VECKA 30

Den 2016-09-28, kl 08:39:12
Filed in about Stella | Kommentarer: 0


SIMONS DOPDAG

Den 2016-09-27, kl 08:05:38
Filed in about everything | Kommentarer: 0

I söndags fick jag och Patrik äran att bli Simons gudföräldrar. Tack Emma och Robin för att ni gav oss förtroendet att bli gudföräldrar och tack för en fantastisk dag! 

 

UPPACKAD

Den 2016-09-20, kl 17:15:19
Filed in about Stella | Kommentarer: 0


UPDATE GRAVIDITET

Den 2016-09-20, kl 15:50:51
Filed in about Stella | Kommentarer: 0
 
Just nu befinner jag mig i vecka 28 (27+6). Den senaste tiden har varit lite tuffare än vanligt. Jag har foglossning men det börjar bli lite bättre i och med att jag gör övningar varje morgon och kväll som jag fått av sjukgymnasten. I mitten av förra veckan blev jag sjuk och det håller fortfarande i sig. Har varit hemma från jobbet både igår och idag. Är superförskyld och hostar så att jag nästan kräks men även det börjar bli bättre. 
 
I söndags så upptäckte jag att jag hade en blödning så jag ringde till förlossningen i Varberg som ville att jag skulle komma in på en kontroll, eftersom att man inte ska blöda så här sent i graviditeten. Vi kom dit och efter undersökningen så kom vi fram till att blödningen troligtvis beror på att jag hostar så fruktansvärt mycket. Bebisen mår jättebra och det är det viktigaste. Vi fick sitta i ett rum en stund och lyssna på hjärtslagen, det gjorde att allt kändes mycket bättre. Efter besöket har jag inte haft någon mer blödning och jag hoppas verkligen att det fortsätter så!
 
Idag har jag och Patrik varit hos BM på kontroll. Hon kollade alla värden och allt såg bra ut. Väger just nu 72,9 kg så än så länge har jag haft en viktuppgång på ca 4 kilo. Det känns nästan lite lite haha, men jag har ett tag kvar så jag lär hinna gå upp ett gäng kilo till. Än så länge har jag fått tre bristningar på magen. Två av bristningarna på magen har jag haft sen tidigare men det känns som att de syns mer nu. Känns inte superkul men det går liksom inte att göra så mycket åt det. Ska försöka komma ihåg att smörja magen varje dag, har hört att det kan hjälpa lite.
 
Något som är väldigt roligt är att barnvagnen och babyskyddet kom idag! Jag har bara öppnat kartongerna och kikat lite. Tänkte att jag och Patrik skulle ta upp barnvagnen tillsammans sen när han kommer hem. Känns så skönt att vi nästan inhandlat allt, förutom småsaker, så att vi är redo (så redo man kan vara) när lilla hjärtat kommer. 

DRÖM

Den 2016-09-16, kl 14:50:44
Filed in about everything, about shopping | Kommentarer: 0
Precis hämtat ut min nya mobil! NÖJDARE ÄN NÖJDAST. 
 
 
 
 

JAG TROR INTE ATT DET ÄR SANT !

Den 2016-09-09, kl 10:25:00
Filed in about everything, about shopping | Kommentarer: 0

Först hände detta ...

 

OCH SEN HÄNDE DETTA 

 

 
Jag är så FRUKTANSVÄRT nöjd! Var helt övertygad om att det var kört när jag fick ställa mig i kön igen, men nejdå! WOHO! Och dessutom är det ju fredag! KAN DET BLI BÄTTRE ELLER

IPHONE 7

Den 2016-09-08, kl 13:36:09
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Igår släpptes ju nyheten om iphone 7. Jag är riktigt exalterad! Eftersom att jag betalt av min mobil och abonnemanget går ut om 2 månader så är det dags för en ny! Dessutom lever mobilen sitt eget liv nu för tiden så det ska bli skönt att byta. Tänkte att jag skulle försöka förhandsboka mobilen imorgon hos Tele2 och förhoppningsvis så får jag tag på en! Planen är en iphone 7 Plus i guld. Men får jag inte tag på en, chansen är ju rätt stor, så får jag vänta iaf tills nästa fredag då mobilen släpps i butik. Någon gång framöver ska jag ha en iaf haha.
 
Bildresultat för iphone 7 plus

TVÅSIFFRIGT

Den 2016-09-05, kl 07:00:40
Filed in about everything | Kommentarer: 0


NU VÄXER ALLT MAGEN

Den 2016-09-03, kl 18:19:24
Filed in about Stella | Kommentarer: 0


IM SO WORTH THIS

Den 2016-09-02, kl 15:02:18
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Idag unnade jag mig att köpa lunch ute. Vet ni varför jag unnade mig? Jo, för igår kväll fick jag en allergisk reaktion. Jag åt en macka med ägg på till kvällsmat och därefter så svullnade min överläpp upp! Såg inte klok ut och dessutom så såg jag lika jävlig ut när jag vaknade imorse. Nu börjar svullnaden gå ner iaf, som tur är. Jag har alltid varit lite överkänslig mot nötter och "röd mat", typ jordgubbar, vattenmelon osv. men ägg? Aldrig fått en reaktion när jag ätit det innan. Hoppas detta var första och sista gången. Till något som är roligare, om en timme är det helg och den startar jag med tacomiddag hemma hos mamma och pappa!

 

© Headerbilder från Wallpapers Wide