SKOTTDAGEN

Den 2016-02-29, kl 14:02:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Eftersom att det är skottdag så firar jag detta genom att ligga på soffan och plöja igenom så många disneyfilmer jag bara kan! Svårt att ha en bättre måndag. 
 
 
Update: Upptäckte precis att det är massor av Disneyfilmer som jag vill se men inte har! La just en beställning hos CDON på Lilla sjöjungfrun, Björnbröder, Hitta nemo, Modig, Big hero 6 och Insidan ut.  
 

FINA FREDAG

Den 2016-02-26, kl 16:57:37
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Imorse smsade Emma mig och frågade om jag ville hänga med henne och Anton idag. Självklart ville jag det! Jag köpte med mig fika så direkt när jag kom dit så blev det bulle och kaffe. Sen har vi lekt, vi har varit på promenad och hälsat på hästarna och vi har kollat på film. Och det blev pannkakor till lunch! jag som älskar pannkakor! 
Åkte till affären på vägen hem, där nästan alla i Vallda befann sig, och nu är jag hemma igen. Sitter och väntar på att Scribbleprints ska släppa sina stickers för april. Jag är så exalterad! Och till middag blir det tacos, jag är riktigt exalterad inför det också hihi. 
 
 
 

TANDLÄKAREN

Den 2016-02-25, kl 16:14:41
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Inga hål och knappt någon tandsten trots att det var 3 år sedan jag var hos tandläkaren. Jag är nöjd! 

DENNA DAGEN

Den 2016-02-23, kl 22:09:54
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag fick jag igen för att jag hade en bra dag igår ... 




BRA MÅNDAG

Den 2016-02-22, kl 15:52:48
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Alltså känslan man får när man haft en BRA måndag! Jag är så himla nöjd. Dagen på jobbet flöt på bra, 28 samtal liksom, jag har varit pigg (händer aldrig) och stått upp hela dagen (det händer inte heller). Hann med tåget som jag sitter på nu och är på väg hem. Tror jag ska städa iordning i köket och sedan damma & dammsuga i vardagsrummet. VAD ÄR DET SOM HÄNDER MED MIG!? tror jag börjar bli sjuk ...  

LÖRDAG / SÖNDAG

Den 2016-02-21, kl 13:39:00
Filed in about everything, about planning | Kommentarer: 0
Igår efter att jag och Patrik varit på Skönhetsfabriken så handlade vi och sedan åkte vi hem för att storstäda. Senare på eftermiddagen kom Johan och Jenny hem till oss. Vi har inte setts sedan nyår så det var verkligen länge sen! Vi åt hamburgare till middag och chokladfondant till efterrätt. Det var sååå gott! Vi alla höll på att dö av matkoman vi hamnade i efteråt haha. 
 
Idag har Patrik ingen lust att göra nåt, han vill bara ligga på soffan. Och inte mig emot, jag kollar youtube och håller på att planera i kalendern. När jag är klar tänkte jag ha hemma-spa. Helt okej söndagsnöje! 
 
 

SKÖNHETSFABRIKEN

Den 2016-02-20, kl 11:49:15
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Just nu befinner jag mig på skönhetsfabriken! Jag har precis blivit klar med min manikyr så nu sitter jag i en fotölj & väntar på Patrik som är hos barberaren. Hoppas jag känner igen honom när han är klar hihi. 



MÅSTE HA MINST 5 AV DESSA .. MINST !

Den 2016-02-16, kl 20:07:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
Bilder från http://molkan.damernasvarld.se/tag/naglar/

JAG VILL FYLLA MITT HEM MED SNITTBLOMMOR

Den 2016-02-16, kl 16:19:30
Filed in about everything | Kommentarer: 0




ALLAHJÄRTANSDAG

Den 2016-02-15, kl 11:52:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hade ni en mysig allahjärtansdag igår? Jag hade faktiskt en jättebra dag trots att jag jobbade mellan 7.30 och 15.30. Det var bara jag och Louise som jobbade dagen igår haha. Det var så fruktansvärt tomt i lokalen! Man att ju van vid att det är ett 30-tal personer på plats annars. Men iaf, efter jobbet så åkte jag direkt hem. Hemma möttes jag av Patrik och patriks familj som var hos oss och fikade, haha jag blev rätt förvånad. Efter de åkt så gjorde Patrik förrätt till oss, toast skagen. Han gjorde den från grunden och det blev så löjligt gott! Sedan åt vi lax och pressad potatis till middag. Sen var vi så mätta att vi hoppade över efterrätten. 
 
Min man skämmer verkligen bort mig jämt. Inte nog med att han slitit med att planera och laga en trerättersmiddag till mig, jag fick även blommor och så ska jag på manikyr! Patrik ska till skönhetsfabriken på lördag, till en barberare för att raka av sig skägget. Då har han även bokat in mig på manikyr så vi kan gå dit ihop. Det ska bli så mysigt! 

LOVEDAY

Den 2016-02-14, kl 11:49:38
Filed in about everything | Kommentarer: 0



TVÄTTDAG

Den 2016-02-08, kl 11:15:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag vet inte om jag är den enda som gillar att tvätta? haha jag tycker att det känns så lugnande. Jag har inte hunnit tvätta på länge så det kommer bli 5 omgångar, men det gör mig ingenting. Synd att tvätten inte viker sig själv bara för det är så tråkigt. 
 
 

STORSTÄDNING

Den 2016-02-07, kl 17:28:31
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Förut när jag kom hem så möttes jag av en överaskning. Patrik hade storstädat hela lägenheten och hade dessutom varit iväg och slängt massa skräp som vi haft ståendes! Jag var så nöjd och Patrik var nog ännu nöjdare för han skulle berätta för mig exakt vad han gjort och jag skulle gå in i varje rum och titta haha. Det känns skönt med ett nystädat hem. Det enda som är kvar är tvätten. Jag har en stol i sovrummet med massa kläder och Patrik har halva golvet fullt med kläder. Bad han lägga allt som ska tvättas i en hög så kan jag tvätta det imorgon. För nu ska jag äta godis, dricka cola och bara njuta av att vara ledig! 

SÖNDAG

Den 2016-02-07, kl 08:05:46
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Denna helgen har verkligen gått i ett och jag är så fruktansvärt trött just nu. Jobbade 13-22 i fredags. Kom hem vid 22.30, åt middag och sen gick jag och la mig. Gick upp kl 6 och var på jobbet 7.30 och stannade till 15.30. Sen åkte jag hem, tog en tupplur på soffan och sedan iväg på Kalas för att fira Pia som fyllt år. Vi åkte hem vid 21.30 och var hemma efter 22. Somnade typ direkt. Sen upp nu imorse kl 5 och nu sitter jag på jobbet igen. Slutar 15.30 och jag vet inte hur jag ska orka jobba så länge. Jag är helt slut.
 
Och nu börjar en skitperiod på jobbet. Jag är ledig imorgon och sedan jobbar jag 3 dagar, sedan ledig en dag och sedan jobba 3 dagar igen och så håller det på ett tag framöver. Jag är inte nöjd. Men något jag är nöjd över är efterrätten igår! Chokladpudding, vaniljglass & jordgubbar, MUMS. 
 


 
 

ÖNSKELISTA

Den 2016-02-03, kl 17:24:00
Filed in about inspiration | Kommentarer: 0
 
- spetsbh
- ljusrosa nagellack
- slitna jeans
- rosa / vita pioner 

EN BÄTTRE DAG

Den 2016-02-02, kl 20:15:56
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Nu är jag äntligen på väg hem, det blev en väldigt lång dag. Först jobb och sedan fika med Cissi, och det var så himla mysigt! Vi har inte setts sedan augusti! Vi båda sa att vi inte kunde förstå att det var så längesedan vi sågs. Tiden bara springer iväg nu för tiden men det va skönt att få se henne. har inte fattat hur mycket jag saknat henne. 

Men nu är jag iaf på väg hem och jag tror att jag kommer lägga mig i sängen direkt för jag är så himla trött. Tur att jag är ledig imon. 




HELG

Den 2016-02-01, kl 12:06:01
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
Jag har haft en sån pissdålig helg. Det enda som varit bra är att jag äntligen fått se hela säsong 5 av GoT. Ingenting blev som jag tänkt mig haha, men så är det alltid när det kommer till den serien. Jag orkar inte vänta på säsong 6, jag vill se mer nu! Jag har den första boken, funderar på om jag ska köpa de andra också. Så har jag något att underhålla mig med medan jag väntar. 

© Headerbilder från Wallpapers Wide