SJUKLINGAR

Spenderade min fredagskväll på blåstjärnan tillsammans med Patrik och Gustav. Vi upptäckte att en av Gustavs framtass svullnade upp rejält under kvällen. Den blev nästan 3 gånger så stor som det andra benet, han kunde inte heller stödja på benet för att han hade ont så vi begav oss till blåstjärnan. Först tittade en sköterska på honom och misstänkte först ormbett men eftersom att det är omöjligt för Gustav är en innekatt så trodde hon att benet kunde va brutet. Vi spenderade ca 2,5 timme i väntrummet innan veterinären kunde titta på honom och hon trodde inte att benet var brutet vilket va skönt! Hon trodde att de kunde vara en infektion så Gustav fick, efter mycket om och men, 3 sprutor med smärtlindring och antibiotika. Patrik och jag har dessutom varit på apoteket idag och hämtat ut två olika mediciner som Gustav ska få i några dagar. 
 
Vi skulle åkt hem till Åsa för att fira hennes födelsedag och förlovning, men vi får stanna hemma med Gustav. Svullnaden har gått ner en aning med vi ska försöka få i honom medicin och jag gissar på att de inte kommer att bli enkelt! Min älskade problemkatt hihi. Nä men det blir mys hemma istället så att vi kan ha koll på Gustav. Inte mycket att göra liksom. 
 
Asså denna månaden har vi varit på blåstjärnan 4 gånger! Två gånger med Gustav och två gånger med Frank. Vi har aldrig behövt åka till veterinären med någon av dem innan och nu kommer allt! Ska dessutom tillbaka på tisdag för kastrering av Frank och kanske tillbaka med Gustav, beror på hur det går med tassen under helgen. Hoppas att det blir bra och att vi slipper åka tillbaka igen. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide