EN VECKA

Den 2015-07-27, kl 20:24:02
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hur kan jag redan vara inne på min sista semestervecka!? Känns inte ens som att jag haft semester, förutom veckan i Grekland. Det var riktig semester det, här hemma regnar det typ konstant. Aja, denna veckan har jag massor av roligt inplanerat som jag ser fram emot. 

Har inte gjort så mycket idag men förut åkte jag och Patrik till Frölunda torg och ordnade födelsedagspresent till mamma. Hon fyllde år den 19de men vi ska fira henne imon. Just nu ligger jag i sängen, kollar youtube och äter lakrits fudge medan jag väntar på middagen. Kunde inte haft en bättre måndagskväll! 

SCRIBBLEPRINTS CO

Den 2015-07-27, kl 16:09:31
Filed in about planning | Kommentarer: 0
 

GRATTIS PÅ TJUGOFEMSÅRSDAGEN MIN ÄLSKADE FÄSTMAN

Den 2015-07-26, kl 22:42:10
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

ÖSREGN

Den 2015-07-25, kl 16:13:39
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Eftersom att det ÖSREGNAR ute så tog jag äntligen tag i en sak jag sagt att jag ska göra i typ två år. Jag har rensat bland mina skor och impregnerat de som blev kvar! Det var dötråkigt att göra men tog typ en halvtimme så jag fattar inte varför jag dragit ut på de så länge. Aja, nu är det gjort iaf. Och det lär dröja tills jag gör det igen haha. 
 
 

SCRIBBLEPRINTS CO

Den 2015-07-24, kl 15:54:00
Filed in about planning | Kommentarer: 0
 
Eftersom jag, och Emma, blivit planeringsnördar så har jag bestämt mig för en ny kategori på bloggen. "About Planning". Detta var första beställningen jag och Emma gjorde ifrån shoppen Scribbleprints co. Sen dess har vi gjort ytterligare 3 beställningar och de är nu på väg hem till oss! Förhoppningsvis dyker alla 3 beställningar upp redan nästa vecka. MINNETONKA

Den 2015-07-22, kl 22:24:00
Filed in about shopping | Kommentarer: 0
Medan Patrik ligger på soffan och sover så passar jag på att kika runt på internet. Råkade precis klicka hem ett par skor haha. Har varit sugen på ett par Minnetonka skor ett bra tag och eftersom att jag får löjligt bra lön på fredag så tänkte jag passa på att unna mig ett par skor. Kommer passa perfekt nu under sommaren/hösten. 
 TED 2

Den 2015-07-22, kl 12:28:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Igår spenderade jag och patrik dagen hemma men vid 5 tiden kom ankan och hanna hem till oss. Vi kollade igenom semesterbilderna innan vi satte oss i bilen och åkte in till Kungsbacka. Vi åt middag på Tio Pepe, jag åt fiskgratäng som jag inte ätit på en evighet! Det var supergott så det tänker jag laga snart. Efter middagen så gick vi till biografen och såg Ted 2. Den var riktigt rolig och jag tycker att den är lika bra som 1an. 
 
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag och patrik ska hitta på. Han säger nej till varenda förslag jag säger så vi ska väl bara åka och handla för kylskåpet är tomt. Sen så kommer vi nog vara hemma. Ha en bra dag!

SCRIBBLEPRINTS

Den 2015-07-21, kl 13:25:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Apropå mitt förra inlägg om att jag gick bananas när Scribbleprints öppnade, här är lite av de jag och emma beställde! Sammanlagt beställde vi 52 ark med klistermärken. Jag sa ju att jag gick bananas haha. Men! För att försvara mig lite så behövde vi faktiskt en hel del, vi har ju precis börjat med detta så vi har inte lyckats samla på oss tillräckligt för att vi ska kunna planera på det sätt vi vill. Men nu har vi kommit en bra bit på vägen, nu ska allt bara dyka upp också.
 
 
 

UPPDATERING

Den 2015-07-20, kl 14:42:38
Filed in about everything, about planning | Kommentarer: 0
Uppdateringen de senaste har varit kass. Men jag skyller på att jag var bortrest en vecka och sen blev jag sjuk! Alltså, ni vet så sjuk att det gör ont överallt och man vill bara ligga under en sten och gömma sig? Precis så sjuk blev jag, i typ 3 dagar. Idag mår jag mycket bättre, känner mig fortfarande lite förskyld men inte är närheten av innan. 
 
Jo! Tidigare skrev jag om att jag och Emma köpt oss varsin Life planner och massor av klistermärken. I lördags (trots att jag var dösjuk) så åkte jag hem till Emma och så satt vi i flera timmar och fixade. Det är så himla kul! Och igår så öppnade vår favorit shop och jag gick bananas... alltså jag tappade det. Men vi kommer ha många fina klistermärken på väg till oss snart iaf haha.
 
Riktigt dålig bild men här ser man hur min första vecka i life plannern blev. Eftersom att jag var i Grekland hela veckan så fanns det inte så mycket att fylla i, men jag blev riktigt nöjd ändå. Tycker att beach-temat blev väldigt fint.
 
 

ZAKYNTHOS I BILDER

Den 2015-07-16, kl 12:19:04
Filed in about everything | Kommentarer: 1
 
 

HEMMA IGEN

Den 2015-07-15, kl 18:01:41
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Nu är jag hemma från Zakynthos! Eller planet landade strax efter 12 igår natt men vi var inte hemma förens vid 2! Vi alla var sugna på donken när vi landat så vi var tvugna att göra ett stopp där innan vi fortsatte hem haha. Jag är supertrött för vi somnade vid 3 och strax innan kl 8 var det en gubbe som stod utanför sovrumsfönstret och tyckte att det var en bra ide att dra igång igång en trimmer eller liknande för att klippa häcken .... alltså, varför!? Tänker lägga mig tidigt ikväll iaf! Annars har vi inte gjort mycket idag, hälsat på patriks familj och tvättat och handlat. Och myst med katterna! De släpper oss inte med blicken och ska vara med hela tiden så man känner att man varit saknad iaf. Det är alltid roligt att resa iväg men det är så himla skönt att komma hem igen. Lägger upp ett inlägg med bilder lite senare när jag får tid! 

LETS GO TO ZAKYNTHOS

Den 2015-07-07, kl 06:00:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

belovelyuniverse.jpg


COUNTDOWN

Den 2015-07-03, kl 14:00:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
NU GÅR JAG PÅ SEMESTER !!!!! 
 

VÄLKOMMEN SOMMAR

Den 2015-07-02, kl 19:53:13
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Välkommen sommar! Kom precis i tid till min semester som startar imon kl 2! Alltså jag är sååååå nöjd över att jag gör min sista arbetsdag imon och på tisdag är jag i Grekland! Sitter just nu hemma hos ankan och Hanna och väntar på middagen som strax är klar. Blir första middagen ute för i år! Man kunde ju haft en sämre torsdag. 
COUNTDOWN

Den 2015-07-02, kl 12:00:58
Filed in about everything | Kommentarer: 0COUNTDOWN

Den 2015-07-01, kl 12:00:24
Filed in about everything | Kommentarer: 0© Headerbilder från Wallpapers Wide