THEBODYSHOP

Den 2016-03-29, kl 16:54:59
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

PÅSK

Den 2016-03-26, kl 10:52:36
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag är ledig. Påskledig. Fredag, lördag, söndag och måndag. Ledig i 4 hela dagar och jag är så fruktansvärt nöjd! Igår så åkte jag en sväng till kungsmässan och handlade lite grejer som jag behövde, men jag kom även hem med tulpaner! Rosa/vita och orange/gula. Älskar verkligen tulpaner, känns som vår när jag har tulpaner hemma. Jag brukar alltid köpa vita men jag kunde inte låta bli att köpa de rosa/vita, så himla fina. Och jag ville ha det liiite påskigt hemma så därför tog jag de orange/gula också. Vi har liksom inget påskpynt hemma, eller ah. Två kyckligar står på tvbänken men förutom det har jag inget påskpynt. 
 
Egentligen ville jag inte prata om tulpaner eller påskpynt men jag svävade liksom iväg lite haha. Jag ville berätta om att jag igår var på påskmiddag tillsammans med släkten på pappas sida. I alla år så har vi ätit påskmiddag hemma hos farmor. Men hon känner inte att hon orkar med det längre så från och med förra året så blir det påskmiddag på en restaurang istället hihi jag klagar inte. Detta året valde vi att äta middag på den turkiska restaurangen Ottomania. Jag har varit där flera gånger tidigare och de har så löjligt god mat! Jag tog fylld oxfile med lättfriterad potatis och rödvinssås. aaaaaaah så gott! Gå dit, annars missar ni nåt. 
 
 
 
 

HALLÅ MÅNDAG

Den 2016-03-21, kl 11:28:56
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hallå måndag! Jag vet inte vad det är med mig men jag är så himla pigg idag trots att jag bara sov ca 5 timmar. Kunde verkligen inte somna igår. Men jag kom till jobbet vid 7.30 och skulle ha jobbat till 15.30 men jag lyckades att fjäska till mig fys så jag slutar 14.30 istället. NÖJD. Tänkte åka hem och fortsätta min storstädning, började i går men hann inte riktigt klart. Så städa badrummet, tvätta och träna står på eftermiddags schemat.
 
Nu måste jag fortsätta jobba, det är så löjligt mycket att göra. Det är ju måndag. 

LÖRDAG

Den 2016-03-19, kl 19:02:19
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag har jag hängt med min bästis Anton, Emma och Åsa. Har inte träffat Åsa på en evighet så det var mysigt att äntligen få se henne! Dock känns det inte som att vi hann prata allt för mycket för Anton va på hugget idag hihi. Titta vilka fina bilder Emma tog på mig och Anton. Oh han är verkligen min favorit.


ÄLSKADE FREDAG

Den 2016-03-18, kl 16:30:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag har en sån fruktansvärt bra dag idag. Jag vaknade upp utvilad och klarade av de två proven på jobbet galant. Jag har varit på möte, handlat och hämtat Anton hos dagmamman ihop med Emma. Det känns som att jag fått gjort en hel del saker idag alltså. Patrik har jour idag så troligtvis får jag spendera min kväll själv hemma men det gör mig ingenting. Rätt skönt med ensamtid ändå.
I NEED THIS

Den 2016-03-17, kl 21:01:48
Filed in about everything | Kommentarer: 0KLART

Den 2016-03-16, kl 17:33:39
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Och helt plötsligt är jag klar med utbildningen! Idag var sista dagen. Imorgon ska vi hänga i Tingsrätten och på fredag är det prov. Tror att det kommer gå hur bra som helst. Dessa två veckorna har gått så galet fort! Det har varit roligt men jag känner ändå att jag inte direkt fått ut något av utbildningen. Men men, jag har haft kul iaf. Skönt att få göra något annat än att sitta i telefon hela dagarna. Jag har övertalat Emma om att vi ska äta lunch på MAX imorgon för att liksom fira att vi är klara. Ah jag riktigt längtar till lunchen imorgon, älskar MAX <3

T I P S

Den 2016-03-15, kl 19:41:41
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

TO-DO LIST

Den 2016-03-13, kl 20:00:03
Filed in about everything | Kommentarer: 0
- Fika hos Patriks föräldrar
- Handla
- Hälsa på Hanna på nya jobbet och handla växter (älskar mitt nya lilla träd)
- Tvätta
- Tvätta sminkborstar
- Byta gardiner i vardagsrummet
- Byta ut duschdraperiet
 
Trots att jag inte hade några planer alls idag när jag vaknade så fick jag gjort en hel del! Imorgon är det dags för sista veckan av utbildningen och jag hoppas att jag faktiskt får lära mig något haha. Förra vecka var rolig men ärligt talat så lärde jag mig ingenting nytt ...
 
 

SÅ KALLAD UTBILDNING

Den 2016-03-11, kl 16:56:09
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag har jag lärt mig.. INGENTING. Rätt meningslös "utbildningsdag"
BARA 2 TIMMAR

Den 2016-03-10, kl 16:21:31
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Utbildningen idag blev väldigt märklig. Vi hade förhörsmetodik i ca 2 timmar, plus en rast på 20 minuter, och därefter var vi klara för dagen .. Jag blev faktiskt besviken. Visst det är väl skönt att arbetsdagen är så kort men när det är utbildning så hade det ju varit roligt att lära sig någonting också ... Men men. Jag och Emma stannade kvar ett tag och pluggade och därefter åt vi lunch. Sedan åkte vi till Kungsmässan för fika och shopping. Jag köpte tulpaner, en pläd till soffan och en vas! Alltså denna vasen har jag velat ha i säkert ett halvår, om inte mer, och helt plötsligt hittar jag den! Den brukar alltid vara slutsåld men äntligen fick jag tag på den. Så det blev en helt okej torsdag ändå. 
 
 
 

DÖR NÄSTAN

Den 2016-03-09, kl 21:09:31
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Patrik har blivit så fruktansvärt sjuk! Han har spenderat hela eftermiddagen och kvällen i sängen och på toaletten ... Jag är så löjligt orolig över att jag ska bli smittad så jag sover på soffan inatt och hoppas att jag klarar mig. Håll tummarna för mig! 

LYX

Den 2016-03-08, kl 12:06:14
Filed in about everything | Kommentarer: 0UTBILDNINGSDAG 1

Den 2016-03-07, kl 16:59:12
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Nu har jag precis kommit hem efter första dagen på utbildningen! Idag har vi lyssnat på en föreläsning om lagar osv. Det är verkligen inte så enkelt som man kan tro! Men jag tycker sånt där är himla roligt så jag tycker att dagen har gått fort. Vi ska hålla på med detta till och med onsdag. På torsdag blir det förhörsmetodik och på fredag ska vi jobba i Durtvå. Så kul! 
 
 
 
 

VECKA 10

Den 2016-03-07, kl 13:49:00
Filed in about planning | Kommentarer: 0
Såå redo för vår! Det syns verkligen i lifeplannern hihi. 
 
 
 
 

HELLO MARCH

Den 2016-03-01, kl 18:01:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

TISDAG

Den 2016-03-01, kl 13:46:48
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Måste säga att jag älskar att vara ledig på vardagar. Idag har jag passat på att åka till Kungsmässan (eftersom det brukar vara rätt lite folk på vardagar) och köpt ett par nya jeans och en grå t-shirt. Mina förra svarta jeans slet jag sönder och min förra gråa t-shirt slängde jag igår för det var massa hål i den haha. Jag gjorde två bra köp helt enkelt. Köpte dessutom sallad och en islatte på espresso house. Älskar deras Mr Salmon sallad, så god! 
 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide