2 0 1 6 --> 2 0 1 7

Den 2016-12-31, kl 23:59:00
Filed in about everything, about inspiration | Kommentarer: 0
 
 

NYÅRSLUNCH

Den 2016-12-31, kl 15:42:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

ÅRET 2016

Den 2016-12-30, kl 19:02:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
- Jag fyllde 25 år
- Jag blev gravid
- Simon föddes
- Jag och Patrik fick äran att bli gudföräldrar till Simon
- Jag fick nytt jobb
- Jag fick se Håkan på Ullevi
- Jag hade problem under graviditeten vilket resulterade i en sjukskrivning i slutet
- Jag har varit på Ullared, Universeum, Jul på Liseberg och Arken Spa
- Jag blev överaskad med en babyshower
- Stella föddes
- Stellas första jul  
 
Jag har haft ett otroligt år. 2016 kan vara det mest omtumlande året på länge och det har varit fantastiskt. Jag är säker på att 2017 kommer vara minst lika bra eftersom att vi får uppleva det ihop med vårt lilla hjärta.
 
 
 

ÄLSKADE BARN

Den 2016-12-30, kl 12:41:56
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Igår hade jag och Patrik över vänner på middag och titta vilken fin bild Emma tog på Stella och Simon. Ni kommer få en sån härlig uppväxt tillsammans! älskar er
 
 

JULFIRANDE

Den 2016-12-28, kl 12:27:00
Filed in about Stella, about everything | Kommentarer: 0
Denna julen var verkligen speciell, Stellas första jul. Själva julafton spenderade vi med Patriks familj och på juldagen åkte vi hem till min mamma & pappa för att fira. Erik fick träffa Stella för första gången och det tyckte jag var väldigt roligt! Han bor ju i Östersund nu så vi får inte träffa honom så ofta men troligtvis flyttar han tillbaka till Göteborg i sommar. 
 
Vi fick alla så himla fina julklappar och vi är så tacksamma för att vi har så fina familjer! En julklapp som jag blev så otroligt glad över är en bok till Stella. Det är en "min-första-bok" som hon fick av Hanna. Jag har redan fyllt i massor av information och det skall bli så roligt att fylla i den allt eftersom tiden går. Och det kommer bli ännu roligare att läsa den om några år och jag tror att Stella kommer att uppskatta att läsa den när hon är vuxen. 
 
 

MIN KROPP

Den 2016-12-17, kl 14:20:01
Filed in about Stella, about everything | Kommentarer: 0
 
Bilden till vänster tog jag precis innan vi åkte in till förlossningen och bilden till höger är från idag, 19 dagar efter förlossningen. Kroppen är så häftig! För ärligt talat så har jag inte direkt tagit bra hand om min kropp efter förlossningen. Jag har ätit godis och druckit cola varje dag. Sms:ade Patrik nyss och bad honom köpa med sig mat från Burger King liksom haha. Trots detta så har jag faktiskt gått ner alla graviditetskilon redan! Jag gick upp ca 10 kg och enligt min våg hemma så har jag nu gått ner 11 kg. Men ärligt talat så är det skitsamma. Jag är bara nöjd över att min kropp börjar bli starkare och att jag kan gå en bit utan att vagga fram och få ont i ryggen och bäckenet. Dessutom kan jag knäppa min jacka igen så att jag slipper frysa när jag är ute haha. Men efter julen ska jag börja prioritera min kropp igen. Jag behöver bli starkare och hälsosammare så att jag orkar ta hand om mitt lilla hjärta hela dagarna. 

LIFE PLANNER

Den 2016-12-16, kl 18:16:10
Filed in about planning | Kommentarer: 0

Beställde precis en Erin Condren Life Planner! Jag hade en förra året och en annan fram till sommaren men därefter så försvann mitt intresse för planering. Men nu, inför det nya året, så är jag exalterad igen! Jag kommer inte att kunna planera så som jag gjort innan, dvs köpa klistermärken för flera 100 i månaden och göra "no-white-space" men lite klistermärken ska jag nog kunna få in iaf! 
INSPO

Den 2016-12-15, kl 14:34:00
Filed in about inspiration | Kommentarer: 0
 

UPDATE

Den 2016-12-09, kl 20:26:00
Filed in about Stella, about everything | Kommentarer: 0

Patrik är iväg på julbord med jobbet och Stella sover bredvid mig så jag tänkte passa på att skriva en kort uppdatering om hur vi har det! Idag är Stella 11 dagar gammal och jag har nog fortfarande inte förstått att jag är hennes mamma. Att vi nu är en liten familj på 3 personer. Vi myser mest runt hemma men vi har hunnit med en promenad och flertalet besök från familj, vänner och en dam från BVC. Stella är världens mysigaste och vill helst ligga på mig och Patrik hela tiden. Amningen går bättre och bättre men hon har börjat få väldigt ont i magen pga gaser. Bad Patrik åka förbi apoteket på väg till julbordet och köpa minifom som vi ska prova, förhoppningsvis hjälper det.

 

161128

Den 2016-12-02, kl 19:51:00
Filed in about Stella | Kommentarer: 0

Klockan 19.37 den 28 november föddes Stella. 2720 gram & 48 cm lång.

 

 

VARFÖR JAG ÄLSKAR VINTERN

Den 2016-12-01, kl 13:19:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
MUSIK - Det kan ju inte bara vara jag som älskar julmusik! Mina favoritlåtar sen förra året är A Christmas Carol med Alan Silvestri och i princip alla jullåtar med Sofia Källgren. Hennes röst är så vacker!
 
FILM - Två av mina favoritfilmer är A Christmas Carol och Grinchen. De får mig verkligen att känna julkänslan! Jag kan se de två filmerna om och om igen, tills Patrik blir tokig haha. Jag passar alltid på att se filmerna när han inte är hemma. 
 
MAT - Julmat, julmust, julgodis, pepparkakor, varm choklad och glögg! Finns det något bättre? Varje jul frossar jag i alla godsaker tills jag nästan dör haha.
 
LJUS - Något som verkligen höjer julstämningen är alla ljus. Mörka dagar som lyses upp av alla adventsljusstakar i varje fönster, ljusslingor på balkonger och levande ljus.
 
JUL - Julafton har alltid varit min favorit högtid. Trots att jag är vuxen nu så pirrar det alltid lite i magen när jag kliver upp på julaftonsmorgon. Patrik och jag firar alltid ihop och så spenderar vi halva dagen med min familj och halva dagen med hans familj. Hela dagen består av mys och god mat. Vad mer kan man begära? Detta året får vi dock se om vi kör som vi brukar eller om vi är hemma och så får familjen komma till oss när de kan. I år är det bebis som bestämmer hihi.
 
JULPYNT - Julpynt är också en sådan sak som verkligen förhöjer känslan av mys! Jag älskar när jag äntligen får ta fram allt julpynt och ställa allt på sin plats. I år har jag bestämt att jag ska köpa en fin krans att hänga på dörren. Sa det redan förra året men jag hittade aldrig någon som jag tyckte var fin, men detta året ska jag lyckas! Något som jag även älskar är när jag kan sätta upp julgranen. DÅ känner man verkligen att det är jul! Hemma hos oss är det jag som pyntar inne och Patrik sätter alltid upp ljus på både balkongen och räcket vid ytterdörren. Patrik sätter även ihop vår plastgran så att jag sedan kan hänga upp allt pynt. VI har plastgran pga katterna, de drar ner granen X antal gånger varje år så hade vi haft en riktig så hade den inte haft några barr kvar på julafton haha.
 
SNÖ - Varje år så hoppas jag på snö och när min önskar väl slår in så jag blir som ett litet barn! Jag älskar snö, kan stå i fönstret hur länge som helst och bara titta när flingorna faller. Dessutom så blir det så mycket ljusare ute när snön väl ligger på marken. Jag hoppas verkligen på snö i år och jag har hört att det denna vintern skall bli den kallaste på väldigt länge så det låter ju lovande.
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide