbet igen kl 6! Det som är bra är att min parkeringsbiljett fortfarande gäller haha så jag slipper betala parkering idag. Eftersom att det inte ringer nåt så tänkte jag gå ut i köket och fixa, har fått höra att det ser ut som ett bombnedslag haha! 
 
Tumblr_mku7m6hyfr1rkrmv9o1_500_large
 

DU E MIN MAAAAAN <3

Den 2013-04-06, kl 16:09:58
Filed in | Kommentarer: 0


WORKING HARD ON A SATURDAY

Den 2013-04-06, kl 13:58:03
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Det känns som att varje gång himlen är blå och solen skiner så jobbar jag. What´s up with that? Idag är det jobb 13-21 tillsammans med Emma och Marita. Vi sitter i ett eget rum tillsammans så det känns ändå okej att jobba idag. Dessutom är det rätt lugnt, vilket det aldrig är nu för tiden hihi.  
 
Tumblr_mjz24jz4jy1s1v592o1_500_large

THIS IS WHAT I NEED TODAY

Den 2013-04-05, kl 13:27:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Cozy Sweatshirt, Messy Bun, Water, Fruits and Sun.
 

 
 

WHATS YA PROBLEM

Den 2013-04-05, kl 10:18:48
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Vad är mitt problem? Eller rättare sagt, vad är Gustavs problem. Han höll mig vaken precis hela natten! Han gick över mitt huvud, drog i mitt hår, trampade mig i ögat, gnällde i mitt öra och hängde i gardinen. Va fasiken liksom! Han brukar alltid ligga och sova snällt i sängen vid Patriks fötter men inte i natt. Så nu är jag så trött att mitt huvud inte hänger med alls, orkar inte hålla ögonen öppna typ. OH VILKET LIV MAN LEVER. Jag tackar Gud för att jag hann köpa cigg på Pressbyrån innan jag joggade till jobbet haha. Cigg och Celsius kommer att rädda dagen iaf. Emma kommer kl 16 så jag hinner klämma lite på min plutt innan jag slutar kl 19 idag.
 
5388_237961826348797_719220363_n_large

JAG DÖR VAD TRÖTT JAG ÄR

Den 2013-04-04, kl 09:25:00
Filed in about everything | Kommentarer: 1
Varför har jag så dålig framförhållning!? Min första timme på jobbet är fys .. dvs att jag kunde sovit längre haha men nepp. Min arbetsledare ska iaf flytta fysen åt mig så förhoppningsvis läggs den som sista timme. Fast det är helt okej att ha en timme fys mitt i passet också. så länge jag får fys så är jag nöjd haha. Ska ha en tjej hos mig halva dagen, fick jag reda på nu också. Hon ska sitta och lyssna och se hur jag jobbar för hon kanske ska börja hos oss senare så det blir nog kul.
 
Nu ska jag sätta igång och jobba bort den långa långa kön. Hejhopp!

WORK IT

Den 2013-04-03, kl 16:22:25
Filed in about everything | Kommentarer: 0

GODASTE MELLANMÅLET

Den 2013-04-03, kl 13:54:25
Filed in | Kommentarer: 0

Sa ju att jag skulle börja mitt hälsosamma liv igen. Till frukost på jobbet blev det fiberhavregröt med kesella och jordgubbar. När jag vaknade vid 11 blev det kesella och jordgubbar igen och nu mellis med en celsius och en raw bite med cocos smak, bästa som finns typ!


TUMBLR

Den 2013-04-03, kl 02:44:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

PARTY LIKE A ROCKSTAR

Den 2013-04-02, kl 23:39:52
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Började nattpasset för ca 1 timme sen. Idag jobbar jag natt med Emma, Åsa och Felicia. Haha känner redan nu att det kommer bli en grym natt. Har laddat upp med Rockstar och Celsius så jag borde kunna hålla mig vaken haha. Hörs senare!

MELLIS

Den 2013-04-02, kl 18:02:11
Filed in | Kommentarer: 0


HEY HO LETS GO AGAIN

Den 2013-04-02, kl 15:50:20
Filed in | Kommentarer: 0

Jag har verkligen behandlat min kropp som skit under påsken. Jag har bara ätit skit och när jag tittar mig i spegeln så ser jag det verkligen. Så nu tar vi nya tag. Från och med nu så startar vi igen.

Känner mig mer taggad än någonsin! 


WHAT TO DO

Den 2013-04-01, kl 20:33:55
Filed in about everything | Kommentarer: 0

FÖRSTA APRIL

Den 2013-04-01, kl 18:20:46
Filed in about everything | Kommentarer: 0

© Headerbilder från Wallpapers Wide