HATAR DENNA MÅNDAGEN

Den 2015-09-28, kl 08:37:27
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Alltså jag vaknar upp dötrött. Lyckas ändå ta mig upp, jag fixar i ordning mig och upptäcker att klockan är mycket och jag måste gå. Trampar då i en kattspya i hallen ... Svär ett gäng gånger, torkar upp och hämtar min matlåda och går ut. När jag kommer till bilen så kommer jag på att jag glömt sätta i linserna och ta med mig halsduken. Aja jag överlever. Kommer knappt ut från området innan jag sitter i bilkö .. Sitter och svär som ett cp eftersom jag är sen och inte har tid att sitta i kö. Men det är inte mycket att göra så jag åker sakta framåt i kön och surar. Kommer fram till stationen och självklart har jag missat tåget. Skäller lite till över det. Upptäcker sen när jag kollar upp tiden för nästa tåg att jag är på stationen fel tid. Av någon konstig anledning har jag planerat att vara på Centralstationen 8.30 ... När jag börjar 9.30. Jag hade alltså planerat helt fel. Nu blir jag 45 minuter tidig istället för sen som jag trodde. Detta gör mig ännu mer arg haha! Istället för att ha stressat och glömt hälften av allt jag skulle ha med mig så kunde jag tagit det hur lugnt som helst. Och jag kunde ha sovit längre! Kan vi bara ställa in denna dagen? 

Uppdatering: Nu är det något fel med tåget så jag blir inte speciellt tidig längre. Kan till och med vara så att jag blir sen ... KAN VI AVBRYTA DENNA DAGEN ELLER!? 

TORSDAG / FREDAG

Den 2015-09-25, kl 10:15:29
Filed in about everything | Kommentarer: 0
I går var det en lång dag, som inte började så bra. När jag och Emma kom till stationen för att ta tåget till jobbet så blev tåget inställt. Tåget som skulle gått innan hade också blivit inställt på grund av personalbrist ... Iaf så kom det tredje tåget och då var det ju hur många som helst som skulle med. Vi fick stå och knö med folk hela vägen till Göteborg. Det var trångt, varmt och dessutom började jag att må illa. Inte den roligare tågresan jag varit med om.
 
På jobbet skulle vi ha enhetsdag och eftersom vi kom en halvtimme försent så missade vi introduktionen av vår nya chef .. Aja, annars var enhetsdagen i sig helt okej. När vi var klara så gick vi och ett 30-tal kollegor till John Scotts för After-Work. Vi åt hamburgare till middag och hade hur roligt som helst. Jag och Emma fick gå redan vid halv 8 men det kändes okej eftersom vi var trötta efter dagen och dessutom började jobba 7.30 idag. Trots att vi gick tidigt så är vi båda hur trötta som helst just nu, men jag är rätt nöjd ändå för klockan 4 så tar jag helg! Patrik har lovat att han skall laga en riktigt god middag till oss ikväll så det ser jag fram emot. 

MASSOR AV GODA NYHETER

Den 2015-09-23, kl 16:17:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Sitter just nu på jobbet. Jobbar faktiskt kväll, det gör jag väldigt sällan annars. Riktigt nöjd över att jag jobbar samma tid som Emma iaf för då känns det inte lika tråkigt hihi. Men, till något helt annat som inte heller är tråkigt! På vägen till jobbet så hade vi lite tid över, så vi tog oss en sväng in på Pressbyrån. Jag hittade massor av nyheter som jag bara var tvungen att köpa med mig haha. Än så länge har jag inte smakat på twixen men jag kan tänka mig att den är dögod! Yup med colasmak smakar precis som cola nappar, alltså hur gott som helst. Gott & Blandat Supersalt smakar typ som man förväntar sig. Saltlakrits liksom, tänk djungelvrål. Jag har köpt ytterligare en grej men den står i kylen just nu, och det är Risifrutti med smaken "koladröm med hallonsås". Låter hur gott som helst och jag ska prova den senare, till kvällsmat. Hanna sa till mig att den inte alls är så god som den låter haha men vi får se! 
 



KUNDE INTE HÅLLA MIG

Den 2015-09-18, kl 10:32:17
Filed in about planning | Kommentarer: 0
Jag har fått hem så himla mycket halloween grejer, att jag inte kunde hålla mig från att planera halloween veckan! Jag gick verkligen ALL IN kan man ju säga haha! Supernöjd blev jag iaf. 






MÅNDAG

Den 2015-09-14, kl 16:33:39
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Vilken dag jag haft! Hann knappt jobba i en timme imorse innan jag blev iväg skickad till stationen för att jobba där istället. Den dagen då jag och Emma faktiskt jobbar ihop haha, det händer inte ofta. Men jag har haft så galet mycket att göra på stationen. Jag åt liksom lunch kl 2 och jag slutade 3 haha. Men det är kul när tiden går fort.
 
Har legat en stund på soffan nu och vilat mina fötter, har ju sprungit runt som en idiot hela dagen. Annars har inte tänkt att göra så mycket mer idag än att tvätta mina sminkborstar och ta en lång dusch. Tycker faktiskt att Patrik kan laga middag till mig eftersom jag jobbat så hårt hihi.

PLANERING

Den 2015-09-13, kl 13:16:00
Filed in about planning | Kommentarer: 0
 

BE KIND

Den 2015-09-09, kl 15:47:03
Filed in about everything | Kommentarer: 0

okänt.jpg


THIS DAY

Den 2015-09-07, kl 14:19:42
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Denna dagen. Jag känner mig så förvirrad, det känns som att mitt huvud inte sitter fast på kroppen liksom. Känner mig nästan bakis.  
 
I fredags åkte jag och Patrik, tillsammans med ett 50-tal av hans kollegor, med buss upp till Stockholm. Där tog vi båten till Helsingfors och stannade där hela lördagen. På lördagseftermiddagen klev vi på båten igen till Stockholm och på söndagsmorgonen tog vi bussen tillbaka till Göteborg. Det har varit party i princip dygnet runt hela resan och jag känner mig helt slut. Jag jobbade 4 dagar i rad, sedan party-resan, och nu jobb två dagar. Alltså någon vill mig illa. Jag hade verkligen behövt vara ledig idag och återhämta mig men nepp. Jag sitter på jobbet och är verkligen helt förstörd. Jag tycker synd om de som ringer och tvingas prata med mig. det är på den nivån.

VECKA 37

Den 2015-09-07, kl 09:42:00
Filed in about planning | Kommentarer: 0
Så här fin blev denna veckan, vecka 37, i min lifeplanner! Så nöjd med färgerna! Känns som en bra första vecka på hösten. Förra veckan blev inte höstig alls för jag kände att jag inte var klar med sommaren hihi men nu är jag helt redo för höst! 
 
 
 
 

SHOPPING

Den 2015-09-02, kl 12:33:30
Filed in about planning, about shopping | Kommentarer: 0
 
Man vet att man har ett allvarligt beroende när man köper nya klistermärken varje vecka haha! Tur att jag inte är ensam utan att Emma är minst lika beroende som jag! känns inte lika hemskt då ... 



HALLOWEEN SHOPPING

Den 2015-09-01, kl 08:28:36
Filed in about planning | Kommentarer: 0

FÖRSTA SEPTEMBER

Den 2015-09-01, kl 07:22:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Hello autumn🍂


© Headerbilder från Wallpapers Wide