EN BÄTTRE TORSDAG

Den 2014-10-30, kl 15:04:40
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag blev för lat igår, haha. Tog en lång dusch med ansiktsmask och hårinpackning och när jag väl var klar så hade jag ingen lust att göra nåt. Men idag har jag gjort det jag skulle göra igår! Åkte hem till Emma för mysfrukost med henne, Anton, Åsa, Elain och Lisette. Efter frukosten åkte jag, Anton, Lisette och Elain till kungsmässan och kikade lite. Fick med mig ett nytt nagellack och handcreme eftersom min är slut. Jag har ju ett handcreme beroende haha. Köpte med mig lunch hem som jag precis ätit upp och nu är det How I Met Your Mother för hela slanten. Patrik beställde hem sista säsongen och jag är redan på andra skivan. 
 
 

ONSDAG

Den 2014-10-29, kl 09:44:29
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Jag har inte haft någon lust att uppdatera här på länge men idag är jag på SÅ bra humör. Vaknade helt utvilad vid 9 och har precis släppt ut katterna. Nu blir det massor av gott till frukost och därefter en lång dusch. Ska till kungsmässan i eftermiddag, kanske med Åsa om hon hinner och sen blir det nog hem till Emma för massa tjöt och Anton-gos. Låter väl som en bra dag? Det är fint väder och sol så jag kan ju inte bara sitta hemma, känns som att jag verkligen missar någonting då ju haha. 
 
 

FREDAGSMYS

Den 2014-10-24, kl 20:01:27
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Befinner mig hemma hos Emma just nu.  Patrik skulle har "killkväll" så jag fick inte vara hemma haha. Vi har laddat upp med chips, dipp och godis och självklart Disney på tv! Jag har precis fått i Anton lite mat och Emma håller på att natta honom. Vet ni? Jag har bytt blöja på Anton helt själv idag! Fatta hur stolt jag är haha har liksom aldrig bytt blöja innan. Fast det var inte det lättaste eftersom Anton tyckte att det var en bra idé att sparka mig i magen heeeeela tiden haha. Men jag lyckades iaf efter en stund! Synd att Emma inte fick det på film haha. 


UNDERHÅLLNING PÅ JOBBET

Den 2014-10-23, kl 09:09:21
Filed in about everything | Kommentarer: 0

BE A FUCKING LION

Den 2014-10-21, kl 19:34:57
Filed in about everything | Kommentarer: 0



MARDRÖMMAR

Den 2014-10-18, kl 09:50:11
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Sitter just nu på jobbet med Åsa och berättar om min hemska dröm som jag hade i natt. Det kändes så verkligt och jag mådde dåligt när jag vaknade. Iaf så drömde jag att jag var ute och gick och sen att marken bara försvann. Jag hamnade typ i en flod och åkte med en lång bit men tillslut kom jag fram till ett vattenfall och jag föll hur långt som helst innan jag landade i vattnet. Jag överlevde fallet men fick ont i foten. Sen vaknade jag och var superstressad och hade dessutom huvudvärk haha. Åsa berättade precis för mig att om man drömmer att man faller och sen inte vaknar innan man landar så kan man hamna i koma .. är det sant? lagom läskigt isåfall!
 
Jag googlade lite och jag vet inte ens hur jag ska tolka det här haha. Uppenbarligen har jag problem.
 

FALL: Du drömmer att du faller. Enligt Freud är detta en vanlig dröm med ångestkaraktär och kan tydas som att drömmaren är rädd att begå ett moraliskt felsteg, förlora sitt arbete eller sitt goda anseende. Se även AVGRUND. Resa sig efter fallet: oväntat nöje.

AVGRUND: Detta är ett vanligt drömmotiv. Du tycker dig ha gått en lång, slingrig väg och står plötsligt framför en gapande avgrund. Du grips av oemotståndlig lust att kasta dig ner men känner samtidigt svindel. Det kan tydas så att du bör rannsaka ditt inre, nå "botten" av dig själv för att försöka komma till klarhet men hur du vill utforma ditt liv. Drömmer du att du faller ner i avgrunden kan du erfara en sådan skräck att du vaknar, men samtidigt kan du känna en svindlande lyckokänsla som skänker dig nästan fysisk tillfredsställelse.

 


Headerfixar'n!

Den 2014-10-16, kl 08:44:40
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hej fina ni!
Nu är det Emma som skriver lite här igen hihi. Jag har precis fixat en ny header åt Sara. Hon ville så gäna ha en ny och då fixar hennes elmustaschiobästis! 
 
Tänkte även skriva en liten kärleksförklaring till min underbaring. Hon är en av mina absolut bästa vänner i hela världen, och utan henne vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Min soulmate, min sister from another mister, i alla lägen min trogna vapendragare. Hon ställer upp för mig i alla lägen, älskar min son lika mycket som jag själv gör och är världens bästa helt enkelt. Älskade älskade Sara, love you til' death do us part ♥
 
Kom även ihåg att om någon är taskig mot min lilla pottsork så måste jag tyvärr ta ett snack med dig.
 
 

IGÅR

Den 2014-10-14, kl 20:40:55
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Lite om gårdagen, mötte ju upp cissi efter jobbet och vi gick direkt till Super Sushi för middag. Har nog inte ätit där sen jag flyttade för ett år sedan .. eller har jag det? det va grymt gott iaf! Därefter blev det efterätt i form av kaffe på Espresso House och sen fick vi stressa bort till Bergakungen för bio. Men när vi väl kom dit så berättade personal att projektorn i salongen gått sönder och att de inte skulle visa Medicinen som vi skulle se .. Men vi fick välja en annan film och vi fick även pengarna tillbaka. Gratis bio tackar man ju inte nej till och dessutom gick vi på filmen som jag ville se från början haha. Vi såg Min så kallade pappa och den var bättre än jag trott. Jag är lite tråkig och tycker oftast att svenska filmer är dåliga men denna var bra. 
 

MATHELG

Den 2014-10-13, kl 08:16:48
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Denna helgen har bestått av MAT. I fredag ville patrik ha tacos för att prova de nya tortillabröden som kommit ut. Det var inget speciellt och vi tyckte att de var svårare att äta än de vanliga bröden. I lördags så blev jag, patrik, emma, robin och anton bjudna på middag hemma hos jenny och johan. Där blev det rådjur som johan skjutit själv och potatisgratäng. Höll på att avlida för att det var så gott haha. Och i söndags åt jag och patrik på restaurang La Gondola tillsammans med mamma, pappa och Erik eftersom mamma och pappa varit gifta i 24 år idag. Tror inte ens att jag behöver säga att jag fortfarande är mätt haha. Jag har verkligen haft en toppenhelg tillsammans med mina fina vänner och familj.
 
Men nu är det en ny vecka och jag har redan hur mycket planer som helst. Idag efter jobbet skall jag möta upp Cissi för middag och bio. Kommer inte riktigt ihåg vilken film vi ska se .. det är en svensk film iaf. I vilket fall kommer det bli jätte mysigt eftersom vi inte setts på hur länge som helst! En bättre måndag med andra ord.
 
 

HOBBY-PSYKOLOG

Den 2014-10-10, kl 11:23:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Hej vänner, tänkte bara uppdatera er lite snabbt om att jag hatar mitt liv. haha nä riktigt så illa är det inte men jag har verkligen en skitdag nu på jobbet. Jag känner mig så trött på människor och deras skitproblem. Jag har verkligen lekt hobbypsykolog idag. Jag var trött redan när jag klev upp ur sängen och jag är ännu tröttare nu. tack jesus för att jag ska äta lunch strax och att jag har en celsius som jag ska njuuuuta av under lunchen. Ibland känner jag bara att jag behöver en paus från detta jobb. 4 timmar kvar med psykologsnacket och sen tar jag helg, har nog aldrig längtat så här mycket.
 

GLAZEDAPPLE

Den 2014-10-08, kl 19:02:00
Filed in about beauty, about shopping | Kommentarer: 0
 
Så exalterad inför vintersäsongen på bodyshop! Den 4 november släpps kollektionen och adventskalendrarna. Har velat ha en kalender i två år nu men det har aldrig blivit av med i år ska jag nog slå till på en!  

LILL-LÖRDAG

Den 2014-10-08, kl 07:15:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Nu var det ett tag sedan jag skrev, mycket att göra och lite inspo är en dålig kombination för en blogg haha. Denna dagen började lite sisådär, eller det började redan igår kväll. Precis när jag lagt huvudet på kudden fick jag världens jäkla huvudvärk så det tog jättelång tid att somna. När klockan ringde vid 5 var jag inte alls redo att lämna sängen så efter ca 30 minuters snoozande så fick jag tvinga upp mig själv. Jag stressade på som vanligt och lyckades åka hemifrån 20 minter efter att jag gått upp. Tog bilen till jobbet för att hinna och påvägen dit blev det storm ute! Det blixtrade och blåste helt galet! Det har inte börjat regna än men det kommer nog snart kan jag tänka mig. Kallt är det också. Men det känns ändå som att det kan bli en riktigt bra dag, det känns så i magen iaf.
 


 

6 år ❤️

Den 2014-10-06, kl 14:35:16
Filed in about everything | Kommentarer: 1
 
 

HELLO AUTUMN

Den 2014-10-01, kl 07:36:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide