HALLÅ MÅNDAG

Den 2015-08-31, kl 07:34:10
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Att börja 6.30 på en måndag är helt okej! Tycker verkligen att det är bästa tiden att börja för då slutar man redan klockan 3. Och idag är denna måndagen ännu bättre för Emma och jag jobbar ihop! Eller hon börjar 7.30 men det är första gången på över 2 månader som vi jobbar ihop eftersom vi gått om varandra när vi haft semester. 
 
När hon kommer så ska jag klaga lite haha. Jag har fått så himla ont i nacken och sovit rätt dåligt i natt på grund av det. Nu har jag smörjt in nacken med voltaren och tagit en ipren så förhoppningsvis blir det bättre under dagen. 

THE ONLY TIME I´D EVER CALL YOU MINE

Den 2015-08-27, kl 21:25:15
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
 
I only call you when it's half past five
The only time that I'll be by your side
I only love it when you touch me, not feel me
When I'm fucked up, that's the real me
When I'm fucked up, that's the real me, yeah
I only fuck you when it's half past five
The only time I'd ever call you mine
I only love it when you touch me, not feel me
When I'm fucked up, that's the real me
When I'm fucked up, that's the real me, babe

DENNA TORSDAGEN ALLTSÅ

Den 2015-08-27, kl 08:50:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag måste bara få klaga lite. Denna dagen började inte riktigt så bra som jag hade hoppats på. Klev upp ur sängen, dötrött, trots att jag sovit rätt många timmar. Kunde inte sätta in linserna för jag var för trött i ögonen ... redan där, va fasiken liksom. Bestämde mig för att ta tåget, för första gången sedan jag kom tillbaka till jobbet efter semestern. Kommer till tågperrongen och upptäcker att det tåg jag ska ta är inställt! Vad är detta!? Eftersom att klockan då var kvart i 8 så vet jag att det inte finns några parkeringsplatser utanför jobbet så det var bara att se glad ut och stå kvar och vänta. När tåget väl kom så var det hur mycket folk som helst som skulle på, men jag hade lite flyt och fick en plats iaf. När jag kom av tåget i Göteborg och skulle gå till jobbet så började det ösregna. Jag tog glatt upp mitt paraply som då upptäcker är trasigt! Det gick verkligen inte att använda så det var bara att traska på i ösregnet. Så nu sitter jag här på jobbet, sen och pisseblöt. Denna dagen kunde ju ha börjat bättre om man säger så. 
 
Men jag är löjligt nöjd över att jag är ledig imon, på lördag och söndag. Det får mig att må lite bättre. 

MAN FÅR UNNA SIG

Den 2015-08-25, kl 15:44:39
Filed in about shopping | Kommentarer: 0
Eftersom att hösten slog till på riktigt igår så känner jag att jag får unna mig någonting som gör mig lite gladare inför hösten. Har haft ögonen på denna väskan under lång tid så nu när den äntligen kom in hos Raglady igen klickade jag direkt på köp! 
 
Så nu är världens snyggaste lilla väska på väg hem till mig! 
 
 

SCRIBBEPRINTSCO

Den 2015-08-24, kl 09:35:37
Filed in about planning | Kommentarer: 0
Idag är jag ledig. Planen var att åka till havet med Hanna men himlen är helt grå och dessutom vaknade Hanna upp sjuk. Aja det är inte mycket att göra. Känns lite okej ändå för jag är helt slut efter helgen. Har både jobbat och varit iväg på massa roligt så jag har knappt varit hemma alls sen i torsdags. Men det är sånt som ger minnen och gör livet värt att leva eller hur. Livet kan inte bara vara jobb och annat halvtråkigt. 
 
Iaf så har planen ändrats till att bara vara hemma idag. Det började precis regna lite så har inte lust att göra någonting ändå. Men! Jag råkade shoppa lite haha. Tittade på Scribble prints co livestream nyss och upptäckte att hon släppt nya klistermärken inför hösten! Jag beställde både thanksgiving kitet och halloween kitet. De är så fina att jag smäller av! Så exalterad inför att få planera med dom! Oktober kommer bli så fin i min kalender!
 
 

BLA BLA BLA

Den 2015-08-22, kl 10:32:47
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Sitter just nu på jobbet och surar haha. Precis fått mitt nya schema och det är skit! Verkligen allting är ändrat. Jag är så missnöjd över att behöva jobba hur många kvällar som helst. Jag hatar kvällar. Snacka om att få igen bara för att jag har drömschemat just nu. Det är ju inte mycket att göra men det är så himla tråkigt när man inte ens har 1 vecka av 6 att se fram emot. Inte en enda vecka är bra. Oh jag längtar så mycket tills denna perioden är över! 
Just idag är jag löjligt sugen på att byta jobb till ett normalt jobb med normala arbetstider.  

ÄNTLIGEN RIKTIG SOMMAR

Den 2015-08-20, kl 12:39:01
Filed in about everything | Kommentarer: 0



JAG KOM IVÄG

Den 2015-08-19, kl 15:24:22
Filed in about fitness | Kommentarer: 0
 

MÅNDAG

Den 2015-08-17, kl 09:03:53
Filed in about everything, about fitness | Kommentarer: 0
 
Är det bara jag som känner "äntligen måndag" ? haha, troligtvis. Men det känns så skönt att det är ny vecka och jag har en riktigt bra känsla inför denna veckan. Jobbar på stationen idag, vanliga stället imon och sen är jag ledig i 3 dagar! Ska bli löjligt skönt att vara ledig så många dagar i rad. Har lovat mig själv att inte bara ligga på soffan, känns som att jag gör det lite för ofta. Har inte varit på gymmet på en evighet så en av dagarna ska jag dit iaf. Jag hoppas att jag orkar 2 av dagarna. Lär ju ha träningsvärken från döden efter första dagen eftersom jag inte tränat på väldigt länge haha men jag håller tummarna för två dagar ändå. 
 
Jo! Något jag är riktigt exalterad över är att mitt gym öppnar en ny lokal precis utanför jobbet! Vi snackar 50 meter från jobbet till gymmet. Oh vilken lycka! Har lovat mig själv att verkligen utnyttja att det ligger så nära och faktiskt ta mig dit innan eller efter jobbet beroende på vilken tid jag jobbar. Borde lyckas komma dit 1-2 gånger i veckan. Känns inte som att jag kan komma med några ursäkter nu när det ligger så nära. Dessutom så har Emma och Åsa kort på samma gym så då kan vi träna ihop! Allt blir ju mycket roligare när man är fler!

MAKEUP

Den 2015-08-13, kl 16:59:00
Filed in about beauty | Kommentarer: 0
Lyckan som uppstår när man får sms om att man har paket att hämta ut! 
 



LIFEPLANNER

Den 2015-08-10, kl 21:50:00
Filed in about planning | Kommentarer: 0
Har suttit halva kvällen och planerat nästa vecka i min lifeplanner. Denna veckan är jag så himla nöjd över. Har inte fyllt i någonting mer än jobb ännu eftersom det är svårt att planera så långt i förväg. Men det känns som att jag börjar hitta ett sätt att planera som verkligen funkar för mig. Det ska bli så kul att sitta och fylla i allt sen!
 
 
 
 

.

Den 2015-08-09, kl 09:03:37
Filed in about everything | Kommentarer: 0

MAKEUP SHOPPING

Den 2015-08-07, kl 21:34:00
Filed in about beauty, about inspiration | Kommentarer: 0
Det var väldigt länge sen jag verkligen kände mig inspirerad när det gäller smink. Jag har alltid älskat smink, alltså tok-älskat smink. Nästan så att det varit ohälsosamt haha. Men det var som sagt länge sedan jag kände mig inspirerad. Känns som att jag fyllt på "sminkförrådet" med samma gamla grejer när de produkter jag älskar tagit slut men jag har inte provat på något nytt på länge. 
 
Men under 2-3 veckor så har jag kollat igenom alla Jaclyn Hills videor och jag känner mig äntligen inspirerad igen! Gjorde precis en stor beställning på Kicks, bara massa nya produkter som jag inte testat innan. Som tur är så har Kicks sin sommarrea just nu och det kändes lite bättre för min plånbok. Det ska bli så roligt att få hem allt så att jag kan få leka lite igen! 


TJEJDAG

Den 2015-08-06, kl 21:45:57
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Har haft en supermysig dag ihop med min favorit pingla! Jag åkte hem till Emma vid 1 och så satte vi oss för att planera nästa vecka i våra almanackor. Det blev riktigt bra fast än jag inte har så många planer för nästa vecka ännu. Jag har iaf fått grunden lagd och så får jag fylla på allt eftersom. Därefter åkte vi in till Kungsbacka och åt sushi till middag och sen blev det bio! Vi gick på Minioner och både jag och Emma skrattade högst i hela salongen! Den var så löjligt rolig att jag flera gånger skrattade så jag grät. Vi skrattade i bilen hela vägen hem med haha. Vi hade tänkt att kanske ta en hamburgare på doken på vägen hem men båda var fortfarande mätta efter sushin och dessutom hade jag så ont i huvudet och mådde illa. Är inte det typiskt!? alltid när man gör något roligt eller ska göra nåt roligt så börjar man må skit .. aja vi fick en väldigt rolig dag ihop även om den slutade tidigt haha. 
 
 

BORÅS DJURPARK

Den 2015-08-05, kl 21:27:38
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
 
 
 
 

JOBBA JOBBA JOBBA

Den 2015-08-03, kl 15:12:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Min första jobbdag är över och jag är hemma! Dagen gick faktiskt riktigt fort och jag hade inga problem trots att jag knappt sov någonting i natt. Jag har vänt lite på dygnet och av någon anledning så vaknade jag hela tiden under natten så det blev inte mycket sömn innan klockan ringde 5.30. Det känns liiiiite skönt att vara tillbaka och ha rutiner igen. Men ah, denna veckan jobbar jag inte så mycket. Jobbar imon med och sen är jag ledig i 3 dar och därefter jobbar jag 2 och sen ledig igen. Känns inte alltför jobbigt faktiskt. Längtar tills Emma börjar jobba igen bara, men hon är inte tillbaka förens i september! sjukt tråkigt, vad ska jag göra på jobbet tills dess liksom haha. 
 

SISTA DAGEN PÅ SEMESTERN

Den 2015-08-02, kl 12:36:03
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

SCRIBBLEPRINTS CO

Den 2015-08-01, kl 18:10:00
Filed in about planning | Kommentarer: 0
 För 10 min sen släppte Scribble Prints Co ett nytt kit och både jag och Emma lyckades få tag på varsitt! Alltså jag är så nöjd!
 
 
 

FÖRSTA AUGUSTI

Den 2015-08-01, kl 17:35:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

tumblr_nsf7jwJ38f1riczu9o1_500.jpg


© Headerbilder från Wallpapers Wide