SÖNDAG

Den 2013-06-30, kl 17:21:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Kom just till jobbet eftersom att jag började 17 idag. Alltid kul att komma till jobbet och ca 10 pers jobbar men jag känner inte igen någon ... haha aja what to do.

Idag har jag inte gjort mycket alls, jag och Patrik åkte till NetOnNet och köpte ett fotbad, så himla skönt ju! Hann inte prova det idag för vi var tvugna att åka och handla och nästan precis när vi kommit hem dök Patriks familj upp med glass och blomma. De ville självklart träffa Frank och de älskade honom! Han älskade dem nog med eftersom att han mös massor med Anette och sov i Hannas knä ett bra tag. mammas lille gosepojk!


TORSDAG & FREDAG

Den 2013-06-28, kl 17:21:53
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Efter jobbet igår så bestämde jag och Emma att hon skulle komma hem till mig eftersom att vi inte setts på länge och jag va endå ensam hemma. Vi gick direkt och köpte pizza, hih så himla gott! Sen hängde vi i soffan hela kvällen och bara mös! Min lille goding gav mig också ett jätte fint armband som hon köpt på Kreta! Hon har ett likadant fast i lite annan färg.

Idag när vi vaknade så kom vi på den smarta idén att åka till stan och äta frukost ihop och även möta upp Åsa. Vi åt godingfrukost på Espresso House och därefter gick vi till stan för lite spontanshopping. Emma och Åsa köpte massa fina kläder och smycken men jag köpte bara ett par jeans och sen gick jag loss lite inne på bodyshop. Haha jag älskar bodyshop, vill verkligen ha allt! Det blev bodyscrubs, bodybutter och en duschcreme. Och eftersom att jag handlade en del fick jag även en fotspray av kassörskan. Det kan ju va kul att prova iaf haha. Va tvungen att åka till jobbet vid 2-tiden och nu jobbar jag fram tills 23. Ska bli så skönt att va ledig imon! Då ska jag och Patrik va flytthjälp på dagen och på eftermiddagen ska vi hem till mig älskade farmor som fyller år<3


CAN YOU SEE IT IN MY EYES

Den 2013-06-27, kl 10:08:12
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Haha, kan ni se hur trött jag är eller? Ser helt kaos ut. Jag hade tänkt gå upp 6.45 så att jag hann äta frukost i lugn och ro och fixa mig innan jag skulle åka till jobbet kl 8. Tro fan att jag sätter kl på 7.45 istället ... STRESS. Sminkade mig i ljusets hastighet och slängde på mig jeans och en stickad tröja så jag hann iaf med spårvagnen som gick 8.10 och var på jobbet 8.30 när jag började. Men mitt kort strulade så jag kom inte ens in i huset först haha men vakten släppte in mig. Sen gick jag iväg för att få mitt kort fixat och det gick fort faktiskt. Mitt kort strular tydligen för att jag ska få ett nytt kort nu i veckan eller nästa vecka. Men inte nog med att jag försov mig och att mitt kort inte fungerade. Idag är det dessutom brandövning! Vilket betyder att hissarna slutar fungera och jag va tvungen att jogga upp 8 våningar. Kan ju säga att jag hade rätt go mjölksyra i benen och va helt svettig haha.

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DENNA DAGEN!?


SHE IS MAGIC

Den 2013-06-26, kl 12:29:22
Filed in about everything | Kommentarer: 0


LOVE MY BABIES

Den 2013-06-25, kl 15:01:31
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Working 9 to 5.. haha nä inte riktigt. Idag är det jobb på stationen 13.30 till 22.30 och sen ska jag tillbaka hit och jobba 07.30-15.30 imon. Jag tror ni förstår hur otaggad jag är redan nu. Blir inte många timmars sömn. Dessutom fick jag inte så många timmar i natt heller. Hade två sovande katter på mig vilket gjorde att jag inte kunde ligga som jag ville och då kan jag inte heller sova.
 
Sen blev jag även väck halv 7 av att katterna bråkade. TOPPEN. Men jag slängde ner båda i sängen och så sov vi allihop till 10. Så skönt att båda lyckades att somna! Men resten morgonen har de gått loss. Gustav har hoppat på ytterdörren och skrikit för att han inte kommit ut. Släppte ut honom på balkongen så att han fick va ute lite iaf men de va han inte nöjd med så han fortsatte att skrika. Frank va på sitt bästa bushumör. Antingen sprang han och jagade Gustav så att han blev förbannad eller så hoppade han upp på vardagsrumsbordet. Det ända stället som katterna inte får vara på. Suck, de somnade typ 20 minuter innan jag skulle gå till jobbet. Så himla passande haha.
 
 

FRANKIEBOY<3

Den 2013-06-22, kl 14:17:22
Filed in about everything | Kommentarer: 0

I torsdags så fick vi äntligen hämta vår lille bebis! Resan hem gick jätte bra, han va lite gnällig ett tag men sen somnade han och sov resten av vägen hem. Jag satte mig i köket tillsammans med Frank en stund så att han kunde gå runt själv och utforska. Han gick nästan direkt fram till matskålen och började äta haha. Sen lät vi Gustav komma in i köket och Gustav va så förvirrad! Lille gubben visste inte alls hur han skulle reagera eftersom att han inte träffat andra katter innan. Frank reste ragg och morrade så fort Gustav kom för nära vilket gjorde Gustav ännu mer förvirrad. Men Gustav va jätte snäll och tålmodig och nu efter en och en halv dag så leker de med varandra. Inte så mycket eller länge men lite i taget. Om någon vecka kommer de säkert trivas jättebra med varandra! Det är inte konstigt att de behöver lite tid att vänja sig. Frank är så himla mysig, han väcker mig och Patrik flera gånger varje natt för att han vill ligga på ens mage och bli klappad och pussad på hihi lille älsklingen <3


LYCKA I EN LITEN BURK <3

Den 2013-06-19, kl 11:05:27
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Har just hämtat ut världens bästa paket, lycka i en liten burk! Har dessutom gjort två matlådor till idag, jobbar 13-22. Tycker det är sån seg tid för frukost äter jag hemma men jag måste ha med mig både lunch och middag till jobbet. Idag blev matlådorna likadana men det gör absolut ingenting! Gjorde en sallad med lax och ägg. Jag gjorde även en sås på lätt gräddfil, lime, vitlök, lite honung samt salt och peppar. Världens godaste sås till fisk! Nu ska jag fixa mig och bara ta det lugnt fram tills att jag måste åka till jobbet. 
 
  
 
 
 
 

TRÄNINGSVÄRK DELUX

Den 2013-06-18, kl 13:28:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

Jag har sån sjuk träningsvärk idag. I både ben, rumpa och mage. Tycker att det både är skönt och hemskt att ha träningsvärk. Man får ju ett bra kvitto på att man anträngt sig men det är segt att knappt kunna gå på toa utan att tårarna rinner haha! Jag tränade inte bara på gymmet igår, jag gick även hela vägen till jobbet och när jag slutade gick jag halva vägen hem innan jag hoppade på spårvagnen. Vilken hurtbulle jag är!  


HAHAH LEAVE ME ALONE

Den 2013-06-17, kl 19:17:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

BEHÖVER JAG ENS SÄGA MER ?

Den 2013-06-17, kl 11:19:59
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

CRAVINGS PÅ TRÄNINGSKLÄDER

Den 2013-06-16, kl 18:26:47
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 
 
 
 

SKA MAN VÅGA SIG PÅ ATT BYTA GYM KANSKE ?

Den 2013-06-16, kl 10:28:44
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon, ännu en lugn dag på jobbet haha. Har varit på jobbet i snart 3 timmar och ingen gjort någonting förutom att dricka kaffe, kolla tv och fundera på om jag ska byta gym. Just nu tränar jag på Nordic Wellness vilket jag gjort i flera år. Började träna där för att de låg nära mig och mina vänner och familj tränade där. Jag tittade aldrig på vilka alternativ jag hade. Men just nu ser jag mig omkring för jag är inte längre nöjd med Nordic Wellness.
 
Mitt "hemgym" tycker jag är för litet, man får knappt plats på eftermiddagarna och dessutom har inte mitt kort fungerat på ett halvår ... Under ett halvår har jag pratat med all möjlig personal men alla säger bara att jag inte är medlem och att de inte drar några pengar från mig. Detta ska dom fixa och jag kan träna under tiden ändå. På mitt kort ska jag kunna träna i hela Göteborg men varje gång jag ska gå till något annat gym än mitt hemgym så har jag fått tjaffsa med personalen på plats om att jag ska träna trots att jag inte står registrerad som medlem av någon konstig anledning. Ni förstår ju själva att jag tröttnat på att tjaffsa med personalen varje gång jag ska träna någonstans. Dessutom kan jag inte heller boka några klasser för jag är ju inte medlem .. SKIT TRÅKIGT!
 
Så jag tänkte att jag skulle blir medlem hos något annat gym och nu är jag inne på att byta till Sats. De har byggt en ny träningsanläggning rätt nära mig, tar kanske 10-15 min att cykla och ännu kortare tid med bil. Har bett Patrik att följa med mig och träna en gång på gymmet så att vi kan känna på hur det är där. Patrik är medlem på Nordic Wellness fram tills december tror jag och trivs vi båda på Sats så kanske han vill byta med mig. Det är ju alltid roligare att träna tillsammans med någon än ensam. Men som sagt så får vi se hur det blir!
 
 
 

LOGGA UT

Den 2013-06-15, kl 17:24:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Efter jobbet så var jag as taggad på att träna så jag tog en PW hem. Svepte en celsius och åt två riskakor innan jag traskade iväg till gymmet. När jag väl kom till gymmet så blev jag så fruktansvärt otaggad haha. Aja kämpade mig igenom en timme av rygg/triceps. Känner mig lite skakis i armarna och trött i ryggen så nåt gjorde jag väl rätt iaf. Ska se om jag kan komma iväg till gymmet efter jobbet imon med och då är jag förhoppningsvis mer taggad. Tänkte ta mig en dusch, dra på mig myskläderna och göra en tacosallad. Blir ingen sen kväll för mig, börjar jobba halv 8 imon och jag känner mig redan trött och seg. 
 
 
 

TIPS OCH TRIX

Den 2013-06-15, kl 09:46:02
Filed in about everything | Kommentarer: 0


POTATOOOOOOO

Den 2013-06-14, kl 20:41:33
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Råkade försova mig lite imorse, varför händer det alltid när man har en plan? Planen va iaf att gå till jobbet vilket jag faktiskt lyckades med. Nästan iaf, kom till korsvägen men sen va jag tvungen att ta spårvagnen sista biten för att inte komma sent till jobbet. På jobbet så fick jag en elev, hon skall arbeta hos oss under sommaren och hon var jätte duktig. Började ta samtal direkt och löste det mesta. Hon fick någon jävla idiot så jag tog över samtalet och han blev inte en mindre idiot för det haha så vi avsluta samtalet. Hatar när folk inte lyssnar på det jag säger överhuvudtaget och berättar för mig hur jag skall sköta mitt jobb. Det roligaste är när de säger att jag inte vet vad jag håller på med när de bara snackar massa skit och ljuger för mig. Det är inte så himla svårt att fatta när folk ljuger för än i telefonen liksom. 
 
Aja nu har jag ätit tacos och ska spendera resten av kvällen i soffan. älsklingen är borta och jobbar, han har ju jour denna helgen och man kan väl säga att han inte är supernöjd. stackars älskling. Jag jobbar också helgen så imon blir det lek på stationen från 7.30. Inte taggad på att gå upp kl 6 men jag antar att det kunde varit värre. Har rätt kul på stationen och helgen brukar va lugn så förhoppningvis blir det tv-mys och kaffe i lunchrummet hela dagen hihi. 
 
 
 

THAT FEELING IS WORTH EVERYTHING

Den 2013-06-14, kl 10:36:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

KEEP CALM

Den 2013-06-13, kl 19:41:07
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 

NYHETER

Den 2013-06-12, kl 18:41:13
Filed in about everything | Kommentarer: 0
För någon dag sen så släppte apple en nyhet om att hela utseéndet på iphone kommer att ändras. Inte själva mobilen men operativsystemet. Tycker att det ser rätt galet ut och hyffast likt android men kommer bli kul att prova nåt nytt! Uppdateringen kommer att släppas under hösten och jag längtar faktiskt redan.
 
 

POWERWALK ! TYP ...

Den 2013-06-12, kl 15:31:34
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Gick hem från jobbet idag med. Det kändes skit. Va as hungrig, fick ont i benen av mina dåliga converse och jag höll på att svettas ihjäl. Hatar åskvärme, det är kallt men as varmt ändå haha. Har just slängt i mig en portion med chokladgröt, toppad med frusna hallon och lite jordnötsmör. BÄSTA PÅ HELA DAGEN
 
 

DON´T LET ANYONE EVER DULL YOU SPARKLE

Den 2013-06-11, kl 20:03:38
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag efter jobbet så åkte jag och Patrik för att titta på ett hus som vi hittat på hemnet. Asså ... På bilderna på hemnet såg det ut som världens gulligaste hus men det va inte riktigt som jag förväntade mig om man säger så. Vi skulle ha behövt fixa riktigt mycket med det och då kändes det inte som att de är värt pengarna. Det är dessutom inte kul att köpa ett hus och behöva renovera typ allt det första man gör. aja vi får leta vidare! vi har ju inte direkt bråttom att flytta från lägenheten eftersom att vi har förstahandskontrakt men ändå, hade gillat att bo i hus hihi. 
 
 

WORKING HARD ON A MONDAY

Den 2013-06-10, kl 10:30:04
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Känns som att jag börjar nästa alla inlägg med "oh vad trött jag är" haha. Men idag är jag faktiskt riktigt trött. Somnade igår vid 12-tiden och skulle upp vid 6. Fy asså! Mina ögon orkar inte alls med och inte mitt huvud heller känner jag. Har redan druckit två koppar kaffe och en halv celsius men idag hjälper ingenting tydligen. Arbetar på stationen idag och det är rätt lugnt och skön än så länge iaf.

VARJE GÅNG JAG ÖPPNAR KYLEN SÅ HOPPAR HAN IN ...

Den 2013-06-09, kl 17:34:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
älskade lille skitunge
 

HÅKAN HELLSTRÖM

Den 2013-06-09, kl 14:20:00
Filed in | Kommentarer: 0

Oh älskade Håkan. Asså det går knappt att beskriva hur dagen igår var! Först träffade jag Emma i stan och så gick vi till donken för lite mat. Sen åkte vi till slottskogen där vi mötte upp Åsa, Jens och Jens vän. Vi satt och mös på gräsmattan i solen och sen gick vi vidare till en annan del av slottslogen där Jens och Åsas vänner satt. Vi hängde där någon timme innan jag och Emma bestämde oss för att gå in på konsertområdet. Håkan började spela vid halv 9 och höll på till typ 11. Efter konserten va de 27 000 personer som skulle åka spårvagn haha! Så jag och Emma gick till järntorget och tog vagnen där istället. Jag va hemma vid typ halv 1 så de va inte lätt att ta sig hem hihi. Men det va nog en av de bästa konserter jag vart på! Håkan är så himla mysig, vill bara ta med honom hem! Kommer aldrig glömma den kvällen som jag fick dela med bästis iaf!


SÅÅÅÅÅÅ TAGGAD ATT JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR

Den 2013-06-08, kl 11:08:38
Filed in about everything | Kommentarer: 0

SAM TSUI <3

Den 2013-06-08, kl 00:57:34
Filed in about everything | Kommentarer: 0

MYSDAG I STADEN

Den 2013-06-07, kl 18:18:44
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Idag har jag befunnit mig i stan med Cissi hela dagen! Vi har haft det super mysigt. Shoppat lite, ätit lunch, suttit vid kanalen i solen och druckit kaffe. Har varit precis lagom varmt idag så har bara gått runt i klänning. Fick med mig två bikini överdelar och en underdel och en rosa morgonrock i siden från HM. Har på mig morgonrocken nu och den är så gosig! 
 
Patrik är i Skövde och stannar där över natten så jag har hela lägenheten för mig själv ikväll. Funderar på vad jag ska äta för vi har typ ingenting hemma, tror jag ska ner till Tempo och kika lite hihi. Är sugen på vattenmelon som vanligt .. Ah nåt ska jag väl kunna hitta på iaf. 
 

LETS GO

Den 2013-06-06, kl 09:35:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

ÄLSKLING VILL DU GÖRA MAT ÅT MIG?

Den 2013-06-05, kl 17:51:05
Filed in | Kommentarer: 0


LEGAT I SÄNGEN HELA DAGEN, INTE OKEJ ATT VA SJUK

Den 2013-06-05, kl 16:40:05
Filed in | Kommentarer: 0


IM WALKING ON SUNSHINE

Den 2013-06-04, kl 18:34:00
Filed in | Kommentarer: 0

Eftersom att de är så fin väder idag så bestämde jag mig för att gå hem från jobbet. Perfekt vardagsmotion! Hämtade dessutom ut mitt paket med Questbars. Tycker att de smakade som kakdegen i Ben&Jerry glass hihi supergott! 

 


UNDER THE SUN WHERE WE BELONG

Den 2013-06-04, kl 08:02:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

RIDIN MA BIKE

Den 2013-06-03, kl 21:04:00
Filed in | Kommentarer: 0

Cyklade för första gången idag, sen jag gick i 6an typ haha. va blir det .. 9 år sen? Lite vingligt va det allt först men sen gick det bra. Patrik och jag tog en vända till affären och tillbaka, perfekt första cykling haha. Hade glömt hur kul det va att cykla!

 


KUL ATT MAN HITTAR SIN DRÖMBOSTAD

Den 2013-06-03, kl 17:46:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
 Bara insatsen på 400 000 kronor som saknas ...
 
 
 
 
 

SUMMERTIME

Den 2013-06-03, kl 12:15:00
Filed in | Kommentarer: 0


NÄR DET ÄR DÖTT PÅ JOBBET BYTER MAN BILDER OCH RENSAR PÅ TELEFONEN

Den 2013-06-02, kl 20:36:00
Filed in | Kommentarer: 0


DON´T FORGET TO LIVE FREE

Den 2013-06-02, kl 17:36:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Har verkligen inte gjort någonting idag. Förutom att åka till jobbet där jag sitter nu. Jag vaknade strax efter 12, vad hände där? Och sen har jag bara legat i soffan och tittat på Avatar och ätit frukost. Haha vissa dagar orkar jag bara inte med. Ska sitta här resten av kvällen och imon är jag ledig. Då blir det lite smink shopping i stan eftersom att min foundation och primer är helt slut, buhu. Dessutom har jag bestämt att det blir sushi till lunch! Ville ha det redan i fredags men den dagen sov jag ju bort haha. Hör senare ikväll!
 
43793729_large
 
 

HELLO YOU

Den 2013-06-01, kl 19:23:00
Filed in about everything | Kommentarer: 0

VAD ÄR DET SOM HÄNDER

Den 2013-06-01, kl 16:20:56
Filed in about everything | Kommentarer: 0
När jag gick hem från jobbet vid 3 så var det strålande sol, vindstilla och hur varmt som helst. Och nu är det storm ute! Det verkligen ÖSREGNAR! Blåser gör det också .. aja tur att jag hann hem iaf. Alltid kul att jobba när det är strålande sol och när man slutar är det pissregn .. 
 

OH SÅ TRÖTT MAN KAN VAAAARA

Den 2013-06-01, kl 08:36:25
Filed in about everything | Kommentarer: 0
Godmorgon, oh va svårt det va att komma upp imorse. Idag är en såndär tråkig dag att jobba på. Det är inte tråkigt att jobba men de klart att man hellre är ledig när det är 21 grader kl 7 på morgonen och älsklingen är ledig. Aja inte mycket att göra åt, slutar iaf halv 4 så jag har rätt mycket tid att njuta av dagen ändå.
 
Jag arbetade natten mellan torsdag och lördag. Dvs jag åkte till jobbet efter Eriks studentfirande och herregud va trött jag va hela natten! Jag har aldrig varit så trött, var verkligen helt förstörd. Vid båda mina raster så fick jag lägga mig i soffan och sova lite. Värsta nattpasset i mitt liv haha. I fredag så vaknade jag vid halv 1 och sen somnade jag på soffan igen vid 3 och sen vid 7 igen innan jag gick och la mig vid 10 för att orka upp idag.
 
Tog inte med mig någon frukost idag eftersom jag tänkte köpa på Pressbyrån på vägen till jobbet men tro fasiken att de inte va öppet .. Pressbyrån är ju alltid öppen? Ah så det blir ingen frukost till mig idag ia, så jag längtar redan till lunchen. Då blir det grillat med blomkålsris, mums!
 
 
 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide