EVERYTHING CAN HAPPEN WEDNESDAY

Så skönt att bara jobba 8 timmar idag. Har varit kaos! Knappt hunnit ta rast, har fått typ 1000 frågor om Obama haha. well what can i say .. Slutade iaf strax efter två och har nu ätit lite mellanmål. Tittar även på tv nu när Obama håller tal, lite intressant är det ändå. 
 
Patrik och jag ska gå på visning för en lägenhet senare idag. Japp ni läste rätt, en lägenhet. haha vi får se hur de blir men som det är nu är vi inte sugna på att bo kvar i HSB lägenheten. Vi har väntat i över 4 månader på att någon ska komma och laga en kakelplatta i köket som dessutom personal hos HBS gjorde sönder! Ska det verkligen ta över fyra månader?
 
Han som gjorde sönder plattan skulle anmäla skadan vilket han inte gjorde. Hyresvärden som vi har, var här själv och tittade på vårat badkar, som också håller på att gå sönder och fick se skadan och hon skulle göra en anmälan själv och ordna det. Efter sommaren ringde Patrik till HSB igen eftersom vi inte hört någonting och då har fortfarande ingen gjort anmälan! Hyresvärden va ju till och med här och tittade! Hur jäkla svårt ska det vara att fixa en ny kakelplatta .. Som sagt så har vi tröttnat på HSB för det tar hur lång tid som helst att fixa de enklaste saker! Förra vintern hade vi även ca 16 grader inomhus för att ett element gått sönder. 3 gånger var en kille här och kolla och den fjärde gången bytte de elementet. Tog också hur lång tid som helst. Orkar inte längre, detta är även saker vi kan fixa själva men vi får inte göra det. 
 
Ah, längtar tills vi flyttar kan jag ju säga! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide