SHOPPING I LONDON

Den 2014-04-30, kl 23:04:00
Filed in about shopping | Kommentarer: 0
Äntligen lyckades jag ta mig tid och få ihop ett inlägg! Världens snyggaste bild jag vet haha men jag ville visa lite av det jag köpt.
 
Jag tycker inte att det blev allt för mycket shopping i London ändå. Hittade inga kläder som jag ville ha mer än 3 par trosor från Victorias secret. Annars blev det nästan bara skönhetsprodukter som ni alla vet att jag älskar mer än allt haha. Köpte även två par vita converse på Footlocker, ett par höga och ett par låga som kostade halva priset jämfört med hemma så jag fick ju passa på att handla! Och inne på Harrods kan man ju bara inte låta bli att handla så jag köpte en lemoncurd och en aprikosmarmelad. Okej, lite shopping blev det ju men hade alla affärer varit öppna på söndagen när vi kom så hade jag nog shoppat ännu mer och dessutom försökt att hinna till Sephora som jag inte hann besöka denna gången. Är redan sugen på att åka tillbaka så vi får se när nästa besöket blir och då står Sephora högst upp på listan!
 
 
 

VALBORG

Den 2014-04-30, kl 20:01:56
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Någon som faktiskt firar Valborg i år? Som kollar på kortegen osv? Har hört runt lite bland kollegor och vänner men ingen verkar fira i år. Inte jag heller, patrik jobbar hela kvällen så jag är hemma själv. Har tagit mig en välbehövd tupplur tillsammans med båda katterna och nu hänger jag bara vid datorn. Tänkte ta mig en lång härlig dusch om en stund när Pretty Woman är slut, den börjar nu. Förhoppningsvis slipper patrik vara borta hela kvällen och kan komma hem till mig snart istället och mysa framför filmen. 
 
 

EN BÄTTRE TISDAG

Den 2014-04-29, kl 19:03:04
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Mötte ju som sagt upp Cissi efter jobbet och vi gick raka vägen till Espresso House. Jag tog mig en frapino med smaken cookies & cream som var supergod och Cissi tog klassikern islatte. Jag köpte en sån plastmugg också eftersom att man fick en "gratis" frapino då. Men jag är supernöjd med min mugg iaf! På vägen hem stannade jag till vid Ica och hämtade ut paket! Massor av älskade celsius och questbars i alla möjliga smaker. Och även nytt schampo och balsam som förhoppningvis ska lösa mitt hårproblem. Bästa paketet på länge! Nu ska jag laga lite middag till mig själv eftersom att patrik har jour på jobbet och är borta på jobb troligtvis hela kvällen. 
 
 

GOING TO GET EM ALL

Den 2014-04-29, kl 18:13:00
Filed in about beauty | Kommentarer: 0







IM LOOKING FOR THE RIGHT WORDS TO SAY

Den 2014-04-29, kl 09:21:47
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon! Denna dagen känns riktigt bra, kan bero på att det är strålande sol. Känns som att det varit fint väder i för många dagar nu haha, väntar bara på att det skall bli snöstorm typ. Kände mig himla trött igår efter jobbet, så det blev inte många knop gjorda men dammsuga lyckades jag i alla fall göra. Har precis druckit upp min celsius och snart är det frukost i form av vaniljkesella och jordgubbar, mums! Senare idag ska jag träffa Cissi som jag inte sett på över en månad! Vi ska ta en kaffe och bara tjöta hade vi tänkt, möjligt att det blir lite shopping också hihi.

RÄKNA NER

Den 2014-04-28, kl 18:01:34
Filed in about everything | Kommentarer: 0



WORK

Den 2014-04-28, kl 06:46:03
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Är på väg till jobbet och det känns inte ens som att jag haft semester haha. Är inte lika trött som jag brukar vid denna tiden men det beror nog på att det är strålande sol. Hoppas att dagen går fort och att solen är kvar när jag slutar jobba! 

HÖGST UPP PÅ ÖNSKELISTAN

Den 2014-04-27, kl 21:33:00
Filed in about everything, about shopping | Kommentarer: 0
 

SVETTAS SOM EN GALNING

Den 2014-04-27, kl 14:46:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Har precis satt mig ner i soffan efter att ha grillat korv till lunch. Köpte ju en ny grill igår så nu blir det grillat fram till vintern! Det är helt galet varmt ute! Och bättre ska det bli, iaf om man litar på meteorologerna i USA. 
Nu ska jag och min drink gå ut på verandan och titta på när Patrik skurar. Sen ska jag plantera blommor som vi ska ha på framsidan! 

SOMMARDAGAR

Den 2014-04-26, kl 17:29:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
En sån fin dag det är! Har hunnit med hur mycket som helst känns det som. Har varit iväg och beställt en markis till balkongen och även köpt en grill! Patrik har snart monterat ihop den och sen blir det första riktiga grillningen för  i år. Vattnas i munnen bara jag tänker på det. En grillad köttbit tillsammans med rotfrukter i ugn, sallad och beasås, jag avlider vad gott! Har dessutom hunnit träffa min mustachiovän en liten stund. Min och hennes man skulle köpa innebandyklubbor i Klubbhuset så vi hängde på. Fick äntligen ge henne hennes födelsedagspresent! Lite lagom försent eftersom mustachiovän fyllde år 14 april haha men det är presenter från England så jag hoppas att det vägde upp hihi.
 
Jag har även just lagt en beställning på ett lock celsius och en låda med questbars. Och ett schampo & balsam som förhoppningsvis ska lösa mitt hårproblem. Varje gång jag kliver ur duschen så är mitt hår en stor trasselboll som tar jättelång tid att reda ut och dessutom så drar jag av hälften av mitt hår .. Tror att det är mitt nyvarande schampo och balsam som inte längre kommer överens med mitt hår så vi får se om det blir bättre med nåt annat. 
 
 

MINI SHOPPING

Den 2014-04-25, kl 21:11:00
Filed in about beauty | Kommentarer: 0
 
Tänkte skriva lite om London resan senare när jag får tid med det men idag har jag varit på kungsmässan en sväng. Behövde lite saker på apoteket och självklart gick jag även in på kicks och köpte på mig några babylips! Vet inte hur länge jag har väntat på att de ska komma till Sverige, vet att de funnits utomlands iaf i ett halvår men nu är de mina och jag är supernöjd! Köpte även med mig en ansiktsmask från glamglow, den vita och använde den nyss. Mitt ansikte är så rent! Kan vara en av de bästa jag provat och när tuben är slut kommer jag definitivt att köpa burken!

FOTOBOMB

Den 2014-04-24, kl 18:28:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Kom hem från London igår kväll och känner mig helt slut idag! Slänger upp lite bilder som jag tog med mobilen så ni vet vad jag haft för mig iaf!
 

LONDON

Den 2014-04-20, kl 04:45:51
Filed in about everything | Kommentarer: 0




SEMESTER

Den 2014-04-17, kl 18:57:46
Filed in about everything | Kommentarer: 0



STORSTÄDNING

Den 2014-04-15, kl 12:43:19
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Eftersom att vi har rätt lite att göra på jobbet idag, jämfört med alla andra dagar, så jag har storstädat i mitt skåp. Har behövt att städa mitt skåp sen i julas liksom men det har inte blivit av. Jag har upptäckt att jag gillar loka. Hade ett 10-tal loka flaskor och en colaflaska i skåpet haha. Och de flesta "lokorna" hade smaken hallon/lime så den verkar vara min favorit. Hittade en loka med smaken pepparkaka från i julas också. Kommer inte ihåg om jag tyckte att den var god eller inte .. jag har för mig att den var okej, just för att den smakade jul haha. Dessutom hittade jag flera förpackningar med proteinpulver och en påse med te. Note to myself, sluta spara på all möjlig skit!



 
 
 
 
 
 

KONSTIGT ATT JAG BEHÖVER SEMESTER ?

Den 2014-04-15, kl 10:48:57
Filed in about everything | Kommentarer: 0



ELMUSTACHIO

Den 2014-04-14, kl 18:45:50
Filed in about everything | Kommentarer: 1
Kan ju säga direkt att jag inte gjort ett skit i helgen. Min rumpa har varit placerad på samma plats i soffan både lördag och söndag haha. Behövde väl en sån helg antar jag, har varit så mycket med andra grejer att jag bara behövde en paus. Jo! Åkte till djuraffären igår för att handla mat till katterna och självklart kommer jag och patrik ut med miljoner andra saker haha. Köpte massa leksaker för att underhålla bebisarna med och den som är bäst enligt Frank är en tunnel. Ni vet en sån tunnel i typ .. galon? En sån utdragbar iaf. Han tar sats från ena sidan av rummet, springer allt vad han har och slänger sig in i tunneln. Men eftersom att han alltid går med svansen rakt upp så fastnar han och blir förbannad haha. Det är helt sjukt roligt, ska försöka få med de på film.
 
MEEEEEEN HALLÅ, borde ju startat inlägget med att elmustachiobästis fyller gammal idag! Grattis bästaste bäste vän. Så himla trist att jag jobbar hela långa dagen och inte kan komma förbi med tårta! Förhoppningsvis har du, mästerkocken, bakat en själv som du mumsar på nu hihi. loveyou<3


 
 

ÄLSKADE FREDAG

Den 2014-04-11, kl 08:45:27
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Igår somnade jag nästan direkt efter jag kom hem från jobbet och vaknade vid 9 haha. Typiskt men Patrik hade ordnat middag så vi åt och gick sen och la oss i sängen. Vaknade upp dötrött vilket va konstigt eftersom jag sovit väldigt många timmar men men. En celsius senare och jag blev människa igen! 

Idag är det sista dagen med min elev Katarina. Hon överraskade mig nyss med en cola och påskägg! Hur snällt är inte det!? Blev helt chockad och superglad för nu har jag fredagsmys hela dagen hihi.




BÄSTA JAG SETT PÅ LÄNGE

Den 2014-04-10, kl 09:32:47
Filed in about everything | Kommentarer: 0


LAGOM TISDAG

Den 2014-04-09, kl 06:51:39
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Känner mig lagom trött idag alltså! Vet inte vad som hänt med mig men jag har börjat få svårt för att somna i tid på kvällarna. Brukade somna vid 9-10 som var perfekt haha men nu somnar jag vid 12-01 så jag är ju dötrött varje morgon. Jag dricker verkligen en celsius varje morgon jag jobbar så jag ens kan prata med folk. Måste ändra detta!

Slutar 14.30 sen och hur skönt är det inte att bara jobba 7 timmar på en onsdag!? Hur skönt som helst ska jag säga! Efter jobbet är planen att köpa nya jeans eftersom jag gjort sönder mina enda blåa jeans som jag äger haha. Jag har försökt att sy dem men tydligen är jag inte speciellt bra på att sy .. så nya byxor blir det! 

YOU KNOW IT

Den 2014-04-08, kl 20:06:43
Filed in about everything | Kommentarer: 0





DRINKS

Den 2014-04-08, kl 13:55:28
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

ETT TAG SEN

Den 2014-04-07, kl 12:25:08
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Nu var det ett tag sen jag skrev. Har haft rätt mycket att göra och 0 inspo till att skriva här. Befinner mig på jobbet iaf och Katarina sitter just nu och tar sitt första samtal helt själv! Alltså utan att jag lyssnar på samtalet och lägger mig i haha. Tycker att det går hur bra som helst. Slutar halv 7 idag så jag tänkte bara åka hem och ta det lugnt ikväll. Är ledig imon och då är planen gymmet och åka till kungsmässan! 

WORKING NIGHT

Den 2014-04-04, kl 13:28:49
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jobbade natten igår och det gick faktiskt ovanligt lätt. Hade iofs med mig två celsius som jag drack vilket kan ha bidragit till att jag var vaken haha. Kom hem vid halv 8 imorse och somnade faktiskt direkt och sov till 12. Har precis ätit frukost, eller det är ju mer lunch. Men nu blir det en lång skön dusch och sen soffan hela kvällen troligtvis. 
 
 

RULE 1

Den 2014-04-03, kl 14:58:21
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

SÅ SUGEN PÅ NYA TRÄNINGSSKOR

Den 2014-04-02, kl 20:49:00
Filed in about shopping | Kommentarer: 0
 

THIS IS ME

Den 2014-04-02, kl 15:45:37
Filed in about everything | Kommentarer: 0



FÖRSOV MIG

Den 2014-04-02, kl 09:44:23
Filed in about everything | Kommentarer: 0
KUL FÖR MIG. Hörde absolut inte väckarklockan idag utan vaknade vid 7  istället för 6 och av någon konstig anledning fick jag för mig att klockan var 6 och att alla klockor gick fel .. Ni hör ju själva hur efterbliven jag är på morgonen. Kom till centralen klockan 8 istället för 7,30 och DÅ ÄNTLIGEN gick att upp för mig att jag va helt fel i tiden haha! Som tur var blev jag bara en kvart sen till jobbet och som tur är sitter jag som handledare till Katarina vilket innebär att jag inte tar några samtal OCH SOM TUR ÄR har vi apt idag och tar samtal fram till 12. Sen blir det bara tjöt med kollegor resten av dagen! 

HELLO MY LOVE

Den 2014-04-01, kl 12:12:24
Filed in about everything | Kommentarer: 0



FÖRSTA APRIL

Den 2014-04-01, kl 06:52:14
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag var heeelt säker på att någon drev med mig när klockan ringde imorse. Så jag snoozade vidare och när klockan ringde igen vid 6, gick jag upp och fixade mig. Tog bilen till stationen och nu sitter jag på tåget. För trött för denna dagen. Halleluja för celsius! 




© Headerbilder från Wallpapers Wide